- 8 Ağustos 2011
- 11.808
- 9.528
- 448
sorma ya, bizimki biberon bilmiyor. Pipeti babasi gecen gun bayagi ugrasti da ogretti. İsiriyordu bastaNFKayşecik pipetle içebiliyormu sütü. maaşallah ona.ben o şekilde hiç denememiştim bir deneyim bakalım belki hoşuna gider.
Valla tatlım marketten başka biryerde görmedim çileği ama yenidünya çıkmış kocaman kocaman ağaçlarda. kv bahçede yok yenidünya. marketten alırım. yalnız hafta sonları köylü pazarı kuruluyor bulabilirsem ancak orda vardır. buarada çaylı süüüt. değişik geldi. tadı nasılki.tabii sen orda hormonsuz guzel cilek de bulursun.. Cilekli sut, nmmmm
Ben daha once muzlu vanilyali denemistim. Ne seviyorsa onu kat. Busmai cayla karistirip alistirmis sute.
tabii sen orda hormonsuz guzel cilek de bulursun.. Cilekli sut, nmmmm
Ben daha once muzlu vanilyali denemistim. Ne seviyorsa onu kat. Busmai cayla karistirip alistirmis sute.
keşinlikle haklısın. batuhanda ısırıyor. şu ağzı geniş olan suluklardan almıştım. ısırdı hatta kopardı attı. şimdi su içiyor onunla. pipet mantıklı geldi ama. kesin denicem.sorma ya, bizimki biberon bilmiyor. Pipeti babasi gecen gun bayagi ugrasti da ogretti. İsiriyordu bastakendinden pipetli suslu bardaklar var, alisir severse oyle bi sey alirsin..
Pembeeee sen zonguldaktamıydın.
nfk bence kv çeneye daldı. gelmez kolay kolay.
Pembecim efenin hala memede olması nekadar güzel. sonrasında pastörize sütemi devam etceksin ne yapmayı düşünüyorsun. batuşun hiç süt içme alışkanlığı yok. kv yoğurtta vermiyor. offfffffffffffff
Pembeeee sen zonguldaktamıydın.
nfk bence kv çeneye daldı. gelmez kolay kolay.
Pembecim efenin hala memede olması nekadar güzel. sonrasında pastörize sütemi devam etceksin ne yapmayı düşünüyorsun. batuşun hiç süt içme alışkanlığı yok. kv yoğurtta vermiyor. offfffffffffffff
benim cene olmayinca sayfalar ilerlemez bacim. :111:
gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz..
bakirkoy pazarina gitmedim bilmiyorum ama; fatih salinin yaninda sonuk kalir. Hem tezgah sayisi hem urun cesidi acisindan ikiye uce katlar sali. Tupperdan tutun, her turlu giyim, aksesuar, kozmetik, ev dekorasyon ve tekstil, zuccaciye, ayakkabi canta, oyuncak, kumas bolumu de cok buyuk.
Pazara erken gelip ogleye cikmak en iyisi. Hem bircok secmece tezgahtaki mallar alinmadan gitmek gerek hem de ogleden sonra cok kalabalik oluyor.
Busmai ve nfk güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ama sorsanız size ne eksiklikler sayar Allah bilir. Sanırım annesinden kaynaklı bu durum. Kv herşeyi çabucak yapan, kocasına ve evine de yetişip üstüne üstlük de çalışan bir hatunmuş. E kocam böyle bir örneği görerek büyüdüğü için ona normali bu diye geliyo. Ben söylenip laf edince de tuhaf oluyo... Oysaki ona çevremden de örnekler veriyorum. Mesela hiçbir evli arkadaşım araba lastiklerini değiştirmeye kendi gitmez; erkek işi derler. Doğuma iki hafta kalaya kadar çalıştım ve akşam evde 9-10a kadar özel dersim vardı. Kaç kişi katlanır yada katlanıyo?? Ama işte çilekeş anadan gelince kadın modeli bu.. Daha fazla bişi diyip kendimi fişeklemiyim :))
Busmai çok sevindim kocacığının duygu düşüncelerine. Hep böyle devam eder inşallah.
anaaammm! Maşallah valla:))))) kocam rahatina duskun biri o konuda hemfikiriz ama yasire benden cok baktigini soyleyebiliriz haftasonu misafirlerle gezerken tam 10 saat disardaydik ve ben toplamda bir saat ilgilenmemismdr gik demedi hatta kitaplar almis yasire gece artik uykularinda ben yaninda olayim seb bebekle ilgilenceksin uyku isi bende olsun dedi hakkini yiyemem epey ilgileniyo sanirim yasir onu benden cok seviyo :)
Doğru bir tespit olabilüüüPembiş de aramızda beceriklilikte açık ara birinci.
Becerikli ve çalışkan kadının kocası ;beceriksiz ve uyuşuk oluyor ben bunu bilir bunu söylerim:)
Pembiş, senin eşin ne iş yapıyordu? Konusu geçti mi, geçtiyse de hiç hatırlamıyorum. Ne kadar geç geliyormuş. Ben hep öğretmen diye düşünmüştüm.Evet born diyecektim :)
Eşim evli değilken odasını annesi değil hep kendi temizlermiş. Hala temiz ve titizdir. Ama kendini yormuyo bana yardım etmek için. Zaten akşam 9-10 gibi işi bitiyo haftaiçi. Haftasonu da yayık mode on olmak istiyo. Neyse Efeyi memeden kesmeye üç ay kaldı inşallah. Sonrasında hep beraber uyuruz inşallah :)
Evet kız korkulur bundan
Sen naptın kvye gittin mi?? Görümcen gelmiştir belki ondan çağırıyodur
Elifnaz inşallah siz de gönlünüze göre bir ev alırsınız :)
benim cene olmayinca sayfalar ilerlemez bacim. :111:
gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz..
Benim süte alıştırmam tam bir ayımı aldım. Üstünde durursan alışabilir. 30 ml ile başladık. Şimdi 400-500 ml içiyor.pipetle veya biberonla tv izlerken 200 ml içiyor. Uykularından önce veriyorum. Toplamda üç parçada veriyorum.
Aysecik de sut icmiyor. Su gunlerde gunduz emzirmiyorum. Gunluk cig sut aliyoruz. İcine bal, vanilya katip veriyoruz iki gundur. Renkli pipetler aldim marketten. Oyunla sebeklikle biraz iciyor. Ama bu sefer alisacak ins..
Bizimki de yogurt asla yemez..
Miniğim pipetle su içmeye bayılıyor.sorma ya, bizimki biberon bilmiyor. Pipeti babasi gecen gun bayagi ugrasti da ogretti. İsiriyordu bastakendinden pipetli suslu bardaklar var, alisir severse oyle bi sey alirsin..
Çok hoş görünüyor.Eki Görüntüle 1058169
Ay kakaolu ıslak kek üzerine hindistan cevizli karışım fikri... Cocostar kurabiyevari. Deneyen var mı yaa? Kulağa çok hoş geliyor.
Haftasonu misafir alacağım bunu da yapsam mı ki?
Hangi marka şalgam aldın? Hazır şalgamların tadını hiç beğenmiyorum. Mayısta annemler gelecek şalgam isteyip denemeyi düşünüyordum.Bu arada pembişim geçen senin şu şalgamlı bulgurlu salatayı denedim, beğendim. Haftasonuna onu da yapacağımmmSağolll
Bizimki de pipetle yaşıyor diyebilirim. Su için zaten pipetli suluğu kullanıyoruz, onun dışında da sütü özellikle pipetle içiyor.Miniğim pipetle su içmeye bayılıyor.
Çok hoş görünüyor.
Hangi marka şalgam aldın? Hazır şalgamların tadını hiç beğenmiyorum. Mayısta annemler gelecek şalgam isteyip denemeyi düşünüyordum.
Rabbim ailesine sabır versin, ne zor ya. Gerçekten ya, bunlara şeriat kanunları lazım!!!!Önce Pamire üzüldüm.. şimdi de Kars'taki 9 yaşındaki zavallı çocuk.. Allahım ,bu sapıklara adam gibi ceza verilsin artık ne olur.. İnsanlar parçalayarak öldürsün o şerefsizleri
Busmaicim öncelikle hayırlı olsun , dekorasyona başladınız sanırım , taşınmanın en zevkli güzel kısmıevet bugün evimdeyim..
kerem uyudu ben de yemeğe girişiyorum..
bir yandan internette perde modelleri bakmaya başladım. daha hiçbirşey yapmadım taşınma adına. işim zor.
bu arada mutfakta tezgah alnı duvarda kare kare lila-mor-beyaz renklerden oluşan taşlar. sizce perdede şöyle renkli tüller kullansam, tabi ki kalın kanatlar olmayacak güneşliği beyaz düşünüyorum. acaba çok mu boğar? yanında hardal yeşili de eklesem mi? bir de halı var. herşey lila olursa berbat olur. lilaya ne uyar bilemedim..
Eki Görüntüle 1055638
Önce Pamire üzüldüm.. şimdi de Kars'taki 9 yaşındaki zavallı çocuk.. Allahım ,bu sapıklara adam gibi ceza verilsin artık ne olur.. İnsanlar parçalayarak öldürsün o şerefsizleri
beğenmene sevindim canım senin gibi zevkli birinin de onaylaması beni memnun etti.Selâmlar güzel anneler , merak edip soran arkadaşlara teşekkürler , biz bu hafta yine yalnızız kuzucuklarımla, dolayısıyla benim için bir hayli yoğun geçiyor günler, bir taraftan da ders çalışıyorum ,
Hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum,
Hepinize mutlu huzurlu sağlıklı günler
Busmaicim öncelikle hayırlı olsun , dekorasyona başladınız sanırım , taşınmanın en zevkli güzel kısmı
Fotograftaki gibi renkli tüller çok hoş olur bence canım, hem geniş ışık alan bir odaymış mutfağın, canlı renkler ferah durur,
lila, mor , şeker pembe ve toprak yeşili( kırlent sanırım sonraki fotograftaki) , oradaki renk geçişleri çok güzel bayıldım, kesinlikle o tonları kullanmalısın,
Sağlıkla güzel günlerde oturun insallah , mutfağınız bahar gibi olacak ne güzel, son halinin fotografını da bekleriz lütfen
onları ayrı hücrelere koyuyorlarmış sanırım öldürülmemeleri içinÂmin, özellikle çocuk tecavüzlerinde kesinlikle idam veya hadım cezası verilmeli ki bir daha hicbir pislik yanaşamasın sabilere, o çocukların çektiği acıyı düşündükçe, o masumların yerine kendimi kendi çocuğumu koyup düşününce nefes alamıyorum boğuluyorum
Bazılarının Hapishanede icaplarına bakılıyor , af sebebi ile çıkıp başka canlar yakamadan , orada veriyorlar cezalarını neyse ki
biz gözlerine sert bakmaya kıyamazken annesi ne haldedir yavrucağın, içim yanıyor...Rabbim ailesine sabır versin, ne zor ya. Gerçekten ya, bunlara şeriat kanunları lazım!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?