Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Okuldan geldim, önceden tuşuna bastığım ve yıkanan çamaşırları astım. Oğluşumu hazırlayıp parka götürdüm. 1 saat koşturdu, kaydıraklardan yüzüstü kaydı vs. Büyük çocuklar yakalamaç oynarken o kaçıyo onlardan saf gibi :) parkta bi de küçük, tasmalı bir köpek vardı. Bi de onu sevdik bi güzel. E daha nolsunnnnnn :)? Şimdi de hasret giderip (emzirip yani) yemeğe girişicem. Bu arada ben sanırım oğlumu azaltarak veya konuşarak kesemicrm memeden. Kesin bişiler sürmem gerekecek. Bakalım bu yaz neler olacakkkk???

yok olmaz. malum bizimde market alisverisi bugüne kaldı. kurtarıcım barbunya yaptım.

Siz böyle anlattıkça monteigne'nin alışkanlıklar denemesi aklıma geliyor.

Toplamda az uyuyormuş aslında, gündüz uyumadı gerek. Gerçi bu çocuklara akıl sır ermez.

Ne çık şey yapmışsınız. Burada hava kapalı. Yemek ve kızıma irmikli sütlü tatlı yaptım.
Bu arada biz geçen salıdan beri emmiyoruz. Salı günü bir emdi. Sonra hiç istemedi, ben de vermedim. Bıraktık sanırım.

büyük kıza h&m den şalvar tarzı pantalonlar varya ondan aldım. gözüm kaldı. kendime mangodan baktım pahaliydi sadece tatilde giymek için değmez diye bıraktım. pazara gelir Mayıs ayında Bakırköy pazarına gitmek istiyorum canta işinide oradan halledecegim. yani inşallah

Merhaba arkadaşalar. sayfa bayaa ilerlemiş ve ben nerden başlıcam bilmiyorum. cevap veremediğim arkadaşlarım varsa kusura bakmasın atlamış olabilirim yani yanlış anlamayın cevap vermiyorum diye. herkezin nekadar iyiniyetli olduğunu gördüm. bana çok destek verdiniz çok saolun. iyiki varsınız canlar. hepinizi çok seviyorum. hepiniz harika annelersiniz. hatta mükemmelsiniz.

anamm çok tatlı olmuşturrr. güle güle kullansın. bende dün alışveriş yaptım kendime. iki pantolon,5 tişört, 1 ayakkabı aldım.iyi oldu walla. ankaradan hiçbişey getirmemiştim. 2 aydır işyerine 3 parça kıyafetle gidiyordum. bu arada el alışkanlığı heralde kv balkona kilitleyip alışverişe gitmişim.

ohh afiyet bal şeker olsun minnağa. burda hava güneşli ama ben üşüyorum yine hasta olcam galiba. bağışıklık sistemim baya çökmüş galiba.

yok olmaz. malum bizimde market alisverisi bugüne kaldı. kurtarıcım barbunya yaptım.
barbunyayı önceden haşlayıp dondurucuya mı atıyorsun.

ana oğul maaaşallah iyi koşturmuşsunuz. memeden niye kesmek istiyorsunki. bırak emsiin kız istiyorsa ne güzel işte.

İlahi kız, çok güldüm. Kadını nasıl kilitledin, arkandan kapıya vurmadı mı?aldıklarını güle güle giy.

Güle güle giysin minik kuş. Ne şeker olmuştur.

Merhaba ecrinn inşallah ve amin diyorum. negüzel dua etmişsin. oğlumuz baya yaramazmış. ama inan birtek sende değil bu durum batuhanda aynı çok yaramaz. dün cezveyi ters çevirip tek ayağıyla üstüne basmış. tezgahın üzerindekilere ulaşmak için. düşünün artık. dağıtmasından geçtim artık çekmecede nekadar çatal kaşık varsa hepsini yere yada televizyon sehbasının arkasına dolduruyor. yada teker teker lavabonun içine atıyor. benimde sabrım taşıyor bazen ama kızıyorum çokta iyi anlıyor ama gülünce hiçbirşey yapmamış gibi aynı yaramazlığa devam ediyor. oyuncaklarını toplama alışkanlığı var beraber topluyoruz. kendiliğinden toplamaz. çok kızmamak lazım ama tavır koyup ciddiyeti bozmazsak bir süre tabi anlayacaktır. batuhana kızınca boynuma sarılıyor bazende ağlamaklı oluyor o yüzden fazla kızamıyorum. süper dadıdaki çocuklar gerçekten çok tahammül edilmezler inşallah bizim kuzular böyle olmazlar korkuyorum valla bende. bir ara bu programı izlemiştim. bazı şeyler hiç mantıklı gelmedi ama bana. ceza olayı falan.

Ay hadi maşallah diyim :)

barbunyayı önceden haşlayıp dondurucuya mı atıyorsun.

ana oğul maaaşallah iyi koşturmuşsunuz. memeden niye kesmek istiyorsunki. bırak emsiin kız istiyorsa ne güzel işte.

Haziran sonu iki yaşında olacak ya inşallah ozaman kesicem ama huyum gereği öncesinde araştırma yapıyorum :)

Aldıklarını güle güle giy şekerim bu arada. Kvye de oh olmuş haha

Elifnaz bence sen siyah çanta alamayacaksınnnnn kızın da güle güle kullansın pantolonunu. Foto ekle ig ye

İlahi kız, çok güldüm. Kadını nasıl kilitledin, arkandan kapıya vurmadı mı?aldıklarını güle güle giy.
yok yaa o balkonda güneşleniyormuş. wc gitmek için kalkmış kapı kilitli. isteyerek olmadı walla. bayaa sinirlenmiş. he hee.

ehliyet şart yaa burda motorsiklet kullanıyorlar genelde. bende ona heves ettim eşim izin vermiyor yolda çok sıkıştırıyorlar diye.

onların mantıklarını birde ben anlasam.

waaaaaw süpperr negüzel eğlenmişsiniz. bende burda yeni eğlenceli yerler keşfetmeye çalışıyorum batuş için.

dün mangoda beğendim bir pantalon renk tonu uymadı tunigime. iyiki de uymamis 89 tl pahalı değil mi yahu.
ben ayakkabıya kota ve özel kıyafete verdiğim paraya hiç acımıyorum. gerisi çok önemli değil.

Herkese günaydınnnn....

bütün kemiklerim sızlıyor, hastalık arefesindeyim sanırım. Kolumu kaldıracak halim yok. Akşamdan beri ilaç alıyorum inş etki eder.
geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın. bende tam iyileştim derken yeniden hasta olcam galiba. off yaaa.

Herkese günaydınnnn....

bütün kemiklerim sızlıyor, hastalık arefesindeyim sanırım. Kolumu kaldıracak halim yok. Akşamdan beri ilaç alıyorum inş etki eder.
benim çıkmam gerekiyor. eşimin doğumgünü karşıya geçip ayakkabı ve kemerini alıcam hediye olarak. öpüyorum hepinizi.

Tam da çocukların eline vurmak vs demişken Efe benden nasibini aldı. Tahta bloklarını topluyorduk. Aramıxda bir adım mesafe vardı. Bana bir fırlattı elindekini; tam sivri ucu alnıma isabet etti. Manyak canım acıdı. O sinirle de koluna bi güzel vurdum. Bağırıp ağlamaya başladı. Baktı ben de ona bağırıyorum bu sefer ağlayıp sarılmaya başladı. Baktı sarılmıyorum iyice gözyaşı dökmeye başladı. Sonra öptüm barıştık. Hiç pişman değilim. Okadar canım acıyoki. Ve resmen alnımda boynuz gibi bir tepecik oluştu! Can yakarsan canın yanarı öğrensin.. Haydut Efe...

Son düzenleme:
Ana-oğul kavgası haaaaaa.bazen getçekten bilmeden canımızı çok yakıyorlar. Neyse öpüşüp barışmışsınız.

Ben de bırakmış gibi akıl vereceğim ama bence günlük emzirme sayısını azalt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…