Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yarın a101 e bu alfabe öğretici alfabeden gelecekmiş
her harfe özel şarkı nesne falan konuşuyormuş baya belki hoşlarına gider aklınızda bulunsun
Eki Görüntüle 1058791

birde sinbo nun vücut yağı ve suyunu kilosunu ayrı gösteren tartı gelmiş onu almayı düşünüyorum
lazım olan varsa onada bakabilirisiniz
Eki Görüntüle 1058880

oyuncağa bakıcam inş, sağol canımm

iki hafta önce fakirin vücut analiz baskülü gelmişti markete. diyet gruplarında paylaştım ama bizim topiğe yazmadım.
pek ilgilenen yok diye senin diyet nasıl gidiyor? benim kilo vermem neredeyse durdu, gıdım gıdım gidiyor

biz milletçe kuru kuru konuşmayı çoook severiz
haklısın, konuşmak isteyen konuşsun da neden toplantıda insanları meşgul ediyorsun?

hangi filmi izledin bakayım? az daha geç kalacakmışsınız

Seker portakalim oyuncak gercekten guzele benziyo bende bakayim haber verdigin icin cok saol ayrica heyecanimi paylastgnz icin cok tsk ederim birazdan yasiri uyutup cikicaz ins ben ayse hnmda randevu bulamadm tulay ismi sanirim ama zaten cinsiyet merak ettigim icin :)) ins soyler yaa

İyi neneler canikom.

Adanalı olarak bence o salatadaki en önemli malzeme şalgam, hıhhh.
Eşine de hak verdim şimdi. Dersanede çalışmak yorucudur. Bir de özel ders. Tabi tatillerde yardım edebilir.

:) şalgam candır yani :)))

Zaten ben de ona hak verdiğim için daha da çok şarlamıyorum
Nfkcim hafizana hayranim vallahi bugun 1.30da ins ogrenebiliriz hayirlisiyla dualarinizi bekliyorum ben eve gelince hemen yazicam zaten cook heyecanliyim cook

Ayyyy hadi inşallah görürsünüz :)

ay önce bana yaaaaaz
ben kimseciklere söylemem.

Aşkolsunnnnnnn :) sana yazsın sen de bize yaz hahahhah

Vayyy çok maceralı bir sabh olmuş :)

yarın a101 e bu alfabe öğretici alfabeden gelecekmiş
her harfe özel şarkı nesne falan konuşuyormuş baya belki hoşlarına gider aklınızda bulunsun
Eki Görüntüle 1058791

Mantıklı bakalım yarın inşallah.

Bu arada eşim de mat öğrt :)

pedofiliye karşı açılmış imza kampanyasına bi imza da bizden olsun..

http://www.change.org/tr/kampanyalar/adalet-bakanligi-halil-ibrahim-aktaş-için-adalet

Hemen imzaladım valla. Allah belasını versin böyle kişilerin.

hemen bende imzaladim valla hatta face de atayim dedim ama olmadi nedense bi daha deniyecem..esimin yerinede gondereyim..gordugumden beri idam idam deyip duruyordum bende..Allah belalarini versin bu mahluklarin..insan bile diyemem bunlara..

SElamlarr arkadaslar..herkes iyidir insallah..oglumun gozunun icine bakiyorum gunduz uykusu icin ama yine inat etti bakalimm..
busmai mutfagin renklerini cok guzEl dusnmussun canim mutfakta oturmaya seven ben o mutfaktan cikmam heralde bi kose takimida olursa..bitmis halinin fotosunu gormek isterizz valla.yesil yerine kremde olur sanki yesil bulamazsan.
nfk..nene nin dunku deyimine bayildim..kinasini koymuss..:)bende pembis gibi ne yaptigini dusunuyordum keremin..
born cum dun yqzacaktim firsatim olmadi buyuk gun bugun..hadi bakalim Allah gonlune gore versin canim.bu arada nfk ve sen haklisiniz valla aklima gelmedi istanbuldqyim yazipta orta noktada bulusmak..bi dahakine insallah.
sekerportalim toplantilar bazen asil maksadini asiyor bilirim..kimse demiyorki hickimse burda olmaktann cok memnun degil..bir an evvel birakalimda insanlari evlerine gitsinler..emin ol uzatanlar eve ne kadar gec gitsem kardir mantigindakilerdir..oyuncaga bakacam ins evimin karsisi ama gormedim brosurunu camda.
pamukhelva kolay gelsin insallah sinavlarin cok iyi gecer canim..cocuklarla ders calismak eminim zor oluyordur.benim calisacak bi dersim kalmadi sukur:)

Benimki de ayran içmez.

Düşünceliymiş gerçekten de.
Melisa'ya kv bakıyor sanıyordum.

Kızdır kız:)))))

Borntobemother kaçıncı haftaya geldin bu sefer cinsiyet görünür heralde

Şekerportakalı ,Ecrin08 teşekkür ederim inşallah hayal ettiğim gibi olur, mutfak önemli evin hanımı için:)

Koyamıyorum linki ,Pamukhelvacım

google a "Bebeğimin güncesi Çocukla gidilebilir yerler" yazarsan çıkar

Ha ,Bu arada pankek tarifi de vardı sitede, denedim ve çok güzel oldu. Kerem de beğendi. Hem tam buğday unu hem yulaf ezmesi var ,çok besleyici. Ayrıca içine atılan bir tutam tarçın da çok güzel lezzet verdi.
google'a "Bebeğimin güncesi, yulaf ezmeli ve tarçınlı pankek" yazın.

Birkaç gündür düşünüyorum da harıl harıl Kereme yemek hazırlamakla uğraşıyorum ve keyif alıyorum ama bayağı zamanımı alıyor... Hergün ne yapıyorum diye baktım da kreş menüsü mübarek size de fikir olsun..
Mesela
1-evvelki gün;
kahvaltıda menemenli yumurta, patates kızartması,portakal suyu
öğlen etli bezelye, bulgur pilavı, ayran.
arada havuçlu elmalı kek.
akşam sütlü muhallebi ve meyve

2-dün sabah;
kahvaltıda; mısır unlu kuymak ve taze sıkılmış portakal suyu.
Öğlen; kurufasulye-pilav ve erik kompostosu.
akşam; şehriyeli tavuksuyu çorba ve cacık.
yatmadan önce; süt ve armut.

3-Bugün;
kahvaltıda; tam buğday unlu pankek ve 1 bardak süt
Öğlen; domatesli et kızartma- spaghetti , yoğurt

akşama Allah kerim, anneme gitmeyi düşünüyorum

Ben bunları hazırlıyorum ama; bazısını çok yiyor ,bazısını az yiyor. Önemli olan, her şeyden tatması. az da olsa.. Hergün böyle dolu dolu olmuyor menümüz ama çoğu zaman uğraşıyorum olması için.

ilbilgecim salgama bayilanlardanim bende..bu ikinci hamileligimde aserdigim tek sey ve baslancindan beri eksik olmuyor dolabimdan..ben doganayi sevdim en cok..fersan da cikarmis yeni ama pek tutmadim onu..annemde su an tarsus ta istedigim sey tabiki salgam..ama taneli olacak sen bilirsin..kucukken salgamci gelirdi mahalleye kosardik hemen almaya..tanesi cok geldiyse sayet acayip sansli hissederdik kendimizi..:)cocukluk iste

ilbilgecim salgama bayilanlardanim bende..bu ikinci hamileligimde aserdigim tek sey ve baslancindan beri eksik olmuyor dolabimdan..ben doganayi sevdim en cok..fersan da cikarmis yeni ama pek tutmadim onu..annemde su an tarsus ta istedigim sey tabiki salgam..ama taneli olacak sen bilirsin..kucukken salgamci gelirdi mahalleye kosardik hemen almaya..tanesi cok geldiyse sayet acayip sansli hissederdik kendimizi..:)cocukluk iste

Son düzenleme:

aslında bizim tartı var ama eski tip birde böyle alayım dedim fakir ne kadar dı canım bu 27,90 tl miş
diyet nasıl gidiyor tam bir hafta oldu bugün tartılacaktım ama sabah geç kaldığım için kaldı yarın sabah tartılacağım bakalım
zaten hep öyle olur yaaa bir zaman sonra duruyor offf

biz milletçe kuru kuru konuşmayı çoook severiz
haklısın, konuşmak isteyen konuşsun da neden toplantıda insanları meşgul ediyorsun?

hangi filmi izledin bakayım? az daha geç kalacakmışsınız

aynen herkes boş konuşmayı çok seviyor
film bulamadım aramızda kalsın ın geçen bölümünü izlememiştim onu izledim

ne yaptın kızzz haber ver

pedofiliye karşı açılmış imza kampanyasına bi imza da bizden olsun..

http://www.change.org/tr/kampanyalar/adalet-bakanligi-halil-ibrahim-aktaş-için-adalet

allahım hemen imzaladım allahım evlatlarımızı sen koru :26:

Benimki de ayran içmez.

Düşünceliymiş gerçekten de.
Melisa'ya kv bakıyor sanıyordum.

Kızdır kız:)))))

neyse bir yerden alıyorlar sonuçta kalsiyumu
yok canım kayınvalidem melisa doğduğunda kayınpederime bakıyordu felçliydi kp im dolayısıyla bizde bakıcı tuttuk ama eşime kalsa artık kayınvalideye verebiliriz melisa ama bende ona taraf değilim bakalım :44:

maşallah sana kız süper hazırlıyorsun valla o halinle kerem şanslı ne güzel portakal suyu da içebilyor kerem melisaya alerji yapıyor portakal mandalina 2 yaşında bir alerji testi yaptıracağız inşallah :26:

melisada uykuya dalmak istemiyor bazen oluyor herhalde böyle durumlar inşallah geçicidir:26:

İşte çocuklarımız için 14 güvenlik kuralı.

1- Yalnız yerler güvenli değil. Ben hep arkadaşlarımla oynarım!

2- Tanımadığım kişilerden şeker, hediye almam!

3- Ailemden İzinsiz arabalara binmem!

4- Yardım istersem, üniformalı birinden isterim!

5- Kendi adımı, annemin, babamın adını bilirim. Telefon numaramızla adresimizi de bilirim!

6- Su birikintisine, kuyu nehir veya denize yanımda yetişkin olmadan yaklaşmam ve girmem!

7- İstemediğim şeylere hemen hayır derim!

8- Tedirginsem, hemen oradan uzaklaşırım, kaçarım!

9- Biri bana dokunduğunda kötü hissedersem, “Hayır, bana dokunma” derim! Bu benim en doğal hakkım.

10- Sesim alarmımdır benim. Tedirginsem, korkarsam hemen bağırırım! Çekinmem.

11- Başkalarıyla konuştuklarımı, aileme de söylerim!

12- Bir yere gitmeden önce, aileme sorarım!

13- Korkarsam, kendimi kötü hissedersem, hemen birine söylerim!

14- Büyük biri benden yardım isterse, yardım etmeden ailemden önce izin alırım!

Bu nasıl menü ya, maşallah sana.
Busmai, bu arada mutfak fotonu paylaş da bana da fikir olsun canım.

Off offff, taneli şalgama bayılırım.tarsus'ta da iyi şalgamcılar var diye biliyorum. Cengiz topel lisesinin orada bir yerden alırdık. Teyzemler tarsus'ta oturuyorlar.doğanay içtim ama o yoğun tadı bulamadım.

bune yaa ben şalgam sevmem gerçi hiç içmedim ama şimdi gidip alıp içesim geldi valla

İlbilgecim güzel olursa paylaşırım inşallah
Şekerportakalı kerem de portakal mandalina asla yemez sadece suyunu içiyor işte
Melisanın alerjisinin ilerde geçeceğini düşünüyorum
Benden guzeli yok dunyada bir KIZim olana kadaaaaaarrrr :))))

Kız mıymışşşşş !!!!kesin miiii :)

Canimm bu gittigim kendi doktorum degil ama kadin tam 10 dakika sabirla.uygun pozisyonu almasini bekledi once.eliyle sakladi falan goremedi baya bekledi salladi bisiler yapti :) derin bi sessizlikten sonra kiz dedi biz de cok sevindim ay sonu kendi doktoruma da randevum var sanirim o zmn daha net olur ama boylr dedi valla :)

cok sevindimm senin adina borncum..biliyomusun ben dahil bana kadar olacak dogumlarda erkek benden 15 gun sonra dogum yapacak seninle birlikte 3 kisininde kizi olacak:)demistim sana ama dimi kiz dir ondan emin olamadi doktorun diye..erkek te pat diye soyluyorlar ama kizda acaba goremedik mi diye tereddut ediyorlar sanirim..hadi hayirlisi..baska cinsiyeti ogrenmeyen kalmadi galiba yeni hamislerden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…