Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ekstra işler oçıkar zaten. Boş günler hiç boş olmaz.
Herkese günaydın. Bu hafta çok zor geçti. Okula her zamankinden fazla gidince. Eskiden 30 saat ders ve 6 saat kurs olurdu. Nasıl çalışıyormuşum ya? Şimdi yarısı bile ağır geliyor.

Günaydın
bizim küçük. kızın iki gündür yine hiriltisi geçmiyor bronşit oldu hava veriyoruz yarında dr yolu göründü.
nfk, palette daha mi iyiymis . bende bi degisiklik yapsam aslında iyi olur.

gününüz aydın, cumanız mübarek olsun canlarımmm

bence de, yaşasın haftasonuuu!!!
Günaydın
bizim küçük. kızın iki gündür yine hiriltisi geçmiyor bronşit oldu hava veriyoruz yarında dr yolu göründü.
nfk, palette daha mi iyiymis . bende bi degisiklik yapsam aslında iyi olur.

geçmiş olsun canım, bu hastalık bi kere yakalayınca bırakmıyor mu yaa?:26:

kullananlar paletteden çok memnun. ben kolestonun kızıl büyüsünü görünce vuruldum, o yüzden kolestonla boyadım
sen ne düşünüyorsun?..

loneliness, nerde yaa?! içime doğuyor, doğurdu bu hatun, doğurduuuu

günaydın herkese hayırlı cumalar olsun inşallah

dilanaz aaa biz o zaman tokata taşınalım ne iyiymiş valla kızıl içinde geçmiş olsun inşallah canım

pempiş vesikalık uğruna saçlara biraz değişiklik eklendi yani nişanada az kaldı galiba kardeşindede heyecan doruktatır herhalde
görümcemi olcan kızz

nfk canım eminim çok yakışmıştır sana kızıl eşinde beğendiyse tadından yenmez yaa bende saç boyama konusunda
acayip tırsağım yaaa :18:ya istediğim renk olmazsa ya yakışmazsa diyorum ama beyazlar ben burdayım demeye başlıyor
benimde yakındır boya işleri

busmai kızz çok şanslısın bak sen haa kıymetini bil rahat rahat geziyorsun valla

elifnaz canım yaa geçmiş olsun valla zor ya allah kolaylık versin:26:

ilbilgehatun sen kocişini evde bırakıp bebeyle gezmeleremi gittin de kocan rahatladı :44:

bende teflon tencerelerim artık kötü olmuşlardı yeniden teflon almak yerine şu yeni çıkan
seramik tencereleri denemek istedim bakalım sipariş vermiştim bugün teslim edilecekmiş
fiyatıda çok uygundu o yüzden aldım eğer güzelse gerçekten sizede yorumlarımı yazarım ihtiyacı
olan varsa faydalansın

nfk dün biraz kiralık ev baktım sende bakmışsındır mutlaka biz annemlere 2+1 bakıyoruz çok eski olmayan bir bina olsun istiyoruz birde site olsun istemiyoruz aidat problemleri olmasın diye minibüs yoluna yakın olsun ama fiyatlar onların beklentisinden çok yüksek gerçekten yaa onlar 750-800 civarı buluruz diye düşünmüşler ama 975-1000 tl bulunan evler birde bu yıkımlardan dolayı herkes kiralık daire arar olmuş ve fiyatlarda uçmuş haliyle gönlümüze göre bulabiliriz inşallah:26:

bizimde bir dairemiz kirada bunları araştırırken çok ucuza verdiğimizi farkettik 2+1 daire yeni 95 m2 ev doğalgazlı 500 tl çok ucuza gitmiş çok ama eşimin arkadaşı diye biraz ucuz olmuştu birde onlar tutarken 1 sene oturacağız sonra ev alacağız demişlerdi ama henüz çıkma planları yok manzarasıda çok güzel evin valla çıksalarda biz mi taşınsay diye düşünüyorum bazen resim pc kayıtlıysa göstereyim sizede

kesinlikle haklısın, gün geçtikçe daha da zorlaşacak kiralık daire bulmak.
o yüzden elimi çabuk tutmaya çalışıyorum. gerekirse bir ay önceden tutarız yani..
500 lira da çok az yahu.. bizim binada doğalgaz sobalı eve bile daha pahalı.

annenlere kira yardımı yapılmıyor mu?

evet canım devlet veriyor zaten onun üstüne alan firmada bir miktar veriyor

eşim gerçekten çok beğendi..
daha önce bi kez röfle yaptırmıştım, bir kez de boyattım.
o boya tamamen rezillikti. 130 lira mı ne vermiştim bi de, mahvettiler saçımı..
zaten bir iki ay anca dayandı, kahveye boyadım kendim.

boyadan korkuyorsan, röfle yaptırabilirsin. riski az, telafisi daha kolay

benim de evlenirken aldığım iki teflon tencerem vardı. 4 sene oldu işte evleneli, attım çöpe.
çelikleri kullanıyorum. 2-3 tane seramik tavam var onlardan memnunum. çok kullanışlılar
ve teflondan daha doğal malzemeli olduğu için içim rahat. bi daha teflon almam.
sanırım döküm tencereler daha iyi. benim mutfaklarım hep küçük old için tencerem de sayılı.
2 orta boy, iki pilav tencerem var, bir tane de büyük. 2 küçük de annemden aldım
daha büyük bi mutfağa geçersem, bir iki tane daha alıcam. seninkiler de hayırlı olsun, güzel mamalar yap inşş

evet canım devlet veriyor zaten onun üstüne alan firmada bir miktar veriyor

anladım, bizimki gibi. kiralar malum, olmazsa üzerine kendileri de eklerler
100-200 daha iyi bi dairede otururlar. sen de netten bakıyorsun di mi? bi sahibinden.com a baktım ben..
ama sanıyorum, en çok ilan da orada.

röfle daha kötü değilmi aralara balyaf mı oluyor bu konularda cahilim
kime sorduysam seramikten memnunum dedi bende bir deneyeyim bakayım bunu aldım

anladım, bizimki gibi. kiralar malum, olmazsa üzerine kendileri de eklerler
100-200 daha iyi bi dairede otururlar. sen de netten bakıyorsun di mi? bi sahibinden.com a baktım ben..
ama sanıyorum, en çok ilan da orada.

aynen bütün ilanların çoğu sahibinden. com da ki emlakçılarda oraya veriyor ama birazda istediğimiz çevreden bakınıp gezmekte gerek bence çünkü yeni yapılan binalarda direk kiralık ilanı asıyorlar bir bakınmakta fayda var

evet, yanlış bilmiyorsam röfle ve balyaj aynı şey.
tabi onu da iyi bi elin yapması gerek, yoksa bazen görüyorum gencecik kız 40 yaşında bi kadın gibi saçı var..

tencerelerin de güzelmiş, maviş mavişş

mutlaka gezmek gerekiyor, bakalım şu iş biraz daha netleşsin

Sağol canım bronşit oyleymis tekrarlarmis.
bende unutmazsam alayim yarinda kardeşime boyatayim. benim sacim koyu kahva hep sarı renk alıp açık kumral yaptım Kızıla da pek cesaretim yok açıkçası benim ten rengim buğday. tavsiye alırım

roflenin modasi geçti büyük gösteriyor insani
tencerelerin rengi çok tatlı güzel gunlerde kullan.
kiralar gercekten cokmus sizin orda

koyu kahvenin üstüne sarı boyayınca açık kumral mı oluyor bacım?
açıcıyla açıp, boya denedin mi hiç?

Hayırlı cumalar kızlar, dün dışarıda işlerim vardı pek bakamadım ama geçmişten gördüğüm kadarıyla anneler iyi çok şükür ,
Elifnaz ve dilanaz kuzucuklara geçmiş olsun , bizde de burnu tıkalı olan ve gece uyumayan uyutmayan kuzucuk kaç saattir fosur fosur uyuyor , gece uykusu zannetti galiba , allahım n'olurdu ben de gündüz azıcık uyuyabilseydim ,
Ben de eğer annem gelirse; cilt bakımına gideceğim bizim kuaföre, aynı yerde gündüz seansına plates de açılıyormuş yakında; aylık 100 tl . nasıl fiyatı uygun mu sizce, gitmek istiyorum şu hımbıl göbekten kurtulup, sıkılaşmak için
Nfk yeni saç rengi hayırlı olsun , ben de dün kınamı tazeledim , çok güzel oluyor karamel rengi
Şekerportakalım tencereler hayırlı olsun sağlıkla kullan, Cem mi markası
hafta sonu da geldi çattı yine, biz pazar günü babamızı yolculuyoruz yine, o yüzden bu pazar gelsin istemiyoruz
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum :80::79::109:

huuu, tembel gacilar
İki saattir kimse bi sey yazmamis.
Gunesi gorunce sabahtan beri simii simii diye sayiklayan
Aysecigi aldim firina gittik. Bi yuruduk geldik.
Kucuk hanimi yikadim yatirdim. Bi seyler yiyip ben de kestiricem. Yemegim var, kalkinca da evi supurur, camasirlari asarim

senin de cuman mübarek olsun canım..
cilt bakımı hea? senin ihtiyacın var mı kuzum? tenin süt gibi..

haftada kaç saat bilmiyorum. ama ayda yüz lira bi şey değil.
sıkılaşmak için pilates etkili ancak kısa vadede sonuç alınamıyor.

sen kına mı yakıyorsun saçına?.. üniversitede bi kız vardı, o kadar güzeldiki saçları.
hep kına yakıyormuş, nasıl öyle tutturuyordu merak ediyorum..

senin eşin ne kadar sık seyahat ediyor yahuu?
sen de, maşallah çok güçlü ve sabırlı bi kadınsın, herşeyi idare ediyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…