Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aynen valla:) işleri ne çekecekler nazını mecburrr.

İyi gezmişsin canım. Arada böyle kaçamaklar iyi oluyor.

Hahaaaa, çok güldüm. Hadi born, hormonların etkisinde ya sen?

Selamlar güzel anneler, nasılsınız? Biz Pazartesi döndük sonrası malum, valiz boşalt, çamaşır yıka as derken bi hayli yorucu oldu (;
Bu sabah da ablamızın okulunda, anne ile yapılan etkinlik vardı, oraya gittim, çocuklara ekmeğin faydalarından bahsedip bir de ekmek yaptırdık
Akşama da yeni evlenen arkadaşımıza oturmaya gidicez eşlerle, kuzucukları ananeye bırakıcaz, çok tuhaf gelecek eminim çocuksuz olarak bi yerlere gitmek
Şimdi oraya götürmek için chesscake yapıciim , çikolata soslu, bakalım nasıl olacak, diğer brownili cheescakeler dışında; ilk kez cheescake deniycem insallah güzel olur,
Busmai daha iyisindir insallah canım
Kuzucuklarınız iyidir insallah , öptüm hepsini minik kuzucukların

Sigorta anlaşmanızda ayakta tedavi/ muayene ücretlerinin % kaçını karşılıyor ? Ameliyatı sigorta kapsamında yaptırmamanın ne önemi var ki, neticede bu da ameliyat sonrası da olsa muayene değil mi ?
Burun ameliyatlarında ise, sağlık açısından gerekli bi operasyon ise karşılaması lâzım, yatış durumlarında ise yine anlaşmanıza bağlı, biz mesela eşim bir hafta yattı beş kuruş ödemeden çıktık, eğer sigortamız olmasaydı en az 5 bin tl tutarmış

Geçmiş olsun bu arada , bende de aynı sorun var ama çok korkuyorum

Sağlıkla giyinsin kuzucuk, yazın Park'ta bahçede toz toprak olacak zaten kullanılır hepsi
Ahh kıyamam ya hamile hâlinde bozma keyfini sen
Ağzım sulandı salata tarifini okurken
Salgam suyu turşunun suyu mu olacak peki, kesin g.antep ya da Hatay dolaylarındandır bu tarif
Efe sevdi demek ekşi ekşi afiyet olsun kuzuya
Daha evvel de böyle birşey gelmişti başına sanırım olsun ya sağlık olsun arya nın da kısmeti yokmuş demek ki
Maskaralar da ne kadar uygunmuş, orijinal mi peki
Güzel günlerde giyinsin kuzucuk , çok aklıma soktunuz vallahi, bi salı pazarına gitmek şart oldu
Kesinlikle hiç terbiye utanma kalmamış , yeni gelen nesilden nasıl insanlar yetişecek çok merak ediyorum
Hamile ve çocuklu kesinlikle yer veren olmaz bana da o hadi neyse de, ayakta zor duran, ileri yaşlı amcalara teyzeleri bile umursamıyorlar
10 liraya mango çanta mi? nasil kaptırdın yaa. benim siyah çanta hala yok yazda geldi. Artık açık renk bi canta almak lazım. Bakırköy pazari cumartesi olmadı oraya gider alirim.
Canım artık sana bi siyah çanta alıp yollamak istiyorum vallahi , her siyah çanta gördüğümde aklıma sen geliyorsun
Küçük annecik moral oluyorsa hep söyleyelim canım, bugün de kızımın okulunda hizmetli ablalar , aa bu ... ' nın annesi mi ayy çok gençmi falan dediler sevindirik oldum bi
Bu arada yaş kaç cnm, Busmai nin face de doğduğu yılı görünce bayağı yaşlı olduğum gerçeği ile yüzleştim bi an 90 lı yıllar bayağı küçük bize göre

hoşgeldin canım. bu küçük kaçamak eminim hepinize iyi gelmiştir..

sigortayla ilgili ayrıntıları bilmiyorum. eşimin çalıştığı şirket ödüyor primleri.
zaten ben ameliyat olduğumda henüz o sağlık sigortasıyla anlaşılmamıştı.
basit bi muayeneyi bile abuk sabuk sebeplerle ödememe yoluna gidiyorlar ya, yine söylüyorum, dolandırıcı bunlar!!!

rimellerin fiyatına ben de şaşırdım, orjinal olduklarını sanıyorum.
netten de baktım. kutuları üstünde hologram falan da var. değilse de amaaaan!
2-3 maskaram vardı, kimisi çok ağır. taş gibi ağırlaştırıyor kirpikleri. kimisi topaklanıyor.
bunları denedim, memnun kaldım..

sen zaten küçük görünüyorsun be güzelim. minyon tipli olmanın da etkisi vardır tabi.
ama busmai benle yaşıt biliyordum ben, 29-30 civarı. belki face e doğru yazmamıştır, ben de yazmıyom ordan tahmin ettim.

arya; eşinin de öğretmen olduğunu bilmiyordum.
çocuklarla uğraşmak sanıyorum bi erkek için daha zor olmalı.
takıldığım nokta; en sevdiği arkadaşı yok diye dışarı mı çıkmıyor?
başkasıyla çıksın, senle çıksın yaahuuu

merhabalar

oğlum uyuyor,ütümüde yaptım.

artık iki kelime yazayaım demi.

ilbilge minik kuşun güle,güle giysin aldıklarınızı

yazın kıyafet daha çok azım oluyor.pikniği var ,parkı var.

ayrıca terlediklerinide düşünürsek.çeşit,çeşit giyinir ne güzel.

nfk ,cım senin gibi bi pazar uzmanına yakıştımı bu, sıfır kıyafetleri boyattın bacım

kotu tuzlu suda bekletseydin boyasını vermezdi.sağlık olsun canım haftaya bi pazar daha yaparsın.

pembe o bahsettiğin salatanın tarifini duymuştum ama yapmak kısmet olmadı.denemeliyim.

busmai gerçekten 90 doğumlumu kaç yaşında evlendin anacım sen?

nfk ,busmai,nin yaşıyla ilgili gereken açıklamayı yapmış.

topiğimizn moderatörü,muhtarı,herşeyi.

kotu attım
bir dahaki gidişimde de satan adamı bulup söylicem.

nfk ,busmai,nin yaşıyla ilgili gereken açıklamayı yapmış.

topiğimizn moderatörü,muhtarı,herşeyi.

yok ya, emin değilim. sadece aklımda öyle kalmış. Hatun genc gosteriyor tabi, masallah yuzu gozu cok guzel
4-5 senelik evli gibi aklımda kalmış hatta. ama kendisi gelsin, kamuoyunu aydınlatsın

Topigin en kucugu zeynepti 20 yas, sonra da karakiz.
Suanki en kucuk born olmali. Kucuk anne diyorum ya23 muydu yasi?

Son düzenleme:

aynen yaa bende elime bir badi aldım baktım yanımdaki kadının gözü benim elimde bıraksam hemen kapacak bende o göz varmı hemen ben bunu alıyorum diye tezgah sahibine verdim

canım çok fazlada takılma yaa sonra gönlünü alır senin merak etme

aa öğretmen mi eşinde bende bilmiyordum ama heleki küçük çocuklarla uğraşmak zordur ama siz bir gezme tozma yapın havanız değişsin

hoşgeldiniz canım
baya gezmeli tozmalı olmuş etkinlikleriniz maşallah bu akşamda çocuksuz etkinlik değişik olacak gerçekten de ama insanın bir yanı hep evde kalıyor yaaa:26:

kotu attım
bir dahaki gidişimde de satan adamı bulup söylicem.

aman benimde aldığım bir ürün için adam binbir türlü yemin etti ne çeker ne boya verir ne yıpranır olursa getir değiştiririm diyor amannn birşey olsa ben ne zaman götürcem geri ki çok iddailıydı ama henüz yıkamadım ama sanırım bir yamuk çıkacak bu kadar konuşunca birşey çıkar kesin

bu arada herkesi salı pazarına gitmeyi özendirdik galiba
aldıklarımı koysam da daha da mı hızlandırsalar gelişlerini

Bence de bir de birleri okutuyormuş bir de küçük çocuk var.gerginliğinin sebebi belli.

Teşekkür ederiz teyzesi.
Daha çooooook yaz.

nfk karakızla görüşüyormusun?

Ay inanmıyorum yaa ne konular dönmüş çok güldümm ;nfk sen var ya sennn:)
Ah ah Ne 90ı pamukhelvacım 85 doğumluyum ben..Facebooku eşim kendi adıma açmamı istemiyor diye kerem adına açmıştım tarihi de öylesine attım:))
Soranlara teşekkürler bugün çok daha iyiyiz Dün akşam annemlere gittik bugün de kv lere gidicez eski hayata döndük çok şükür :)

çok sevindim iyi olmanıza gezmelere tam gaz başlamış ne güzel
85 li de göstermiyorsun sen maşallah

Dilanaz ben 24 yaşında evlendim , 27 de anne oldum:) Şu an 29 um; konu açılmışken herkes çabuk yaşını yazsınnn
Sekerportakalım pazar maceranın güzel geçmesine sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…