Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hayatım valla benım eşim gunde 5 saat uyuyo uyumuyor ama Rabbım ondan sonsuzz razı olsun . annemın babamın ablamın yaptıgının 1000 katını yapar laf etmez kapris ceker bagırmaz kavga etmez yemek secmez temızlık aramazzz.. 5 sene sonrada böyle olur inş...

oğluna versin inek sütünü lailahe sakın müsade etme arkadasım .. sen emzirmene bak
yetmıyosa sütün sen ne yapman gerektiğini bilirsin zaten ona neymişşş

test yaptım test yaptım
öyle bıdı bıdı ediyon ki,beni de korkutuyon..
şimdi rahatladım..
ne derler..
oh beeeah!

zeynepcim, sakın konu komşunun, akrabanın yanında eşinden böyle bahsetme..
nazar yerle bir eder insanı.. eşin gibisi numunedir, millet çekemez..
[/B]

benimde bebem böyle dedim sallamadan uyumuyor bak eşimi anlatıyor muyum

çocuğumu sallarım uyur ama eşimi sallayamam ondan nazar değmesin Allah korusun

Hey Allah'ım yaa.. Nerden çıkarıyorlar bu çocuk aç hikayesini.. çocuğun midesinde mesken kurmuşlar sanki.. süt az geldi çok geldi doydu diye kontrol ediyor bu k.v görümceler.. Sakın sakın inek sütü verdirme.. bağırsakları süzemiyormuş inet sütünü.... Tebrik ederim seni çok iyi yapmışsın..

etrafa olan ilgileri arttığı için emmekte zorlanıyorlar canım.. o yüxden kafayı geriye atıyordur...

Hatırladığım kadarı ile cena'nın kızı dönmüştü.Cena dışında bebişi sırt üstünden yüzüstüne veya tam tersi dönen var mı?
Benim oğluşda sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladıı
Kızlar hamilelikten sanırım benim süt tamamen bitti mama veriyorum yarında ek gıdaya başlayacağım

Canım zaten hamileyken süt verilmezmiş

Hatırladığım kadarı ile cena'nın kızı dönmüştü.Cena dışında bebişi sırt üstünden yüzüstüne veya tam tersi dönen var mı?
Benim oğluşda sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladıı
Kızlar hamilelikten sanırım benim süt tamamen bitti mama veriyorum yarında ek gıdaya başlayacağım

Canım zaten hamileyken süt verilmezmiş

kızlar benim kızımda 5 gündür falan sürekli dönüyo keyfi yerinde oldumu üç beş dk gwçmiyo çeviriyom yine dönüyor ama geri yüz üstü dönemiyo o yüzden yalnız pek bırakıp iş yapamıyorum kendini kurtaramıyo yüz üstü kapanıyo.

bir de 2 gündür uyku düzenimiz degişti gündüzleri sabah 9-10 gibi uyuyo 12 de uyanıyo birde 3 te falan bir daha akşam 9 -10 kadar hiç uyumuyo . daha önce öğleden sonraları yarım saat te olsa 2-3 saat bir uyurdu

benimde bebem böyle dedim sallamadan uyumuyor bak eşimi anlatıyor muyum

çocuğumu sallarım uyur ama eşimi sallayamam ondan nazar değmesin Allah korusun

hadi bakalım, kolay gelsin..
sütün kesilmese bile hamileyken sütten kesmen gerekiyor diye biliyorum:44:

test ücretleri sana feda olsun canım yaa Allah razı olsun da takdım ben buna annem diyorki çok dersen olcaksın sonuçta bi 5 6 günden bridah yapayım çıkmazsa çıkarttırcam bu sprialli hap aldım cerezatte diye
emziren anneler kullanıyormuş 26 tl pahalı ama her ay idare edecez sonra yasmine felan geçerim

Sprial den neden memnun değilsin canım hap hormonlarınla oynuyor sonuçta ben Dr larla çok konuştum vücut kabul ederse sprial dedi hepsi ben şimdilik pembe akıntılar olsa da memnunum hemde ücretsiz

Kızlar ben mutsuzum alip basimi gidesim var nedenmi çünkü bugün benim doğum günüm.doğum günümü ilk kutlayan kredi kartim oldu.Eşim bu saate kadar kutlamadi sonrada annesigili çağırdı daha doğruşu gitti aldi geldi.Elinde yaş pasta ve hediye vardı.bende çayı koydum.Ben ve kizim 1 haftadır gribiz bunu bilen kayınpederi m dondurma almış .Önümde oturdular yediler birde canin çeker sende tadına bak diyorlar ö lsem yemem ya onu.Siz yiyin afiyet olsunBEN HASTAYİM dedim.O sinirle pastanın üstündeki mumları çöpe attım.Eşim geldi hediyesini(ayakkabi 1 numara buyuk) verdi.sarıldı falan.Gerek yok cocuk gibi muma dedim.Sonra pastayı götürdüm içeriye kestim normal olarak neden uflemedin dediler aman boşverin dedim.Kv başladı çocuğumun ağzına pastayı sokmaya hayir diye sert çıktım yedirmeye yedircem sevdi diyo sinir küpü oldum.Sonuç yedirdi bir de Kv ogretmen düşünün kara cahil.Çok üzgünüm.Geçen sene eşimle ilk doğumgününü onuda kv ledede kutlanmıştı.Eşim yılbaşı kutlamadi.sevgililer gününde cicek aldi.Düşünün daha 1Yıllık evliyim hersey ilk defa kualınacaktı.2 temmuz evlilik yildonumuzdu onuda kutlamadi eşim6 temmuzda doğum yaptım galaxy s3 almış ya ben maddiyatta değilim güya ikisinde aradan cikardi her zaman söylüyorum önemli olan hatırlanmak diye ama nerede daha 1 yıllık evliyiz eşim beni çok seviyor gibi gözüküyor ama bilmiyorum ışte çok bunaldim çok şeymi bekliyorum sizce ana hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum o kafatasına oldum birikti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…