Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar bu arada kereme doktor önce antibiyotik olarak augmentin şurup vermişti öğürüp çıkarıyordu yemeğine bile karıştırsam anlıyordu.. Sonra dedik değiştirdi Ceclor verdi çilekliymiş hiç uğraşmadan ağzını açıyor; be adam bari zamanında ver ne yoruyorsun

Son düzenleme:

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin İNŞ

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin İNŞ

Amin sağol hepimize inşallah
Sezeryan mıydı senin ilki?

Bu arada ben sezeryan oldum diye üzülüyorum ya; bugün annem geldi keremi parka götürdü orda bi çocuk varmış tek kolu sakatmış normal doğumda lifleri kopmuş.. O kadar üzüldüm ki kendimden utandım çok şükür yavrumu sağlıkla kucağıma aldım hala neleri düşünüyorum

ben bikiniye karsiyim :) gobek çıkıyor çirkin duruyor. en güzeli mayo

allah iyiliğini versin

kolay gelsin

evet öyle oluyor maalesef hatta neyse birazdan yazayım onu

neyse sevmediğine sevindim

kız helal sana valla o kadar işe nasıl hallettin değmesin bir yerlerini kaşı lütfen
yarın gezmeyi hakettin sen

hoşgeldin

evet öyle gözüküyor kullanıcı hatasımı görüyorlar ki onu :44:

ahh bu doktorlar olsalar bir türlü olmasalar bir türlü durumundalar

aynen öyle canım sağlıkla gelmesi en önemlisi doğum şekli önemli değil

öğlen arasında geçen melisa ya aldığım ayakkabı büyük gelmişti onu değiştireyim hem de cumartesi günü doğum günü
var arkadaşın kızının ona hediye alayım dedim ayakkabıyı değiştirdim

birde yeni gelen modeller vardı bir bakayım dedim şu iki parçayı da kızıma aldım
daha önce eşime mail atmıştım bunlardan hangisini hediye alalım doğum günü için diye oda ben şunları beğendim melisa ya da al
demişti eee ben de dururmuyum aldım hemen bir tane daha elbise aldım ama onun resmini bulamadım:44:

Belki agumentin daha kısa sürede etki edecekti o yüzden önce onu vermiştir???

Allah korusun bizim için me hayırlı bilemeyiz işte...

Ay çok tatlılar yaaaaa. Güzel günlerde giysin.

dus aldim, aysecik uyurken ben de bi kestireyim dedim ama iiih! dalamadim bi turlu. born, nerde kaldin bacim yaaa?!

Belki agumentin daha kısa sürede etki edecekti o yüzden önce onu vermiştir???

Allah korusun bizim için me hayırlı bilemeyiz işte...

Ay çok tatlılar yaaaaa. Güzel günlerde giysin.
Yok canım ikisi de 1 hafta kullanılıyor aynı görevi görüyorlar

:))) aynen öyle ,onlarsız da kalmayalım

Chiccoya sordum ödeme olayını. Şöyle bir mail geldi.

Merhaba,
Söz konusu ürünü satın almış olduğunuz yer aracılığı ile yahut Mng Kargo ile karşı ödemeli olarak içine fiş, fatura yahut garanti belgesi ile beraber sorununa ilişkin bilgi notu ile beraber iletişim bilgilerinizi de içeren not ile birlikte gönderirseniz ürününüz incelenerek en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Bilginize sunarız

Bakalım faturamız vs duruyo mu?? Hiç sanmıyorum :/

benim hele kaç yıl once aldigim ürün ne faturası ne garantisi

cokk güzeller tiril tiril giyer

seçim dolayısıyla, pazartesi günü okullar kapalı. yani tatiiiil!

Evet, öyle.

kız yeminlen sıradan bir tipim. valla yaşımi da gösteriyorum. öyle küçük falan göstermiyorum.
Hadi hadi, bu kadar millet hiç öyle demiyor ama.
Birinci ve sonuncu.

dus aldim, aysecik uyurken ben de bi kestireyim dedim ama iiih! dalamadim bi turlu. born, nerde kaldin bacim yaaa?!

born, nerdesin? huuu!!!!

Haber vermezmiyim once soyliyim sagligimiz yerinde cok sukur ama cinsiyet belli dgl yani su anda olusmaz organ flnndedi ne pipi var ne de yok olusmamis da olabilir dedi gunu ozetliyim eve an itibari ile girdik tam 3 dogum vardi sansimiza yani ani dogumlar oldu tamngeliyo hoop bidaha gidiyo doktor neye ugradigimizi sasirdik biz de tsh tahlilini verip biraz fatihte gezelim dedik hamilelik icin cok rahat cok guzel tam.istedigim gibi bi ferace.bulabildim..sonra yemek fln yedik uzun zamandir basbasa gezip.dolasmamistik hava da guzeldi iyi geldi.tahlillerim yine yuksek cikti dozu arttirdi ama kafam karisti mantikli bi endokrine tekrar gitmem lazim onun disinda 1 ay sonra gorusuruz dedi ama nasil.beklicem 1 ay bilmiyorun

Cicooon naber tatlım bende seni çok merak ediyordum.. yeniden görüşmek çok güzell. öpüyorum tatlım. ha bu arada ben eski nkolik. hatırladınmı. Ahh unutuyordum sende hamilesin demek. çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin tatlım.

çok güzeller çok beğendim. şirineyede çok yakışır.

sen ve uyumak!!! hiç düşünemiyorum.

Herkeze iyi akşamlar. şimdi işten çıkıyorum ve eve gidiyorum. öpüldünüz.

hamdolsun canım.. kadın doğum kapısında beklemek bizim kaderimiz, alıştık artık
ilaç kullandığın halde yine yüksek mi çıktı değerlerin? bence her vesileyle, konunun uzmanı bi dr a gitmek en doğrusu..
feracen de hayırlı olsun, modelini merak ettim
bir feracem var ama birkaç tane daha alasım vaar
çok güzel ve zarif modeller görüyorum.

sen ve uyumak!!! hiç düşünemiyorum.
niye kııız?

şeker portakalımm, zevkine hayranım. gerçekten yine çok güzel ciciler seçmişsin.
güzel günlerde giysin melisa.. ne yakışır küçük kuzuma

sağol canım benim un unutulmamak güzel gelemedim uzun zamandır çok sıkıntılı dönemler geçirdim sağlık konusunda korku dolu aylar geçti ama şükür temize çıktım teşhis korkulduğu gibi çıkmadı rahatladım doğumada az kaldı artık fırsat buldukça size daha çok zaman ayırıcam inş oğluşumda büyüdü eskisi kadar yormuyor şükür sen nasılsın ufaklık nasıl bu arada kim bakıyor çocuğa kv demi en son çocuk için işten çıkmıştın sanki inş rahatsındır işinde

busmai tatlım benim ilk doğumum zorunlu sezeryan olmuştu bende normal diye tutturanlardandım ancak son kontrolde rahime baktı doktor çatım çok darmış riske atamam dedi mecburen sezercik olduk dolayısıyla buda öyle olacak ama doğum sonrası ilk 10 günü dikiş ağrılarını düşündükçe gözümde büyüyor

normal doğumda oluşan sakatlıktan konu açılmışken en yakın örnek benim kardeşim şuan 19 yaşında doktor 6 kilo çocuğu normal doğumla almaya kalkınca doğum esnasında sıkışmıştı anneyi bebeği kurtaralım derken sol kolundan nasıl tutup çektiyse sinirlerini zedelemiş doğduğunda felçliydi fizik tedavi vs vs derken kolunu kullanmaya başladı ama şimdide yarıya kadar açılıyor kolu tam işlev görmüyor üstelik annem çok bilinçli kadındr o yllarda düzenli özel muayenehanesine gidip muayenede oluyormuş körü körüne gitmemiş doğuma ama işte son aylarda annemin şekeri artınca çocuk şişmiş bir anda aşırı kilosu artmış doktorunda aklına gelmemiş kilosuna bakmak zincirleme trafik kazası işte rabbim ne verirse hayırlısını versin sağlıkla doğsunlarda varsın sezercik olsun tek duam bu

nfk bu arada dikkatimi çekti ne selam ne sabah aşk olsun ya küsmüyüz hayırdır

pembişim hipopotamım ara ara girip hyazılarınızı takip ediyorum anladığım kadarıyla hala emziriyorsun nasıl özendim sana ne mutlu valla benimki 9.
ayda kesildi inş bu sefer bende uzun emzirebilirim bu doğumumda bende süt izni ücretli ücretsiz derken 7-8 aya kadar evde olucam inş kurumsal işyerinin farkı işte iyiki geçmişim buraya önceki işimde süt izni bile vermediği gibi üzüntüden sütüm kesilmişti inş bu kez rahat olacak mutluyum o açıdan üstelik doğum izninde olduğum süre içinde sosyal haklarım kesilmeyecek bayram parası izin parası yakacak parası gibi ara ara parada yatacak maddi manevi irahat olurum inş paşalarımı büyütürüm salim kafayla

bu arada 2. bebekte erkek isim içinde ayaza karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…