- 8 Ağustos 2011
- 11.810
- 9.540
- 448
yarın a101 e bu alfabe öğretici alfabeden gelecekmiş
her harfe özel şarkı nesne falan konuşuyormuş baya belki hoşlarına gider aklınızda bulunsun
Eki Görüntüle 1058791
birde sinbo nun vücut yağı ve suyunu kilosunu ayrı gösteren tartı gelmiş onu almayı düşünüyorum
lazım olan varsa onada bakabilirisiniz
Eki Görüntüle 1058880
biz milletçe kuru kuru konuşmayı çoook severizpazartesi günkü toplantı geç bitti devlet meseleleride katılınca toplantıya sebepsiz yere uzuyor sinir oluyorum
salı günüde toplantıda alınan kararların uygulanması falan filan derken baya yoruldum akşam eve gittim bir banyo yapayım
dedim melisa bu aralar beni gördükten sonra yapışıyor bana babasına bıraktım sen dedim ilgilen ben banyoya giriyorum gömleğimi tam çıkaracağım melisa
ağlama sesi anne gitti diye kapıya koştu bende peşinden kızım ben burdayım diyeneyseki bir şekil oyaladık girdim
sonrasında gönlünü aldım kızımın oyunlar oynadık
onu yatırdım normalde bende onla yatarım dedim kendime zaman ayıramıyorum kaç gündür şöyle birşeyler yapayım eşimde uyuya kaldı ı bende film izledim geç yattım sabahda dolayısla bakıcının telefonuna uyandık
kadın gelmiş 10 dakka olmuş çalmış kapıyı duymamışız halbuki anahtarı var ama sağolsun o konularda baya dikkatli içeri girmez en son duydum telefonuda açtık apar topar hazırlanıp çıktık hayırlı bir gün olsun inşallah
Gunaydin canlarim.. Neneye gidiyoruz.
Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum.
born, randevun kacta blmyrm. İns hayirli guzel haberlerle gelirsin
aryam; resimdeki harika bi seye benziyor
Daha once kokostar kurabiye yapmistim, guzel olmustu.
pamuk helvacim, Allah zihin acikligi versin.
Ne zaman sinavlarin? Masallah cogu zaman cocuklarla yalnizsin ama okulunu da okuyorsun..
Cok tembel gordum kendimi
Ben de dunden beri 9 yasindaki o cocugu dusunuyorum.
Aksam esim, tecavuz de edilmis diyince fena oldum, agladimbu nasil bi imtihan? Allah mutlaka belasini verecek ama, en azindan hadim cezasi istiyoruuuuum!!!
Cocuklarimiza yabancilara karsi cok mesafeli ve supheli olmayi ogretmeliyiz. Baska yolu yok sanirim..
Adanalı olarak bence o salatadaki en önemli malzeme şalgam, hıhhh.
Eşine de hak verdim şimdi. Dersanede çalışmak yorucudur. Bir de özel ders. Tabi tatillerde yardım edebilir.
Nfkcim hafizana hayranim vallahi bugun 1.30da ins ogrenebiliriz hayirlisiyla dualarinizi bekliyorum ben eve gelince hemen yazicam zaten cook heyecanliyim cook
ay önce bana yaaaaaz
ben kimseciklere söylemem.
pazartesi günkü toplantı geç bitti devlet meseleleride katılınca toplantıya sebepsiz yere uzuyor sinir oluyorum
salı günüde toplantıda alınan kararların uygulanması falan filan derken baya yoruldum akşam eve gittim bir banyo yapayım
dedim melisa bu aralar beni gördükten sonra yapışıyor bana babasına bıraktım sen dedim ilgilen ben banyoya giriyorum gömleğimi tam çıkaracağım melisa
ağlama sesi anne gitti diye kapıya koştu bende peşinden kızım ben burdayım diyeneyseki bir şekil oyaladık girdim
onu yatırdım normalde bende onla yatarım dedim kendime zaman ayıramıyorum kaç gündür şöyle birşeyler yapayım eşimde uyuya kaldı ı bende film izledim geç yattım sabahda dolayısla bakıcının telefonuna uyandık
kadın gelmiş 10 dakka olmuş çalmış kapıyı duymamışız halbuki anahtarı var ama sağolsun o konularda baya dikkatli içeri girmez en son duydum telefonuda açtık apar topar hazırlanıp çıktık hayırlı bir gün olsun inşallah
yarın a101 e bu alfabe öğretici alfabeden gelecekmiş
her harfe özel şarkı nesne falan konuşuyormuş baya belki hoşlarına gider aklınızda bulunsun
Eki Görüntüle 1058791
pedofiliye karşı açılmış imza kampanyasına bi imza da bizden olsun..
http://www.change.org/tr/kampanyalar/adalet-bakanligi-halil-ibrahim-aktaş-için-adalet
Benimki de ayran içmez.herkese günaydın hayırlı sabahlar
born senden heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canım çamlıcadaki yere geleceksin sanırım
bende ayşe hanıma gitmiştim çok tatlı bir bayan kapalı çıtı pıtı eli çok hafif genelde
kadınlar hor davranırya bunda o yoktu ama ben normal doğum düşünüyordum ee çamlıcada bize
ters diye daha yakın bir hastane seçmek zorunda kalmıştık hoş kızım dönmeyince sezeryan oldum ama
genede gidilebilir bir doktor
nfk canım kayınvalidenle allah muhabbetinizi arttırsın bazen aynı gün çok sık görüştüğümüz olabiliyor
ama en güzeli hafta da 1 gün görüşmek sanırım balık yemişsiniz afiyet olsun bende bu ara alayım da
kaynımları falan çağırayım diyorum eltim balık yapamıyor elini süremiyor kayınvalidemler falanda gelir
ama ev kokacak yaa
pembiş canım senin kocan damı matematik öğretmeni :44:
aryam bende çok güzel duruyor bencede dene ve lezzeti bize bildir
colıcos canım yaa kayınvalıdenin bu yemek konularında daha dikkatli olması gerekirken farklı bir tavır sergiliyor
burdan zaten ters olduğu belli allah kolaylık versin yani normalde torununu senden daha fazla düşünür olması lazım
busmai canım seçimlerini çok beğendim allah bir güzel taşınmanızı ve keyfini sürmenizi nasip etsin inşallah
eşya almama konusundada hak veriyorum canım israfa gerek yok
pamuk helva canım yaa özletiyorsun kendini ama haklısında valla zor işin derslerinde de allah kolaylıklar versin
ilbilgehatun ne güzel sende süte alıştırabilmişsin bizimkide öyle arada belki sek in günlük çilekli ve muzlu sütü var
çok nadir içiyor ama ayranı su gibi içiyor ayrancı bizim kız ayran içtiği içinde bende sütü pek zorlamıyorum
emiyorda emmeyi bırakınca bakarız
Düşünceliymiş gerçekten de.pazartesi günkü toplantı geç bitti devlet meseleleride katılınca toplantıya sebepsiz yere uzuyor sinir oluyorum
Kızdır kız:)))))Seker portakalim oyuncak gercekten guzele benziyo bende bakayim haber verdigin icin cok saol ayrica heyecanimi paylastgnz icin cok tsk ederim birazdan yasiri uyutup cikicaz ins ben ayse hnmda randevu bulamadm tulay ismi sanirim ama zaten cinsiyet merak ettigim icin :)) ins soyler yaa
oyuncağa bakıcam inş, sağol canımm
iki hafta önce fakirin vücut analiz baskülü gelmişti markete. diyet gruplarında paylaştım ama bizim topiğe yazmadım.
pek ilgilenen yok diyesenin diyet nasıl gidiyor? benim kilo vermem neredeyse durdu, gıdım gıdım gidiyor
biz milletçe kuru kuru konuşmayı çoook severiz
haklısın, konuşmak isteyen konuşsun da neden toplantıda insanları meşgul ediyorsun?
hangi filmi izledin bakayım? az daha geç kalacakmışsınız
Seker portakalim oyuncak gercekten guzele benziyo bende bakayim haber verdigin icin cok saol ayrica heyecanimi paylastgnz icin cok tsk ederim birazdan yasiri uyutup cikicaz ins ben ayse hnmda randevu bulamadm tulay ismi sanirim ama zaten cinsiyet merak ettigim icin :)) ins soyler yaa
pedofiliye karşı açılmış imza kampanyasına bi imza da bizden olsun..
http://www.change.org/tr/kampanyalar/adalet-bakanligi-halil-ibrahim-aktaş-için-adalet
Benimki de ayran içmez.
Düşünceliymiş gerçekten de.
Melisa'ya kv bakıyor sanıyordum.
Kızdır kız:)))))
Borntobemother kaçıncı haftaya geldin bu sefer cinsiyet görünür heralde
Şekerportakalı ,Ecrin08 teşekkür ederim inşallah hayal ettiğim gibi olur, mutfak önemli evin hanımı için:)
Koyamıyorum linki ,Pamukhelvacım
google a "Bebeğimin güncesi Çocukla gidilebilir yerler" yazarsan çıkar
Ha ,Bu arada pankek tarifi de vardı sitede, denedim ve çok güzel oldu. Kerem de beğendi. Hem tam buğday unu hem yulaf ezmesi var ,çok besleyici. Ayrıca içine atılan bir tutam tarçın da çok güzel lezzet verdi.
google'a "Bebeğimin güncesi, yulaf ezmeli ve tarçınlı pankek" yazın.
Birkaç gündür düşünüyorum da harıl harıl Kereme yemek hazırlamakla uğraşıyorum ve keyif alıyorum ama bayağı zamanımı alıyor... Hergün ne yapıyorum diye baktım da kreş menüsü mübareksize de fikir olsun..
Mesela
1-evvelki gün;
kahvaltıda menemenli yumurta, patates kızartması,portakal suyu
öğlen etli bezelye, bulgur pilavı, ayran.
arada havuçlu elmalı kek.
akşam sütlü muhallebi ve meyve
2-dün sabah;
kahvaltıda; mısır unlu kuymak ve taze sıkılmış portakal suyu.
Öğlen; kurufasulye-pilav ve erik kompostosu.
akşam; şehriyeli tavuksuyu çorba ve cacık.
yatmadan önce; süt ve armut.
3-Bugün;
kahvaltıda; tam buğday unlu pankek ve 1 bardak süt
Öğlen; domatesli et kızartma- spaghetti , yoğurt
akşama Allah kerim, anneme gitmeyi düşünüyorum
Ben bunları hazırlıyorum ama; bazısını çok yiyor ,bazısını az yiyor. Önemli olan, her şeyden tatması. az da olsa.. Hergün böyle dolu dolu olmuyor menümüz ama çoğu zaman uğraşıyorum olması için.
SElamlarr arkadaslar..herkes iyidir insallah..oglumun gozunun icine bakiyorum gunduz uykusu icin ama yine inat etti bakalimm..
busmai mutfagin renklerini cok guzEl dusnmussun canim mutfakta oturmaya seven ben o mutfaktan cikmam heralde bi kose takimida olursa..bitmis halinin fotosunu gormek isterizz valla.yesil yerine kremde olur sanki yesil bulamazsan.
nfk..nene nin dunku deyimine bayildim..kinasini koymuss..:)bende pembis gibi ne yaptigini dusunuyordum keremin..
born cum dun yqzacaktim firsatim olmadi buyuk gun bugun..hadi bakalim Allah gonlune gore versin canim.bu arada nfk ve sen haklisiniz valla aklima gelmedi istanbuldqyim yazipta orta noktada bulusmak..bi dahakine insallah.
sekerportalim toplantilar bazen asil maksadini asiyor bilirim..kimse demiyorki hickimse burda olmaktann cok memnun degil..bir an evvel birakalimda insanlari evlerine gitsinler..emin ol uzatanlar eve ne kadar gec gitsem kardir mantigindakilerdir..oyuncaga bakacam ins evimin karsisi ama gormedim brosurunu camda.
pamukhelva kolay gelsin insallah sinavlarin cok iyi gecer canim..cocuklarla ders calismak eminim zor oluyordur.benim calisacak bi dersim kalmadi sukur:)
Bu nasıl menü ya, maşallah sana.Borntobemother kaçıncı haftaya geldin bu sefer cinsiyet görünür heralde
Şekerportakalı ,Ecrin08 teşekkür ederim inşallah hayal ettiğim gibi olur, mutfak önemli evin hanımı için:)
Koyamıyorum linki ,Pamukhelvacım
google a "Bebeğimin güncesi Çocukla gidilebilir yerler" yazarsan çıkar
Ha ,Bu arada pankek tarifi de vardı sitede, denedim ve çok güzel oldu. Kerem de beğendi. Hem tam buğday unu hem yulaf ezmesi var ,çok besleyici. Ayrıca içine atılan bir tutam tarçın da çok güzel lezzet verdi.
google'a "Bebeğimin güncesi, yulaf ezmeli ve tarçınlı pankek" yazın.
Birkaç gündür düşünüyorum da harıl harıl Kereme yemek hazırlamakla uğraşıyorum ve keyif alıyorum ama bayağı zamanımı alıyor... Hergün ne yapıyorum diye baktım da kreş menüsü mübareksize de fikir olsun..
Mesela
1-evvelki gün;
kahvaltıda menemenli yumurta, patates kızartması,portakal suyu
öğlen etli bezelye, bulgur pilavı, ayran.
arada havuçlu elmalı kek.
akşam sütlü muhallebi ve meyve
2-dün sabah;
kahvaltıda; mısır unlu kuymak ve taze sıkılmış portakal suyu.
Öğlen; kurufasulye-pilav ve erik kompostosu.
akşam; şehriyeli tavuksuyu çorba ve cacık.
yatmadan önce; süt ve armut.
3-Bugün;
kahvaltıda; tam buğday unlu pankek ve 1 bardak süt
Öğlen; domatesli et kızartma- spaghetti , yoğurt
akşama Allah kerim, anneme gitmeyi düşünüyorum
Ben bunları hazırlıyorum ama; bazısını çok yiyor ,bazısını az yiyor. Önemli olan, her şeyden tatması. az da olsa.. Hergün böyle dolu dolu olmuyor menümüz ama çoğu zaman uğraşıyorum olması için.
Off offff, taneli şalgama bayılırım.tarsus'ta da iyi şalgamcılar var diye biliyorum. Cengiz topel lisesinin orada bir yerden alırdık. Teyzemler tarsus'ta oturuyorlar.doğanay içtim ama o yoğun tadı bulamadım.ilbilgecim salgama bayilanlardanim bende..bu ikinci hamileligimde aserdigim tek sey ve baslancindan beri eksik olmuyor dolabimdan..ben doganayi sevdim en cok..fersan da cikarmis yeni ama pek tutmadim onu..annemde su an tarsus ta istedigim sey tabiki salgam..ama taneli olacak sen bilirsin..kucukken salgamci gelirdi mahalleye kosardik hemen almaya..tanesi cok geldiyse sayet acayip sansli hissederdik kendimizi..:)cocukluk iste
Bu nasıl menü ya, maşallah sana.
Busmai, bu arada mutfak fotonu paylaş da bana da fikir olsun canım.
Off offff, taneli şalgama bayılırım.tarsus'ta da iyi şalgamcılar var diye biliyorum. Cengiz topel lisesinin orada bir yerden alırdık. Teyzemler tarsus'ta oturuyorlar.doğanay içtim ama o yoğun tadı bulamadım.
Marketten alınan değil has şalgam olacak.bune yaa ben şalgam sevmem gerçi hiç içmedim ama şimdi gidip alıp içesim geldi valla
Benden guzeli yok dunyada bir KIZim olana kadaaaaaarrrr :))))
İlbilgecim güzel olursa paylaşırım inşallah
Şekerportakalı kerem de portakal mandalina asla yemez sadece suyunu içiyor işte
Melisanın alerjisinin ilerde geçeceğini düşünüyorum
Kız mıymışşşşş !!!!kesin miiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?