Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada dün yazamadım hatunlar, ben benim kocaya demedim ki dr a gitme. Sadece bence gerek yok gb ama sen bilirsin dedim. Ona kızdı. Sanki hep benim sözümü dinler de... Gidecek bakalım bugün tekrar , istediği yere gitsin, sonuç ne olacak?

Colilos haftasonu dinlenseydin keşke bacım ya, biraz toparlardın. Geçmiş olsun tekrar

Gunaydin canlarimmm!
Guzel bir gun hayirli, huzurlu bi hafta olsun ins

Gece 6-7 kez kalkip beni ve uykumu parca pincik eden aysecik hala uyuyor. :111:
Ben de kalkip kahvaltimi yaptim.
Bu hafta 200 gr vermisim, olsun 200 gram da 200 gramdir deee mi? :101:

Dunku sinav gercekten zordu, yarisini bos biraktim.
Kuantum fiziginden sinav olsaydim ancak bu kadar yapardim yaniiii ama gercekten onemli olan katilmakti
Bilgisayarimiz siyirdi, acilmiyor. Telefondan takip on

pembis ve ilbilge nobette kolayliklar diliyorum.

ilbilgecim; cook gecmis olsun. Gece istifra ettikten sonra rahatlayip uyumustur heralde.
Ama sanirim dr a goturmelisiniz.

pembis; kocana bi sey diyemiyorum.
İstersen, benim yerime kizilcik sopam konussun

Bu arada birkac gundur topige ugramayanlar, cook ayip oluyo ama
elifnaz, dilanaz, pamuk helva nerelerdesiniz yaaaaa?!

gitsin canim. Simdi sen ne dersen bos. Hakli olarak cok korkuyor ve yapilabilecek bi sey varsa simdi yapmak istiyor. Bakalim bugunku dr ne diyecek..

Bencede çok saçma ama böyle işte. çocuğum olana kadar anne kız gibiydik biz doğumdan sonra kadına bi haller oldu. eşi vefat etti iyice kafayı yedi. hoş hastalığında da saçını başını yoluyordu kocasına sinirlenip ölünce kıymete geçti. ben inanmıyorum pek ya. oğulları babayı kaybedince annemizide kaybetmeyelim korkusuyla bir dediklerini iki etmiyorlar. böyle olunca sanırım başka korkularıda var her dediğini yaptırıyor. ama gerçek olan bişey varki 3 geliniz hiçbirimizin yanına sığamayacağını anladı. zaman zaman tartışıyoruz ama artık ben hiçbişeye sesimi çıkarmama kararı aldım. baş edilmiyor çünki.

ben de simdi gordum yaaa
Cok pis kokular geliyor. Kac kez aranmis o havuz. İlk baktiklari yer yani. Belki de Allahin belasi bi pislik para icin kacirdi, haber buyuyunce de cocugu havuza atti
off içim gitti ya. izledim haberi. ya diğer haber çocuk arabasının emnyet kemeri açılmış tekneye binerken denize düşmüş. allahım böyle haberler izledikçe içim gidiyor. rabbim hepimizin evladını korusun.

amiiin!

Vapura binerken esimle birimiz aysecigi birimiz arabayi aliyoruz. Tedbirli olmak lazim. Hersey olabiliyor iste..

Dun bodrumda deprem olmus diye okudum.

Anneciğim yaprak sarma yapıp getirmiş, buzluğa attım, onu pişireyim bari bugün

günaydın.

herkese güzel bi hafta diliyorum.

hafta sonu annemlerdeydik.

hava çok güzeldi ,pikniğe gittik.

kerim kedilerin peşinden koştu,suya taş attık,çiçek topladık,

biz yorulduk o yorulmadı.hamak almayı unutmuşuz

sallanırken az rahatlıyorduk.hamak şart

nfk 200 gram vermiş.sınavada girmiş azimli hatun,tebrikler.

ilbilge,colicos sizede çok geçmiş olsun.pembecim sanada kolaylıklar diliyorum canım.

aryam,busmai,born,elifnaz,pamuk helva,şeker portakalı sizler nasılsınız?

Sen zaten gitme dememişsin (ki öyle dediğini düşünmemiştim) ama ortalığı velveleye veri ah kocam vah kocam yapmamışsın ya ondan kırılmış bence :) uyuz erkekler.

Sağol şekerimmmmmm.

200gr 0dan daha iyidir boşver. Seni tebrik ve takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum canım :)

Kocama sopa ile dalacak bile halim yok valla :))

Çoluk çocukla ilgili haberlere hiç dayanamıyorum Allah ailelerine sabır versin.

Sana da geçmiş olsun şekerim. Kadın olmk zorrrrrrr.

Anneciğim yaprak sarma yapıp getirmiş, buzluğa attım, onu pişireyim bari bugün

Oyoyoyoy. Afiyet olsun şimdiden :)

Yazdıklarını okuyunca acaba Efe piknikte ne yapar diye düşündüm... Merakla bekliyorum bakalım :)

Bizde bi renk yok valla. İyiyiz çok şükür.
ah bu kocalarrr... Seninki, benimki ve de born nun eşi çok mu rahatlarına düşkünler ne?

Yazdıklarını okuyunca acaba Efe piknikte ne yapar diye düşündüm... Merakla bekliyorum bakalım :)
Bende aynı şeyi düşündüm, sonra da piknik bana zehir olur gb geldi valla

arkadaşım derki "erkek doğmak yarı sosyeteliktir..evlenince tam sosyete oluyorlar."...

Çok güldüm ya...erkek işte.
Miniğimin çok fena burnu hatta gözleri akıyor. Gece uyurken resmen horluyordu. Gece bir de kustu kuzum.

bizimde böyle...dün gece kusan olmadı şükür...ü.s.y olmuşlar sanırım burun akıntısı arkaya kaçıyor...gece bide süt içince öksürüyorlar ve kusuyorar iki gündür makine makine kusmuk yıkıyorum ilaçlar etki gösterdi rahatlamaya başladılar şükür...doktorum diyorki öksürtmeliyiz..öksürten şurup kullanıyoruz.(ventolin) öksürmezlerse bronşite çevirir diyor bence ihmal etme götür...biz bronşit geçirdik yakın zamanda çok fena bişey...artık ödüm kopuyor...

Ooo ilk üçte kocalarımız var desene hahaha.

Şu ara bizimki babası ile futbol oynamaya çok hevesli. Belki diyorum piknik ortamında çok iş düşmez bana??? İyimser bir bakış açım var.

arkadaşım derki "erkek doğmak yarı sosyeteliktir..evlenince tam sosyete oluyorlar."...

Kızımmmmm arkadaşın hayatın anlamını çözmüş :)

Canım tejrar geçmiş olsun ve kolay gelsin. 1 hasta çocukla uğraşmak zorken sen 2 tane ile uğraşıyosun. Allah eksikliklerini göstermesin...

evet bugün evimdeyim..
kerem uyudu ben de yemeğe girişiyorum..
bir yandan internette perde modelleri bakmaya başladım. daha hiçbirşey yapmadım taşınma adına. işim zor.
bu arada mutfakta tezgah alnı duvarda kare kare lila-mor-beyaz renklerden oluşan taşlar. sizce perdede şöyle renkli tüller kullansam, tabi ki kalın kanatlar olmayacak güneşliği beyaz düşünüyorum. acaba çok mu boğar? yanında hardal yeşili de eklesem mi? bir de halı var. herşey lila olursa berbat olur. lilaya ne uyar bilemedim..

Bizde yarı köle olarak doğup evlenince tam köle mi oluyoruzz????? Bu ne yaa

yok ya born un kocası baya ilgileniyor yasirle bence o sayılmaz

herkese merhaba anca yazabiliyorum

herkes iyidir inşallah ben yoğunum bu akşamda toplantı var artık kaçta çıkarım kimbilir

herkese hayırlı günler diyorum bir ses vereyim dedim öptüm hepinizi

Lila ve morla pembe ve tonları güzel gidiyor. Morla kırmızı da güzel oluyor. Bence perdene karar ver ve halını ikisinin birleşiminden al tam dolap ve taş rengini koyarsan daha mantıklı yorum yapabilirim de :)

herkese merhaba anca yazabiliyorum

herkes iyidir inşallah ben yoğunum bu akşamda toplantı var artık kaçta çıkarım kimbilir

herkese hayırlı günler diyorum bir ses vereyim dedim öptüm hepinizi

İyi yapmışsın canım. Kolay gelsin sana :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…