Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kız kıza konuşulacak şeyler var. Biraz ayrı takılmak iyi oluyor. Bir de aynı okulda çalışıyoruz deme sakın!

Son düzenleme:
çok güldüm.

attim ben bugun unutmuşum yazmayı. nisan başı tekrar atacakmisiz

Aşkolsun elfnaz hiç demiyosun. Kendine alcan tüm kılıfları demiiiii?? :)

Ben 80 liyim :) ama ruhum 15 falan :)))))

Elifnaz kız atsana igde özelden bi fotonu; merak ettim valla

Bugün okul çıkışı oturup yazılılarımı okudum. Bir sınıfı bitirdim kaldı bir tane. Üstümden büyük bir yük kalktı resmen. Sonra da arabamı yıkattım ve 5e doğru eve geldim. Bunlar çok rahatlattı beni valla. Artık böyle inşallah :)

Yarın sabah iki arkadaşımla kahvaltıya gidicez inşallah. Evde yıkanmayı bekleyen çamaşırlar az daha beklesin :))

Ahhh 23 gosteriyosam iyi o zmn :)))
ben 88liyim 23 yasinda evlendim gerisini biliyosunuz :)
elifnaz gibi olacagimi bilseeeeem; 3 dene de ben dogururum kiiiiz!
He valla bir de diyoduki beni kolayca anlarsiniz hamilelikten ama ben soka girmistjm masaAllah valla ayy bu yaz ne zaman gorusuyoruz ben dogurmadan gorusekkk :)))
ben kolay kolay irtibati koparmam da. Bu boyle oldu..
Yoksa bu topige yazmayi biraktigi halde face uzerinden konustugum arkadas var.
Ben vakit yok yazamiyom diyenlere kiziyom insan illa vakit bulur yazar facete yok zaten dw buraya iki.kelam yazmak cok zoe degil
Kizzzz sn beni.guldurdunnnn zatennn Allah iyiligini versin yaaa aramiz duzelmese ne olur su saatten sonraaa :))))
Ewt ferace kesinlikle lazim ama ne ara kacicam da bakicam yarin yasirin basinda gorumcemin cocugu da var hizlica gidip gelmemiz lazim fatihe bir sonraki randevuda ismailaga ve carsiya bakacagim ins bulurum gonlume gore cok saol cnm link icin...
Ben de tek boyle dusunen benim saniyodum gunduz surekli birlikte olunca insan baska yuzler baska yerler istiyo kesinlikle.katiliyorum bu arada benim.esim de aksina.hic.mukemmelliyetci degildir cok rahat bi tip :)))

Selamlarr kardeslerrr:)bende 78 liyim eagle..ve de basak burcuyum..herkesler iyidir umarim..ben iki gundur boyun tutulmasindan muzdaribim..saga sola ceviremiyorum kafami..
Pembis aksam aksamm guldurdun benide Allah iyiligini versin..malesefki su anki meclisteki kadin sayisi bile bu kadar azken..kadin partisi olayida imkansiz gibi geliyor bana..heleki biskolata reklamindaki siyasetci modeli hicccc olasi degil baksana adamlara ahlari gitmis vahlari kalmiss ya..
Aaa bu arada kocacim kerem bursini kiskaniypr galiba..2.pasaya KErem ismini koyalim dedimde..kaslarini kaldirdi bakalimm..:)
Nfk ve sekerportakali yeni cicilerinizi gule gule kullaninn..benimde bi pazar yapmam lazim en yakin zamanda ozendirdiniz valla.
Elifnaz bende merak ettim seni valla..arkadaslar pek bir methetti
busmai daha iyi olmana sevindim canim..umarim tamamen silinir izleri cigerinden..isim konusunu karar verdinizmi?
Born cum bende bu hamilelikte daha fazla sinirlendigimi dusunuyorum..bunda ilhanin verdigi yorgunluk birazda sebep..ilk hamilelikte ne kadar rahatmisim simdi anliyorum..

Merhaba. Bebeklerimiz ayni yastalar o yuzden onerilerinize ihtiyacim var arkadaslar. Kizim 21 aylik ve memeyi biraktik daha dogrusu ben artik kestim. Fakat gece beslenmesi yok sut icmiyor. Ac kaliyor diyede uzuluyorum. Bazi doktorlar gece artik beslemeyin diyorlar. Sizce ne ve nasil yapmaliyim.

Kör istedi bi göz Allah verdi iki göz durumundasın sakın bunu bozma :)) ben memeden kesmedim henüz. Ama herkesin dediği şey ; memeden kesince süte veya suya alıştırmamak. Süt dişleri çürütüyormuş. Suda da sürekli kalkmak durumunda kalıyoruz sanırım... Gün içinde yiyordur zaten; gece süt içmese de olur... Kendini üzme :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Efe sabahları 6 ya doğru kalkar, yarım saat kadar emer, yarım saat kadar hamakta sallatır ve 7 gibi uyuyup 8 de kalkar benim okulum varken. Ama ne hikmetse okulum yokken hamakta sallatma faslı hiç bitmiyorrrrrrrr!!! Uyuz çocuum benim :)

Güzel bir gün olsun inşallah :)

günaydın canlarımmm

ayşecikle 6.30da kalktık yine. birkaç gündür acayip memeye sardı. sürekli 'süt süüüt' diye peşime geziyor, ağlıyor.
hastalıkta sürekli emdiği için başa döndük yani. dün gece çıldırdı, 20 küsür dk emdi, hala emmek istiyor.
yatağına koydum, ağladı falan. ben de sırtımı döndüm hiç bakmıyorum. zaten oda karanlık.
neyse bi ara sesi kesildi, hah şimdi uyuyacak heralde dedim. baktım, farklı bi kıpırtı var yastığım oynuyor.
döndümki ayşecik park yataktan aşmış bizim yatağa gelmiş üst gövdesi bizim yatakta, poposu bacakları park yatakta
hemen kalktım tuttum, acayip korktum. iki yatak arasında boşluk oluyor çoğu zaman.
bizimkinin boyu 81-82 cm anca vardır. doğrulunca gördümki, yorganı köşeye
istiflemiş kendine yükselti yapmış velet. neticei kelam. artık parkyatağın içinde de emin bi şekilde bırakamam.
en azından yorganı koymamam gerek. ay sabah sabah ne konuştum yaa, oysaki hiç tarzım değildir, ahahahahahh

herkese güzel bi gün diliyorum. istanbul yağışlı bugün de dışarı çıkamiciz sanırım.
evi silip süpürmeyi düşünüyorum, vaktim olursa da biraz spor yapıcam bakalımm..

Herkese günaydın.
Nfk, bu miniklerden her şey beklenir. Bizimki öyle kafa üstü bir çakıldı. Allah koruyor, şükür.

Nazı sana geçiyor annesi. Biraz sonra okula gideceğim. Hepinizi öptüm.

seçim dolayısıyla, pazartesi günü okullar kapalı. yani tatiiiil!

pazartesi tatil olduğundan haklı olarak öğretmenlerin haberi varmış.
ben kaçırmışım. yeni duyuyorum ya, sevindirik oldum birden.

Son düzenleme:

hahaha yok kız sen yazdiktan 2 saat once attım bende cevap olumlu olsaydı hemen yazardım da olumsuz olunca unuttum yazmayi galiba
zayıf olduğum için öyle diyorlar. beklentileri yuksellti bu Cadılar. normal bir tipim. geçen gonderecektim tek foto bulamadım. eşimle hep, olmadı onlardan birini gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…