bu bahara taşınacaklar epey fazlaymış yaacanlarım merhaba
nfk canım bizde ev arıyoruz ne tesadüf
annemlerin evleri yıkılıyor anlaşma sağlandı toplu siteyi yıkacaklar onlarda ev aramaya başladılar
bizde bakıyoruz kartal maltepe civarı dediğin gibi çok pahalı evler :26:
bizim baktıklarımız vardı birkaç tane 875-975 civarı beğendi annemlerde kartalda 5 yıllık bina ama daha bakınıyorlar yani
bakalım aklımda olsun baktığımızda yeni evler varsa sanada haber veririm canım
aryam genelde çocuklar birşeyleri yaptırmak isteyince hırçınlaşıyorlar melisada ağlıyor direk ama ne ağlamak suratımıza bakıyor önce dudaklar bükülüyor sonra biraz gözler kapanıyor baktı hala tepki yoksa sesli ağlıyor
gerçekten baya pahalıymış sizde kiralar.burda en lüx evler dahi 1000tlyibulmaz ki bunlara akıllı evler dahildir yani. allah yardım etsin herkese.istanbul pahalı demiyorlarmış boşuna. gerçi bizde de giyim mobilya falan oralara göre daha pahalı ama yine de kira bi başkaymışsizde
anadoluda yaşamanın iyi taraflarından biri.şuan oturduğum ev.sıfır 140 metrekare heryere yürüyerek gidebiliyorsun.
kirası 350 tl. tabii isatanbulla mukayese etmek abes olur.ama kirada olanlara allah c.c yardım etsin...
evet mutlaka yardım alıcaz artık. bakalım inş kolaylıkla halledebiliriz..Busmai ve nfk 4 ayda iki kere taşınmış biri olarak sizi nacizane tavsiyem mutfağınızı bir iki gün önceden taşıyın
Çocukla taşınmak biraz zor oluyor. Aile büyükleriniz yardı ederse çok iyi olur.
Umarım sağlıkla huzurla oturacağınız yuvalarınız olur
Biz de tuvalet eğitimi ana haber:)
Daha öncede yazmıştım kızım sinyal veriyor diye
18 aydan önce başlamamak istememiştim
Maşallah bir haftada epey yol katettik.
Fisher pricein eğlenceli tuvaleti ve güle güle kakalar:) kitabını aldık
İnşallah böyle devam eder
töbe yaabelki sizde duymuşsunuzdur
ben duymayanlar için söyleyeyim
herkesin evinde mutlaka bir gezer terlik vardır herhalde terlik tabanından Muhammed (s.a.v) yazısı yazıyormuş
bende eve gidince bakacağım sizinde varsa sizde bakın
gezer firmasıda açıklama yapmış 2.200 çalışanımız var ama bunu farketmedik bu yanlışlık hemen düzeltilecektir
kalıplar imha edilmiştir diye ya rabbim daha neler göreceğiz artık misafirliğe gittiğimizde ayağımıza giymemiz için verilen terliklerin altına
bakar olcaz herhalde:26:
bu bahara taşınacaklar epey fazlaymış yaa
melisanın taktiği de güzelmiş ya, türk filmi gibi ağır çekim. belliki daha etkili oluyor
anadoluda yaşamanın iyi taraflarından biri.
evet mutlaka yardım alıcaz artık. bakalım inş kolaylıkla halledebiliriz..
kızçene de maşallah.. ben başlamadım, yazı bekliyorum. en azından bahar gelsin..
töbe yaabizdekilere baktım, bi şey yazmıyor
Busmai ve nfk 4 ayda iki kere taşınmış biri olarak sizi nacizane tavsiyem mutfağınızı bir iki gün önceden taşıyın
belki sizde duymuşsunuzdur
ben duymayanlar için söyleyeyim
herkesin evinde mutlaka bir gezer terlik vardır herhalde terlik tabanından Muhammed (s.a.v) yazısı yazıyormuş
bende eve gidince bakacağım sizinde varsa sizde bakın
gezer firmasıda açıklama yapmış 2.200 çalışanımız var ama bunu farketmedik bu yanlışlık hemen düzeltilecektir
kalıplar imha edilmiştir diye ya rabbim daha neler göreceğiz artık misafirliğe gittiğimizde ayağımıza giymemiz için verilen terliklerin altına
bakar olcaz herhalde:26:
aa doğru sen de hamileydin değil mi, oğlunla taşınmak da zor olmuştur..doğum olmadan taşınman mantıklı bende oyle yaptım. buraya tasinirken ipege hamileydim iyikide öyle yapmışım. bende perde yaptırmak zorunda kaldım. English home tulleri çok uygun ben ordan yaptırdım. gayet te güzel oldu. tavsiye ederim. hole ve mutfaga hali aldım ben salon halısı olmadığı icin cok tutmadı.
canım zaten bu koltukları ve halısını oturma odasına koyacağız, misafir odasını yeni alacaktık. kendi halısında beyaz ve kahve var. koltuklar beyaz, sütlü kahveyle kaplatmayı düşünüyorum. halısına uyar yani sorun yok.2 yaş ergenliği mode on :) Efe zaten agresifti şimdi bi bağırıp söyleniyo görmelisin :) öyle de tatlılar valla bencegeçen babasına sinirden bir çıldırıp el kol hareketi yapıyo şok oldum :) minik agresifim benimmmmm.
Canım benim biz bu eve taşınırken ocak sonu idi. Efe 7 aylıktı. Kv ve kp taşıdılar evi valla sağolsunlar. Yani benim yardımım yarıdan azdı. Ev tabi soğuk oluyo birazheleki alt katta kimse oturmazsa. Sonuçta boş inşaatın yanında dursan bile üşüyorsun. Ama nisanda eğer doğalgaz bağlanırsa taşınanlar da olur gibime geliyo.
Halı almamalısın çünkü koltuk kaplatsan ona uygun bi renk ve model olmalı. Ama kaplatacağın kumaş ve tarza eminsen al dicem fakat ozaman da şuankilerle uyar mı???
Kolay gelsin karar vermede canım.
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım.
Kocam çocukla biraz daha ilgilense daha iyi olacak da neysekek yapmakta bişi yok kız en kolayı ama erkeklere yaranılmaz işte bak; yapmıyoun kek börek diyo. Bugün sabah havuçlu cevizli kek yapacaktım vazgeçtim çünkü evde olursa kesin yerim :)
Bizim bıçakların her türlüsü artık üst raflarda. Aynen dediğin gibi refleksleri çok güçlü. Bizimkine babası bile yetişemiyor. Allah ım sağlık versin kuzularımıza :)
oo oğlun 2 aylıkken taşınmışsın..ben de ondan kaçıyorum:)merhaba.
busmai bence doğumdan önce taşınman iyi olur.
şuanki oturduğum eve oğlum iki aylıkken taşınmıştık.
ben annemlerdeydim eşim herşeyi kolilemişti mobilyalarımızı aldığımız firmada
söküp monte edilmesini ve taşımasını yapmıştı.yinede bebekler zor olmuştu.
nfk ev kiraları çok pahalymış ı:44:ev taksitine yakın neredeyse.
pembe ne tesadüf bende havuçlu,cevizli kek yapmak istedim ve vazgeçtim.
ve ne tesadüf ki aynı sebebtenbenim eşim kek sevmiyor börek sever.
çocuklar biraz yiyor gerisi bana kalıyor.kek,de sevince. çay ve kek
100 kişinin 100 ü de aynı cevabı verdicanlarım merhaba
annemlerin evleri yıkılıyor anlaşma sağlandı toplu siteyi yıkacaklar onlarda ev aramaya başladılar
bizim baktıklarımız vardı birkaç tane 875-975 civarı beğendi annemlerde kartalda 5 yıllık bina ama daha bakınıyorlar yani
busmai akşam sene eşine kk da anket yaptım 100 kişiye sorduk doğumdan önce taşınmamız uygun çıktı dersin
pempiş kızzz sen çok hamaratsın maşallah
elifnazçekmeköyde pahalımı kiralar canım:44:
aryam genelde çocuklar birşeyleri yaptırmak isteyince hırçınlaşıyorlar melisada ağlıyor direk ama ne ağlamak suratımıza bakıyor önce dudaklar bükülüyor sonra biraz gözler kapanıyor baktı hala tepki yoksa sesli ağlıyor
mutfağın gereksiz alet edevatlarını önceden göndermeyi düşünüyorum ben de. birkaç tabak çanak bırakacağım en son götürmek için.Busmai ve nfk 4 ayda iki kere taşınmış biri olarak sizi nacizane tavsiyem mutfağınızı bir iki gün önceden taşıyın
çok şekermiş
bu resmi eşimede gönderdim
ben bu akşam annemlerde kalayım diye mesaj atmış
yuuuuh! Allah cezalarini versin e mii?!:95:terlik bu kızlar:26:
Eki Görüntüle 995926
canim beni. oturdugum evde 880 tl ust katlar 1000-1100 istiyor. daha buyuk siteler degisiyor fiat 1300 den başlıyor. sizinde hayırlı olsun.canlarım merhaba
busmai akşam sene eşine kk da anket yaptım 100 kişiye sorduk doğumdan önce taşınmamız uygun çıktı dersin
pempiş kızzz sen çok hamaratsın maşallah
elifnazçekmeköyde pahalımı kiralar canım:44:
yuuuuh! Allah cezalarini versin e mii?!:95:
Bu kazara olmus bi sey deil, benzerlik deil resmen Muhammed yaziyor..:96:
Esselamu aleykümmmbaya bi yazdım yolladm sandım ama sonra baktım göremedim inş tekrardan aynı şeyleri yazmıyorumdur :)
doktor kontrolümüz vardı bugün bebeğimiz gayet saglıklıymıs kalp atışlarını görmüş ama dinlememiştik onları da duymuş olduk geç oluşmus bir bebek dedi beklenen doğum tarihi ekim 6 dedi emzirmeyi de artık bırakalım dedi bir de tshlarda sıkıntı çıktı tekrar ettirdi testi ama yine cıkınca ilaç verdi 1 ay sonra tekrar kontrolde dozu ona göre ayarlıcakmıs zaten bizde genetik annem ve ablamda da var ALLAH beterlerinden korusun...
Oto koltugu aldık sonund römere karar kıldık inş durur bıdık içinde...
busmai taşınma işi bencede önce mantıklı gibi ama hayatımda hiç taşınma tecrübem olmadı diğer arkadaşların baya bilgisi var nfkcım sende inş gçnlüne göre bulursun birgün bana da nasip olacak mı acep taşınmak :44:
Benim de tshlerim problemliydi. 9 ay dahiliyeye gittim. Troidlerim fazla çalışıyormuş. 3 aydan sonra seviyeye indi ama yine de hep kontrole gittim.her ay ultrason ile bakıyordu. Hem diyabet hem bu beni hamilelikte çok yormuştu.Esselamu aleykümmmbaya bi yazdım yolladm sandım ama sonra baktım göremedim inş tekrardan aynı şeyleri yazmıyorumdur :)
doktor kontrolümüz vardı bugün bebeğimiz gayet saglıklıymıs kalp atışlarını görmüş ama dinlememiştik onları da duymuş olduk geç oluşmus bir bebek dedi beklenen doğum tarihi ekim 6 dedi emzirmeyi de artık bırakalım dedi bir de tshlarda sıkıntı çıktı tekrar ettirdi testi ama yine cıkınca ilaç verdi 1 ay sonra tekrar kontrolde dozu ona göre ayarlıcakmıs zaten bizde genetik annem ve ablamda da var ALLAH beterlerinden korusun...
Oto koltugu aldık sonund römere karar kıldık inş durur bıdık içinde...
busmai taşınma işi bencede önce mantıklı gibi ama hayatımda hiç taşınma tecrübem olmadı diğer arkadaşların baya bilgisi var nfkcım sende inş gçnlüne göre bulursun birgün bana da nasip olacak mı acep taşınmak :44:
istanbul maltepede oturuyorum ben. burada harıl harıl binalar yapılıyor.Canim siz nerde oturuyorsunuz kentsel dönüşüm ne zaman geldi ve baslaniyor benim evimde yikilacak diyorlar ama senelerdir bu söylenti var ortada bişiy yok bende tadilat yapacagim ama cesaret edemiyorum siz nerde oturuyoesunuz ne zaman haberiniz oldu bilgi verirmisin butda belediye toplantı uapmis yikilcak DİE ama oy toplamak için dio herkes kaynanam da vermem evi mi dio ne olacak belli değil yanı
istanbul maltepede oturuyorum ben. burada harıl harıl binalar yapılıyor.
150-200 metre arayla bi inşaat görebilirsin yani..
imar belediyle alakalı bi durum. hani kentsel dönüşümü hızlandırmak için bazı bölgelerde
imar artışına gidildi. sonra ipin ucu kaçınca, durduruldu. belki sizinki öyle bi durumdur.
ama kentsel dönüşüm durmaksızın devam ediyor.
avantajı; proje harçları, bazı vergilerden muafiyet gibi şeylerle mütahite kolaylık sağlamak şeklinde.
ev sahiplerine de 2 yıla kadar geri ödemesiz ve düşük faizli kredi imkanı ve ayrıca kira yardımı yapılıyor.
ancak şartları ve süresi var bildiğim kadarıyla.
ve kentsel dönüşümden faydalanmak için binadan alınan numuneler tahlile gidiyor, depreme karşı risk taşıyorsa, çürük raporu alınıyor.
sonra bu belgeyle kentsel dönüşüm kapsamındaki kolaylık ve yardımlar faydalanılıyor.
Bizim burada bina felan yapilmio kimse çivi cakmiyor hep yikilcak diyorlar ama ortada bisi yok kaynanam vermem diyor zaten .bide borç felan cikariyorlarmis evler küçük oluyormuşdiyorlar ddoğru mu borç felan cikardilarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?