Kış ortasında bahara alışmıştık...Soğuk ki ne soğuk. Efe ile a101e gidip şablon seti aldım. Hani tatlıların vs üstüne kalp vs yapmak için var ya... Yani maksat çıkmaktı ama üşüdümmm. Oğlumun da yanaklar kıpkırmızı oldu.
Sabahtan eşimin bi akrabasının vefat haberini aldım. Üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Cenaze istanbulda. Çocukla gitmemeliyim diye düşünüyorum ama yanlış mı sizce??
Hangi renge boyadın canım?ben de çarşıya gittim. kendime çamaşırlar, makyaj malzemeleri ve saç boyası falan aldım.
paso eşime çalıştım yani, ahahahahahşimdi de saçımı boyadım, birazdan yıkıyacağım, sonucu merak ediyorum
kızlarla aynı fikirdeyim. birinci derece akraba değilse, gitmen gerekmez.
hem kendin hem diğer insanlar rahat edemezsiniz...kimse de kusuruna bakmaz zaten..
evet, yağsın az kırılır hava..
ellerinme iğneler batıyor gibi üşüdü yani..
evde soğan olmaması da ne gıcık bi durum. her yemeğe lazım.. olmazsa olmuyor..
eşime soğan al dediğimde, mübarek seçmiş de almış gibi 4-5 tane soğan getiriyor.
sık sipariş verdiğimde de, e ben geçen soğan almıştım ya diyor
hani zor bulunur, çabuk bozulur ya da ne bileyim pahalı bi şey olsa anlaşılır ama, soğan yaa..
ama şimdi idrak etti, artık alınca 2-3 kilo birden alıyor
Millet çocuğunu abartmayı ne kadar çok seviyor . Bizim okulda benim kızımla aynı ayda doğum çocuğu olan arkadaştan bahsetmiştim. Daha 13 aylıkken benimki her şeyi söylüyor, konuşuyor diyordu. Dün akşam 4-5 saat beraberdik. Söylediklerinin benimkinden pek farkı yok. Benimkinin söylediği bazı şeyleri o söylemiyor. Onunkini de benimki. Kaç kez dilimin ucuna geldi ama sustum. Düşünün ki bana anlatırken sabah gelip kalk bana su ver diyor. Telefonla dedesiyle konuşuyor diye anlatıyordu. Bu kadar abartı olabilirmiş yani. Ben de üzülüyordum benimki niye az konuşuyor diye.
kızıla ve çok güzel oldu yaaHangi renge boyadın canım?
Bugün çok az yazmışsınız. Okumak kolay oldu.
anne olunca bebeğimizin her yaptığı gözümüzde büyüyor.Millet çocuğunu abartmayı ne kadar çok seviyor . Bizim okulda benim kızımla aynı ayda doğum çocuğu olan arkadaştan bahsetmiştim. Daha 13 aylıkken benimki her şeyi söylüyor, konuşuyor diyordu. Dün akşam 4-5 saat beraberdik. Söylediklerinin benimkinden pek farkı yok. Benimkinin söylediği bazı şeyleri o söylemiyor. Onunkini de benimki. Kaç kez dilimin ucuna geldi ama sustum. Düşünün ki bana anlatırken sabah gelip kalk bana su ver diyor. Telefonla dedesiyle konuşuyor diye anlatıyordu. Bu kadar abartı olabilirmiş yani. Ben de üzülüyordum benimki niye az konuşuyor diye.
Hahha çok komik bazı insanlar gerçekten :)
Bugün keremi kv ye bırakıp arkadaşa gitmem çok iyi oldu. Rahat rahat oturdum tam 4 saat
günaydın arkadaşlar
born canım gözünaydın ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz
sütü kes demiş allah kolaylık versin valla biraz zor olacak ama alışacak :18:
nfk canım gezer terlikleri toplatıyormuş ben eve gittim baktım benimkinde yazıyor:26:
bilmeden kullandım valla allah affetsin:26:
elifnazvalla sizin o taraf biraz daha uygunmuş kira açısından
dilanaz kız sen hangi şehirde oturuyordun 300 küsür kira nerde var hemde 140 m2 li eve
Tokat,ın bir ilçesinde oturuyorum canım.neresi olduğunu yazmayım.gerçi bazı arkadaşlarım biliyor.
bir çok ile göre daha gelişmiş bi ilçe.herşey bol ve ucuz burada .giyim,gıda mobilya.o yüzden gelen memurlar
kalıyor burada .tayin isteyenlere özelden yazarım.
bu arada oğlum hasta oldu.vücudunda döküntüler oldu ve ateş.dün dr.götürdük.
KIZIL dedi.ilaç verdi.başka zaman şurup içen oğlum mızmızlanıyor.dün hiçbirşey yemedi sadece emdi.
bugün iştahı biraz düzeldi.tabi hasta olunca huy değişikliği sürekli ilgi isteme halimiz baş gösterdi.
kızıla ve çok güzel oldu yaa
bugün kimsecikler yok hakikaten..
anne olunca bebeğimizin her yaptığı gözümüzde büyüyor.
olağanüstü gibi geldiği de oluyor. ama o hanım abartmış, sanırım bi de kompleks sahibi ki, durup durmadık yere
başkalarıyla çocuğunu kıyaslayıp, abartıyla kendi bebesini şampiyon yapıyor
Eşim de o zevki dün akşam yaşadı. Gittiğim arkadaşa epey dua etti.Hahha çok komik bazı insanlar gerçekten :)
Bugün keremi kv ye bırakıp arkadaşa gitmem çok iyi oldu. Rahat rahat oturdum tam 4 saat
Vavvvvv, kızıl ha!kızıla ve çok güzel oldu yaa
bugün kimsecikler yok hakikaten..
anne olunca bebeğimizin her yaptığı gözümüzde büyüyor.
olağanüstü gibi geldiği de oluyor. ama o hanım abartmış, sanırım bi de kompleks sahibi ki, durup durmadık yere
başkalarıyla çocuğunu kıyaslayıp, abartıyla kendi bebesini şampiyon yapıyor
iyi akşamalar iki gündür siteye girmeiyordum.sinir oldum.
mozilla,dan girince siteye erişim engellendi yazıyor.
Google Chrome dan giriş yapabildim.
birden sizlerden bir daha haber alamayacağmı düşündüm
ayy çok kötü oldum.herkese çok alıştım.kötü ve pasif her zaman
yazmayan bi üye olsamda.herkesi seviyorum.
Oğluşuna geçmiş olsun canım. Yokluğun belli oluyor.
bence detadini çıkar
yandexle de siteye ulaşılamıyor. yöneticiler dün uğraşıyordu.
yazmayan bi üye olsamda.herkesi seviyorum
KIZIL dedi.ilaç verdi.başka zaman şurup içen oğlum mızmızlanıyor.dün hiçbirşey yemedi sadece emdi.
bugün iştahı biraz düzeldi.tabi hasta olunca huy değişikliği sürekli ilgi isteme halimiz baş gösterdi.
beyaz tenli olduğum için gitti, iyi oldu bu değişiklik,ben tahmin etmiştim kızıl olduğunu. yakışmıstir bencede
bence de
yandexle de siteye ulaşılamıyor. yöneticiler dün uğraşıyordu.
topiğe ulaşamazsan da face ten ulaş, ben sana son durumları özet geçerim bacım
çok geçmişler olsun, onun aşısını olmadılar mı, hani kkk kızıl kızamıkçık kabakulak.:44:
eaglee nin bebeleri gibi oldu demek.. ne kadar sürecek acaba?
beyaz tenli olduğum için gitti, iyi oldu bu değişiklik,
çok geçmiş olsun. nerden bulaştı kızdan falan mi:26:
Millet çocuğunu abartmayı ne kadar çok seviyor . Bizim okulda benim kızımla aynı ayda doğum çocuğu olan arkadaştan bahsetmiştim. Daha 13 aylıkken benimki her şeyi söylüyor, konuşuyor diyordu. Dün akşam 4-5 saat beraberdik. Söylediklerinin benimkinden pek farkı yok. Benimkinin söylediği bazı şeyleri o söylemiyor. Onunkini de benimki. Kaç kez dilimin ucuna geldi ama sustum. Düşünün ki bana anlatırken sabah gelip kalk bana su ver diyor. Telefonla dedesiyle konuşuyor diye anlatıyordu. Bu kadar abartı olabilirmiş yani. Ben de üzülüyordum benimki niye az konuşuyor diye.
yazmayan bi üye olsamda.herkesi seviyorum.
günaydın arkadaşlar
born canım gözünaydın ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz
sütü kes demiş allah kolaylık versin valla biraz zor olacak ama alışacak :18:
nfk canım gezer terlikleri toplatıyormuş ben eve gittim baktım benimkinde yazıyor:26:
bilmeden kullandım valla allah affetsin:26:
elifnazvalla sizin o taraf biraz daha uygunmuş kira açısından
dilanaz kız sen hangi şehirde oturuyordun 300 küsür kira nerde var hemde 140 m2 li eve
Tokat,ın bir ilçesinde oturuyorum canım.neresi olduğunu yazmayım.gerçi bazı arkadaşlarım biliyor.
bir çok ile göre daha gelişmiş bi ilçe.herşey bol ve ucuz burada .giyim,gıda mobilya.o yüzden gelen memurlar
kalıyor burada .tayin isteyenlere özelden yazarım.
internette cok yorum okudum, herkes kizilin cok aktigini soyluyor. Ben kolestonla boyadim. Suan renk cok guzel. 2-3. Boyamada renk daha oturuyormus. 2. Sefer palette kullanicam.
değişklik iyidir.sanada yakışmıştır kızıl saç.kızıl boya çok akıyor yalnız sen hangi marka aldın?
Bakıcınızın boş gününde de gelmesi iyi aslında. Kendine zaman ayırabiliyorsun böylece.Dilanazım geçmişler olsun oğluşuna. Senden daha pasifler var kız kendine haksızlık etmeayrıca özleriz seniiiiiiii.
Nfkcım yakışmıştır sana kızılgüle güle kullan.
Busmai hayat sana güzel kızımmmmm :)
Öğleden sonra kuaföre gidip saçımı kestirdim azıcık. Sonra alemlere akıp nişana götüreceğimiz çikilatalar için tepsi vs baktım. Sonra da bi arkadaşa uğradım bir saatliğine. Eve geldiğimde oğluşum yeni uyanmıştı yani tüm enerjisi yerindeydi :) bolbol bağırdı çağırdı yaramazlık yaptı. Çorbasını eli ile içince mecbur banyo yaptık. Şuanda da emip uyusa da kurtulsam diye bekliyorum :)))
Ben de paletta daha iyiymiş diyecektim. Annem boyayı kendi alıp kuaföre öyle boyattırıyor . Kuaför paletta al demiş. Önce koleston iyiydi ama şu an değil demiş.internette cok yorum okudum, herkes kizilin cok aktigini soyluyor. Ben kolestonla boyadim. Suan renk cok guzel. 2-3. Boyamada renk daha oturuyormus. 2. Sefer palette kullanicam.
Bakıcınızın boş gününde de gelmesi iyi aslında. Kendine zaman ayırabiliyorsun böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?