Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

NFKayşecik pipetle içebiliyormu sütü. maaşallah ona.ben o şekilde hiç denememiştim bir deneyim bakalım belki hoşuna gider.
sorma ya, bizimki biberon bilmiyor. Pipeti babasi gecen gun bayagi ugrasti da ogretti. İsiriyordu basta kendinden pipetli suslu bardaklar var, alisir severse oyle bi sey alirsin..

tabii sen orda hormonsuz guzel cilek de bulursun.. Cilekli sut, nmmmm
Ben daha once muzlu vanilyali denemistim. Ne seviyorsa onu kat. Busmai cayla karistirip alistirmis sute.
Valla tatlım marketten başka biryerde görmedim çileği ama yenidünya çıkmış kocaman kocaman ağaçlarda. kv bahçede yok yenidünya. marketten alırım. yalnız hafta sonları köylü pazarı kuruluyor bulabilirsem ancak orda vardır. buarada çaylı süüüt. değişik geldi. tadı nasılki.

tabii sen orda hormonsuz guzel cilek de bulursun.. Cilekli sut, nmmmm
Ben daha once muzlu vanilyali denemistim. Ne seviyorsa onu kat. Busmai cayla karistirip alistirmis sute.

sorma ya, bizimki biberon bilmiyor. Pipeti babasi gecen gun bayagi ugrasti da ogretti. İsiriyordu basta kendinden pipetli suslu bardaklar var, alisir severse oyle bi sey alirsin..
keşinlikle haklısın. batuhanda ısırıyor. şu ağzı geniş olan suluklardan almıştım. ısırdı hatta kopardı attı. şimdi su içiyor onunla. pipet mantıklı geldi ama. kesin denicem.

Benim mesaim doldu. şimdi çıkıyorum. hepinizi öpüyorum.

sütle muhallebi , sütlaç filan yapsan yemiyormu?

bizimki yoğurdu yemekle birlikte yiyor.yemek haricinde içine

sevdiği meyveleride katsamda yemiyor.biberonlada ayran veriyorum.

seninki biberon hiç almadımı?

Hayır canım boludayım.
Oğluş üç aylıkken çalışmaya başladığım için mecbur biberon aldı. Şimdi de 1 biberon içiyo ben yokken. Valla bırakınca süte de alıştırmayın diyolar geceleri bilmiyom napıcaz :/

benim cene olmayinca sayfalar ilerlemez bacim. :111:

gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz..

Oooooo aman sabahlar olmasınnnnn :)

çarşamba pazarına laf söyletmem yıllarca yaşadım fatihte gittiğim sayılıdır ama şimdi burnumda tütüyor...

alıştırma meselesi bence...sen becerikli göstermeseydin alışmazdı

anaaammm! Maşallah valla

Pembiş de aramızda beceriklilikte açık ara birinci.
Becerikli ve çalışkan kadının kocası ;beceriksiz ve uyuşuk oluyor ben bunu bilir bunu söylerim:)
Doğru bir tespit olabilüüü

Ay kakaolu ıslak kek üzerine hindistan cevizli karışım fikri... Cocostar kurabiyevari. Deneyen var mı yaa? Kulağa çok hoş geliyor.
Haftasonu misafir alacağım bunu da yapsam mı ki?

Bu arada pembişim geçen senin şu şalgamlı bulgurlu salatayı denedim, beğendim. Haftasonuna onu da yapacağımmm Sağolll

Pembiş, senin eşin ne iş yapıyordu? Konusu geçti mi, geçtiyse de hiç hatırlamıyorum. Ne kadar geç geliyormuş. Ben hep öğretmen diye düşünmüştüm.

benim cene olmayinca sayfalar ilerlemez bacim. :111:

gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz..

Benim süte alıştırmam tam bir ayımı aldım. Üstünde durursan alışabilir. 30 ml ile başladık. Şimdi 400-500 ml içiyor.pipetle veya biberonla tv izlerken 200 ml içiyor. Uykularından önce veriyorum. Toplamda üç parçada veriyorum.

Miniğim pipetle su içmeye bayılıyor.

Çok hoş görünüyor.

Bu arada pembişim geçen senin şu şalgamlı bulgurlu salatayı denedim, beğendim. Haftasonuna onu da yapacağımmm Sağolll
Hangi marka şalgam aldın? Hazır şalgamların tadını hiç beğenmiyorum. Mayısta annemler gelecek şalgam isteyip denemeyi düşünüyordum.

Önce Pamire üzüldüm.. şimdi de Kars'taki 9 yaşındaki zavallı çocuk.. Allahım ,bu sapıklara adam gibi ceza verilsin artık ne olur.. İnsanlar parçalayarak öldürsün o şerefsizleri

Bizimki de pipetle yaşıyor diyebilirim. Su için zaten pipetli suluğu kullanıyoruz, onun dışında da sütü özellikle pipetle içiyor.

keki deneyeceğim sanırım ya, çok cazip geldi bana

Şalgamı normalde sevmem, içemem. Eşim küçük bi şişeyle almış getirmiş ama markasına da hiç bakmadım anlamadığım için dikkat etmedim ama zaten şalgam tadı yok gb bişeydi. Yada salataya yakıştığı için o tadı ben almadım. Senin şalgam özel gelecekse onun tadı başka olur tabiiiiii

Önce Pamire üzüldüm.. şimdi de Kars'taki 9 yaşındaki zavallı çocuk.. Allahım ,bu sapıklara adam gibi ceza verilsin artık ne olur.. İnsanlar parçalayarak öldürsün o şerefsizleri
Rabbim ailesine sabır versin, ne zor ya. Gerçekten ya, bunlara şeriat kanunları lazım!!!!

Son düzenleme:
Selâmlar güzel anneler , merak edip soran arkadaşlara teşekkürler , biz bu hafta yine yalnızız kuzucuklarımla, dolayısıyla benim için bir hayli yoğun geçiyor günler, bir taraftan da ders çalışıyorum ,
Hasta olan kuzucuklara acil şifalar diliyorum,
Hepinize mutlu huzurlu sağlıklı günler

Busmaicim öncelikle hayırlı olsun , dekorasyona başladınız sanırım , taşınmanın en zevkli güzel kısmı
Fotograftaki gibi renkli tüller çok hoş olur bence canım, hem geniş ışık alan bir odaymış mutfağın, canlı renkler ferah durur,
lila, mor , şeker pembe ve toprak yeşili( kırlent sanırım sonraki fotograftaki) , oradaki renk geçişleri çok güzel bayıldım, kesinlikle o tonları kullanmalısın,
Sağlıkla güzel günlerde oturun insallah , mutfağınız bahar gibi olacak ne güzel, son halinin fotografını da bekleriz lütfen

Âmin, özellikle çocuk tecavüzlerinde kesinlikle idam veya hadım cezası verilmeli ki bir daha hicbir pislik yanaşamasın sabilere, o çocukların çektiği acıyı düşündükçe, o masumların yerine kendimi kendi çocuğumu koyup düşününce nefes alamıyorum boğuluyorum
Bazılarının Hapishanede icaplarına bakılıyor , af sebebi ile çıkıp başka canlar yakamadan , orada veriyorlar cezalarını neyse ki

beğenmene sevindim canım senin gibi zevkli birinin de onaylaması beni memnun etti.
şu an sadece kafamda karar vermeye çalışıyorum 1-2 hafta içinde eksiklerimizi aramaya başlayacağız. hamileyken çok gezemem diye şimdiden kafamda belirlemek istiyorum.
zaten eşya almıyoruz, sadece perde ve 1-2 eksik halı. Halıcıları dolaşmadan internetteki halı modellerine bakıp öyle gideyim dedim. bir de oturma grubumun kumaşı değişecek, bakalım olursa..
zaten birkaç gündür bu haberlerden sonra hiç birşeyde gözüm yok Allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin.

Bana herkes şaşırıyor "yeni eve yeni eşyalar almıyor musun??" diye. Ben sağlam eşyamı neden değiştireyim, boşuna israfa gireyim ki. zaten yumurcaklar harap ediyorlar hepsini, tepe tepe kullansınlar işte:)
onları ayrı hücrelere koyuyorlarmış sanırım öldürülmemeleri için
Rabbim ailesine sabır versin, ne zor ya. Gerçekten ya, bunlara şeriat kanunları lazım!!!!
biz gözlerine sert bakmaya kıyamazken annesi ne haldedir yavrucağın, içim yanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…