Nasıl yani hamilemisin ne kadarlık
Hamileyim canım 7 haftalık :)
eşim balığa gitti..
tv de haberler açık, başbakan konuşuyor,
kızım da yattığı yerden ona cevap veriyor
bana kalsaydı cocugum memeden de kesılmez dı bana kalsa dogdugunda sarılık da olmaz dı . kucak manyagı da olmmazdı aman buyuktur aman bısey bılıyordur dıye herkese kafa salladım ,sonunda sureklı aglayan ıstahsız kabız hırcın bi bebek oldu işteee..İnşallah canım her zaman böyle olsun ağız tadıyla bir ömür geçirin.
inek sütüne kadar birsürü çözüm var. Ya oda kötü niyetle demiyor çocukla uğraşan biz olduğumuz için en ufak tepkisinin neden olduğunu biliyoruz fakat her zaman çözüm bulamıyoruz. Dışardan biri olunca ya aç ya uykusuz ya altı kirli deyip geçiyor. Dediğin doğru 7/24 onunla birlikteyim insanlar bi zahmet bıraksınlarda ne yapmam gerektiğine ben karar vereyim
ya ssen benimkini görsen o kadar mız mız o kadar cırlıyor ki anlatamamÇok bunaldımmmmmmmmmm.Eşim nezle oldu, yatak döşek yatıyor.Ateşi de var. Odaları ayırdık, birkaç gün ayrı odalarda yatacağız ve oturacağız.Bir kızıma bir eşime koşuyorum.Benim stresim sanırım kızıma da yansıdı o da ayrı mïzmız.Sürekli kucak istiyor.Bir taraftan da ev, yemek...Resmen su an başım ağrıyor sıkıntıdan.
bana kalsaydı cocugum memeden de kesılmez dı bana kalsa dogdugunda sarılık da olmaz dı . kucak manyagı da olmmazdı aman buyuktur aman bısey bılıyordur dıye herkese kafa salladım ,sonunda sureklı aglayan ıstahsız kabız hırcın bi bebek oldu işteee..
Çok bunaldımmmmmmmmmm.Eşim nezle oldu, yatak döşek yatıyor.Ateşi de var. Odaları ayırdık, birkaç gün ayrı odalarda yatacağız ve oturacağız.Bir kızıma bir eşime koşuyorum.Benim stresim sanırım kızıma da yansıdı o da ayrı mïzmız.Sürekli kucak istiyor.Bir taraftan da ev, yemek...Resmen su an başım ağrıyor sıkıntıdan.
Kv ve kayinpedere sinir oluyorum özellikle ayşe doğduktan sonra sinir katsayısı zorlamaya başladılar.Eşim de fazlasıyla düşkün onlara dengeyi kuramıyor bir türlü.Annesine bir türlü hayır diyemiyor ee haliyle bende herşeye karşı çıkan gelin oluyorum.cocuk hasta olsa hastami ettiniz sinek isirsa sinegemi isirttiniz diyorlar.Olamaz böyle bişey ben çocuğumu niye hasta edeyim.Deli olcam
Karakiz eşim annesinden ayrılmıyor diye onların karşısındaki evi alcak Zaten her haftasonu onlardayiz neymiş kuserlermis dayanamıyorum artık.Çok patavatsiz insanlar medeniyet tarlasindan gece geçmişler.Dün Kv tutturdu pastayı kartonunda yiyelim diye yok böyle bişey kendilerinde tabak alışkanlığı yoktur meyveyi bile posette yerler.Böyle işte çok doluyum 2aylik cocuga kendi kasigindan dondurma yalatan bir kayinpederden 1 aylik çocuğun ağzına karpuz sıkan bir kvdeden ne beklersiniz ben mi abartiyorum bilemiyorum sorarım size?????
Buraya o sinirle yazdıktan sonra ertesi gün esime patladım kızlar. O da alttan aldı hayret! Görülmüş şey değil. Sanırım farkında yaptıgı esekliğin. Ama ne fayda... Bi ilerleme var mı? Yok:) benle ilgilenme zahmetinde bulunuyo o kadar....
Birdeee Kendimi bildim bileli namaza başlarım bırakırım baslarım bırakırım... Bi türlü düzene bindiremedim. Hamileyken hasta olmam düzenli kılarım diye düşünmüştüm o da olmadı. Birazdan kalkıp bi duş alıp başlıcam yine. Bana dua edin kızlar düzenli ve devamlı kılayım ne olur ya. İnşallah bu sefer devamlı olsun. Başka birşey istemiyorum
bana kalsaydı cocugum memeden de kesılmez dı bana kalsa dogdugunda sarılık da olmaz dı . kucak manyagı da olmmazdı aman buyuktur aman bısey bılıyordur dıye herkese kafa salladım ,sonunda sureklı aglayan ıstahsız kabız hırcın bi bebek oldu işteee..
Canım dr emzirebilirsin sadece senin ve karnındaki bebek için sıkıntı olur demişti fazladan vitamin verdi ama kendiliğinden süt bitti
Insaallah kilarsin duzenli bende kiliyorum ama ne yazıkki bebek olduğundan beri vakitlere yetişemiyorum olnuyo ya ogleni kiliyorum ya ikindiyi aksama yetişemiyorum tek duzenli kıldığım yatsi.gerci senin annen var o ilgilenirken kılabilirsin.cnm ya sende çalışıyorsun bebeginin ruh hali degistimi
biraz daha sakin olsa iyi olcak
gündüz hiç uyumuyorn :111:
Çok bunaldımmmmmmmmmm.Eşim nezle oldu, yatak döşek yatıyor.Ateşi de var. Odaları ayırdık, birkaç gün ayrı odalarda yatacağız ve oturacağız.Bir kızıma bir eşime koşuyorum.Benim stresim sanırım kızıma da yansıdı o da ayrı mïzmız.Sürekli kucak istiyor.Bir taraftan da ev, yemek...Resmen su an başım ağrıyor sıkıntıdan.
geçmiş olsun kızlar..benim eşimde de belfıtığı çıktı yerde yatıyor sert zeminde yatmak iyi geliyormuş. biz de ayrıyızbebeği taşıyamıyor ,eğilip kalkamıyor ben de çok bunaldım en azından seninki geçici
en basit ve kolay ibadet namaz..Birdeee Kendimi bildim bileli namaza başlarım bırakırım baslarım bırakırım... Bi türlü düzene bindiremedim. Hamileyken hasta olmam düzenli kılarım diye düşünmüştüm o da olmadı. Birazdan kalkıp bi duş alıp başlıcam yine. Bana dua edin kızlar düzenli ve devamlı kılayım ne olur ya. İnşallah bu sefer devamlı olsun. Başka birşey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?