Selam herkeze. ben geldim yoksunuz yine. yemek telaşı falan heralde hep aynı saatlerde kayboluyorsunuz. Geceden beridir yağmurlu bir hava var burda. sanki gök yarıldı. nasılbir yağmur. ilkkez bukadar yağmur görüyorum. hafta sonu 60 defa sallandık. bugünde 30 küsür diyorlar ben sadece birkaçını bunee yaaa diyerek ayağa kalktım ve acayip hissetim sarsıntıyı. nekadar korkunç birşey. allah korusun.
gelin varken kaynanaya düşermi. amacı beni zorlamak. hoş her dediğini yaptıramıyor ama kadının çenesine yetişmek zor yoruluyorum. dün bi kahve aldım yanına oturdum başladı öbür gelinlerini övmeye hah çok severler ya birbirlerini sanki çok hamaratlarmışda çok pratiklermişde çok titizlermiş dolapları kitap gibiymiş. 5 dakikada hem pizza yapmış hem ev işine koşturmuş hem çocuklarına bakıyormuş. oturmaz olaydım. hep böyle işte. aslında onlara taş çıkartırım ben. beni beğenmicekya.Ne istiyorki bu kadar yaa? E kalksın kendi yapsın, misafir değil ya.
Söyleme kız öyleee. Sanki isteyerek mi hasta ediyorsun? Havalar hastalık için çok müsait, e biri olunca diğerine de bulaşması kaçınılmaz.
Bize gelinceee, eşim cuma yine gitti, iltihap geliyordu sürekli. Dr bununla yaşamaya alışacaksın demiş. Hayatını etkilemez demiş. Kronikleşmiş iltihap olayı. Onun dışında 20 gün sonra yine gidecekmiş, bakalım. Çk kötü şeyler söylememiş yani.
Pembişim yazamadım bu arada, krepli olan tatlıyı biliyorum çok ta güzel oluyor ama çok oyalamıyor mu o ya? Okul için o kadar kişiye nasıl yapacaksın onuu?
Nfk, o kadar uğraştın, diyeti bozma sakınnn. Gerçi bugün yediklerini yakmışsın zaten o kadar koltuğu çekmekle
güzel olduğu adından belli. afiyet olmuştur heralde.Bugün elmalı, incirli, kaysılı üzerinde de ceviz ve pekmez olan bir kurabiye yaptım. Bıdığım ve eşim bayıldı.
bu ne sınavı. başarılar canım.
Aman bacim, sirf bi sey yapmis olmak icin de disari cikilmiyor. Yarin icin bi program dusunun bakalim
Yarin esimle sinava giricez. Hz Peygamberin hayatindan.
İlgili kitabi da okumadim.simdi biraz bakicam, artik genel bilgilerden ne kadar olursa.
Su kurabiye tarifini yazin da, not edelim bacilar
4 ay sonra 4 yaşmı demişim eveett yanlış yazmışım tabiikide 2 yaş tatlım. niye öyle yazdıysam. ayrıca ben katmeri kv değil sevdiğim insanlarla yemek istiyorummmm. ayrıca da evet. kv kısır yaptım zıkk.. neyse tövbee beni günaha sokma pembiş yaaa. o yorgunluğun ve hastalığımın üstüne yaptım valla tiksinmedide burnumu çeke çeke.Özlemişim kız seni :) keşke daha çok girebilsen.
Bence iki yaş ergenliği her halükarda büyük ergenlikten daha iyi :) yine de kolay gelsin canım :)
Bence bugün misafirlerin geleceğini hissetmiş olan uyuz velet olayı olmuş :) etrafımdaki birçok çocuk 5 yaşında ve hala bi uykucuk yapıyor oluyorlar. O yüzden bilmiyom bizimkiler napar ama her çocuğun huyu farklı tabi.
Kolay gelsin canım sana.
Katmer yap ve yiyin işte ne güzel :) misafire ne gerek var???
Biz kargalardan önce uyanmaya söz vermiş bir aileyiz canım
Valla bizimki keloğlan, pepe ve scooby (ne anlıyosa) seviyo. Çok şükür de izliyo. Yoksa ne yemek yapabilirim ne bişi.
Arkadaşlarım çok beğenmişler. Tarif istediler ben de link attım tabi :)
4 ay sonra 2 yaş olmasın o :)
Ne can sıkması aşkolsun. Biz burda birbirimize tabiki dert yanıcaz.
Kaç yaşında kadın hiç değişir mi?? Bir an önce ev bulmaya bakın başka türlü kurtuluş yok :/
Bu arada tüm bunlara rağmen ona kısır yapıyosun!! :)
Bi de şöyle düşün; çok eski devirlerde yaşasak ve antibiyotik olmasa ve Allah korusun daha kötü sonuçlar olsa daha mı iyi?? Bilerek hasta etmiyosun ya çocukları! Allah dermansız dert vermesin ve çocuklarımız hep sağlıklı olsun inşallah. Uykusuz gecelere bi çözüm yok malesef :/ ona da cenne anaların ayağı altındadır diyerek avuntu yapalım :)
Allah ailesine sabır versin. Eğer bilerek sevep olan biri varsa da Allah belasını verdin. Çok büyük bir acı...
Kızım kaç bedensin sen ya????!! Nasıl kendine kıyafet bulamıyosun??!! Dövücem seni farkındaysan :) gel buraya burdan alışveriş yapalım sana; samsun küçük ya bulamıyosundur
Neyse kötü şeyler söylememesine sevindim doktorun. Çok şükür.
Valla krep yapmaya alışkın olduğum için çok oyalamadı ama yakmadan pişirmesi zor biraz, bi de dağılmaya meyilli işte.. Bu tarifle 8 krep çıktı ve kreması fazla geldi. Her krepi ikiye bölsem 16 olur ki iki ölçü ile 20 kişiye fazla bile gelir inşallah :) kremayı 1,5 ölçü yapicim.
Afiyet bal olsun. Okuması bile ağzımı sulandırdı :)
Bi karış toton var ama tüm kalori bombası tarifleri biliyosun!! Sanırım sana sinir oluyorum dostum :)
Size kayseride evde oturmak değişiklik :) yarın daha etkinlikli olur umarım.
Sınavda başarılarrrrrrr.
Tarifi sen not et ben senden alırım muhtarım olur mu :)? Beğendiğim tarifleri telefona kaydede kaydede telefonum iyice kasar oldu. Deftere yazacak fırsat mı var :/
4 ay sonra 4 yaşmı demişim eveett yanlış yazmışım tabiikide 2 yaş tatlım. niye öyle yazdıysam. ayrıca ben katmeri kv değil sevdiğim insanlarla yemek istiyorummmm. ayrıca da evet. kv kısır yaptım zıkk.. neyse tövbee beni günaha sokma pembiş yaaa. o yorgunluğun ve hastalığımın üstüne yaptım valla tiksinmedide burnumu çeke çeke.
Lila ve morla pembe ve tonları güzel gidiyor. Morla kırmızı da güzel oluyor. Bence perdene karar ver ve halını ikisinin birleşiminden altam dolap ve taş rengini koyarsan daha mantıklı yorum yapabilirim de :)
İyi yapmışsın canım. Kolay gelsin sana :/
ortmenim ortmenim, ben de mi sifir aldim?
Kırmızı mı? Nasıl olur ki acaba
Dolaplar beyaz ve açık renk ahşap. Tezgah beyaz.
Dediğim gibi alın mor-beyaz-lila taşlardan oluşuyor. Mutfak sandalyelerim lila.
Yani mutfağı hep aynı renge boğmak da istemiyorum, soft bi hava istiyorum. Sanki toprak rengi bir yeşil dengeler gibi geldi ama halıyı bulup perdeyi mi yaptırsam ki ;Halı bulmak en zor iş.
Ben sadelikten hoşlandığım için mutfak perdesini ya beyaz lila ya da mor lila yapardım.ya da perdeyi beyaz halıyı lila.Kırmızı mı? Nasıl olur ki acaba
Dolaplar beyaz ve açık renk ahşap. Tezgah beyaz.
Dediğim gibi alın mor-beyaz-lila taşlardan oluşuyor. Mutfak sandalyelerim lila.
Yani mutfağı hep aynı renge boğmak da istemiyorum, soft bi hava istiyorum. Sanki toprak rengi bir yeşil dengeler gibi geldi ama halıyı bulup perdeyi mi yaptırsam ki ;Halı bulmak en zor iş.
Eeee, yani hangi renk?Hayır canım sen ve bikaç kişi 100 :)
İnşaatçı olunca alın diyosun; ben ise tezgahın arkasındaki duvar diyorumneyse konuyu saptırmıyım :) şimdi canikom halı renkleri çok zor bulunuyo. Bi de mutfak halısı olacak; kir götürmesi lazım. O yüzden önce halıyı seç dediğin gibi. Perde havada karada bulunur. Mor ile aynı koyulukta bir kırmızı iddalı olur. Eğer pebme tonlarından gidersen şeker kız candy mutfağı olur. Yeşil eğer güzel bir yeşilse hoş olabilir ama bana biraz zor geldi :/ dolaplar beyaz ve en çok yeri onlar kaplıyor sonuçta. Benim bildiğim beyaz da mor da soğuk renkler. Ortamın bir sıcak renge ihtiyacı var gibi... Kafanı çorba ettiysem görev tamamlanmıştır
Merhaba kızlar. Kızım şükür bugün iyiydi. Yalnız gündüz 20 dk uyumuş. Geldim geleli aşırı mızmızdı. Şu an dayak yemiş gibiyim.
Eeee, yani hangi renk?
salonda güzel olur evet dediğin gibi, mutfak biraz sıkıntı gerçekten halının kire gelmesi lazım.. sağol önerilerin için pembişimmmYeşil mavi mor soğuk renklermiş. Kırmızı sarı turuncu ise sıcak. Yani yeşilden devam edersen çekirge mutfağın soğuk renklerde olup gözü rahatsız etmeyecek :)
Salon takımım vizon ve kırlentlerim kırmızı ile mor. Güzel duruyo. Perde fonum da mor olduğu için kırmızılar çok sırıtmıyor (3 kırlentcik).
Ben sadelikten hoşlandığım için mutfak perdesini ya beyaz lila ya da mor lila yapardım.ya da perdeyi beyaz halıyı lila.
salonda güzel olur evet dediğin gibi, mutfak biraz sıkıntı gerçekten halının kire gelmesi lazım.. sağol önerilerin için pembişimmm
mutfakta düşündüğüm yeşil, toprak rengi bir yeşil ; renk uyumları böyle.. nasıl?
yine de son kararı halıcıda vericez galiba
Eki Görüntüle 1056771
Eki Görüntüle 1056775 bu perde de çok hoşmuş bu renge bitiyorum valla
evet ben de sadelik seviyorum ama zamanla sıkılır mıyım, başka bir zıtlık kullanmalı mıyım diye düşünerek kafam çok karıştı
Huhhuu annem burda yazamadim biturlu uyumadan yaziyim.dedim ben surekli gezmek tozmak yapiyorummm :)
Gunaydin canlariiim..
born; gozun aydin canim. Anneni bulmusken kendini carsiya vur, kooop kooop kooop baby
busmai: sade yaptigima pisman oluyor muyum diyorsun, bence olmazsin. Ben oyle cok renkli mutfaklari sevmiyorum. Sanki fazla zorlama oluyor. Gosterdigin resimdeki ismini bilmiyorum, cagla yesili gibi olan renk cok hos. Benim koltuk ortulerime benziyorsanirim o lilayla uyumlu olacaktir. Bu arada tezgah alni lilayi secti yaaa, bi milyon renk varken :111: bi de colicos profesyonel fikrini soylesin bence
seker portakalimm, kolay gelsin canim.
ilbilgem; kizce nasil oldu, gittiniz mi dr a?
Simdi kahvaltiyi hazirlayayim, yoksa esim gec kalacak.
Bu arada elifnaz iyi. İki tifil ayni anda dis cikardiklari icin zorlaniyormus. Bi de kerem modemin kinasini koydugu icin baglanamiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?