okurken benim pilim bitti
maltepeyide gidilecekler listesine alalım ozaman
okurken benim pilim bitti
maltepeyide gidilecekler listesine alalım ozaman
nfk canım yaa salı pazarının durumu nedir bu aralar yarın gitsen mi diye planlar yapıyorum kendime göre ama bilemedim yeni ürünler
gelmişmidir:44:
senden referans almadan gitmek istemiyorum
her haftasonu çok yoruluyorsun sen deherkese günaydın hayırlı haftalar
pempiş canım gözünüzaydın allah tamamına erdirsin inşallah efecik biraz rahat vermemiş ama olsun
sonuçta dayısının kız isteme olayında bulunmuş ve başrolü kapmış
ilbilgehatun maşallah gezmelere doyamamışsınız ne güzel hep böyle sürsün
busmai canım yaa çok geçmiş olsun valla nasıl bu kadar olabildiki hastalığın yani ufak bir hava değişiminden olmaz
herhalde ki kendine de dikkat ediyorsun demekki bu havalara güven olmuyor neyse inşallah ilaçlarla hemen atlatırsın
kerem dede bir problem çıkmaz inşallah canım:26:
born canım sizinde gezmeleriniz güzel geçmiş ne güzel
nfk canım aaa bu hafta herkes çamlıcadaymış bizde çamlıcadaydık
hafta sonu planlarıda yapılmış şimdiden dediğin gibi rahat olur herhalde ama bizde plan yaptık bakalım havanın durumuna
göre piknik yapmayı düşünüyoruz arkadaşlarla
elifnaz dediğin gibi dışarda zor oluyro ama hem enerjileri biraz bitiyor hemde eğlenmiş oluyorlar gerçi olan bize oluyor
bizde cumartesi günü hava çok güzeldi dışarı çıkalım dedik maltepedeki sahil park projesini bir bölümünü açmışlar oraya gittik valla
çocuklar için süper şeyler yapmışlar aklınıza gelebilecek gelmiycek herşeyi koymuşlar her yaşa uygun oyuncak var melisa bayıldı özellikle merdiven çıkmayı sevdiğimiz için kaydıraktan inmedik baya da yoruldu sonra kardeşimde oralardaymış yanına gittik bize yemek borcu vardı çamlıcaya gittik çömlek e eşim ve kardeşim ilk defa gitti ve çok beğendiler kuru fasülyeyi biz şirketle iftar yemeğine gitmiştik ordan antremanlıydım ben
sonra da annemlere gittik oturduk biraz ama melisanın çok uykusu geldi yorulduğundan erken kalktık eve gidincede uyumamak için direndi
pazar günüde kahvaltı yaptık melisya banyo uyku modu derken sonrasında biraz eşimle dışarda alınacaklar yapılacaklar vardı onun için dışarı çıktık
melisa yı görümceme bıraktı dönüşte çay faslı onlarla sonrasında da ben eltimleri kayınvalidemi falan carrefoura çocuklar eğlensin diye park alanına
gittik bu hafta sonuda bende pil bitti yani sabah kalktığım ayaklarımın üstüne basamıyordum offf bugün çabuk bitsin yaa
çiçekleri mi kokluyorbiz de büyük çamlıcadaydık. ayşecik bir salise durmadı.
sağa sola koşturdu. zaten çiçeklere hasta. arı gibi ondan ona zıpladı, kokladı durdu
tam lale zamanı. dediğim gibi haftaya seçim telaşesinden millet dışarı çok çıkamaz sanıyorum.
planımızı yaptık. sabah erkenden emirgana gidicez inşş
bence para için yapılır hahahaaEvet alınıyor. Ama işte dediğim gibi bana çooook sıkıcı geliyorpara için yapılamayacak şeyler var
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün ve hafta olsun inşallah :)
sağol canım ben de ciddiye almayacaktım;eğer öksürürken kan gelmeseydi.. her işte bir hayır varmış işte. iltihap bütün ciğerimi kaplamadan yakaladık çok şükür..Bütün alıntılarım nedense gitmiş??
busmai geçmiş olsun bacım ya, bazen ciddiye almıyoruz neler çıkıyor sonrasında. İnşallah kolay atlatırsınız.
pamukhelvacım kardeşini seç konusundaki hassasiyetin takdire şayan. Seni bir öğretmen olarak tebrik ediyorum canım.
pembiş biraz zor olsada atlatmışsınız nişanı, sende baya hoş olmuşsun tebrikler.
nfk cım yettim canım. cumadan itibaren temizliğe bir giriştim, başımı kaşıyacak zamanım olmadı giremedim. Baya temizlik yaptım iyi oldu. Haftaya da camlar perdeler ve koltuklar silinirse tamamdır, 1. Bahar temizliğim bitecek inş.
herkese günaydınnn, iyi haftalarr...
ooo, adam akıllı bahar temizliği yapıyorsun sen..nfk cım yettim canım. cumadan itibaren temizliğe bir giriştim, başımı kaşıyacak zamanım olmadı giremedim. Baya temizlik yaptım iyi oldu. Haftaya da camlar perdeler ve koltuklar silinirse tamamdır, 1. Bahar temizliğim bitecek inş.
herkese günaydınnn, iyi haftalarr...
gittin mi bacım dr a?Tünaydın kızlar keremi uyuttum ben de uyurum sonra da doktora gideceğiz ..
maalesef babamız bugün çok yoğun annemin de doktor randevusu var..görümcem geleyim demişti ama onun da evi uzak çağırmak istemedim artık keremle ben gidecem hastaneye mecbur.. zaten evin karşısında çok şükür. ama beni korkutan ;sırada çok beklemeyiz umarım..
çiçekleri mi kokluyorçok tatlıı
bence para için yapılır hahahaa
evet, inş planımız bu.siz baya erken gideceksiniz kalabaliga kalmazsiniz
ayşceciği parktan dönünce yıkadım, yedirdim uyuttum. kıyafetlerini de yıkayıp astım.
ben de uzanmıştım. az önce kalktım, şimdi yemeğe girişicem, sonra da evi toplarım
bugün burası pek bi sessiz..
ooo, adam akıllı bahar temizliği yapıyorsun sen..
hadi bakalım, kolay gelsin. ben şu bina işi olur mu, olacak mı diyerekten günlük temizliği bile zor yapıyorum.
bahar temizliğiyse hiiiiiiiiiiç içimden gelmiyor yaaa :111:
gittin mi bacım dr a?
evet, hani bi omo reklamı var ya, kadın diyor 'benim kızım çiçek kokusuna bayılııır'
kız da deli gibi bi onu, bi bunu kokluyor. hah işte o reklamdaki gibi ayşecik, arı gibi daldan dala gezip çiçek kokluyor.
sonra da ''ooh, miss!'' diyor
evet, inş planımız bu.
o yüzden oy vermeyi de dönüşe bırakıcaz. bakalım inş bi zeval çıkmaz.
dr a gittim canım iyiye gidiyormuşum toplamda 1 hafta kullanıcam antibiyotiği..
keremde de bronşit çıktı, antibiyotik verdi. zaten kendi çocuk doktorumuz antibiyotik vermişti Augmentin; ama içirememiştim bu sefer farklı bir marka verdi Ceclor
Bi de bu çocukta astım var buna buhar makinası alın bilmemne saçmaladı. Sonuçta önceden nefesinde hırıltı yoktu şimdi bronşitten dolayı var biliyorum. Almadım dediği alerji ilacını buhar makinasını falan. Öyle olsa geceleri rahat uyuyamazdı ki..
Gerçekten bir doktorun dediği, diğerini tutmuyor hayret birşey. Biraz da kendi gözlemlerimizi katıcaz mecbur.
aslinda bi sayfasi vardi kurabiye yapiyordu ya. Bakayim aktifse msjlarim sana pembis .
keremde de bronşit çıktı, antibiyotik verdi. zaten kendi çocuk doktorumuz antibiyotik vermişti Augmentin; ama içirememiştim bu sefer farklı bir marka verdi Ceclor
Bi de bu çocukta astım var buna buhar makinası alın bilmemne saçmaladı. Sonuçta önceden nefesinde hırıltı yoktu şimdi bronşitten dolayı var biliyorum. Almadım dediği alerji ilacını buhar makinasını falan. Öyle olsa geceleri rahat uyuyamazdı ki..
Gerçekten bir doktorun dediği, diğerini tutmuyor hayret birşey. Biraz da kendi gözlemlerimizi katıcaz mecbur.
Bu karardan Efeciğin haberi var mu bakalım?????Bugün okul çıkışı 4te hemen eve gelmedim. Çok yorulmuştum. Oturdum 20dk çay içip birkaç arkadaşla sohbet ettim. Sonra da market alışverişimi yapıp eve gittim. Kapıdan girer girmez oğluş yapıştı sağolsun. Artık biraz dinlenip eve geleceğim. Yada oturup yazılı okuyacağım :)
Bu karardan Efeciğin haberi var mu bakalım?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?