Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kirasi ucuz olanlEa sesleniyirum bizim aidat bile 120 nedir bu adaletsizlik, nerde bu devlet :113:
Kızımmm siz de istanbulun nimetlerinden faydalanıyorsunuz biz birşey diyor muyuz?? Benim bulunduğum yerde bırak bir etkinlik yapmayı yemek yenilebilecek bir yer yada sinema bile yok://

kirasi ucuz olanlEa sesleniyirum bizim aidat bile 120 nedir bu adaletsizlik, nerde bu devlet :113:
Kızımmm siz de istanbulun nimetlerinden faydalanıyorsunuz biz birşey diyor muyuz?? Benim bulunduğum yerde bırak bir etkinlik yapmayı yemek yenilebilecek bir yer yada sinema bile yok://

Ne fena bu çocuklar yaaa??? Bu merak duyguları başa bela. Nfk nın dediği gb canım bağlamışsın zaten, başka yapılabilecek birşey benim de aklıma gelmiyor. Her şeye ara ara uylayıp sonunda sıkılıyorlar, inşallah oğluşun da kısa zamanda sıkılır ne deyim?

Selâm güzeller güzeli çıtır anneler, herkes çook iyidir inşallah ,

Busmaicim ; öncelikle yeni eviniz hayırı uğurlu olsun sağlıkla oturursunuz inşaallah , ben bir kere taşındım ve çok çok zor geldi bana özellikle yerleşme kısmı( kızım 1 yaşındaydı tam) tabii buna nakliyecilerin azizliği de eklenince kötü anılarım var taşınma ile alakalı , ben de arkadaşlara katılıyorum , minik kuzucuk gelmeden yerleşirsiniz inşaallah.. eşyayı, halıyı da eve geçip ;eksik gediğe baktıktan sonra almak en mantıklısı , sırayla olur hepsi inşaallah...
Nfk sizin için de hayırlısı olsun , yepyeni ev güzel olur inşaallah , kiralar da uçmuş ya hu sizin orada, 2000 tl aylık kredi ödemesi olur ev alımında.. Bizim de oturduğumuz evin borcunun bitmesine az kaldı , bakalım napacağız? ev kredisi taksidine ayırdığımız kısmı elinde tutamaz eşim, kesin kaptırır birilerine , o yüzden yeni borca girmeliyiz acilen :44:
Elifnaz; siz de inşaallah gönlünüze göre bir ev alırsınız , çekmeköy de fiyatlar çok pahalı diye biliyorum ben satılıklarda, siteye göre değişiyordur belki de,

Borncum bebişi kalp atışını görmüşsünüz, hayırlı olsun , sağlıkla kucağında da gör inşaallah küçük Nur yüzünü,
Sütten kesme için kolaylıklar , inşaallah çabuk unutur yavrun, bir iki gün zorluk sonra rahatlarsın inşaallah,

Kupaas, maşaallah kuzucuğuna
Şekerportakalım , arada böyle erkeklerin gözüne sokmak lazım yorgunluğumuzu, Allah kolaylık versin sizin işiniz iki üç katı zor

Bahar çok geçmiş olsun bıçak olayından ben de çok korkarım, Allah korusun aşırı hızlı davranmış kuzucun,
Mutfak içinse tamamen kapısını kapalı tutmaktan başka yol yok sanırım, bizimki de elindeki oyuncağı fırlatıyor , uzun oyuncak buldu mu ocağın üzerine doğru vuruyor onunla, bunlar bilinçlenene kadar işimiz zor, Allah kaza belâdan korusun hepsini,

Herkese özellikle çalışanlara kolaylıklar , ben de yeni dönem kaydımı yapmaya gideceğim anneannemiz gelince , minikime de fincanda kek yaptım iki fincan çok pratik oldu

Hayırlı huzurlu günler hepinize

canım benimki de bu aralar fırını yakma sevdasında ışığını yakıyor sonra da hımmm mamaaa diyo içini göstererek acıksa da acıkmasa da yapıyo bunu ben de kilitliyorum düğmeleri ama üzerine cıkmayı henüz denemedi herkesin dediği gibi sen gerekli önlemleri almışsın Allah ım esirgesin

cok saol canım iyi dileklerin için tshları ihmal etme derim sonuçları pek de masum olmuyor yüksek çıkarsa ilaç kullanmaktan başka da sans yok römer versafix aldık site olarak eşim n11e bakıyordu hep ama saraçhaneden 800e aldık artık iyi mi kötü mü bilmiyorum ama acilen almamız gerekiyodu alışması lazım kardeş gelene kadar

Aaa bu arada kaç gündür söylicem eşim yasire ısrarla ismini ögretmeye çalışıyodu şimdi ismini sordugumuzda TAHİİİRRR veya TASİRRR gibi bişiler söylüyo sonrada elini gögsüne doğru vurarak abişşş abidooo Tasirr diyo

evet buralar pahali hele biz birazda büyük olsun istiyoruz 350 yi geçiyor fiat bu yıl erteleriz sanırım. arabayi da degistirmek istiyoruz çünkü. nasip artik.
sende eşine mini cooper yada büyük ev aldır. para tutamayan eşi muhakkak borca sokacaksin

baharcım benim aklıma şu ürünlerden geldi ;bir bak istersen

http://www.bebekhouse.com/?urun-1501-prince-lionheart-stove-cooker-guard-firin-ocak-koruyucu
http://www.e-bebek.com/lindam-sure-shot-orto-safety-gate-guvenlik-kapisi_LIN-44430
http://www.cocukguvenlikurunleri.com/urun_detay.aspx?id=83

çok tehlikeli bir durum acilen birşeyler düşünmen lazım

amin canım inş..
hakikaten fiyatlar yüksek. bizimki 1-2 senelik bi durum. bir de mütahit verdiği için
çok gözümde değil açıkçası.. oturduğum 3 evden ikisi 30 küsür senelikti, bi tanesi 10 yıllıktı.
artık yeni bi evde oturmak istiyorum..
eşim parayı kaptırır dediğin, borç falan verir diye mi korkuyorsun?,,

ikinci dönem de hayırlı olsun, inş kolaylıkla verirsin bu seneyi

çekmeköyden bakıyorsun di mi?
bu oturduğum yerde 2artı1 80-90 en fazla 100 metrekare evler 275-300 bin lira.
eşime de diyorum, burada bu parayı verip oturmak enayiliktir..
350 bin lira bütçeniz varsa, her yerden dediğin gibi büyük bi ev alabilirsiniz..
tabi nasip meselesi, muhit ve komşular da çok önemli..

nimet-külfet.. istemediğin kadar hepsi bir arada :111:

canım biraz doğru ama birazda şöyle düşün bu kadar pahalılıkta bizde fazla etkinlik yapamıyoruz maalesef
birde şöyle düşünüyorum bazen istanbulda oturmayıp daha ucuz bir şehirde oturup orda para harcamayıp ayda 1 yada 2 kez başka şehirlere etkinlikler yapmaya gitsek daha mı hayırlı olur diyorum ki
biz istanbulun o kadar gezilecek görülecek yerleri vardı sor sözde istanbulda oturuyoruz ama bizim gidip görmediğimiz o kadar çok yer vardır ki bir de arkadaşlarımız bilecikte oturuyor ayda en az bir kere istanbula gelip layığı ile geziyorlar valla birde bu yönden bak

canım sağolasın bazen zor oluyor tıkanıyor insan yetişemeyince ama allah kolaylığını veriyor arada olacak o kadar
ama ev hanımlarının işide zor kısacası kadın olmak zor

bencede sen kocana yeni borç kapısı bul

sağolasın canım yaa her işin bir zorluğu var ama dediğim gibi en zoru kadın olmak

Hayırlı olsun römer Yasir paşaya, rahat edip kurulup oturur inşaallah , biraz pahalıya gelmiş sanki , bebe mağazalarının kampanyalarında daha uyguna veriyorlar

Oyy maşaallah ya Tasir abişi öp yerimize
Bizim bi yakın oralarda oturuyor 5+1 750-800 civarına aldık Demişlerdi , aşırı pahalı gelmişti bana , bir de balkonda otururken bütün evlerden havuz görünüyor o da hoş değil , belki ben havuz görmek istemiyorum kardeşim
Evet öyle yapmak lâzım yoksa bana azıcık sus payı verir gerisini yok eder
Ilk ürün çok güzelmiş , her Bebekli eve lazım esasında
Sağolasın cnm , inşallah geçerim sınıfı
Evet sizin için kirası sorun değilmiş gönlünce bi yer bulursun inşallah , yeni evler her bakımdan güzel oluyo , yalıtım en büyük artısı, bizim burada da evler hep eski, yeniler de çoook aşırı pahalı , sanırsın boğaz manzaralı villa
Evet cnm borç diye musallat olanı çok maalesef , bir de hayır adı altında fazla sömürüyorlar kendisini, bağlı bulunduğu toplulukta o yüzden o parayı bağlamam lâzım bi yere..
Istanbul kalabalığı ve trafiği adamı bezdiriyor zaten , ayda yılda bir gelene daha cazip geliyor tabii,
Ben de küçük bi sehirde oturmayı yeğlerdim , özellikle merkezî bi yerindeysen arabanı park edecek yer bile sorun, gittiğin mekanlar tıklım tıklım oluyo, trafik zaten hepten işkence....istanbulda yaşamak çok çok zor vesselam

canim burasi çok farklı bir yer mesela bizim burda 3+1 290 bizim iki yanimizda villalar trilyonluk. orta gelirle üst gelir bi arada ben istanbul'da ilk defa böyle bir yer gördüm. bizim üst dublekslerde gözümüz var ama hepsi evsahibi. satsalar bile 450 isterler diyor eşim
havuz konusunda kesinlikle katılıyorum. Biz özellikle havuzu olmayan siteler araştırdık.

Son düzenleme:
Elifnaz neden dubleks istiyorsun
Dubleks bana büyük gelir diye düşündüm bakımı zor

bu konuda biraz dertliyiz aslında ilk geldigimiz zamanlarda bizim üçüncü katı adam 200 bine satiyordu. bizde ilk geldigimiz zamanlarda bilemedik almadık yeni girmis kiraciyida çıkarmak sıkıntı olurdu. Şimdi oldu orası 290 normal 3+1 alabiliriz diger evi satıp. bizde cikmisken biraz büyük olsun istiyoruz ya dubleks yada 4+1 ondan biraz erteleriz gibime geliyor. bizim diger evde degerleniyor çünkü.

Kizlar.birazdan cikacagiz yola.cok stresliyim bu emzirme konusunda cok dua.edin ne olurhepinizi cok opuyorum Allah a emanet olun

Elifnaz neden dubleks istiyorsun
Dubleks bana büyük gelir diye düşündüm bakımı zor

aslında dubleksi istememizin nedenleri öncelikle terasinin olmasi sonrada üst kata oturma odasi yada oyun odasi yapıp çocuklar ses yapacaksada rahat rahat tepinsinler diye. yoksa illa dubleks olacak diye bir sey yok 4+1 de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…