ben bi tane ertugrul taniyorum; o da hukuk mezunu:82:
Herkese günaydın. Benim mesaim bugün dörtte başladı.şu snda küçük hanım yeniden uykuya dalıyor ama benim kalkma vaktim geldi.bir de nöbetçiyim. Bugün yeni programa geçiyoruz ve benimki iğrenç. Eve hep dörtte geliyorum. Sadece bir günüm boş. Arada boşluklar var. Offff offfff, ağlamak isyiyorum. bir de bu saatte uyuyan bebe sabah kaçta kalkar, öğle uykusuna kaçta yatar, gece kaçta uyur????????benim uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr!
Beş arkadaş doğum izninde. Birinde süt izni kullanıyor.öyle olunca onların zümreleri tam giriyor hatta görevlendirme gelenler oluyor. Haliyle ders programını çok yapıyorlar. Hepimizinki kötü. Bir kişi hariç.Günaydın canım. Çok zor bir gün seni bekliyorkolay gelsin. Programın niye bu kadar kötü oldu anlamadım?? :/ ben aylardır öyle bir programdayım malesef ki hakkaten yoruyor insanı. Ama alışıcaz mecburen... Bu veletlerin de nöbet günü süprizleri çok sinir bozucu...
Herkese günaydınnnnnnnn. Güzel bir gün ve hafta olur inşallah :)
Ayşecik yine insaflıymış.gunaydin canlar..
Aysecik huy edindi, her sabah 6.30da uyaniyor.
Biz de hazirlandik neneye gitmek icin, babayi bekliyoruz..
Bi de kadinlar gec hazirlanir, erkekleri bekletir derler. :111:
Adimiz cikmis, adimiiiiiz!
Aksam nevserimleri asmistim balkona. Gece kalktim sakir sakir yagiyor. Uzulmedim coook sevindim valla.
Sendromsuz, sikintisiz guzel bi pazartesi, guzel bi hafta olsun ins..iyi haberler alalim.. Askta ve parada kazanalim.
pembis nobette kolayliklar..
furkani ben de begeniyorum. Dusunebilirdim ama cok yakinimdaki birinin ismi.ama bakın eymen yok aralarında
furkan ismini çok beğeniyorum bi oğlum daha olursa furkan koyarim heralde
çok güldüm yorumuna
eren bence güzel niye beğenmiyorsun ki?
5 kisi mi dogum iznindeee? Masallah ora da bereketli okulmusBeş arkadaş doğum izninde. Birinde süt izni kullanıyor.öyle olunca onların zümreleri tam giriyor hatta görevlendirme gelenler oluyor. Haliyle ders programını çok yapıyorlar. Hepimizinki kötü. Bir kişi hariç.
gunaydin canlar..
Aysecik huy edindi, her sabah 6.30da uyaniyor.
Biz de hazirlandik neneye gitmek icin, babayi bekliyoruz..
Bi de kadinlar gec hazirlanir, erkekleri bekletir derler. :111:
Adimiz cikmis, adimiiiiiz!
Aksam nevserimleri asmistim balkona. Gece kalktim sakir sakir yagiyor. Uzulmedim coook sevindim valla.
Sendromsuz, sikintisiz guzel bi pazartesi, guzel bi hafta olsun ins..iyi haberler alalim.. Askta ve parada kazanalim.
pembis nobette kolayliklar..
Beş arkadaş doğum izninde. Birinde süt izni kullanıyor.öyle olunca onların zümreleri tam giriyor hatta görevlendirme gelenler oluyor. Haliyle ders programını çok yapıyorlar. Hepimizinki kötü. Bir kişi hariç.
5 kisi mi dogum iznindeee? Masallah ora da bereketli okulmus
Bi sure sabredeceksin mecbur.. Daha onceki programlarin esnek old icin boyle sikildi canin, ama alisirsin. Bak, pembis gibi nicelerinin programlari hep yogun :100:
sen yazınca farkettim hakkaten o bahsettiğim çocuk yusuf 4 yaşında olduğu halde konuşamıyordu daha.. psikologa felan götüreceklerdi en son. ama yusuflar yakışıklı oluyor
evet semih de güzel .anlamı da keremin anlamına benziyor. ama benim de amcamın oğlu:))
valla ben de kızım olsa adı beyza olsun isterdim. senle zevklerimiz uyuyor kız:13:
evet Burak da güzel ama o da peygamberimizin Miraca çıkarken bindiği bineğin adı o yüzden pek içime sinmedi
Çağan kulağa güzel geliyor ama neden son teklifin ayol daha 4 ay var:))
Slm arkadaşlar nasılsınız? Ben çok kötü bir grip geçirdim. Midem halen çok bulanıyor. Iki kilo daha verdim.içinizde bulantıları 9 ay süren oldu mu? çok korkuyorum ya artık hiç bitmeyecekmş gibi...
Busmai bu arada melih gerçekten çok güzel bir isim canım.ama ben oğlum olursa muhammed yusuf koymayıo planlıyorum. Halen cinsiyetini öğrenemesemde. Biraz insanın kendi bahtı olsun ya hz yusuf da çok çekmiş ama allah'ın izniyle de zindandan çıkıp züleyha ile evlenmiş:)).sanırım ben bu ismiçok seviyorum.
Nfk canım eşinle barışmıssın. Allah muhabbetinizin cennete kadar sürmesini nasip etsin inşallah.
Born canım allah yardımcın olsun.inşallah çabucak geçer bulantıların ve yorgunluğun.ayva biraz ii geldi bana.ecrin söylemişti de sağolsun. Benim oğlum da çok yaramaz bu arada anneannesi baktı bi haftadır evlerinde kırmadık eşya bırakmamış.allah can sağlığı versin hepsine ama yoruyorlar bizleri valla
Ecrin bebişi görmüşün hayırlı olsun canım. Sanırım ikinci gebelikler daha çabuk geçiyor. Yani bana öyle geldi. Hayırla kucağına aldığını da görürsün inşallah:))
Benim oğlum niye bu kadar kuduruk yaaaaaaaaaa??? 1,5 saattir mutfaktayız ve yaptığım pırasa yemeği ile 11 tane börek sarmak oldu. Ama savaştan çıkmış haldeyimbu arada yeni icraatlarımız su sebiline basıp suyunu akıtmak, sandalyeyi dolabın önüne çekip baharat dolabına ve mikrodalgaya ulaşmak. Vatana millete hayırlı olsun.
Her çocuğun vardır bi uyuzluğuuuuuumilletin çocuğunun reklam arasına denk gelmişindir sen
Feda olsun onlaraaaaaaa :)
Valla oğluşum evde biz bizeyken odadan çıksam mızıtır ve durmaz (yanında babası dahi olsa). Amaaaaaa başka evdeysek yada misafirimiz varsa beni umursamıyor!! Bunun yorumunu da bekliyorum
Canım 9 ay bulantı çok az kişide olan birşey. Moralini bozma hiç; geçecek inşallah.
amin sağolcanık. benim de oğlumda bulantım hiç olmamıştı. gebeliğin ilk ayları çok rahat geçmişti. ama bu ama bu varya perişan etti. geçecek inşallah diyorum teselli buluyorum işte. sana da geçmiş olsun canım rahatsızmışın sen de. sıkıntılara set olsun inşallah.Selâm kızlar , hafta başı bereketi ile geldi çok şükür; inşaallah yağmur bol bol yağmaya devam eder,
Sabahtan beri süpürgeyi elimden kapmaya çalışıp süpüremeyince kızan pıtırcığımı uyuttum , şimdi de o uyanacak korkusu ile süpüremiyorumpeki ben ne zaman süpüreyim ya hu
Bahar çok geçmiş olsun , benim ikisinde de bulantım olmadı ama tahmin edebiliyorum sıkıntısını, Allah kolaylık versin , inşaallah tez zamanda bitsin ,
Pembiş ve ilbilgehatun kolaylıklar diliyorum
Eagle Demir ve ağ işini çok iyi yapmışsınız , biz de 5.kattayız, balkon Demir'i çok yüksek de , pencerelere yaz gelmeden ben de birer kanat Demir taktırmak istiyorum, Allah korusun kaza beladan hepsini
Isim konusunu kapatmış busmaicimama ben Zahid demek istiyorum aklıma gelmişken, bu arada Yusuf ben de bi dönem istedim, sonra rüyamda birisin bana , oğlunun ismini sakın Yusuf koyma dediğini gördüm , korkup vazgeçtim
Elifnaz iyi fikir olmuş Konya şekeri ve mevlana biblosu , yöresel ürünler günü mü düzenlemişler okulda ,
Nfk sizi iyi neneler ve hepinize hayırlı huzurlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?