Elifnaz'ı merak ettim.elifnaz gibi olacagimi bilseeeeem; 3 dene de ben dogururum kiiiiz!
Kız kıza konuşulacak şeyler var. Biraz ayrı takılmak iyi oluyor. Bir de aynı okulda çalışıyoruz deme sakın!Evet canikom o da öğretmen hemde sınıfçı malesef!! O biraz daha mükemmelci ve çok sabırsız, öyle olunca da bizim meslekte kendini yemekten başka bir şeye yaramıyor bu durum. İşin acısı beni ve aryacığı da geriyor. Bazen öyle kafası dolmuş oluyorki aryaya tahammül edemiyor yani düşün.
Kız yok zati kayseriye gidince birlikte takılıyoruz mecburAma benim kendi planım varsa o evde bekliyor, ısrarla diğer arkadaşlarıyla çıkmıyor ( zevk almıyormuş) birde biz zati sürekli birlikteyiz. Okuldan 2 buçuk gb geliyoruz, e burda dışarı çıkacak bi yer de yok, sürekli evde sohbet muhabbet... İnsan hafta sonları bari başka yüzler görmek istiyor yahu. Ben kız kıza takılmayı özlüyorum, o da eminim erkek arkadaşlarıyla daha farklı zaman geçiriyordur. ( ay eskiden biraz uzak kalalım kendimize zaman ayıralım diyenlere hayretle bakardım şimdi bende onlar gb düşünüyorum)
ay sorma bu 1 ler ömür törpüsü valla. Erken emeklilik sebebi bile olabilir!
25 imde evlendim 28 imde anne oldum şuan eylülde 30 olacam galibaaa
Aynen
Bende eylülüm sende mi başaksın yahuu??
Neye yazayım bilemedim :) okuyup durdum ama bir türlü yazamadım gün boyu. SİZ de maşallah bi güzel kaynatmışınız :)
Şeker portakalım vallahi o balkon manzarasına inanamadımmmmmmm!! O manzara sırf 1000 lira eder bence.
Nfkcım aryama jest yapamadan kotun azizliğine uğramışsın üzüldüm. Kısmetten öte köy yokrimellerini güle güle kullan.
Busmaicim iyileştim deyip yine yorma kendini. Bu kadar kısa sürede tamamen iyi olmamışsındır bence; coşmaaaa!!
Atarlı gelestan bornummmmm :) kavgalarda konuyu sapıtmamak lazım da bizde de oluyo valla napıcan??? :) umarım tez zamanda düzelir aranız
Dilanaz yazmanı özlemişim kız kırmızı kırmızı :)
Elifnaz yazı getirdin valla siyah çanta diye diye :) kız zaten sen üç çocukla nerde çanta taşıycan???
Çantaların modası geçiyor diyen alışveriş canavarı arkadaşa sesleniyorum; kur bir parti oyum sana hahhahaha. Parti falan demişkn geçen aklıma şöyle iki şey geldi. Birincisi sadece kadınlardan oluşan bi parti olsa nasıl olurdu?? Kesin oy almazdı çünkü kadın kadının düşmanı malesef... Fakat erkekler biz kadar pratik ve zeki değiller bence... İkincisi de neden siyasetle uğraşan adamlar hep çirkin çirkin (Allah ımın yarattığına çirkin demek haddime değil)??? Yani biskolata erkekleri neden siyasete atılmıyor??tüm gençlerin oyunu aşırlar diyim ben :)
İşte kızlar burdan çıkan sonuç şudur ki uykusuzluk insana saçma sapan şeyler düşündürür
Az daha o da olacaktıKız kıza konuşulacak şeyler var. Biraz ayrı takılmak iyi oluyor. Bir de aynı okulda çalışıyoruz deme sakın!
Bizim bir arkadaş eşiyle aynı okulda çalışıyordu. Hep aman ne bu böyle ha evdeki koltuk ha köksal derdi. Sonunda farklı okullara gittiler şimdi araları süper.Az daha o da olacaktıAma yok kız, yakın okullarımız sadece
attim ben bugun unutmuşum yazmayı. nisan başı tekrar atacakmisiz
Ahhh 23 gosteriyosam iyi o zmn :)))yok ya, emin değilim. sadece aklımda öyle kalmış. Hatun genc gosteriyor tabi, masallah yuzu gozu cok guzel
4-5 senelik evli gibi aklımda kalmış hatta. ama kendisi gelsin, kamuoyunu aydınlatsın
Topigin en kucugu zeynepti 20 yas, sonra da karakiz.
Suanki en kucuk born olmali. Kucuk anne diyorum ya23 muydu yasi?
He valla bir de diyoduki beni kolayca anlarsiniz hamilelikten ama ben soka girmistjm masaAllah valla ayy bu yaz ne zaman gorusuyoruz ben dogurmadan gorusekkk :)))elifnaz gibi olacagimi bilseeeeem; 3 dene de ben dogururum kiiiiz!
Ben vakit yok yazamiyom diyenlere kiziyom insan illa vakit bulur yazar facete yok zaten dw buraya iki.kelam yazmak cok zoe degilben kolay kolay irtibati koparmam da. Bu boyle oldu..
Yoksa bu topige yazmayi biraktigi halde face uzerinden konustugum arkadas var.
Kizzzz sn beni.guldurdunnnn zatennn Allah iyiligini versin yaaa aramiz duzelmese ne olur su saatten sonraaa :))))Neye yazayım bilemedim :) okuyup durdum ama bir türlü yazamadım gün boyu. SİZ de maşallah bi güzel kaynatmışınız :)
Şeker portakalım vallahi o balkon manzarasına inanamadımmmmmmm!! O manzara sırf 1000 lira eder bence.
Nfkcım aryama jest yapamadan kotun azizliğine uğramışsın üzüldüm. Kısmetten öte köy yokrimellerini güle güle kullan.
Busmaicim iyileştim deyip yine yorma kendini. Bu kadar kısa sürede tamamen iyi olmamışsındır bence; coşmaaaa!!
Atarlı gelestan bornummmmm :) kavgalarda konuyu sapıtmamak lazım da bizde de oluyo valla napıcan??? :) umarım tez zamanda düzelir aranız
Dilanaz yazmanı özlemişim kız kırmızı kırmızı :)
Elifnaz yazı getirdin valla siyah çanta diye diye :) kız zaten sen üç çocukla nerde çanta taşıycan???
Çantaların modası geçiyor diyen alışveriş canavarı arkadaşa sesleniyorum; kur bir parti oyum sana hahhahaha. Parti falan demişkn geçen aklıma şöyle iki şey geldi. Birincisi sadece kadınlardan oluşan bi parti olsa nasıl olurdu?? Kesin oy almazdı çünkü kadın kadının düşmanı malesef... Fakat erkekler biz kadar pratik ve zeki değiller bence... İkincisi de neden siyasetle uğraşan adamlar hep çirkin çirkin (Allah ımın yarattığına çirkin demek haddime değil)??? Yani biskolata erkekleri neden siyasete atılmıyor??tüm gençlerin oyunu aşırlar diyim ben :)
İşte kızlar burdan çıkan sonuç şudur ki uykusuzluk insana saçma sapan şeyler düşündürür
Ewt ferace kesinlikle lazim ama ne ara kacicam da bakicam yarin yasirin basinda gorumcemin cocugu da var hizlica gidip gelmemiz lazim fatihe bir sonraki randevuda ismailaga ve carsiya bakacagim ins bulurum gonlume gore cok saol cnm link icin...
Ben de tek boyle dusunen benim saniyodum gunduz surekli birlikte olunca insan baska yuzler baska yerler istiyo kesinlikle.katiliyorum bu arada benim.esim de aksina.hic.mukemmelliyetci degildir cok rahat bi tip :)))Evet canikom o da öğretmen hemde sınıfçı malesef!! O biraz daha mükemmelci ve çok sabırsız, öyle olunca da bizim meslekte kendini yemekten başka bir şeye yaramıyor bu durum. İşin acısı beni ve aryacığı da geriyor. Bazen öyle kafası dolmuş oluyorki aryaya tahammül edemiyor yani düşün.
Kız yok zati kayseriye gidince birlikte takılıyoruz mecburAma benim kendi planım varsa o evde bekliyor, ısrarla diğer arkadaşlarıyla çıkmıyor ( zevk almıyormuş) birde biz zati sürekli birlikteyiz. Okuldan 2 buçuk gb geliyoruz, e burda dışarı çıkacak bi yer de yok, sürekli evde sohbet muhabbet... İnsan hafta sonları bari başka yüzler görmek istiyor yahu. Ben kız kıza takılmayı özlüyorum, o da eminim erkek arkadaşlarıyla daha farklı zaman geçiriyordur. ( ay eskiden biraz uzak kalalım kendimize zaman ayıralım diyenlere hayretle bakardım şimdi bende onlar gb düşünüyorum)
ay sorma bu 1 ler ömür törpüsü valla. Erken emeklilik sebebi bile olabilir!
25 imde evlendim 28 imde anne oldum şuan eylülde 30 olacam galibaaa
Aynen
Bende eylülüm sende mi başaksın yahuu??
Merhaba. Bebeklerimiz ayni yastalar o yuzden onerilerinize ihtiyacim var arkadaslar. Kizim 21 aylik ve memeyi biraktik daha dogrusu ben artik kestim. Fakat gece beslenmesi yok sut icmiyor. Ac kaliyor diyede uzuluyorum. Bazi doktorlar gece artik beslemeyin diyorlar. Sizce ne ve nasil yapmaliyim.
Nazı sana geçiyor annesi. Biraz sonra okula gideceğim. Hepinizi öptüm.Kör istedi bi göz Allah verdi iki göz durumundasın sakın bunu bozma :)) ben memeden kesmedim henüz. Ama herkesin dediği şey ; memeden kesince süte veya suya alıştırmamak. Süt dişleri çürütüyormuş. Suda da sürekli kalkmak durumunda kalıyoruz sanırım... Gün içinde yiyordur zaten; gece süt içmese de olur... Kendini üzme :)
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)
Efe sabahları 6 ya doğru kalkar, yarım saat kadar emer, yarım saat kadar hamakta sallatır ve 7 gibi uyuyup 8 de kalkar benim okulum varken. Ama ne hikmetse okulum yokken hamakta sallatma faslı hiç bitmiyorrrrrrrr!!! Uyuz çocuum benim :)
Güzel bir gün olsun inşallah :)
Aşkolsun elfnaz hiç demiyosun. Kendine alcan tüm kılıfları demiiiii?? :)
Ben 80 liyim :) ama ruhum 15 falan :)))))
Elifnaz kız atsana igde özelden bi fotonu; merak ettim valla
Bugün okul çıkışı oturup yazılılarımı okudum. Bir sınıfı bitirdim kaldı bir tane. Üstümden büyük bir yük kalktı resmen. Sonra da arabamı yıkattım ve 5e doğru eve geldim. Bunlar çok rahatlattı beni valla. Artık böyle inşallah :)
Yarın sabah iki arkadaşımla kahvaltıya gidicez inşallah. Evde yıkanmayı bekleyen çamaşırlar az daha beklesin :))
pazartesi tatil olduğundan haklı olarak öğretmenlerin haberi varmış.
ben kaçırmışım. yeni duyuyorum ya, sevindirik oldum birden.
Elifnaz'ı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?