- 8 Ağustos 2011
- 11.765
- 9.206
- 448
Şeker portakalım sana foto mail atayım bari; ne facein ne instagramın var bacım bu ne yaaaa???? :)
Bence o sayfa yalan olmuş olabilir :) bunca koşturmaya bi de kurabiye yapacak vakit mi kalır :)???
Bugün okul çıkışı 4te hemen eve gelmedim. Çok yorulmuştum. Oturdum 20dk çay içip birkaç arkadaşla sohbet ettim. Sonra da market alışverişimi yapıp eve gittim. Kapıdan girer girmez oğluş yapıştı sağolsun. Artık biraz dinlenip eve geleceğim. Yada oturup yazılı okuyacağım :)
Eşimde aynı şeyi söylüyor, zaten taşınacaz uğraşma diyor. Daha taşınacağımız zaman bile belli değilken:) ama haklısın insan eve geçici olarak bakınca bişi yapası gelmiyor. Ama bizim ev baya baya pislrnmişti artık, mecburdum yanii.ayşceciği parktan dönünce yıkadım, yedirdim uyuttum. kıyafetlerini de yıkayıp astım.
ben de uzanmıştım. az önce kalktım, şimdi yemeğe girişicem, sonra da evi toplarım
bugün burası pek bi sessiz..
ooo, adam akıllı bahar temizliği yapıyorsun sen..
hadi bakalım, kolay gelsin. ben şu bina işi olur mu, olacak mı diyerekten günlük temizliği bile zor yapıyorum.
bahar temizliğiyse hiiiiiiiiiiç içimden gelmiyor yaaa :111:
gittin mi bacım dr a?
evet, hani bi omo reklamı var ya, kadın diyor 'benim kızım çiçek kokusuna bayılııır'
kız da deli gibi bi onu, bi bunu kokluyor. hah işte o reklamdaki gibi ayşecik, arı gibi daldan dala gezip çiçek kokluyor.
sonra da ''ooh, miss!'' diyor
evet, inş planımız bu.
o yüzden oy vermeyi de dönüşe bırakıcaz. bakalım inş bi zeval çıkmaz.
Canım ya evet eczacı bi arkadaş diyordu "doktora göre ilaç paketi hazırlıyoruz ,hasta gelip aynısını alıp gidiyor" diye :)herkese günaydın hayırlı sabahlar
busmaicanım çok sevindim iyileşmene keremede antibiyotik vermiş oda hemen iyi olur inşallah iyi yapmışsın diğer ilaçları almamakla
bu doktorları bazen anlayamıyorum artık herşey para olmuş anlaşmalı olduğu ilaçları satmak ve boşuna tahlil yaptırmak için uğraşıyorlar resmen
pempiş bu nasıl güzellik maşallah size analı oğullu yaa efe süper büyümüş bu arada
en son 1 yaş doğum günündeki resmi görmüştüm çünkü herşey süper olmuş ellerine emeğine sağlık gelin hanımda biricik görümcesinin kıymetini bilsin valla
nfk canım bende gideceğim salı pazarına dün niyetlendim ama bu sabah bir baktım ki hava kapalı hevesim kaçtı sanki genede iş durumuna göre izin alıp çıkmayı düşünüyorum ama bakalım kısmet birşeyde bulamazsam sinir olurum yani neyse arık kısmetime ne varsa bakalım
doktor kontrolün iyi geçer inşallah canım
Canım zaten hastalıktan kaynaklanıyo hırıltısı , dr keremi ilk defa gördüğü için sürekli hırıltılı gibi davrandı. Bir de sevinçle söylüyor ki aradığımız hastalığı bulmuş gibi" bu çocukta astım var!!" :))pembis,bence iyi yaparsin. İcgudusel olarak eve kosuyorsun ama evde de tamamen bi kisitlilik var. Ufak tefek islerini halletmek bile kardir, az da nefes alirsin
busmai, bana kalirsa astim teshisini cocuk dr undan ziyade; cocuk alerji uzmaninin koymasi daha dogru olur. İlaclari almamakla iyi yaptin.
Takip edersin, suphelenirsen de alerjiye git bacim.
Eczacı arkadaşım dedi ki, dr antibiyotik yazmazsa hastalar tatmin olmuyormuş. Ne cahillik..Aslında çocuğu dr a da götürmezdim 1 haftadır hastaydı şimdi iyileşti.. Ama bende zatürre olduğunu söyleyince korktum işte götürdüm. Sonuç yine antibiyotik!bizim ipek üst üste bronsit olduğu halde astım teşhisi konmadi hemen. ilerlemeden atlattiniz canım cok cok geçmiş olsun
Sağol tatlımmmBusmai, iyileşmeye başlamana sevindim.
Canım bizim dr umuz öyle bişey demedi zaten hiçbir belirti de yok elhamdülillah.. şu an hastayken dinlediği hırıltıyla teşhis koyuyor adam. Neyse bu tür şeyler bana ders oluyor.. Ota b.ka doktora gitmiycez yani..Senin daha iyi olmana sevindim canim ins tamamen atlatir bebek dogana kadar bor daha kapmazsin sifayi..
keremin olayi.gibi bizede astim.diyen bi doktor var ama kndi doktorumuz alerjik astimi olduguni henuz hava.kullanmamiza gerrk olmadigini soyledi biz de anlayamadik bu durumu gerci bizde astim genetik ama iste hava kullanmak da ne kdr gerekli bilemiyorum
Canım iyiye gitmene sevindim.
Doktorların bu kadar alakasız yorum yapması sinir bozucu geliyor bana. Çocuğum söz konusu olunca tahammül edemiyorum..!
Günaydınnnn
Pembişim valla çok doğru bir karar almışsın, insan bunalıyor koştur koştur yaşamaktan. Evdeki hayat zaten tıkış tıkış oluyor. Kendine zaman ayır, kendini mutlu et bacımm
Busmai, hadi bakalım inşallah tamamen temizlenir mikroplar.
Eşimde aynı şeyi söylüyor, zaten taşınacaz uğraşma diyor. Daha taşınacağımız zaman bile belli değilken:) ama haklısın insan eve geçici olarak bakınca bişi yapası gelmiyor. Ama bizim ev baya baya pislrnmişti artık, mecburdum yanii.
Bu arada inşallah dr randevunda iyi geçer. Sıkıntısız bitti gitti inşallah.
Salı pazarından bize de bişiler alıp kargolasan ??? Bizimkinin hem evde hem dışarda giyecek birşeyimiz kalmadı yawww:)
hava kapali, netten baktim. Bu hafta hep boyle bulutlu ve yagisliymis.
10.30da dr randevum var. Kontrole ameliyat yapan dr a gidicem. Sonra da sali pazarina ugramayi dusunuyorum. ilbilge, canim aldiklariniz hayirli olsun, guzel gunlerde giyinsin kizcefiyatlari da cok uygun. Sali pazariyla yarisir yani
herkese günaydın hayırlı sabahlar
busmaicanım çok sevindim iyileşmene keremede antibiyotik vermiş oda hemen iyi olur inşallah iyi yapmışsın diğer ilaçları almamakla
bu doktorları bazen anlayamıyorum artık herşey para olmuş anlaşmalı olduğu ilaçları satmak ve boşuna tahlil yaptırmak için uğraşıyorlar resmen
pempiş bu nasıl güzellik maşallah size analı oğullu yaa efe süper büyümüş bu arada
en son 1 yaş doğum günündeki resmi görmüştüm çünkü herşey süper olmuş ellerine emeğine sağlık gelin hanımda biricik görümcesinin kıymetini bilsin valla
nfk canım bende gideceğim salı pazarına dün niyetlendim ama bu sabah bir baktım ki hava kapalı hevesim kaçtı sanki genede iş durumuna göre izin alıp çıkmayı düşünüyorum ama bakalım kısmet birşeyde bulamazsam sinir olurum yani neyse arık kısmetime ne varsa bakalım
doktor kontrolün iyi geçer inşallah canım
akıllı telefonum olmadığı için instagramım yok eşimin var ama beraber kullanıyor gibiyiz:44:
aynen öyle birşey yok artık o melisa ayaklanmadan önceydi karnını doyururdum koyardım yatağına kendi kendine oynardı bende kurabiye yapardım
eee bir emekleme yürüme derken kendime bile vaktim kalmıyor ki kurabiyelere kalsın ama sayfa açık hala
bencede en iyisini yaparsın
Günaydınnnn
Pembişim valla çok doğru bir karar almışsın, insan bunalıyor koştur koştur yaşamaktan. Evdeki hayat zaten tıkış tıkış oluyor. Kendine zaman ayır, kendini mutlu et bacımm
Eşimde aynı şeyi söylüyor, zaten taşınacaz uğraşma diyor. Daha taşınacağımız zaman bile belli değilken:) ama haklısın insan eve geçici olarak bakınca bişi yapası gelmiyor. Ama bizim ev baya baya pislrnmişti artık, mecburdum yanii.
Salı pazarından bize de bişiler alıp kargolasan ??? Bizimkinin hem evde hem dışarda giyecek birşeyimiz kalmadı yawww:)
Canım ya evet eczacı bi arkadaş diyordu "doktora göre ilaç paketi hazırlıyoruz ,hasta gelip aynısını alıp gidiyor" diye :)
İnşallah salı pazarında birşeyler bulursun eli boş dönünce sinir oluyor gerçekten insan
Canım zaten hastalıktan kaynaklanıyo hırıltısı , dr keremi ilk defa gördüğü için sürekli hırıltılı gibi davrandı. Bir de sevinçle söylüyor ki aradığımız hastalığı bulmuş gibi" bu çocukta astım var!!" :))
Bana kalsa antibiyotiği de başlamazdım da bronşit deyince aklımı çeldi, çünkü genel durumu iyi ateşi yok ve keyfi yerinde. 1 hafta oldu iyi besledim vitaminli şeyler verdim ,hırıltısının boğazındaki balgamdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Eczacı arkadaşım dedi ki, dr antibiyotik yazmazsa hastalar tatmin olmuyormuş. Ne cahillik..Aslında çocuğu dr a da götürmezdim 1 haftadır hastaydı şimdi iyileşti.. Ama bende zatürre olduğunu söyleyince korktum işte götürdüm. Sonuç yine antibiyotik!
Sağol tatlımmm
Canım bizim dr umuz öyle bişey demedi zaten hiçbir belirti de yok elhamdülillah.. şu an hastayken dinlediği hırıltıyla teşhis koyuyor adam. Neyse bu tür şeyler bana ders oluyor.. Ota b.ka doktora gitmiycez yani..
Kesinlikle! Ben ilaç vermekten kaçarken; aklıma bin türlü korku salıp ilaç destanı yazıp yolluyor hey Allahım
Güzel haberlerle gel doktordan canım :)
Çok teşekkürler canım <3 <3 :)
Sen de izin al git. Pazardan bişi bulamasan bile havan değişir bence :) ah ah istanbuldaki pazarlar burda olaydıııııııı :)
Eşinin hesabından beni adımla bulup takip et canikom. Zaten genelde Efenin fotoları var :)
Burda hava henüz çok çok ısınmadığı için kıyafet sıkıntısına düşemedim sanırım :) olmadı zaten lcw imdada yetişiyor
seker portakaliim, suan goztepe civarindayim ve gunes acti..
Hava kapali ama bulut yok, bosuna semsiye tasiyorum
Yagmurluk giydigim hakde terledim, hava 17 derece.
Netice-i kelam; hava ve zemin futbol icin musait
Aayyy bana taşınma demeyin bir sürü işim var; bir iyileşsem((
Arya nasıl oldu iştahı falan?
Ben de ona dikkat ettim kendime özel 10 dk bile yok. Bir kuaföre gidince kendime vakit ayırmış oluyorum.Hayır yok :) ama ilbilge çok üstüme düşüyo anlatamam!! Tuvalete bile gidemiyorum. Evde ben varsam sürekli elimden tutma veya yanında oturtma modunda...
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Bu arada nfkcım ayşenin çiçek koklama olayını gözümde canlandırdım da; çok tatlıııııııııııı :) efe ise genelde koparmaya çalışıyor; haydut :) kız ve erkek arasında küçüklükten başlayan farklılık işte...
İyi haberlerini bekliyoruz.hava kapali, netten baktim. Bu hafta hep boyle bulutlu ve yagisliymis.
10.30da dr randevum var. Kontrole ameliyat yapan dr a gidicem. Sonra da sali pazarina ugramayi dusunuyorum. ilbilge, canim aldiklariniz hayirli olsun, guzel gunlerde giyinsin kizcefiyatlari da cok uygun. Sali pazariyla yarisir yani
Hep haftasonu kayseri'desin canım. Orada sa çok güzel şeyler var.Günaydınnnn
gecmis olsun diyen arkadaslarimm, saolun
Dr yine epey kurcaladi beni:111:
Bi sorun gorunmuyor, ins boyle devam eder.
Simdi tam gaz saliyaaaa
kbb a gidicem, burnumdaki et yada kemik her neyse muayene olmak istiyorum. Abim ameliyat oldu kurtuldu. Grip olunca geceleri uyumak o kadar zor oluyorki..
Ucreti de her turlu onlemi alip sigorta sirketine odeticem
Hadi bakalım, bir ameliyat daha yani. Yoksa burun estetiği de bizden mi saklıyorsun?gecmis olsun diyen arkadaslarimm, saolun
Dr yine epey kurcaladi beni:111:
Bi sorun gorunmuyor, ins boyle devam eder.
Simdi tam gaz saliyaaaa
kbb a gidicem, burnumdaki et yada kemik her neyse muayene olmak istiyorum. Abim ameliyat oldu kurtuldu. Grip olunca geceleri uyumak o kadar zor oluyorki..
Ucreti de her turlu onlemi alip sigorta sirketine odeticem
Beni bile heveslendiriyorsunuz. Eşimle bitkaç yıl sonra istanbul'a gitsek giye konuşuyoruz. Şuraları gezeriz diyoruz. Ben de artık bir salı yaparım diyorum.Cok sevindim herseyin iyi olmasina sigorta sirketleri herseye bi kilif uyduruyo mutlaka olsun simdi saliya gidiyosun ne guzel ohh bi guzel dagit kafani sergi karistirmak gibisi var mi :)) bu sali pazarina bigun bende gitsem yaa havalar guzellessin de ins..
Hahha yani burnu büyük olsa estetik operasyona kılıf arıyor diycem ben de :))Hadi bakalım, bir ameliyat daha yani. Yoksa burun estetiği de bizden mi saklıyorsun?
Oyy çok sevindim, maşallahAy inşallah toparlarsın artık. Hem hamilelik hem hastalık zor ya. Taşınma olayını da boşverrr nasılsa hallolur takma
Arya 2 gündür iyiyemesi normale döndü, ama gece süt vermiyorum artık o da istemiyor. Öyle olunca da yemesi biraz daha iyi teyzesi sağol:)
Yaa işte hastalar ilaç ilaç diye tutturunca :)yaa bak eczacı bile onaylamış neyse bu bir sektör maalesef doktorlarda para kazanmak için bunu yapmak zorunda kalıyorlardır belkide ama hipokrat yemininde yani boşuna ilaç vermeyeceğiz diye yemin etmiyor mu bunlar
ahh ahh birde sen istanbul da olsan
ooooo süper tamam bende ilk zemini hazırladım izin için olumlu bakalım kısmetse gideceğim inşallah
inşallah güzel birşeyler bulurum
Ben ne zaman istanbulda pazara gitsem lazım olmayan 40 çeşit şey alıyordum ; ucuz ucuz derken birsürü para harcıyordum toplamda :) Artık bıraktım pazar işini hiç uğramıyorum, ama gerçekten zevkli resmen bağımlılık yapıyorGüzel haberlerle gel doktordan canım :)
Çok teşekkürler canım <3 <3 :)
Sen de izin al git. Pazardan bişi bulamasan bile havan değişir bence :) ah ah istanbuldaki pazarlar burda olaydıııııııı :)
Eşinin hesabından beni adımla bulup takip et canikom. Zaten genelde Efenin fotoları var :)
Burda hava henüz çok çok ısınmadığı için kıyafet sıkıntısına düşemedim sanırım :) olmadı zaten lcw imdada yetişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?