hayatım valla benım eşim gunde 5 saat uyuyo uyumuyor ama Rabbım ondan sonsuzz razı olsun . annemın babamın ablamın yaptıgının 1000 katını yapar laf etmez kapris ceker bagırmaz kavga etmez yemek secmez temızlık aramazzz.. 5 sene sonrada böyle olur inş...maşallah allah nazarlardan saklasın böyle erkeklerde var demek benim eşimde anlayışsız değildir yardım eder ilk evlendiğimizde bayağı yardım ederdi beraber yapardık evin işini 5. yılımıza girdik artık eski centilmen eş yok özellikle çocuk olduktan sonra eşim daha bir huysuz oldu belki bendede sorunlar var onada yansıyor ama çok çaba harcamama rağmen bir memnuniyetsizlik var geçen ben çok bunaldım eşim gelince ona dert yandım sinirlendim birazda vıdı vıdı yaptım yani :) eşimde offf bıktım ya sen akşama kadar ne yapıyon sanki dedi neymiş o işteki olayları eve yansıtmıyormuş bende gündüz kızımla olan olayları ona yansıtmayacakmışım ne saçma ya bebeğimizle işini bir tutuyor bende kızıdm sen eve gelince karakızın deyimiyle dana gibi yatıyorsun dinleniyorsun ben 24 saat çalışıyorum hafta sonu tatilimde yok dedim. Bende çalışan bir bayandım kızım o kadar yoruyorki iş hayatı çok kolay ona göre
oğluna versin inek sütünü lailahe sakın müsade etme arkadasım .. sen emzirmene bakmerhaba canım benim kızım şuan uyuyor bende nete bakayım dedim. biz ayın 14. de 4. ay aşılarımızı olduk aşılardanmı bilmem 4 gündür çok huysuz kafayı yiycektim zeynebin oğlu gibi benimde kız çicak çiyak bağırıyor ne yapsam susmuyor. Pazar günü kv gittik tutturdu sütün yetmiyor bu çocuk aç diye bende aç değil huysuz uyuyamıyor uyusa karnını doyurcam dedim. Tutturdu inek sütünden mama yapcam diye bende hayır sütüm varken niye pirinçunu vereyim dedim. Biraz bozuldu ama izin vermedim. Sonra kızı uyutup emzirdim emdikten sonra ağladı galiba uykusunu tam alamadığı için başladı kv bak sütün yetmedi doymadı ağlıyor dedi bende açtım mememi sıktım durdum emdiği halde bir sürü süt aktı bak varmı yokmu sütüm dedim :)) çok sinirlendim ama tabi hiç belli etmeden relax bi şekilde yaptım bunları
öyle bıdı bıdı ediyon ki,beni de korkutuyon..test yaptım test yaptım
zeynepcim, sakın konu komşunun, akrabanın yanında eşinden böyle bahsetme..hayatım valla benım eşim gunde 5 saat uyuyo uyumuyor ama Rabbım ondan sonsuzz razı olsun . annemın babamın ablamın yaptıgının 1000 katını yapar laf etmez kapris ceker bagırmaz kavga etmez yemek secmez temızlık aramazzz.. 5 sene sonrada böyle olur inş...
öyle bıdı bıdı ediyon ki,beni de korkutuyon..
şimdi rahatladım..
ne derler..
oh beeeah!
he 5 6 günden inş bidaha yapcamoyy çok şükür
zeynepcim, sakın konu komşunun, akrabanın yanında eşinden böyle bahsetme..
nazar yerle bir eder insanı.. eşin gibisi numunedir, millet çekemez..[/B]
Hey Allah'ım yaa.. Nerden çıkarıyorlar bu çocuk aç hikayesini.. çocuğun midesinde mesken kurmuşlar sanki.. süt az geldi çok geldi doydu diye kontrol ediyor bu k.v görümceler..merhaba canım benim kızım şuan uyuyor bende nete bakayım dedim. biz ayın 14. de 4. ay aşılarımızı olduk aşılardanmı bilmem 4 gündür çok huysuz kafayı yiycektim zeynebin oğlu gibi benimde kız çicak çiyak bağırıyor ne yapsam susmuyor. Pazar günü kv gittik tutturdu sütün yetmiyor bu çocuk aç diye bende aç değil huysuz uyuyamıyor uyusa karnını doyurcam dedim. Tutturdu inek sütünden mama yapcam diye bende hayır sütüm varken niye pirinçunu vereyim dedim. Biraz bozuldu ama izin vermedim. Sonra kızı uyutup emzirdim emdikten sonra ağladı galiba uykusunu tam alamadığı için başladı kv bak sütün yetmedi doymadı ağlıyor dedi bende açtım mememi sıktım durdum emdiği halde bir sürü süt aktı bak varmı yokmu sütüm dedim :)) çok sinirlendim ama tabi hiç belli etmeden relax bi şekilde yaptım bunları
etrafa olan ilgileri arttığı için emmekte zorlanıyorlar canım.. o yüxden kafayı geriye atıyordur...Ben de benim kızım iştahsız olacak diyorum.Aynen mama denedik ama yemiyor.Dua etmekten naşka elimden bir şey gelmiyor.Bir de eşim zorlama diyor ama benim içim içimi yiyor.1 yaşına kadar emse diyorum.İlk iki ay çok iyi emiyordu sonra ne oldu anlayamadım.Yarım saat emerdi şimdi memede beş dakika durmuyor.Kafasını geri atıyor, direniyor...Allah yardımcımız olsun.Seni çoooooooooook iyi anlıyoru
Benim oğluşda sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladııHatırladığım kadarı ile cena'nın kızı dönmüştü.Cena dışında bebişi sırt üstünden yüzüstüne veya tam tersi dönen var mı?
Kızlar hamilelikten sanırım benim süt tamamen bitti mama veriyorum yarında ek gıdaya başlayacağım
Benim oğluşda sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladııHatırladığım kadarı ile cena'nın kızı dönmüştü.Cena dışında bebişi sırt üstünden yüzüstüne veya tam tersi dönen var mı?
Kızlar hamilelikten sanırım benim süt tamamen bitti mama veriyorum yarında ek gıdaya başlayacağım
test yaptım test yaptım
benimde bebem böyle dedim sallamadan uyumuyor bak eşimi anlatıyor muyum
çocuğumu sallarım uyur ama eşimi sallayamam ondan nazar değmesin Allah korusun
hadi bakalım, kolay gelsin..Kızlar hamilelikten sanırım benim süt tamamen bitti mama veriyorum yarında ek gıdaya başlayacağım
Ama o test ücretini bana vermen lazımdı ben sabah söylemiştim negatif diye bide bunu bu kadar düşünme psikolojin bozulur sen korunuyorsun sprial kaymadıktan sonra çok çok zor zaten kayarsa kanaman çok olur anlarsın cnm
test ücretleri sana feda olsun canım yaa Allah razı olsun da takdım ben buna annem diyorki çok dersen olcaksın sonuçtabi 5 6 günden bridah yapayım çıkmazsa çıkarttırcam bu sprialli hap aldım cerezatte diye
emziren anneler kullanıyormuş 26 tl pahalı ama her ay idare edecez sonra yasmine felan geçerim
sende kuzum giriyon cıkıyon seni yakalayabilene aşk olsunben burdayım canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?