Şimdi bazanın altını karıştırdım. Minik kuşumun bu yaz için 9 tane tişörtü varmış. 8 tane de yeni aldım. Keşke önceden baksaydım. Biraz fazla mı oldu? Gerçi çok kirlenir diye düşünüyorum. Biraz alt grup almam gerek.
17 tane günlük için fazla geldi bana. Bir de evde giymek için elbiseleri var. Daha gezmelik ve alt grup alacağım. Önceden baksaydım bir iki tane alırdım. Başka yerden de diğer ihtiyaçlarını alırdım. Neyse aldım artık. Miniğim güle güle giysin.baksaydın almazmıydın :44:
bizdede bir sürü var aslına bakarsan hiç ihtiyacı yok ama ben almadan duramıyorum ama bu aralar büyük yaş alıyorum hem fuzuli almamış oluyorum hemde alışveriş nefsimi yeniyorum
bu ozel sigorta sirketler ne kadar uc kagitci yaaa
1,5 aydir demir hayata prim odeniyor. Bugunku muayeneyi yine ssk dan odedim. Daha once ameliyat oldugum icin (yaptigim dogumlar, gecirdigim oprasyonlar bildirilmeliymis kiii, bizden boyle bi bilgi istemediler !) bu da ona bagli bi muayene oldugundan odeyemezlermis. Dolandiricilar!!
gecmis olsun diyen arkadaslarimm, saolun
Dr yine epey kurcaladi beni:111:
Bi sorun gorunmuyor, ins boyle devam eder.
Simdi tam gaz saliyaaaa
kbb a gidicem, burnumdaki et yada kemik her neyse muayene olmak istiyorum. Abim ameliyat oldu kurtuldu. Grip olunca geceleri uyumak o kadar zor oluyorki..
Ucreti de her turlu onlemi alip sigorta sirketine odeticem
Hadi bakalım, bir ameliyat daha yani. Yoksa burun estetiği de bizden mi saklıyorsun?
Hahha yani burnu büyük olsa estetik operasyona kılıf arıyor diycem ben de :))
Oyy çok sevindim, maşallah
Yaa işte hastalar ilaç ilaç diye tutturunca :)
Kardeşim mecburi hizmetteyken psikolojik sorunlu bir adam sürekli gelip;" idrar yollarımda iltihap var bana ilaç yazın "diyormuş. Onlar yazmak istemiyormuş ama adam Yazdırana kadar gitmiyormuş.. Kardeşim vitamin yazıp kandıracakmış ama adam bütün ilaç isimlerini biliyormuş "antibiyotik değil bu ,antibiyotik yaz" diye kızmış :)
Ben ne zaman istanbulda pazara gitsem lazım olmayan 40 çeşit şey alıyordum ; ucuz ucuz derken birsürü para harcıyordum toplamda :) Artık bıraktım pazar işini hiç uğramıyorum, ama gerçekten zevkli resmen bağımlılık yapıyor
Şimdi bazanın altını karıştırdım. Minik kuşumun bu yaz için 9 tane tişörtü varmış. 8 tane de yeni aldım. Keşke önceden baksaydım. Biraz fazla mı oldu? Gerçi çok kirlenir diye düşünüyorum. Biraz alt grup almam gerek.
baksaydın almazmıydın :44:
bizdede bir sürü var aslına bakarsan hiç ihtiyacı yok ama ben almadan duramıyorum ama bu aralar büyük yaş alıyorum hem fuzuli almamış oluyorum hemde alışveriş nefsimi yeniyorum
ne mutlu sana..Ay inşallah toparlarsın artık. Hem hamilelik hem hastalık zor ya. Taşınma olayını da boşverrr nasılsa hallolur takma
Arya 2 gündür iyiyemesi normale döndü, ama gece süt vermiyorum artık o da istemiyor. Öyle olunca da yemesi biraz daha iyi teyzesi sağol:)
dağıttım dağıttım, kafayı da dağıttım tezgahları daCok sevindim herseyin iyi olmasina sigorta sirketleri herseye bi kilif uyduruyo mutlaka olsun simdi saliya gidiyosun ne guzel ohh bi guzel dagit kafani sergi karistirmak gibisi var mi :)) bu sali pazarina bigun bende gitsem yaa havalar guzellessin de ins..
aa, yavrum sen beni gördün. estetiğe ihtiyacım var mı Allahasen?:82:Hadi bakalım, bir ameliyat daha yani. Yoksa burun estetiği de bizden mi saklıyorsun?
gel bacım sen de geeelll!!!Beni bile heveslendiriyorsunuz. Eşimle bitkaç yıl sonra istanbul'a gitsek giye konuşuyoruz. Şuraları gezeriz diyoruz. Ben de artık bir salı yaparım diyorum.
doğru söylüyorsun. çok kalem, çok çeşit ürün var.Ben ne zaman istanbulda pazara gitsem lazım olmayan 40 çeşit şey alıyordum ; ucuz ucuz derken birsürü para harcıyordum toplamda :) Artık bıraktım pazar işini hiç uğramıyorum, ama gerçekten zevkli resmen bağımlılık yapıyor
niye günlük diye ayırıyorsunki?.. hani gezmelik birkaç parça kıyafet olur.Şimdi bazanın altını karıştırdım. Minik kuşumun bu yaz için 9 tane tişörtü varmış. 8 tane de yeni aldım. Keşke önceden baksaydım. Biraz fazla mı oldu? Gerçi çok kirlenir diye düşünüyorum. Biraz alt grup almam gerek.
Yok tatlım, maşallah çok hoşsun. Esteteği ihtiyacın falan yok.şimdi geldim eve yorulmuşum,,, Allahtan akşama yemeğim var.
ne mutlu sana..
dağıttım dağıttım, kafayı da dağıttım tezgahları da
iyice ağırlaşmadan gel bence de, mayısta mesela
aa, yavrum sen beni gördün. estetiğe ihtiyacım var mı Allahasen?:82:
gel bacım sen de geeelll!!!
doğru söylüyorsun. çok kalem, çok çeşit ürün var.
öyle olunca biz kadınlar maymun iştahlıyız tabi, ucuz da görünce atlıyoruz hepsine
niye günlük diye ayırıyorsunki?.. hani gezmelik birkaç parça kıyafet olur.
ama yazın zaten öyle çok şey giyilmiyor. burası cehennem gibi sıcak, nem var.
evdeyken atletle durur. dışarda da tshirt.. aslında heryere aynı şeyleri giydiriyoruz.
ben de şimdi baktım, 3 elbisesi, 2-3 şortu var.
geçen sezon sonu aldığım 5 yeni tshirtü var, bir de geçen yaz giydiklerinden büyük olanları ayırmışım
onlar da 6 tane.. ooo, bence fazla fazla yeter. çünkü istanbul çoooook sıcaaaaaaak!!3
Biz geldikkkkkk, hava rüzgarlı olunca çok duramadık. Şimdi eşim geldi avm'ye gidiyoruz
Biz soğuk yerde yaşaınca güneşi görünce atıyoruz kendimizi dışarı.Tövbeeee ,amma gezdiniz kızım inadıma mı yapıyonuzzz
Bir uyı yarına pambik gibi uyanırsın.Bugun biraz agresifim canim yemek fln da yapmak istemedi bi hamur mayaladim onu da oturdum sinirden koca tepsiyi yedim kocam ben uyurken yani yasirle ikimiz ogle uykusuna yatmisken bagir cagir telde konusuyodu ben uyandm yasir uyanmamsti ama bir daha dalamadim iceri gectim arayan muduruymus ama normalde kim ararsa arasin ya sessiz.konusur ya balkona gecer bende baya cikistim uyku sersemi o da alttan almayinca konu sacma sapan yerlere geldi iste sinir.oldm simdide erkenden yaticam sabaha keyfim yerine gelir ins opuyorum hepinizi...
Hımmmm, ilginç bir salata. Millet neler biliyor.Bimden 15 küsüre aldığım blokları ebebekte 27 küsüre gördüm. Şoklardayım!!
Efeye bi lazımlık alayım da görsün, özensin istedim ama aradığımı bulamadım :/
Geçen hafta okul gününde çok güzel bir salata yapmıştı bir arkadaş. Bulguru kavurup su yerine şalgam suyu ile pişiriyosun. Soğuyunca içine mısır, kornişon turşu, kırmızı biber, dereotu doğruyosun. Tuz eklemiyosun şalgam suyu tuzlu olabir diye. Bi de limon sıkınca dehşet bişi oluyo. Neyse işte bugün evdekilere yapayım dedim; iyiki de yapmışım oğluşum bayıldı. Sizinle de paylaşayım dedim :)
Nfk niye pazardan aldıklarını paylaşmıyorsun?? Gıcık mısın sen :)??
Bornum çok saçma bir nedenden olay çok dallanıp budaklanmış. Yarına bişiciğiniz kalmaz inşallah
Bir uyı yarına pambik gibi uyanırsın.
Hımmmm, ilginç bir salata. Millet neler biliyor.
Günaydın. Yarın da boş günün...Dimi?!?!?! :) rengi çok tatlı bir mor oluyor ve herkes bu renk nerden gelmiş merak ediyor :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Haftanın ortası da geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallah :)
günaydın canlar..Bimden 15 küsüre aldığım blokları ebebekte 27 küsüre gördüm. Şoklardayım!!
Efeye bi lazımlık alayım da görsün, özensin istedim ama aradığımı bulamadım :/
Geçen hafta okul gününde çok güzel bir salata yapmıştı bir arkadaş. Bulguru kavurup su yerine şalgam suyu ile pişiriyosun. Soğuyunca içine mısır, kornişon turşu, kırmızı biber, dereotu doğruyosun. Tuz eklemiyosun şalgam suyu tuzlu olabir diye. Bi de limon sıkınca dehşet bişi oluyo. Neyse işte bugün evdekilere yapayım dedim; iyiki de yapmışım oğluşum bayıldı. Sizinle de paylaşayım dedim :)
Nfk niye pazardan aldıklarını paylaşmıyorsun?? Gıcık mısın sen :)??
bence deBir uyı yarına pambik gibi uyanırsın.
Günaydın. Yarın da boş günün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?