kızlar, eşim birkaç gün önce tam hatırlamıyorum 3-4 yada 5 gün önce olabilir
yeşil kabak getirmişti. kaç gündür fırsat olmadı, bugün yemek yapacaktım ama baktımki yumuşamışlar. sünger gibi, parmağımla
bastığım bölge içeri giriyor resmen. bilemedim, ama artık yemek olmazlar di mi?:26:
Siz böyle anlattıkça monteigne'nin alışkanlıklar denemesi aklıma geliyor.Bizim kv ve kp de aynı mantık. Ben çocuk uysallaşsın diye uğraşıyorum, onlar arya başka çocukları sıkıştırdıkça mest oluyorlar, pekiştiriyorlar. Gözü açık olacakmış, kendini ezdirmeyecekmiş
Benim gb uysal bi annenin nasıl böyle bir çocuğu oluyor bazen anlamıyorum:44:
Toplamda az uyuyormuş aslında, gündüz uyumadı gerek. Gerçi bu çocuklara akıl sır ermez.Ahahaha yazdiklarimin yarissinda cevaplaya basmisim sonra da kendi.kendime yazmisim :)))) valla ben konusmaktan biktim onlar.hareketlerinden vazgecmedi...
Busmai yasirin ogle uykusunda da her zamanki gibi yatagina yatiriyorum ben de kendi yatagimda oluyorum bazen ninnimsoyle diyo bazen sus.diyo artik oyle uyuyodu nasi isterse ama simdi guluyo kendini asagi atiyo ayaga.kalkiyo yok yani uyumuyo ama uykusu deli.gb var biliyorum
nfkcim sende saatleri sormussun gece.9.30-10 gb uyuyo sabah 7de kalkiyo bu yasta bi cocuk icin cok muki
Ne çık şey yapmışsınız. Burada hava kapalı. Yemek ve kızıma irmikli sütlü tatlı yaptım.Okuldan geldim, önceden tuşuna bastığım ve yıkanan çamaşırları astım. Oğluşumu hazırlayıp parka götürdüm. 1 saat koşturdu, kaydıraklardan yüzüstü kaydı vs. Büyük çocuklar yakalamaç oynarken o kaçıyo onlardan saf gibi :) parkta bi de küçük, tasmalı bir köpek vardı. Bi de onu sevdik bi güzel. E daha nolsunnnnnn :)? Şimdi de hasret giderip (emzirip yani) yemeğe girişicem. Bu arada ben sanırım oğlumu azaltarak veya konuşarak kesemicrm memeden. Kesin bişiler sürmem gerekecek. Bakalım bu yaz neler olacakkkk???
büyük kıza h&m den şalvar tarzı pantalonlar varya ondan aldım. gözüm kaldı. kendime mangodan baktım pahaliydi sadece tatilde giymek için değmez diye bıraktım. pazara gelir Mayıs ayında Bakırköy pazarına gitmek istiyorum canta işinide oradan halledecegim. yani inşallahcanım benim, ne güzel başlamışsın sözüne.. amin diyorum tüm dualarına
bugün senin için zor bi gün olmuş, hamile olmasan dahi bu dediklerin zorlar insanı..
ben bu tür yaramazlıklarında pek kızamıyorum.
yapay olarak sesimi ve yüzümü ciddileştirip parmağımı şu şekilde sallayıp olmaz, hayır, yasak diyorum
kimi söküyor, kimi sökmüyor. beni adam akıllı geren, ciddi anlamda bağırdığım ve kızdığım tek şey; güvenliğini tehlikeye atması.
koltuğun üstünde koşuyor, kolçağından sarkıyor mesela o zaman acayip geriliyorum
oyuncak toplama mevzuuna gelince akşam yatmaya giderken oyuncaklarını beraber topluyoruz.
gündüz de yemek yiyeceksek, dışarı çıkacaksak onu kullanıyorum. hadi oyuncaklarını sepete koy yemek yiyicez, atta gidicez diye.
çoğunlukla topluyor. ben de başında durup aferin diyip alkışla destek veriyom tabi
ama elifnazın dediği gibi henüz ciddi bi otorite ve disiplin için çok erken.. sabahtan akşama kadar beraberiz
yüzgöz oluyoruz tabi. bazen gözümün içine baka baka, yapma dediğim şeyi yapıyor, üç karış boyuyla beni deniyor zilli.
bu ara eşimi otorite göstermeye çalışıyorum. baba olmaz diyor diyorum. hatta eşime de kız babası diyorum da, o da yalandan hıııııdiyo.
ama o etkili oluyor hakikaten. belki onu daha az gördüğü için lafını ikiletmiyor olabilir.
ben de şimdiden ziyade o zamanları düşünüp kendimi geliştirmek istiyorum.
eşime sürekli altyapı yapıyorum bu ara
doğma büyüme göztepeliyim ben
ah canım beniiiiim, hala çanta alacağım diyor
şuan sezon yeni bi de, birkaç hafta daha beklersen fiyatlar makul düzeye inecektir. olmazsa başka mağazalardan bak..
anamm çok tatlı olmuşturrr. güle güle kullansın. bende dün alışveriş yaptım kendime. iki pantolon,5 tişört, 1 ayakkabı aldım.iyi oldu walla. ankaradan hiçbişey getirmemiştim. 2 aydır işyerine 3 parça kıyafetle gidiyordum. bu arada el alışkanlığı heralde kv balkona kilitleyip alışverişe gitmişim.büyük kıza h&m den şalvar tarzı pantalonlar varya ondan aldım. gözüm kaldı. kendime mangodan baktım pahaliydi sadece tatilde giymek için değmez diye bıraktım. pazara gelir Mayıs ayında Bakırköy pazarına gitmek istiyorum canta işinide oradan halledecegim. yani inşallah
büyük kıza h&m den şalvar tarzı pantalonlar varya ondan aldım. gözüm kaldı. kendime mangodan baktım pahaliydi sadece tatilde giymek için değmez diye bıraktım. pazara gelir Mayıs ayında Bakırköy pazarına gitmek istiyorum canta işinide oradan halledecegim. yani inşallah
ohh afiyet bal şeker olsun minnağa. burda hava güneşli ama ben üşüyorum yine hasta olcam galiba. bağışıklık sistemim baya çökmüş galiba.Ne çık şey yapmışsınız. Burada hava kapalı. Yemek ve kızıma irmikli sütlü tatlı yaptım.
Bu arada biz geçen salıdan beri emmiyoruz. Salı günü bir emdi. Sonra hiç istemedi, ben de vermedim. Bıraktık sanırım.
barbunyayı önceden haşlayıp dondurucuya mı atıyorsun.yok olmaz. malum bizimde market alisverisi bugüne kaldı. kurtarıcım barbunya yaptım.
ana oğul maaaşallah iyi koşturmuşsunuz. memeden niye kesmek istiyorsunki. bırak emsiin kız istiyorsa ne güzel işte.Okuldan geldim, önceden tuşuna bastığım ve yıkanan çamaşırları astım. Oğluşumu hazırlayıp parka götürdüm. 1 saat koşturdu, kaydıraklardan yüzüstü kaydı vs. Büyük çocuklar yakalamaç oynarken o kaçıyo onlardan saf gibi :) parkta bi de küçük, tasmalı bir köpek vardı. Bi de onu sevdik bi güzel. E daha nolsunnnnnn :)? Şimdi de hasret giderip (emzirip yani) yemeğe girişicem. Bu arada ben sanırım oğlumu azaltarak veya konuşarak kesemicrm memeden. Kesin bişiler sürmem gerekecek. Bakalım bu yaz neler olacakkkk???
İlahi kız, çok güldüm. Kadını nasıl kilitledin, arkandan kapıya vurmadı mı?aldıklarını güle güle giy.anamm çok tatlı olmuşturrr. güle güle kullansın. bende dün alışveriş yaptım kendime. iki pantolon,5 tişört, 1 ayakkabı aldım.iyi oldu walla. ankaradan hiçbişey getirmemiştim. 2 aydır işyerine 3 parça kıyafetle gidiyordum. bu arada el alışkanlığı heralde kv balkona kilitleyip alışverişe gitmişim.
Güle güle giysin minik kuş. Ne şeker olmuştur.büyük kıza h&m den şalvar tarzı pantalonlar varya ondan aldım. gözüm kaldı. kendime mangodan baktım pahaliydi sadece tatilde giymek için değmez diye bıraktım. pazara gelir Mayıs ayında Bakırköy pazarına gitmek istiyorum canta işinide oradan halledecegim. yani inşallah
Merhaba ecrinn inşallah ve amin diyorum. negüzel dua etmişsin. oğlumuz baya yaramazmış. ama inan birtek sende değil bu durum batuhanda aynı çok yaramaz. dün cezveyi ters çevirip tek ayağıyla üstüne basmış. tezgahın üzerindekilere ulaşmak için. düşünün artık. dağıtmasından geçtim artık çekmecede nekadar çatal kaşık varsa hepsini yere yada televizyon sehbasının arkasına dolduruyor. yada teker teker lavabonun içine atıyor. benimde sabrım taşıyor bazen ama kızıyorum çokta iyi anlıyor ama gülünce hiçbirşey yapmamış gibi aynı yaramazlığa devam ediyor. oyuncaklarını toplama alışkanlığı var beraber topluyoruz. kendiliğinden toplamaz. çok kızmamak lazım ama tavır koyup ciddiyeti bozmazsak bir süre tabi anlayacaktır. batuhana kızınca boynuma sarılıyor bazende ağlamaklı oluyor o yüzden fazla kızamıyorum. süper dadıdaki çocuklar gerçekten çok tahammül edilmezler inşallah bizim kuzular böyle olmazlar korkuyorum valla bende. bir ara bu programı izlemiştim. bazı şeyler hiç mantıklı gelmedi ama bana. ceza olayı falan.Yeni hqftamiz cokkkk guzel olsun canlarr..Hz.MUhammed(SaV) efendimizin kutlu dogum haftasi da hayirlara vesile olsun insAllah..Bugun cok aksiuonlu bi sabah gecirdik..oglusa krep yapayim dedim bugun omlet yerine..arkamda dolasan haydutum caydanligi tazgahin ustunden yere devirdi..hadi jel yollugu kaldirdim yiamaya mutfagi sildim neyse..sonrada bizimki salondaki masada yemek istedi ;normalde aksam yemeklerimizi orda yedigimiz icin sanirim..neyse onada tamam dedim..krepin yarisini yedi kalani eliyle parcaladi yerlerede dokuldu tabi..ustunede portakal suyu vardi bibeeronunda onuda yerlere sacti biraz..benim sarterler atti tabi..ne yalan soyleyim ellerine vurdum bi daha boyle yapmiyacaksin diye..sonrada oyuncaklari dagitti heryere onu topla diye benden bi zilgit yedi..vesselam sonra vrdugum ve bagirdigim icin vicdan yaptim ama..inanin yoruluyorum ya..isyapmayip sadece dqgittiklarini toplamak bile yetiyor..simdi soruyorum size ne yapmaliyim..herkeste ayni sikintilar var mi..ne zaman esyalarini toplatma asamasina gecmeliyiz..gec kalmak istemiyorum..dun aksam super dadiya baktinzmi..cocuk 4 yasinda resmen canindan bezdirmisti kadini..dun gece uyuyamadim resmen..simdi yapacagimiz bi yanlis ileride dahada buyuyerek karsimiza sorun olarak cikabilirmi..yani kisaca arkaslae tukenmislik sendromu yasiyorum bende galiba:)
Ne çık şey yapmışsınız. Burada hava kapalı. Yemek ve kızıma irmikli sütlü tatlı yaptım.
Bu arada biz geçen salıdan beri emmiyoruz. Salı günü bir emdi. Sonra hiç istemedi, ben de vermedim. Bıraktık sanırım.
barbunyayı önceden haşlayıp dondurucuya mı atıyorsun.
ana oğul maaaşallah iyi koşturmuşsunuz. memeden niye kesmek istiyorsunki. bırak emsiin kız istiyorsa ne güzel işte.
Yeni hqftamiz cokkkk guzel olsun canlarr..Hz.MUhammed(SaV) efendimizin kutlu dogum haftasi da hayirlara vesile olsun insAllah..Bugun cok aksiuonlu bi sabah gecirdik..oglusa krep yapayim dedim bugun omlet yerine..arkamda dolasan haydutum caydanligi tazgahin ustunden yere devirdi..hadi jel yollugu kaldirdim yiamaya mutfagi sildim neyse..sonrada bizimki salondaki masada yemek istedi ;normalde aksam yemeklerimizi orda yedigimiz icin sanirim..neyse onada tamam dedim..krepin yarisini yedi kalani eliyle parcaladi yerlerede dokuldu tabi..ustunede portakal suyu vardi bibeeronunda onuda yerlere sacti biraz..benim sarterler atti tabi..ne yalan soyleyim ellerine vurdum bi daha boyle yapmiyacaksin diye..sonrada oyuncaklari dagitti heryere onu topla diye benden bi zilgit yedi..vesselam sonra vrdugum ve bagirdigim icin vicdan yaptim ama..inanin yoruluyorum ya..isyapmayip sadece dqgittiklarini toplamak bile yetiyor..simdi soruyorum size ne yapmaliyim..herkeste ayni sikintilar var mi..ne zaman esyalarini toplatma asamasina gecmeliyiz..gec kalmak istemiyorum..dun aksam super dadiya baktinzmi..cocuk 4 yasinda resmen canindan bezdirmisti kadini..dun gece uyuyamadim resmen..simdi yapacagimiz bi yanlis ileride dahada buyuyerek karsimiza sorun olarak cikabilirmi..yani kisaca arkaslae tukenmislik sendromu yasiyorum bende galiba:)
yok yaa o balkonda güneşleniyormuş. wc gitmek için kalkmış kapı kilitli. isteyerek olmadı walla. bayaa sinirlenmiş. he hee.İlahi kız, çok güldüm. Kadını nasıl kilitledin, arkandan kapıya vurmadı mı?aldıklarını güle güle giy.
ehliyet şart yaa burda motorsiklet kullanıyorlar genelde. bende ona heves ettim eşim izin vermiyor yolda çok sıkıştırıyorlar diye.NFk araba kullanmak icin atakta bulunuyosun sanirim en kisa zamanda..iyi yaparsin valla canim..benim ehliyetim var hatta bi ara arabamda vardi ama trafige tam olaak ciktim diyemem..bi ara ozel ders aldim kurs hocasindan 2 hafta gayet guzeldi tam cikiyordumki trafige hamile oldugumu ogrendim pasaya..stres yaparim vs diye erteledim sonraya..simdi tekrar depresti araba kullanma istegim ama sanirim otamatik olursa daha rahat oluruz..ozellikle 2cocukla..eger degistirebilirsek arabayi tabiki..
çokda uyumuyormuş normalde uyuması lazım öğlen için ama demekki oyundan geri kalmak istemiyor inşallah düzene girer
pahalı yaa ben şahsen o kadar para veremem yani :44:
sağol canım sizde gidin eminim beğenirsiniz
Eki Görüntüle 1068326 Eki Görüntüle 1068327
biz bu trene bindik 3 kişi melisa ile beraber biraz zor sığdık ama kalabalık bir aile vardı
onlar rahat sığdı valla sizde sığarsınız
sor güzelim ama senin kadar bilemem yani
benim için birazdan yarısı olacak
hımm sende biliyorsun yani çok kişi biliyormuş da bu yeni halinden haberi yokmuş
bazen insanın sabrını zorlayabiliyorlar evet bende bazen ellerine vuruyorum ama bazı şeyleride anlaması lazım vuruyorum diyorum ama dokunuyorum sanki kıyamıyoruz ki gülüyor zaten ne anladım ben bu vurma işinden
onların mantıklarını birde ben anlasam.Bizim kv ve kp de aynı mantık. Ben çocuk uysallaşsın diye uğraşıyorum, onlar arya başka çocukları sıkıştırdıkça mest oluyorlar, pekiştiriyorlar. Gözü açık olacakmış, kendini ezdirmeyecekmiş
Benim gb uysal bi annenin nasıl böyle bir çocuğu oluyor bazen anlamıyorum:44:
waaaaaw süpperr negüzel eğlenmişsiniz. bende burda yeni eğlenceli yerler keşfetmeye çalışıyorum batuş için.herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
bugün gene toplantı var bu akşam burdayım yanineyse cuma izin yapınca biraz soğudu içim
hafta sonu göztepe özgürlük parkına gittik yenilendiğini söylemişti arkadaşlarım çok metettiler
bizde bir gidelim dedim ayy çok memnun kaldık gitmek isteyenlere duyrulur pazar günü havada güzel sayılırdı
herkes ordaydı sanki bir sürü oyuncak oyun alanları falan süper bir gün geçirdik ailecek
en güzelide herşeyi beraber yapabilmemiz park içinde tren turu var işte üçümüz birden binebildik zor sığdık ama olsun
bindik tur attık melisanın çok hoşuna gitti parklarda da şey dikkatimi çekti tüm anne babalarda aynı
kaydıraklardan kayıyorlar eskiden olsa koca koca insanlar ayıp değilmi derdim belkide ama bizde yapınca
bebeğinle birlikte çok eğlenceli oldu içerde birde büyük çay bahçesi gibi biryer var doğum günü falan yapıyorlardı
fiyatlar çok ucuz olmasada makul sayılır ama oyuncaklar iyiydi 2,5 tl tavsiye ederim yani
diğer bölgeleride vardı ama biz gidemedik melisanın uykusu geldi artık bir dahaki sefere diğer taraflarıda keşfederiz
hepinizi tek tek öpüyorum şimdiden belkim giremem toplantı hazırlıklarından arada patron geç gelirse girerim yine
ben ayakkabıya kota ve özel kıyafete verdiğim paraya hiç acımıyorum. gerisi çok önemli değil.dün mangoda beğendim bir pantalon renk tonu uymadı tunigime. iyiki de uymamis 89 tl pahalı değil mi yahu.
geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın. bende tam iyileştim derken yeniden hasta olcam galiba. off yaaa.Herkese günaydınnnn....
bütün kemiklerim sızlıyor, hastalık arefesindeyim sanırım. Kolumu kaldıracak halim yok. Akşamdan beri ilaç alıyorum inş etki eder.
benim çıkmam gerekiyor. eşimin doğumgünü karşıya geçip ayakkabı ve kemerini alıcam hediye olarak. öpüyorum hepinizi.Herkese günaydınnnn....
bütün kemiklerim sızlıyor, hastalık arefesindeyim sanırım. Kolumu kaldıracak halim yok. Akşamdan beri ilaç alıyorum inş etki eder.
Ana-oğul kavgası haaaaaa.Tam da çocukların eline vurmak vs demişken Efe benden nasibini aldı. Tahta bloklarını topluyorduk. Aramıxda bir adım mesafe vardı. Bana bir fırlattı elindekini; tam sivri ucu alnıma isabet etti. Manyak canım acıdı. O sinirle de koluna bi güzel vurdum. Bağırıp ağlamaya başladı. Baktı ben de ona bağırıyorum bu sefer ağlayıp sarılmaya başladı. Baktı sarılmıyorum iyice gözyaşı dökmeye başladı. Sonra öptüm barıştık. Hiç pişman değilim. Okadar canım acıyoki. Ve resmen alnımda boynuz gibi bir tepecik oluştu! Can yakarsan canın yanarı öğrensin.. Haydut Efe...
Ben de bırakmış gibi akıl vereceğim amaAy hadi maşallah diyim :)
Haziran sonu iki yaşında olacak ya inşallah ozaman kesicem ama huyum gereği öncesinde araştırma yapıyorum :)
Aldıklarını güle güle giy şekerim bu arada. Kvye de oh olmuş haha
Elifnaz bence sen siyah çanta alamayacaksınnnnnkızın da güle güle kullansın pantolonunu. Foto ekle ig ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?