Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pekte II birşey değilmiş ya benim evim çok büyük gelen sasiriyor ama eski içi masraf istiyor ama borçlanma ve küçük olması kotu ya bize yatamaz is yanimizdaki bina beş senelik diğer yanimiz arsa ama kadin yasli ben ölmeden olmaz dio sadece biz versek yanlardan pay ole böle derken kutu gibi ev verirler

valla gidip imar durumu almanın bi zorluğu yok. birçok sorunun cevabı onda.
eğer, riskli yapı raporu alınırsa ve hak sahiplerinden 2/3ü de evet derse, o bina yıkılır.
yani bir iki kişinin inadı; binanın yıkılıp tekrar yapılmasına mani değil. aklında olsun

günaydın canlar.. haftanın ortası geldi, hadi bakalım güzel bi gün olur inş..
çalışanlara kolaylıklar diliyorum..

as canım.. pıtpıtları da duymuşsunuz, ne güzel
koltuğunuz da hayırlı olsun, inş yasir içinde güzelce oturur da sen de
birkaç aylığına da olsa ön koltuğa geçersin

loneliness; nerelerdesin bacım? yoksa 3 martı bekleyemeyip acele mi etti senin oğlan?

Gunaydinnn..
Esimin yogun haftasonu programi nedeniyle bu aksamdan ananeye gidiyoruz o bizi birakip donucek emzirme birakma isini tek basima halledemeyecegim artik orda keser donerim bana dua edin ne olur...

Saol cnm ins bu gece ilk deneyimini yasicak nasil tepki vericek cok merak.ediyorum dogru diyosun bi kac ayligina da olsa keyif yapayim :))

günaydın arkadaşlar

born canım gözünaydın ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz
sütü kes demiş allah kolaylık versin valla biraz zor olacak ama alışacak :18:

nfk canım gezer terlikleri toplatıyormuş ben eve gittim baktım benimkinde yazıyor:26:
bilmeden kullandım valla allah affetsin:26:

elifnazvalla sizin o taraf biraz daha uygunmuş kira açısından

dilanaz kız sen hangi şehirde oturuyordun 300 küsür kira nerde var hemde 140 m2 li eve

dün akşam çok kötüydüm yaaa sanki herşey üstüme üstüme geliyordu baya gergindim eşimin başının etini yedim
bütün yük benim üzerimde diye yaa eve giriyoruz hemen eşim pijamalarını giyer tv karşısına ben daha üstümü bile çıkartamadan melisayı emzir sonra üst baş değiş mutfağa koş yemek yap yemek yedir toparla çay isterse çay koy falan baya patladım bu sefer saat 9 da ben yatıyorum dedim siz baba kız oturun hatta melisayı bu gece sen uyut hiç gelmeyin yanıma dedim
gittim yattım baktım yarım saat sonra yavrum melisa geldi anne meme diye
hemen emzirdim saat geç sanıyorum baktım uyumuyor alla alalh dedim melisa emdi gitti babasının yanına sonra eşim geldi saat kaç dedim 9,30 demezmi gene sinirlendim daha gelmeyin melisanın uykusu gelmemiş siz takılın diye kovdum 10,30 da geldiler emzirdim melisa uyudu
bende uyudum akşam 3 kez kalktık ama olsun erken yatmış oldum sayılır herhalde sabah biraz dinç kalktım eşimede arabada bugün daha iyiyim demek çok yorgunmuşum iyi geldi akşam teşekkür ederim diyorum gülüyor
snickers reklamına döndüm yorulunca kafayı yiyorum herhalde

valla okadarda hakkın canım. sende ev hanımı degilsin ki. paslasmak lazım işleri.
bizim oralar sizin oraya göre uygun ama sizin orası da daha merkezi yinede ben cekmekoy'u sevdim alıştım sakinligine. arada nfk gibi çarşıya yakın olsun istiyirum. bakalim bizde ev almak istiyiruz ama çok artti burda evler 1 yıl daha bekleriz sanırım.

iyi yapmışsın canim iyi yolculuklar. allah kolaylik versin emmeyi birakma konusunda. sana tavsiyem rahat olman sen nekadar rahat olursan yasir'de olur. korkulacak kadar zor bir durum değil. gündüz hic emzirme sadece gece 3 gun sonra onuda kes. başarılar

inşallah gönlünüze ve bütçenize uygun bir ev bulursunuz canım
aynen öyle bazen yardımcı oluyor hakkını yemeyeyim ama bu spora başladığından beri oda sporda yoruluyor diye iyice boşladı
ama benimkide can yani neyse dün biraz rahatladım akşam gene ev işleri beni bekler eşim bu akşam spora gidecek ben yemek ve ütü yapacağım

kerem'de bazen bana bi güzel geçiriyor ama şükür ısırma yok:18: ipegi nasıl korurdum yoksa
seninkinin eli biraz ağır heralde. morartacak kadar nerene vuruyor
morartmayı vurarak değil ısırarak morartıyor canımmm.

canım benim kv koltuklarını kaplattı gecen bahar. Kötü olmadı ama o kadar uğraşa ve fiyata değmiyor bence. O 2 tane 3 lü 2 tane de tekli koltuğu bin 200 liraya kaplattı. Bana kalırsa üstüne az daha para koyup yenisini almak daha mantıklıydı.

Bizimki onun cozutmuş hali işte:/
senin bu özenine hayranım ben zati

dediğin doğru az daha ekleyip yeni bi takım alınabilir.
ama koltukları sağlamsa ve seviyorsa kaplatmak da güzel bi yeniliktir

hey gidi hey heeeey!!! apartman gideri fiyatına kiralık daire..
valla bu bakımdan büyük nimettesiniz, bilin..
biz aynı daireye 3-4 katını veriyoruz..

Son düzenleme:
ufak çaplı bi patlama olmuş yani
çalışıyor olsan da, ev hanımı ve annesin.. erkek gibi bunlardan feragat durumun yok malesef..
Allah kolaylık versin valla. ben bile arada bugün evi toplamasam, yemek yapmasam olur mu modundayım :111:

çokmuş yaa
bence de değmez daha ucuza bulamazsam
çok iyi yapmışsın
kalp atışlarını duymanıza sevindim
inşallah yasir de çabucak bırakır

günaydın arkadaşlar nasılsınız . size bişey danışmak istiyorum.oğlum fırın kapağını açıp üstüne çıkıyor.sonrada ocağı yakıyor hiç değilse doğalgazı açmış oluyor bi de üstünde zıplıyor iki kez zemine kafasını çarptı. ben de bi kemerle fırının kapağını bağladım. aldığım tüm kilitleri açmayı başardığindan bu yola başvurdum. bu seferde fırın kapağını tutup fırının hepsini sallıyor ki bu sabah maması için kaynattığım suyu iki kez dökmeyi başardı. kendini yakmasından korkuyorum. başka tavsiyeniz olabilir mi ya da bunu yaşayan var mı aranızda acaba.?ne yapabililirim acaba

*

born canım gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun.oğlunu sütten kesecekmişin kolay gelsin. oğlum daha 11 aylıktı kesilmişti.ama kendi emmedi ne yaptıysak başaramadık.ben de vermedim.halen de vicdan azabı çekiyorum.biraz daha mı diretseydim diye.ben de grip olmasaydım cinsiyetini öğrenecektim ama kısmet bu haftaya kaldı. benim doktorum benden bu testleri (tsh)yapmamamı istemedi ama bu hafta isteyeyim ben de. born römerin hangi modelini aldın.ben de alayım artık yakında kucağımda tutamayacağım.bi de ben burda bulamam güvendiğiniz bir site varsa ben de ordan alayım...

Yorgunken sen sen değilsin şekerim :))) çok iyi yapmışsın valla.

Canım Allah kolaylık versin. Bu çocuklar ne biçimler yaaaaa demicem çünkü benim de küçükken vukuatım var. Misafir geleceği gün annemler salondayken fırının kapağına çıkıp artık ne yaptıysam ; bir gelmişler ki mutfağa fırın devrilmiş, yemekler yerde ve karşı duvarda!! Ben nasıl altında kalmamışım bilmiyorum. Bence mutfağı kilitle toptan.

baharcım; bak sen şu yaramaza yaa?!:26:
en korktuğum şey ocaktaki kaynar bi şeyi dökmesi :18:

zaten iple bağlamışsın, başka yapılacak bi şey yok.
mümkün olduğunca ocağın üstünde bi şey bırakmamak lazım.
mutfaktayken de yanında olmayacak işte..
aklıma başka bi şey gelmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…