Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk canım yaa salı pazarının durumu nedir bu aralar yarın gitsen mi diye planlar yapıyorum kendime göre ama bilemedim yeni ürünler
gelmişmidir:44:
senden referans almadan gitmek istemiyorum

arya, ogle oldu gunaydin demedin bacim.

Biz aysecikle parka gidiyoooos, adios amigooos

Bütün alıntılarım nedense gitmiş??

busmai geçmiş olsun bacım ya, bazen ciddiye almıyoruz neler çıkıyor sonrasında. İnşallah kolay atlatırsınız.

pamukhelvacım kardeşini seç konusundaki hassasiyetin takdire şayan. Seni bir öğretmen olarak tebrik ediyorum canım.

pembiş biraz zor olsada atlatmışsınız nişanı, sende baya hoş olmuşsun tebrikler.

nfk cım yettim canım. cumadan itibaren temizliğe bir giriştim, başımı kaşıyacak zamanım olmadı giremedim. Baya temizlik yaptım iyi oldu. Haftaya da camlar perdeler ve koltuklar silinirse tamamdır, 1. Bahar temizliğim bitecek inş.

herkese günaydınnn, iyi haftalarr...

Tünaydın kızlar keremi uyuttum ben de uyurum sonra da doktora gideceğiz ..
maalesef babamız bugün çok yoğun annemin de doktor randevusu var..görümcem geleyim demişti ama onun da evi uzak çağırmak istemedim artık keremle ben gidecem hastaneye mecbur.. zaten evin karşısında çok şükür. ama beni korkutan ;sırada çok beklemeyiz umarım..

her haftasonu çok yoruluyorsun sen de
canım maalesef basit bir soğuk kapmasıyla bu kadar ilerlemiş benimki.. hamileyken bağışıklık zayıf oluyor bir de çocuk olunca hepten zayıf düşmüş vücudum farkında değilim tabi. kendi kendine savaşamaz hale gelmiş ve zatürre olmuşum. ben de çok şaşırdım ama Allah daha beterinden korusun..
çiçekleri mi kokluyor çok tatlıı
Evet alınıyor. Ama işte dediğim gibi bana çooook sıkıcı geliyor para için yapılamayacak şeyler var

Günaydınlar herkese. Güzel bir gün ve hafta olsun inşallah :)
bence para için yapılır hahahaa
sağol canım ben de ciddiye almayacaktım;eğer öksürürken kan gelmeseydi.. her işte bir hayır varmış işte. iltihap bütün ciğerimi kaplamadan yakaladık çok şükür..

ayşceciği parktan dönünce yıkadım, yedirdim uyuttum. kıyafetlerini de yıkayıp astım.
ben de uzanmıştım. az önce kalktım, şimdi yemeğe girişicem, sonra da evi toplarım
bugün burası pek bi sessiz..

ooo, adam akıllı bahar temizliği yapıyorsun sen..
hadi bakalım, kolay gelsin. ben şu bina işi olur mu, olacak mı diyerekten günlük temizliği bile zor yapıyorum.
bahar temizliğiyse hiiiiiiiiiiç içimden gelmiyor yaaa :111:

gittin mi bacım dr a?

evet, hani bi omo reklamı var ya, kadın diyor 'benim kızım çiçek kokusuna bayılııır'
kız da deli gibi bi onu, bi bunu kokluyor. hah işte o reklamdaki gibi ayşecik, arı gibi daldan dala gezip çiçek kokluyor.
sonra da ''ooh, miss!'' diyor

siz baya erken gideceksiniz kalabaliga kalmazsiniz
evet, inş planımız bu.
o yüzden oy vermeyi de dönüşe bırakıcaz. bakalım inş bi zeval çıkmaz.

dr a gittim canım iyiye gidiyormuşum toplamda 1 hafta kullanıcam antibiyotiği..
keremde de bronşit çıktı, antibiyotik verdi. zaten kendi çocuk doktorumuz antibiyotik vermişti Augmentin; ama içirememiştim bu sefer farklı bir marka verdi Ceclor
Bi de bu çocukta astım var buna buhar makinası alın bilmemne saçmaladı. Sonuçta önceden nefesinde hırıltı yoktu şimdi bronşitten dolayı var biliyorum. Almadım dediği alerji ilacını buhar makinasını falan. Öyle olsa geceleri rahat uyuyamazdı ki..
Gerçekten bir doktorun dediği, diğerini tutmuyor hayret birşey. Biraz da kendi gözlemlerimizi katıcaz mecbur.

Canım iyiye gitmene sevindim.

Doktorların bu kadar alakasız yorum yapması sinir bozucu geliyor bana. Çocuğum söz konusu olunca tahammül edemiyorum..!

Şeker portakalım sana foto mail atayım bari; ne facein ne instagramın var bacım bu ne yaaaa???? :)

aslinda bi sayfasi vardi kurabiye yapiyordu ya. Bakayim aktifse msjlarim sana pembis .

Bugün okul çıkışı 4te hemen eve gelmedim. Çok yorulmuştum. Oturdum 20dk çay içip birkaç arkadaşla sohbet ettim. Sonra da market alışverişimi yapıp eve gittim. Kapıdan girer girmez oğluş yapıştı sağolsun. Artık biraz dinlenip eve geleceğim. Yada oturup yazılı okuyacağım :)

Senin daha iyi olmana sevindim canim ins tamamen atlatir bebek dogana kadar bor daha kapmazsin sifayi..
keremin olayi.gibi bizede astim.diyen bi doktor var ama kndi doktorumuz alerjik astimi olduguni henuz hava.kullanmamiza gerrk olmadigini soyledi biz de anlayamadik bu durumu gerci bizde astim genetik ama iste hava kullanmak da ne kdr gerekli bilemiyorum

Bu karardan Efeciğin haberi var mu bakalım?????

Bu karardan Efeciğin haberi var mu bakalım?????

Hayır yok :) ama ilbilge çok üstüme düşüyo anlatamam!! Tuvalete bile gidemiyorum. Evde ben varsam sürekli elimden tutma veya yanında oturtma modunda...

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Bu arada nfkcım ayşenin çiçek koklama olayını gözümde canlandırdım da; çok tatlıııııııııııı :) efe ise genelde koparmaya çalışıyor; haydut :) kız ve erkek arasında küçüklükten başlayan farklılık işte...

bizim ipek üst üste bronsit olduğu halde astım teşhisi konmadi hemen. ilerlemeden atlattiniz canım cok cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…