Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benimde icim karariyor bu haberlerden sonra yani izlemeye icim.el vermiyorrr...pofff Allah'im ailelerine sabir ihsan eylesin..m

Bence çok güzel bişiii :)

Bu arada pembişim geçen senin şu şalgamlı bulgurlu salatayı denedim, beğendim. Haftasonuna onu da yapacağımmm Sağolll

Yap yap valla ben de çok beğendim :)

Dersanede öğretmen. Sonrasında da özel dersler vs var..

Bence şalgam tadının çok gelmesi önemli değil. Sonuçta herkes şalgam suyu sevmez. Önemli olan rengin mor olması :)

Günaydınlar herkese :) haftanın ortası da geldi çok şükür.. Güzel bir gün olsun inşallah.

Çocuk haberleri çok üzücü Allah kimseyi nöyle birşeyle imtihan etmesin. Ne büyük bir acı.... Allah'ım sabır versin, sebep olanların da belasını...

Gunaydin canlarim.. Neneye gidiyoruz.
Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum.

born, randevun kacta blmyrm. İns hayirli guzel haberlerle gelirsin

aryam; resimdeki harika bi seye benziyor
Daha once kokostar kurabiye yapmistim, guzel olmustu.

pamuk helvacim, Allah zihin acikligi versin.
Ne zaman sinavlarin? Masallah cogu zaman cocuklarla yalnizsin ama okulunu da okuyorsun..
Cok tembel gordum kendimi

Ben de dunden beri 9 yasindaki o cocugu dusunuyorum.
Aksam esim, tecavuz de edilmis diyince fena oldum, agladim bu nasil bi imtihan? Allah mutlaka belasini verecek ama, en azindan hadim cezasi istiyoruuuuum!!!

Cocuklarimiza yabancilara karsi cok mesafeli ve supheli olmayi ogretmeliyiz. Baska yolu yok sanirim..

Adanalı olarak bence o salatadaki en önemli malzeme şalgam, hıhhh.
Eşine de hak verdim şimdi. Dersanede çalışmak yorucudur. Bir de özel ders. Tabi tatillerde yardım edebilir.

Benimde icim karariyor bu haberlerden sonra yani izlemeye icim.el vermiyorrr...pofff Allah'im ailelerine sabir ihsan eylesin..m
Sizlerden duyuyorum kızlar, okurken tüylerim diken diken oldu. Kesinlikle hukuk sistemimizin gözden geçirilmesi gerek. Böyle suçlar için idam cezası bile olmalı. Allah'ım sen herkesin çocuklarını koru. Sabah sabah çok üzüldüm.

Eminim ona da ailesi kaç kez yabancılara mesafeli olmasını söylemiştir. Ama çocuk işte...Allah'ım sen koru.

Hoş geldin canım. Azimlisin, maşallah. Yine de ara ara yaz.

Günaydın , kızımı servise indirip, sonrasında da çöpü atıp geldim koşa koşa, minnoşum uyuyor hala evde , beş dk da olsa yalnız bırakıyorum diye huzursuz oluyorum , allahım korusun bütün yavrucukları ...
Okulda bugün sandivic hazırlayıp yiyeceklermiş, ablamız çok heyecanlıydı malzemeleri hazırlarken bile.. Çocuk olmak ne güzel şey ufak seylerden mutlu olabiliyorlar..
Yarın da kutlu doğum programları var , bol bol sulu göz takılıcak gibiyim, annem ben 23 Nisan'da şiir okurken duygulanırdı anlayamazdım, demek ki böyle bi duyguymuş , şükürler olsun bu duyguları yaşatana ...
Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum.

Estagfurullah canım ben renkleri çok seviyorum , renksiz ve aşırı şaşaalı mekanlarda sıkıntı basıyor...mutfağını hayal ettiğimde içim açıldı guzel günlerde döşeyin ve kullanın inşaallah ....
Halı için royale baktın mı , güzel desenler var..
Eşya yenileme konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz canım, ben de koltukların döşemesini yeniledim mis gibi oldular , çocuklar 5 sene daha kullansın sonra ömrümüz olursa yenileriz inşaallah , Allah elimizdekileri sağlık sıhhatle kullanmak nasib etsin..
Bende açılmadı
Günaydın canım , neeneye selamlar ellerinden öperiz
Estagfurullah canım olur mu, benim annem yakınımda yardımı çok oluyor sağolsun , yoksa iki çocukla ders çalışmak zor oluyor biraz... Ama vaktim evde iki çocukla geçtiği için, ders çalışmak iyi geliyor bana (; 19-20 Nisan'da sınavlar
Çocukları yalnız hiçbir yere göndermemeli sanırım ... Ne kadar büyüseler de... kızı erkeği de yok bu gözü dönmüş sapıklar için, Allah ıslah etsin... Çaresiz durumda kalanları korusun...
Hoş geldin canım. Azimlisin, maşallah. Yine de ara ara yaz.

Hoşbulduk canım sağolasın ,
Özlemişim ben de sizleri... Görüşmek üzere insallah

Son düzenleme:
Günaydınnnnn....

cocostar kurabiye birara favorimdi nfk cım. O yüzden bunu da deneyeceğim cumaya artıkın. Size dönüş yaparım

Pamukhelvammmm hoşgelldinnn

Nfkcim hafizana hayranim vallahi bugun 1.30da ins ogrenebiliriz hayirlisiyla dualarinizi bekliyorum ben eve gelince hemen yazicam zaten cook heyecanliyim cook

Born cum bende çok heyecanlandım, hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

herkese günaydın hayırlı sabahlar

born senden heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canım çamlıcadaki yere geleceksin sanırım
bende ayşe hanıma gitmiştim çok tatlı bir bayan kapalı çıtı pıtı eli çok hafif genelde
kadınlar hor davranırya bunda o yoktu ama ben normal doğum düşünüyordum ee çamlıcada bize
ters diye daha yakın bir hastane seçmek zorunda kalmıştık hoş kızım dönmeyince sezeryan oldum ama
genede gidilebilir bir doktor

nfk canım kayınvalidenle allah muhabbetinizi arttırsın bazen aynı gün çok sık görüştüğümüz olabiliyor
ama en güzeli hafta da 1 gün görüşmek sanırım balık yemişsiniz afiyet olsun bende bu ara alayım da
kaynımları falan çağırayım diyorum eltim balık yapamıyor elini süremiyor kayınvalidemler falanda gelir
ama ev kokacak yaa

pembiş
canım senin kocan damı matematik öğretmeni :44:

aryam bende çok güzel duruyor bencede dene ve lezzeti bize bildir

colıcos canım yaa kayınvalıdenin bu yemek konularında daha dikkatli olması gerekirken farklı bir tavır sergiliyor
burdan zaten ters olduğu belli allah kolaylık versin yani normalde torununu senden daha fazla düşünür olması lazım

busmai canım seçimlerini çok beğendim allah bir güzel taşınmanızı ve keyfini sürmenizi nasip etsin inşallah
eşya almama konusundada hak veriyorum canım israfa gerek yok

pamuk helva canım yaa özletiyorsun kendini ama haklısında valla zor işin derslerinde de allah kolaylıklar versin

ilbilgehatun
ne güzel sende süte alıştırabilmişsin bizimkide öyle arada belki sek in günlük çilekli ve muzlu sütü var
çok nadir içiyor ama ayranı su gibi içiyor ayrancı bizim kız ayran içtiği içinde bende sütü pek zorlamıyorum
emiyorda emmeyi bırakınca bakarız

günaydın canımm..

duana amin mi diyim bilemedim, hahahahah :111:
aynı binada olunca çok mesafe ayarlanmıyor sen de bilirsin.
çalıştığın için sen daha avantajlısın bu konuda.
bu ara evde yalnız o yüzden çok sık bir araya geliyoruz.

biz ikidir karagöz yiyoruz. ege denizi balığı ve çoook lezzetli ayrıca kokusu sıfıra yakın.
gökçeadaya gittiğimizde eşim tutmuştu birkaç kez yemiştik.
carrefourda gayet iyi fiyatlı satılıyor. çok misafir çağıracaksan balık gerçekten çok iyi bir tercih.
önüne bir çorba, yanına salata, belki meze ardından bi tatlı tamamm

pazartesi günkü toplantı geç bitti devlet meseleleride katılınca toplantıya sebepsiz yere uzuyor sinir oluyorum
salı günüde toplantıda alınan kararların uygulanması falan filan derken baya yoruldum akşam eve gittim bir banyo yapayım
dedim melisa bu aralar beni gördükten sonra yapışıyor bana babasına bıraktım sen dedim ilgilen ben banyoya giriyorum gömleğimi tam çıkaracağım melisa
ağlama sesi anne gitti diye kapıya koştu bende peşinden kızım ben burdayım diye neyseki bir şekil oyaladık girdim
sonrasında gönlünü aldım kızımın oyunlar oynadık
onu yatırdım normalde bende onla yatarım dedim kendime zaman ayıramıyorum kaç gündür şöyle birşeyler yapayım eşimde uyuya kaldı ı bende film izledim geç yattım sabahda dolayısla bakıcının telefonuna uyandık

kadın gelmiş 10 dakka olmuş çalmış kapıyı duymamışız halbuki anahtarı var ama sağolsun o konularda baya dikkatli içeri girmez en son duydum telefonuda açtık apar topar hazırlanıp çıktık hayırlı bir gün olsun inşallah

yarın a101 e bu alfabe öğretici alfabeden gelecekmiş
her harfe özel şarkı nesne falan konuşuyormuş baya belki hoşlarına gider aklınızda bulunsun

birde sinbo nun vücut yağı ve suyunu kilosunu ayrı gösteren tartı gelmiş onu almayı düşünüyorum
lazım olan varsa onada bakabilirisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…