Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şimdi bazanın altını karıştırdım. Minik kuşumun bu yaz için 9 tane tişörtü varmış. 8 tane de yeni aldım. Keşke önceden baksaydım. Biraz fazla mı oldu? Gerçi çok kirlenir diye düşünüyorum. Biraz alt grup almam gerek.

baksaydın almazmıydın :44:

bizdede bir sürü var aslına bakarsan hiç ihtiyacı yok ama ben almadan duramıyorum ama bu aralar büyük yaş alıyorum hem fuzuli almamış oluyorum hemde alışveriş nefsimi yeniyorum

17 tane günlük için fazla geldi bana. Bir de evde giymek için elbiseleri var. Daha gezmelik ve alt grup alacağım. Önceden baksaydım bir iki tane alırdım. Başka yerden de diğer ihtiyaçlarını alırdım. Neyse aldım artık. Miniğim güle güle giysin.

Aynen öyleler çoğu

Haberlerin iyi olmasına sevindim. Bi süre artık ameliyat falan olmasan olmaz mı???? :)

Salı akarrrrrr

Hadi bakalım, bir ameliyat daha yani. Yoksa burun estetiği de bizden mi saklıyorsun?

Belki de dimi :)))???

Ben olsam ben de dayanamam pazar ortamında. Bi ara antalyadakilere gidip duruyorduk ama istanbul gibi olmaz. İstanbuldaki teyzem beni cmt pazarına götürmüştü yıllar önce de çok güzeldi. Bakırköy müydü neydi hatırlayamadım şimdi :)

Aslında eskisi kadar yemek kirliliği olmayacakmış gibi geliyor ama dondurma ve meyveler işin içine girecek yani fazla değil boşver :)

Ah ah kadın milleti

şimdi geldim eve yorulmuşum,,, Allahtan akşama yemeğim var.
ne mutlu sana..
dağıttım dağıttım, kafayı da dağıttım tezgahları da
iyice ağırlaşmadan gel bence de, mayısta mesela

Hadi bakalım, bir ameliyat daha yani. Yoksa burun estetiği de bizden mi saklıyorsun?
aa, yavrum sen beni gördün. estetiğe ihtiyacım var mı Allahasen?:82:
Beni bile heveslendiriyorsunuz. Eşimle bitkaç yıl sonra istanbul'a gitsek giye konuşuyoruz. Şuraları gezeriz diyoruz. Ben de artık bir salı yaparım diyorum.
gel bacım sen de geeelll!!!
doğru söylüyorsun. çok kalem, çok çeşit ürün var.
öyle olunca biz kadınlar maymun iştahlıyız tabi, ucuz da görünce atlıyoruz hepsine

niye günlük diye ayırıyorsunki?.. hani gezmelik birkaç parça kıyafet olur.
ama yazın zaten öyle çok şey giyilmiyor. burası cehennem gibi sıcak, nem var.
evdeyken atletle durur. dışarda da tshirt.. aslında heryere aynı şeyleri giydiriyoruz.

ben de şimdi baktım, 3 elbisesi, 2-3 şortu var.
geçen sezon sonu aldığım 5 yeni tshirtü var, bir de geçen yaz giydiklerinden büyük olanları ayırmışım
onlar da 6 tane.. ooo, bence fazla fazla yeter. çünkü istanbul çoooook sıcaaaaaaak!!3

Yok tatlım, maşallah çok hoşsun. Esteteği ihtiyacın falan yok.
Bizim buralar o kadar sıcak olmuyor. Geçen yıl burada hiç şort giymedi. Ancak memlekette giydi. Kolsuz da giymedi. Bu yıl hava nasıl olur bilmiyorum tabi.

Bugun biraz agresifim canim yemek fln da yapmak istemedi bi hamur mayaladim onu da oturdum sinirden koca tepsiyi yedim kocam ben uyurken yani yasirle ikimiz ogle uykusuna yatmisken bagir cagir telde konusuyodu ben uyandm yasir uyanmamsti ama bir daha dalamadim iceri gectim arayan muduruymus ama normalde kim ararsa arasin ya sessiz.konusur ya balkona gecer bende baya cikistim uyku sersemi o da alttan almayinca konu sacma sapan yerlere geldi iste sinir.oldm simdide erkenden yaticam sabaha keyfim yerine gelir ins opuyorum hepinizi...

Bimden 15 küsüre aldığım blokları ebebekte 27 küsüre gördüm. Şoklardayım!!

Efeye bi lazımlık alayım da görsün, özensin istedim ama aradığımı bulamadım :/

Geçen hafta okul gününde çok güzel bir salata yapmıştı bir arkadaş. Bulguru kavurup su yerine şalgam suyu ile pişiriyosun. Soğuyunca içine mısır, kornişon turşu, kırmızı biber, dereotu doğruyosun. Tuz eklemiyosun şalgam suyu tuzlu olabir diye. Bi de limon sıkınca dehşet bişi oluyo. Neyse işte bugün evdekilere yapayım dedim; iyiki de yapmışım oğluşum bayıldı. Sizinle de paylaşayım dedim :)

Nfk niye pazardan aldıklarını paylaşmıyorsun?? Gıcık mısın sen :)??

Bornum çok saçma bir nedenden olay çok dallanıp budaklanmış. Yarına bişiciğiniz kalmaz inşallah

Bir uyı yarına pambik gibi uyanırsın.

Hımmmm, ilginç bir salata. Millet neler biliyor.

Hımmmm, ilginç bir salata. Millet neler biliyor.

Dimi?!?!?! :) rengi çok tatlı bir mor oluyor ve herkes bu renk nerden gelmiş merak ediyor :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Haftanın ortası da geldi çok şükür :) güzel bir gün olsun inşallah :)

günaydın canlar..

ebebekten, iyi bi indirim veya kampanya olmadıktan sonra alışveriş yapılmaz bacım.
en ufak şeylerden bile %200 kazanıyorlar görüyorsun

anlattığın salata çok ilginç, tahayyül edemedim doğrusu, sen yapınca bi foto paylaş bacım

bu arada dün bi talihsizlik oldu, belki nazar da olabilir.
anlatayım; dün hem ayşeciğe hem de aryaya hediye diye birkaç parça elbise, şort, tshirt ve sweat aldım
çıkışta kot tayt gördüm, onu da aldım.
eve geldim aldıklarımı makineye attım. kotu da suda biraz çitiledim, suyu berrak akıyordu.
onu da makineye atıp çalıştırdım. sonuç hüsran
aldığım herşey maviye boyanmış. 8-9 parça kıyafet gitti yani.
koslalı suya koydum akşamdan, şimdi baktım zerre düzelme yok, yani olmaz da..
bi bahtsızlık oldu işte, canım sıkılmadı değil ama n'apalım :100:

tesellim; l'oreal volume million lashes maskara (25-35 tl) ve max factor false lash effect maskara (35-40 tl) aldım.
tanesi 5 liradan

bence de
bugün nasılsın bakalım küçük anne?

inanmıyorum, Allah aşkına bi izleyin yaaa. dünkü burç yorumum. keşke sabah okusaymışımmm

[video]http://www.internethaber.com/yay-burcu-gunluk-astroloji-yorumu-25-mart-2014-video-galerisi-81334.htm[/video]

seker portakalimm, senin sali maceran nasildi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…