- 29 Aralık 2007
- 3.400
- 1.103
- 698
Oyy simi diyen dilleri yenir Ayşeciğin ,huuu, tembel gacilar
İki saattir kimse bi sey yazmamis.
Gunesi gorunce sabahtan beri simii simii diye sayiklayan
Aysecigi aldim firina gittik. Bi yuruduk geldik.
Kucuk hanimi yikadim yatirdim. Bi seyler yiyip ben de kestiricem. Yemegim var, kalkinca da evi supurur, camasirlari asarim
senin de cuman mübarek olsun canım..
cilt bakımı hea? senin ihtiyacın var mı kuzum? tenin süt gibi..
haftada kaç saat bilmiyorum. ama ayda yüz lira bi şey değil.
sıkılaşmak için pilates etkili ancak kısa vadede sonuç alınamıyor.
sen kına mı yakıyorsun saçına?.. üniversitede bi kız vardı, o kadar güzeldiki saçları.
hep kına yakıyormuş, nasıl öyle tutturuyordu merak ediyorum..
senin eşin ne kadar sık seyahat ediyor yahuu?
sen de, maşallah çok güçlü ve sabırlı bi kadınsın, herşeyi idare ediyorsun...
Hayırlı cumalar kızlar, dün dışarıda işlerim vardı pek bakamadım ama geçmişten gördüğüm kadarıyla anneler iyi çok şükür ,
Elifnaz ve dilanaz kuzucuklara geçmiş olsun , bizde de burnu tıkalı olan ve gece uyumayan uyutmayan kuzucuk kaç saattir fosur fosur uyuyor , gece uykusu zannetti galiba , allahım n'olurdu ben de gündüz azıcık uyuyabilseydim ,
Ben de eğer annem gelirse; cilt bakımına gideceğim bizim kuaföre, aynı yerde gündüz seansına plates de açılıyormuş yakında; aylık 100 tl . nasıl fiyatı uygun mu sizce, gitmek istiyorum şu hımbıl göbekten kurtulup, sıkılaşmak için
Nfk yeni saç rengi hayırlı olsun , ben de dün kınamı tazeledim , çok güzel oluyor karamel rengi
Şekerportakalım tencereler hayırlı olsun sağlıkla kullan, Cem mi markası
hafta sonu da geldi çattı yine, biz pazar günü babamızı yolculuyoruz yine, o yüzden bu pazar gelsin istemiyoruz
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum :80::79::109:
Oyy simi diyen dilleri yenir Ayşeciğin ,
Hava da güzel bugün iyi yapmışsınız, hadi bakalım siz de güzellik uykusuna, bizim oğlan dahâlâ uyuyor
Sağolsın cnm mahcub ettin , evet yaş 30 U geçti, artık göz altlarına bakım yapma zamanıdır , birkaç ürün tavsiyesi alayım ... bir de karma ciltli olduğum için burun alın çene bölgesi siyah noktalar gözenekler oluyor .
Kına çok güzel oluyor gercekten , kendi saç rengim açık kumraldı bir zamanlar gençken (; üzerine kına uygulayınız kuaföre kaç tl bayılıp elde ettiğim karamel kızıl tonu elde ediyorum , hem bedava , hem doğal, hem besliyor , daha ne olsun .. Bir de röfle muhabbeti gecmiş ben bir kere o hataya düşüp röfle yaptırdım canım saçı mahvetti, yün gibi tiftik tiftik oldu saçlarım da o röfle tamamen yok olana kadar kaç yıl geçti
İşi gereği sık sık gitmesi gerekiyor , normalde de mesaisi uzun, Allah'tan annem yakınımda da biraz nefes almama yardımcı oluyor sağ olsun, yoksa ömrüm eşimi beklerken geçer ve de oynatmama az kalırdı sanırım
Baba yokken çocukları idare etmek çok zor oluyor , özlüyorlar baba diye ağlıyorlar, insan ne yapacağını bilemiyor
yeminlen sen muhtarsin. nerde gördün kızın tenini biliyonsenin de cuman mübarek olsun canım..
cilt bakımı hea? senin ihtiyacın var mı kuzum? tenin süt gibi..
haftada kaç saat bilmiyorum. ama ayda yüz lira bi şey değil.
sıkılaşmak için pilates etkili ancak kısa vadede sonuç alınamıyor.
sen kına mı yakıyorsun saçına?.. üniversitede bi kız vardı, o kadar güzeldiki saçları.
hep kına yakıyormuş, nasıl öyle tutturuyordu merak ediyorum..
senin eşin ne kadar sık seyahat ediyor yahuu?
sen de, maşallah çok güçlü ve sabırlı bi kadınsın, herşeyi idare ediyorsun...
Evet, eşime büyük bir iyilik yaptım.günaydın herkese hayırlı cumalar olsun inşallah
dilanaz aaa biz o zaman tokata taşınalım ne iyiymiş valla kızıl içinde geçmiş olsun inşallah canım
pempiş vesikalık uğruna saçlara biraz değişiklik eklendi yani nişanada az kaldı galiba kardeşindede heyecan doruktatır herhalde
görümcemi olcan kızz
nfk canım eminim çok yakışmıştır sana kızıl eşinde beğendiyse tadından yenmez yaa bende saç boyama konusunda
acayip tırsağım yaaa :18:ya istediğim renk olmazsa ya yakışmazsa diyorum ama beyazlar ben burdayım demeye başlıyor
benimde yakındır boya işleri
busmai kızz çok şanslısın bak sen haa kıymetini bil rahat rahat geziyorsun valla
elifnaz canım yaa geçmiş olsun valla zor ya allah kolaylık versin:26:
ilbilgehatun sen kocişini evde bırakıp bebeyle gezmeleremi gittin de kocan rahatladı :44:
bende teflon tencerelerim artık kötü olmuşlardı yeniden teflon almak yerine şu yeni çıkan
seramik tencereleri denemek istedim bakalım sipariş vermiştim bugün teslim edilecekmiş
fiyatıda çok uygundu o yüzden aldım eğer güzelse gerçekten sizede yorumlarımı yazarım ihtiyacı
olan varsa faydalansın
Ekstra işler oçıkar zaten. Boş günler hiç boş olmaz.
Herkese günaydın. Bu hafta çok zor geçti. Okula her zamankinden fazla gidince. Eskiden 30 saat ders ve 6 saat kurs olurdu. Nasıl çalışıyormuşum ya? Şimdi yarısı bile ağır geliyor.
Günaydın
bizim küçük. kızın iki gündür yine hiriltisi geçmiyor bronşit oldu hava veriyoruz yarında dr yolu göründü.
nfk, palette daha mi iyiymis . bende bi degisiklik yapsam aslında iyi olur.
günaydın herkese hayırlı cumalar olsun inşallah
dilanaz aaa biz o zaman tokata taşınalım ne iyiymiş valla kızıl içinde geçmiş olsun inşallah canım
pempiş vesikalık uğruna saçlara biraz değişiklik eklendi yani nişanada az kaldı galiba kardeşindede heyecan doruktatır herhalde
görümcemi olcan kızz
nfk canım eminim çok yakışmıştır sana kızıl eşinde beğendiyse tadından yenmez yaa bende saç boyama konusunda
acayip tırsağım yaaa :18:ya istediğim renk olmazsa ya yakışmazsa diyorum ama beyazlar ben burdayım demeye başlıyor
benimde yakındır boya işleri
busmai kızz çok şanslısın bak sen haa kıymetini bil rahat rahat geziyorsun valla
elifnaz canım yaa geçmiş olsun valla zor ya allah kolaylık versin:26:
ilbilgehatun sen kocişini evde bırakıp bebeyle gezmeleremi gittin de kocan rahatladı :44:
bende teflon tencerelerim artık kötü olmuşlardı yeniden teflon almak yerine şu yeni çıkan
seramik tencereleri denemek istedim bakalım sipariş vermiştim bugün teslim edilecekmiş
fiyatıda çok uygundu o yüzden aldım eğer güzelse gerçekten sizede yorumlarımı yazarım ihtiyacı
olan varsa faydalansın
Evin erkeği Efe yani.Çocuk bakmak herşeye bedelozamanlar tek derdimiz öğrencilerimizdi
Kıyamam ben o minik kuzuyaaaaa. Geçmiş olsun canım yine.
Kardeşimde hiç heyecan yok valla. Gelinde heyecan daha çok :)
Pamuk helvacım Allah kavuştursun şimdiden.
Bizim de babamız taziyeye gitti ya istanbula; bu gece orda kalacakmış. Yarın da kv ve kp ile birlikte gelecekmiş. Yemeğim yok ve biri Efeye bakmazsa yapamam malesef. O yüzdennnnn sipariş veya dışarda yemek mode on olacak
Evin erkeği Efe yani.
Kv ve kp kalacak mı?
Selamlarr..ihlamur,selpak ve ben 10 gundur ucu biraradalara donduk..ne gecmez gripmis yahu..tam iyi oldum diyorum yeni bastan..korkuyorum bebise zarar verecek..yarin yine doktora gidiyoruz gecen hafta ikili test icin kan vermistim..sonuc alacagiz umarim hersey yolundadir icerde..
Daha once bahsetmemistim sanirim pasamin kulak arkasinda dogumundan beri bi kac beze geliyor elime..kontrol ediyorsum simdiye kadar kaybolacakmi diye ama malesef ki duruyorlar..yarin boyun rontgeni cekilecek;insallah korkulacak bisey cikmazz bi yandan kendimi teskin etsemde korkusu daha fazla dualarinizi eksik etmeyin lutfen..iyi geceler arkadaslar..
Hayırlı cumalar kızlar, dün dışarıda işlerim vardı pek bakamadım ama geçmişten gördüğüm kadarıyla anneler iyi çok şükür ,
Elifnaz ve dilanaz kuzucuklara geçmiş olsun , bizde de burnu tıkalı olan ve gece uyumayan uyutmayan kuzucuk kaç saattir fosur fosur uyuyor , gece uykusu zannetti galiba , allahım n'olurdu ben de gündüz azıcık uyuyabilseydim ,
Ben de eğer annem gelirse; cilt bakımına gideceğim bizim kuaföre, aynı yerde gündüz seansına plates de açılıyormuş yakında; aylık 100 tl . nasıl fiyatı uygun mu sizce, gitmek istiyorum şu hımbıl göbekten kurtulup, sıkılaşmak için
Nfk yeni saç rengi hayırlı olsun , ben de dün kınamı tazeledim , çok güzel oluyor karamel rengi
Şekerportakalım tencereler hayırlı olsun sağlıkla kullan, Cem mi markası
hafta sonu da geldi çattı yine, biz pazar günü babamızı yolculuyoruz yine, o yüzden bu pazar gelsin istemiyoruz
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum :80::79::109:
Günaydın herkese...Biraz kalırlar sanırım. Efe sevindirik olacak yine :)
Eşim birşey hazırlama dışardan söyleriz diyor. Evde hazır şnitzel falan var. Olmadı tepside içli köfte yapayım diyorum eğer oğlum izin verirse (yani öğle uykusuna 12de yatarsa). Umarım sabahtan hava güzel olur da pazara gidebilirizzzzz. Çünkü maydonozumuz ve salata malzemelerimiz yok.
Efecim 9:30 gibi bi uyudu 1 saat kadar o arada evi toparladım, banyo tuvalet temizledim. Şimdi tekrar uyuyunca hiçbişi yapmayıp yatıcam ben de inşallah. Herkese iyi gecelerrrrrrr.
İstanbul'u bilmiyorum ama evler her yerde oahalı. Ki istanbul daha pahalıdır. Eminevimle alan hiç duymadım.ya burası ne kadar elit bir topikmiş meğersem
almayı düşündüğünüz ev fiyatlarınızı okudum da ağzım açık kaldı
300 milyardan bahsediyorsunuz doğru okudum hepsini değil mi
valla biz eşimle iki garip memur nasıl ev sahibi olucaz diye kara kara düşünürken eminevim diye birşey duyduk.. duyan yakınlarında buraya başvuran birileri olan var mı etrafınızda? güvenilir birşey midir?
bizi cezbeden tek yönü faizsiz olması ama devlet güvencesi yokmuş sanırım..
Ayiecik uyuyor da sen niye kalktın? Yat uyu bakalım.gunaydiiiiiin!
Baba-kiz uyuyorlar, ben de kahvaltiyi hazirlayacagim simdi..
Hepinize 3Gli bi haftasonu diliyorum.
Ayiecik uyuyor da sen niye kalktın? Yat uyu bakalım.
ya burası ne kadar elit bir topikmiş meğersem
almayı düşündüğünüz ev fiyatlarınızı okudum da ağzım açık kaldı
300 milyardan bahsediyorsunuz doğru okudum hepsini değil mi
valla biz eşimle iki garip memur nasıl ev sahibi olucaz diye kara kara düşünürken eminevim diye birşey duyduk.. duyan yakınlarında buraya başvuran birileri olan var mı etrafınızda? güvenilir birşey midir?
bizi cezbeden tek yönü faizsiz olması ama devlet güvencesi yokmuş sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?