Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dün de okuldaki arkadaşım girmişti o sınava. Beklediğimden baya zordu dedi, 15 boşu varmış. Şunu kim dedi bunu kim dedi diye baya ayrıntı sormuşlar haberin olsun, şimdiden başarılar canım..
amaniiiiiiin :111:
Esimin sinavi 10da, simdi gitti bakalim onunki nasil gececek..

Tarif arya'nın verdiğine çok benziyor. Benimkinde üzüm yoktu.
Yazılı sınav mı, sözlü dınav mı? Kopya çekkkk.
yok kiz, bu sinnavda kopya olmaaaaz! sinav, test usulu
hz peygamberin hayatini bi daha okuyalim diye kaydolduk.
Dereceye girenlere umre varmis, ama o bizi ilgilendirmiyor tabi, onemli olan katilmak

Busmaiye ne desen kar etmeyecek. İkinci dogsun.
Sonra kendine gelir o.

Yada hepten kopacak hahahhahaha (busmai beni yolacakkkk )

Başarılar diliyorum tekrar cicim :)

Günaydınlar herkeseee....

Bugün bizimki 8 de uyandı ne hikmetse, bende iyice uyudum, uykumu aldımm, dinlendimm. :))

İlbilge öyle kafaya takıp bişi aramadım mağazalardan. Ama şöyle bi bakınca bişi çarpmıyor gözüme. Olur mu acaba diye düşündüklerimi de denemeye üşenip vazgeçiyorum iyi mi?? İçimdeki alışveriş canavarı ölmüş benim ya://
Batik ve adil ışığı severim oysa

Nfk senin sınavın kaçta?

Amannn sabah sabah güne iyi başladım ama bu sefer eşim gerdi. Yok gittiği dr un dedikleri aklına yatmamış ( üniversiteye gitmişti ) internette okudukları aklını karıştırıyor. Özelden başka bi dr a daha gidicem diyor, gitsin de, ama ben özelden daha çok güvdniyorum üniversiteye, onu söylemiştim sadece. Onun içinde bana çatmaya çalışıyor. Ben rahatladım diye. Bir test daha varmış nette, ondan yapmadılar diyor. Bi de onu yaptıracak yarın bakalım.

Dün gece annemde kaldım eşimi de annesine postaladım. Kerem gece uykuya dalarken zorlandı yatağını aradı heralde.. Neyse sabah güzel bi kahvaltı yaptık bugün de biraz gezeriz annemlerin yazlığına doğru.. Herkese iyi pazarlarrr
Yada hepten kopacak hahahhahaha (busmai beni yolacakkkk )

Başarılar diliyorum tekrar cicim :)
Olabilüüüüür
Bu da Olabilüüüür :))))

Erkekler kendilerine gelince detaycı :)
Hepsine gidin canım bazen hiç belli olmuyor hangi doktorun ne diyeceği

Günaydın canım. İstediği kadar istediği sayıda gitsin doktora. Sonuç olarak birşey çıkmasın da hayırlısı ile gerisi boş.

Ohhh anne evi candır valla :) güzel bir pazar olsun size de :)

Sen kopmazsın kuşum; herkesi hizaya getirirsin emnim :)

Bugün buraya sirk gelmiş. Herkes çoluk çocuk oraya gidiyor. Ben sirk olayına karşıyım. Yazık hayvanlara üzülüyorum.. Zaten Efe de şimdi uyuyacak hayırlısıyla ve ben ütü-yemek muhteşem ikilisine dalıcam :)

Bence de bırak gitsin,içi rahatlar.

Ben de hiç sirke gitmedim.

Ben de eşime yazın tek gideceğim diyorum. Pek razı değil gibi, bakalım.
İyi gezmeler.

Nfk, sınava gittin mi, nasıl geçti?
Bu arada miniğimin burnu da akmaya başladı. Tonimet uyguladım. Cold mix mi alsak? Ihlamur içirdim.

Kocamın yeni bombası: "bence sen Efe ile aynı odada yatmalısın. Çok uykusuz kalıyorum gece" !!!!!!!!????? Burdaki uykusuzluk uyanıp, totoyu diğer tarafa dönüp uyuma durumu. Ben napıyım dedim. Ben odalar arası git gel, emzir, salla ile gece geçiriyorum dedim. Hala ikna olmuş değil. Bu erkek milleti ne kadar bencil... Bi de bugün yemekler hazırladım haftaiçine ve ek krep yaptım krema arttığı için. Arada ufaklığa yediri vs saymıyorum. Neyse bana trip atıyo "1 saat çocukla ilgilendim" diye. Sanırsın çocuk bi tek benim. Uyuz adam.

Bugün flormara ruj almaya girip temizleme sütü ve tonik aldım. Az önce kullandım ve çoook beğendim. Alacak olan falan varsa bilgi vermiş olayım :)

Tembel topikcanlar!! Ben kapatıp ben açıyorum bu ne????? :)

Günaydınlar herkeseeeeeee. Yeni haftamız hayırlı uğurlu olsunnn :)

Çok güldüm ya...erkek işte.
Miniğimin çok fena burnu hatta gözleri akıyor. Gece uyurken resmen horluyordu. Gece bir de kustu kuzum.

Günaydınlar herkeze. başım çatlıyooo. Gribim halaa geçmedi. Hiç dinlenemedim ve işteyim şuan.

Herkese günaydınnn...

Nfk sınav nasıldı??

pembiş bu kocalar totolarının kıymetini ne çok biliyorlarmış yaa? Bizimki de birkaç kez aynı cümleyi kurmuştu

İlbilge geçmiş olsun canım benim. Pembişe katılıyorum, dr a mı gitseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…