Selamlarr kardeslerrr:)bende 78 liyim eagle..ve de basak burcuyum..herkesler iyidir umarim..ben iki gundur boyun tutulmasindan muzdaribim..saga sola ceviremiyorum kafami..
Pembis aksam aksamm guldurdun benide Allah iyiligini versin..malesefki su anki meclisteki kadin sayisi bile bu kadar azken..kadin partisi olayida imkansiz gibi geliyor bana..heleki biskolata reklamindaki siyasetci modeli hicccc olasi degil baksana adamlara ahlari gitmis vahlari kalmiss ya..
Aaa bu arada kocacim kerem bursini kiskaniypr galiba..2.pasaya KErem ismini koyalim dedimde..kaslarini kaldirdi bakalimm..:)
Nfk ve sekerportakali yeni cicilerinizi gule gule kullaninn..benimde bi pazar yapmam lazim en yakin zamanda ozendirdiniz valla.
Elifnaz bende merak ettim seni valla..arkadaslar pek bir methetti
busmai daha iyi olmana sevindim canim..umarim tamamen silinir izleri cigerinden..isim konusunu karar verdinizmi?
Born cum bende bu hamilelikte daha fazla sinirlendigimi dusunuyorum..bunda ilhanin verdigi yorgunluk birazda sebep..ilk hamilelikte ne kadar rahatmisim simdi anliyorum..
Gunaydinlarrr..hava cok kotu karanlik sanki insana uyu uyu diye ortam hazirlamis gibi ama benim haydut oglun iki gundur pestilimi cikartip uyumuyor ama 8 gibide siziyor resmen..aksamlari babasi ilgileniyor yaa..garezi bana bu cocugun..
Sekerportali afiyetler olsunn..benimde buzlukta iclikoftem var annemin yaptigi..oglende cikartip kizartayim bende:)
Bu arada mayo ve bikilerden en begendigim en son gosterdigin fusya mayo..gecen yaz oteldeki turistlerin giydirdigi mayolar resmen tulum t arzi biseydi..yani cocuklarin vucutlarnin buyuk kismi kapanmisti..aslinda akillica cocuklarin en az derecede gunesle temas etmesi saglanmis daha az yanik vs olmasi dusunulmustu..gorsel olarakta cok cok guzel degildi ama saglik acisindan oldukca iyi oldugu kesin.
Kizlarrr yasiri uyutupmkontrole gidicem dua edin saglik haberlerini alayim vee cinsiyetten ipucu versinnn lutfen lutfen lutfeeen
günaydınnnn nasılsınız bakalım
elifnaz hiç mütevazilik yapma bence bende seni gördüm yani
pempiş kızz senin kafa acayip şeylere çalışıyor haaa nerden akına gelir milletvekilleri
aryam iyi bari aynı okulda değilmişsiniz
nfk ayşede meme düşkünlüğü başlamış melisa dada biraz azaldı sanki dün yada bana öyle geldi
dün akşam eve geldik makineye çamaşırlarımı attım tam yemek hazırlığına girişecektim ki eşime telefon geldi amcaoğlu aradı içli köfte sarma yapmışlar
bizde çoook severiz içli köfteyi haber verdiler sağolsunlar eşim spora gidecekti bu fırsatı kaçırmamak için iptal etti
bir güzel gittik yedik bu kadın harika yapıyor yaa
melisada oda oda dolaştı sağolsun bende peşinde neyse ben yemek derdinden kurtulmuş oldum ama geç gelince direk yattık bugün yemek derdi gene beni bekler
Kizlarrr yasiri uyutupmkontrole gidicem dua edin saglik haberlerini alayim vee cinsiyetten ipucu versinnn lutfen lutfen lutfeeen
mayocuklar bikiniler çıkmış ortaya hangisi güzel
Eki Görüntüle 1039650 Eki Görüntüle 1039651
Eki Görüntüle 1039652 Eki Görüntüle 1039653
günaydın canlarımmm
ayşecikle 6.30da kalktık yine. birkaç gündür acayip memeye sardı. sürekli 'süt süüüt' diye peşime geziyor, ağlıyor.
hastalıkta sürekli emdiği için başa döndük yani. dün gece çıldırdı, 20 küsür dk emdi, hala emmek istiyor.
yatağına koydum, ağladı falan. ben de sırtımı döndüm hiç bakmıyorum. zaten oda karanlık.
neyse bi ara sesi kesildi, hah şimdi uyuyacak heralde dedim. baktım, farklı bi kıpırtı var yastığım oynuyor.
döndümki ayşecik park yataktan aşmış bizim yatağa gelmişüst gövdesi bizim yatakta, poposu bacakları park yatakta
hemen kalktım tuttum, acayip korktum. iki yatak arasında boşluk oluyor çoğu zaman.
bizimkinin boyu 81-82 cm anca vardır. doğrulunca gördümki, yorganı köşeye
istiflemiş kendine yükselti yapmış velet. neticei kelam. artık parkyatağın içinde de emin bi şekilde bırakamam.
en azından yorganı koymamam gerek. ay sabah sabah ne konuştum yaa, oysaki hiç tarzım değildir, ahahahahahh
herkese güzel bi gün diliyorum. istanbul yağışlı bugün de dışarı çıkamiciz sanırım.
evi silip süpürmeyi düşünüyorum, vaktim olursa da biraz spor yapıcam bakalımm..
Ayy hadi bakalım :)Kizlarrr yasiri uyutupmkontrole gidicem dua edin saglik haberlerini alayim vee cinsiyetten ipucu versinnn lutfen lutfen lutfeeen
İçli köfteyi hiç sevmem üzülme :)yaaaa ne kadar mahçup oldum yaaa
ben siz hamileleri unutuyorum hep yemek konuları hep konuşuyoruz burda diye ayyy allahtan senin buzluğunda varmış yaa olmayan
hamileler yani yapabilsem elimden gelse yapıp onlarada göndereyim o derece yani kusura bakmayın:26:
bizde geçen sene denize gittiğimizde deniz bezi ve üstüne elbise giydirip öyle gezmiştik dediğin gibi çocuğumuzun yanmasını istemeyiz
ama bunlarda çok şirin duruyor ya insanın aklını cezbediyor heves ediyoruz işte
Hahha hadi ordaanbusmai ve nfk yolacam kızım sizi. ben en iyisi beklentileri karşılamak adına kardeşimin fotosunu gondereyim. methedilecek bir durumum yok canım arkadaşlar kilo babinda dedi. yoksa oyle bu iki cadı gibi yüz güzelliğim yok. bende yüzü güzel hatunlara hastayım
Tabi ki gece besleme!Merhaba. Bebeklerimiz ayni yastalar o yuzden onerilerinize ihtiyacim var arkadaslar. Kizim 21 aylik ve memeyi biraktik daha dogrusu ben artik kestim. Fakat gece beslenmesi yok sut icmiyor. Ac kaliyor diyede uzuluyorum. Bazi doktorlar gece artik beslemeyin diyorlar. Sizce ne ve nasil yapmaliyim.
Ben bu hamileliğimde fiziksel olarak yorgun ama psikolojik olarak daha rahatım, sadece kerem için endişeleniyorum..Selamlarr kardeslerrr:)bende 78 liyim eagle..ve de basak burcuyum..herkesler iyidir umarim..ben iki gundur boyun tutulmasindan muzdaribim..saga sola ceviremiyorum kafami..
Pembis aksam aksamm guldurdun benide Allah iyiligini versin..malesefki su anki meclisteki kadin sayisi bile bu kadar azken..kadin partisi olayida imkansiz gibi geliyor bana..heleki biskolata reklamindaki siyasetci modeli hicccc olasi degil baksana adamlara ahlari gitmis vahlari kalmiss ya..
Aaa bu arada kocacim kerem bursini kiskaniypr galiba..2.pasaya KErem ismini koyalim dedimde..kaslarini kaldirdi bakalimm..:)
Nfk ve sekerportakali yeni cicilerinizi gule gule kullaninn..benimde bi pazar yapmam lazim en yakin zamanda ozendirdiniz valla.
Elifnaz bende merak ettim seni valla..arkadaslar pek bir methetti
busmai daha iyi olmana sevindim canim..umarim tamamen silinir izleri cigerinden..isim konusunu karar verdinizmi?
Born cum bende bu hamilelikte daha fazla sinirlendigimi dusunuyorum..bunda ilhanin verdigi yorgunluk birazda sebep..ilk hamilelikte ne kadar rahatmisim simdi anliyorum..
muhtarlık gidiyor haberin ola. ben bile iki hafta önce duydum tatil olduğunu :)
ben her babta dedim bir keremmmbusmai ve nfk yolacam kızım sizi. ben en iyisi beklentileri karşılamak adına kardeşimin fotosunu gondereyim. methedilecek bir durumum yok canım arkadaşlar kilo babinda dedi. yoksa oyle bu iki cadı gibi yüz güzelliğim yok. bende yüzü güzel hatunlara hastayım
oh ooh!! o beklenmedik anda gelen yemek davetleri, hadi bugün dışarda yiyeyimler var yanfk ayşede meme düşkünlüğü başlamış melisa dada biraz azaldı sanki dün yada bana öyle geldi
dün akşam eve geldik makineye çamaşırlarımı attım tam yemek hazırlığına girişecektim ki eşime telefon geldi amcaoğlu aradı içli köfte sarma yapmışlar
bizde çoook severiz içli köfteyi haber verdiler sağolsunlar eşim spora gidecekti bu fırsatı kaçırmamak için iptal etti
bir güzel gittik yedik bu kadın harika yapıyor yaa
melisada oda oda dolaştı sağolsun bende peşinde neyse ben yemek derdinden kurtulmuş oldum ama geç gelince direk yattık bugün yemek derdi gene beni bekler
haydi, hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmKizlarrr yasiri uyutupmkontrole gidicem dua edin saglik haberlerini alayim vee cinsiyetten ipucu versinnn lutfen lutfen lutfeeen
evet, yaşasın yemek yemeeeek!! ama ben diyetteyiiiim!:104:yasasin yemek yemekkk:)
kolay gelsin bacım, bu tempoya güç yettirmek zorMerhabalar tatlişkolar.nasılsınız bakalım.açıp okuyacak 1dak zamanım yok. umarım herkezler iyidir. şirket eğitime başladı mesaiden sonra 2 saat eğitim sonra eve gel çocukla ilgilen kv vs. evde bide ders çalışıyorum işle ilgili akşam çocuğu ayağımda sallarken uyuya kalmışım. çok yoruluyorum bu ara.
itiraz ediyorum hakim bey!!!Bencede cok tatlilar..bide gozluk ve bandanayla tamamlarsann:)tam yemelik oluyorlarr..bende kiz teyzesi olmakla yetinecem bu gidisle..erkek cocuga gore kiyafetleri daha bi albenili bu kizlarinn yahuu..giitgigim magazalarin 3/2 si kiz kiyafeti geri kalani erkek kiyafeti yapiyorlar tevekkeli bu sebepten sanirimm..o kadar sirinlerki aldikca aliyosun..sekil A..sen,nfk meselaaa
ay, doktordan döndün de bu mesajı yazdın sandım.Aslinda sata gore 14 hatta 15.haftaya girdim ama doktora gore gec dollenme old icin.bdtyi bile.degistirdi ona gore 13. Haftadayim yani yasirdeki ayni doktor bu o zaman 16. Haftada soyeleyince simdi de soylemez kesin diye dusunuyorum ama belki.bi kiyak yapar :)) ozledim yaa 1 ay oldu bakalim nasil oldu buyudu mu insan cabucak unutuyo herseyi ayni heyecanlar teklarlaniyo
pazartesi tatil olduğundan haklı olarak öğretmenlerin haberi varmış.
ben kaçırmışım. yeni duyuyorum ya, sevindirik oldum birden.
mayocuklar bikiniler çıkmış ortaya hangisi güzel
Eki Görüntüle 1039650 Eki Görüntüle 1039651
Eki Görüntüle 1039652 Eki Görüntüle 1039653
Sat a göre ben 8 aylığım canım ona bakarsan :) önemli olan doktorun dediğiAslinda sata gore 14 hatta 15.haftaya girdim ama doktora gore gec dollenme old icin.bdtyi bile.degistirdi ona gore 13. Haftadayim yani yasirdeki ayni doktor bu o zaman 16. Haftada soyeleyince simdi de soylemez kesin diye dusunuyorum ama belki.bi kiyak yapar :)) ozledim yaa 1 ay oldu bakalim nasil oldu buyudu mu insan cabucak unutuyo herseyi ayni heyecanlar teklarlaniyo
Hoş geldin ikinci de oğlanmış öyle mi? Ben de 25 haftalık bir oğlana gebeyim :)selam canlar
süper bir haberim var artık masa başında çalışıyorum yaniiiiiiii gün içerisinde fırsat buldukça beraberiz canlarım gündemi kaçırdım bornnn sendemi aramıza katıldın benim 30. haftam doğuma sayılı günler kaldı ee başka hamile haberi varmı bakalım
çok lzledim sizi iyi oldu bu gelişme hem eskisi kadar yorulmamış olucam hemdeee sizinle konuşma şansım olacak iş değiştirmedim sadece sağlık açısından laboratuvarın zararı olduğunu söyledi doktorum kalıcı olarak bölümüm değişti
eee bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız
Kıyamam canım benim; bizim için sevinmene sevindim :)
Ayşeciği de öper mıncırırım valla. Akıllı bıdık bakmış anası almıyo; ortamı kendine göre düzenlemiş :)
Ben 1 ve 4 diyorum :)
Chiccodan gelen cvap şu:
Merhaba,
Polly mama sandalyesi kılıfı butterfly ve seventy (ekte görseli olan ) iki renk stoklarımızda mevcut olup 65.00TL ücreti bulunmaktadır. Diğer renk seçeneklerinin Nisan ın ilk haftası stoklarımıza dahil olması öngörülmektedir. Dilerseniz size en yakın Chicco mağazasına göndererek satın almanızı sağlayabiliriz yahut aşağıda belirttiğimiz hesaba havale yaptıktan sonra bize açık adres bilgilerinizi ve ödeme detayını yada dekontunuzu aktarabilirseniz ürün adresinize MNG kargo ile karşı ödemeli olarak gönderilecektir.
Yani garanti kapsamında değil; paramızla alıcaz dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?