- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
ipegin üst diside çıkıyor. uykusundan uyanıyor yavrucak. halıları göndereceğim yine, bu sefer geldikten sonra üstüne bir şey serecegim. Böyle olmuyor. yavs yavas perde yikama isinede girmem lazım. evin de suprulmesi lazım ama ben cekirdek citliyorum. cok is var bi yerinden başlayayım
aşkolsun canım olurmu öyle şey bende bazen çoğu kişiyi unutuyorum önemli değil yani
hayır olsun inşallah ben bakıcıya bırakıyorum kızımı zaten rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
yerim ben onu yaa ne güzel annesinide düşünmüş
sen bugün mü gidecektin canım mağazaya bende gene birkaç mağazayı aradım şimdi tepe natilus mağazasında krem rengi üzerine pembe kalpli olan bir şişme yeleğimiz var dedi eğer sen orda yok dersen akşam bir fırsat bulursam melisa ile gidip bakmayı planlıyorum:44:
ayşecikle kendi adıma bi çılgınlık yapıp, bastonu almadan yürüyerek sahildeki büyük parka gittim.
2,5 saat oynadı yine de ağlayarak çıktı parktan. gidiş dönüş hakikaten güç oldu.
ayşecik anamı ağlattı, ama onun da anası ağladı yaniii :111:
işin kötüsü cüzdan da evde kalmış. taksi çevireyim mi diye düşünürken yürü yürü eve vardım.
ayşeciği yıkayıp uyuttum, ben de duş aldım, yemek yedim. şimdi bir saat kestirmeyi düşünüyorum inş.
sonra kalkıp yemek yapıcam..
çekirdek mi çıtlıyosun?
amaaan, yavaş yavaş yaparsın bacım ya, acele etme..
born, ben de cepten girdiğimde görülmüyor video. maher zain- ya nebi selam aleyke
linke tıkla cicim..
http://www.dailymotion.com/video/xl1sms_maher-zain-ya-nebi-selam-aleyke-muzik_music
evet, hakikaten var bi mazoşistlik..
aslında tam 2 yaşına kadar bekleyecektim ama hastalıktan dolayı iyice huy değiştirdi
sürekli emmek istiyordu. gündüz zaten bi şekilde oyaladım. sadece iki kez uykudan önce emziriyordum.
sonra onu da kestim. gece de kendi kalkmıyor. buna ben de şaşırdım doğrusu.. aman şeytan kulağına kurşun..
en korktuğum gece kalkıp ağlaması çünkü.. :18:
canıııım, yeni yaşın hayırlı olsun. inş bu sene her şey dilediğinden de güzel olur senin için.
ailenle mutlu huzurlu nice yıllara
niye son emzirmen yaa?! belkim bi dene daha olur
eneeeem!! büyüyünceki halini düşünemiyorum o zaman
canım geçmiş olsun ipekçiğe.kızım olsa ipek ismi çok güzel oluır diyordum kısmet.BEN DE HALILARIMI EN SON GÖNDERDİKTEN SONRA ÜZERLERİNİÖRTTÜM VE ÇOK RAHAT ETTİM.HAFTADA BİR ÖRTÜLERİ DE HAFTADA BİR YIKIYORUM BAYA PRATİK OUYOR.
Evet canım annemi bekliyorum o gelince çıkıp bakıcam inşaallah.. Sen işten çıkmadan haber vermiş olurum .. Istersen ayırt onu da yine de,
Ay zara da kız çocuklarına acayip güzel elbiseler yapmışlar , girince almadan durabiliyor musun ? Dün bi kız bebek daha düşündüm mini mini elbiseleri görünce, sonra kendime geldim vazgeçtim
Kızlar bu halilara örttüğünüz polar örtü mü, yıkamaya veriyim gelince ben de sereyim bari, hepsi açık renk , sürekli leke silmekten fenalık geldi bana da..
ay maşallah ya o günler bize de nasip olur inşallah.çok güzel bir duygu olsa gerek:)))elifnaz, nfk, bahar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim , güzel dualarınız hepimiz için gerçek olsun inşaallah
bu yıl en anlamlı en değerli en güzel hediyemi kızımdan aldım , yastık şekli verdiği kağıdın içine pamuk doldurmuş, üzerini de hediye paketi süsleri ile süslemiş. Süs yastığı yapmis bana kuzucumDaha dün koltuğa bıraktığımda kıpırdayamayan tombik kuşum büyüyor .. Annelerin gözünde evlat hiç büyümez derler ya , öyle oluyor hakikatten
hiç tutamıyorum kendimi valla
dün öğle yemeğine dışarı çıkmıştım gene tutamadım kendimi melisa ya mayo aldım ayyy akşam bir giyindi
ordan oraya koşturuyor hoşuna gitti babası da çok beğendi
sonra da ikinci çocuğumuzda kız olursa diye çok korkuyorum dedi bana (çok kıyafet aldığım için ) bende asıl sen erkek olursa üzül dedim
sonuçta melisanın kıyafetleri duruyor onları giydiririm ama erkeğe yeni tasarım şeyler alırım dedim bu seferde nasıl tasarım şeyler kızıma niye tasarım
almıyorsun diyor
ay maşallah ya o günler bize de nasip olur inşallah.çok güzel bir duygu olsa gerek:)))
sağol canım.biziyiyiz.çok da ilginç birşey oldu kızlar ebn duanın gücü diyorum.ben de gestasyonel diyabet vardı biliyorsunuz.bu sefer de 50gramlık yükledik tekrar çıktı.pazar günü rahatsızlandım aniden ve hastaneye gittik.orda 100grlık yapalım dediler ben de yaptım.çok ilginç ki ben de şeker falan kalmammış.doktorum da şok oldu.hiç böle bişi görmedim dedi.bilmiyorum belki ona denk gelmedi ama ben çok çok mutluyum.ayrıca ben de ki protein kaçağının sebebi de böbreğimde problem varmış.hafta sonu doktora gidecem inşallah.bu aradabenim oğlum da eline bişey verince itinayla parçalayıp etrafa dağıtıyor.muzuda bi güzel sıkıp etrafa sürüyor.alıştırmadık sanırım.ben de nasıl alıştıracam diye düünüyorum.ama yanın da otutur yedirirsem gıkı çıkmıyor.oy kıyamam kuzucuğa , kolayca çıkartır üst dişini de inşaallah
kaç dişi oldu şimdi kuzucuğun
afiyet olsunIyi yapmışsın önce çitle sonra süpür,
sizinkiler de aynı mı , eline poğaça simit gibi şeyler vereceğim zaman örtü seriyorum üzerinde ye diye, yanında birisi varsa oturuyor da, biz kalktık mı hoop ayağa. Dün ablasının yatağına girmiş poğaça kemirmiş allah'tan gördüm kırıkların üzerinde uyumaktan kurtardım kuzumu,
beyefendi muzda azıcık bi kara leke görsün pis diyo yemiyor , evin her tarafını pis yapıyo haberi yok
Yani bu evi süpür süpür, arkanı dön yine aynı , napsam bilemedim );
çoklu alıntıda oluyor sıkıntı canım
evet minik bebişini ve seni merak ettik, sağlığınız iyiymiş çok şükür
canım geçmiş olsun ipekçiğe.kızım olsa ipek ismi çok güzel oluır diyordum kısmet.BEN DE HALILARIMI EN SON GÖNDERDİKTEN SONRA ÜZERLERİNİÖRTTÜM VE ÇOK RAHAT ETTİM.HAFTADA BİR ÖRTÜLERİ DE HAFTADA BİR YIKIYORUM BAYA PRATİK OUYOR.
Kızlar bu halilara örttüğünüz polar örtü mü, yıkamaya veriyim gelince ben de sereyim bari, hepsi açık renk , sürekli leke silmekten fenalık geldi bana da..
canım benimkiler de polar.benim halılarım da hep açık renk derman oluyor valla küçük çocuklaKızlar bu halilara örttüğünüz polar örtü mü, yıkamaya veriyim gelince ben de sereyim bari, hepsi açık renk , sürekli leke silmekten fenalık geldi bana da..
sorma ben de çok sulu gözüm.doğum günüde yarım saat ağladım ya halen de gözlerim doluyor anlatınca.aslında yapı olarak da çok duygusalım ki ben aslan burcuyum sözde.oğlum olunca daha da bi hassaslaştım.kendimi herkesin annesi gibi seyrediyorum.iki yıldır haber falan izlemiyorum..hemen başlıyourm ağlamaya.Âmin , insallah nasib olur da ; bütün mürüvvetlerini görürüz kuzularımızın.. Çok güzel, özellikle benim gibi sulu gözlüysen, 23 Nisan'da komik bi kelebek kostümü giyip kelebek olmuş kuzuna bile bakıp bakıp ağlayabiliyorsun
Bu 23 Nisan'da da ne oynayacaklarını söylemiyor sürprizmiş, çarşambayı bekliyorum sabırsızlıkla
oğlumda başlarda bozupkendi yapmaya çalışıyorduşimdi dokunmamaya başladı:)))))))benimkide polar kaymiyor o yönü iyi
canım şekerin için sevindim diğeri de inşallah önemsizdir. Benim görümcemde de olmuştu protein kaçağı; birkaç ay kortizonlu bir ilaç kullandı ve büyük ölçüde geçti.sağol canım.biziyiyiz.çok da ilginç birşey oldu kızlar ebn duanın gücü diyorum.ben de gestasyonel diyabet vardı biliyorsunuz.bu sefer de 50gramlık yükledik tekrar çıktı.pazar günü rahatsızlandım aniden ve hastaneye gittik.orda 100grlık yapalım dediler ben de yaptım.çok ilginç ki ben de şeker falan kalmammış.doktorum da şok oldu.hiç böle bişi görmedim dedi.bilmiyorum belki ona denk gelmedi ama ben çok çok mutluyum.ayrıca ben de ki protein kaçağının sebebi de böbreğimde problem varmış.hafta sonu doktora gidecem inşallah.bu aradabenim oğlum da eline bişey verince itinayla parçalayıp etrafa dağıtıyor.muzuda bi güzel sıkıp etrafa sürüyor.alıştırmadık sanırım.ben de nasıl alıştıracam diye düünüyorum.ama yanın da otutur yedirirsem gıkı çıkmıyor.
Hangi mayodan aldın tahmin edebiliyorum ne tatlı olduğunu :)hiç tutamıyorum kendimi valla
dün öğle yemeğine dışarı çıkmıştım gene tutamadım kendimi melisa ya mayo aldım ayyy akşam bir giyindi
sonra da ikinci çocuğumuzda kız olursa diye çok korkuyorum dedi bana (çok kıyafet aldığım için ) bende asıl sen erkek olursa üzül dedim
sonuçta melisanın kıyafetleri duruyor onları giydiririm ama erkeğe yeni tasarım şeyler alırım dedim bu seferde nasıl tasarım şeyler kızıma niye tasarım
almıyorsun diyor
Keremde de var biraz titizlik hiç bana çekmemiş :))))Oy kıyamam kuzucuğa , kolayca çıkartır üst dişini de inşaallah
Kaç dişi oldu şimdi kuzucuğun
Afiyet olsuniyi yapmışsın önce çitle sonra süpür,
Sizinkiler de aynı mı , eline poğaça simit gibi şeyler vereceğim zaman örtü seriyorum üzerinde ye diye, yanında birisi varsa oturuyor da, biz kalktık mı hoop ayağa. Dün ablasının yatağına girmiş poğaça kemirmiş Allah'tan gördüm kırıkların üzerinde uyumaktan kurtardım kuzumu,
Beyefendi muzda azıcık bi kara leke görsün pis diyo yemiyor , evin her tarafını pis yapıyo haberi yok
Yani bu evi süpür süpür, arkanı dön yine aynı , napsam bilemedim );
Çoklu alıntıda oluyor sıkıntı canım
Evet minik bebişini ve seni merak ettik, sağlığınız iyiymiş çok şükür
Oyy ben bile duygulandımElifnaz, nfk, bahar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim , güzel dualarınız hepimiz için gerçek olsun inşaallah
Bu yıl en anlamlı en değerli en güzel hediyemi kızımdan aldım , yastık şekli verdiği kağıdın içine pamuk doldurmuş, üzerini de hediye paketi süsleri ile süslemiş. Süs Yastığı yapmis bana kuzucumdaha dün koltuğa bıraktığımda kıpırdayamayan tombik kuşum büyüyor .. Annelerin gözünde evlat hiç büyümez derler ya , öyle oluyor hakikatten
Yorucu bir gün olmuş senin için :) Maher zainin söyledikleri güzel oluyor evet bunu biliyorum kereme dinletiyorum uyurken..geçende ben de yazmıştım ya burda ,Number One şarkısı çok güzelayşecikle kendi adıma bi çılgınlık yapıp, bastonu almadan yürüyerek sahildeki büyük parka gittim.
2,5 saat oynadı yine de ağlayarak çıktı parktan. gidiş dönüş hakikaten güç oldu.
işin kötüsü cüzdan da evde kalmış. taksi çevireyim mi diye düşünürken yürü yürü eve vardım.
ayşeciği yıkayıp uyuttum, ben de duş aldım, yemek yedim. şimdi bir saat kestirmeyi düşünüyorum inş.
çekirdek mi çıtlıyosun?
born, ben de cepten girdiğimde görülmüyor video. maher zain- ya nebi selam aleyke
linke tıkla cicim..
http://www.dailymotion.com/video/xl1sms_maher-zain-ya-nebi-selam-aleyke-muzik_music
aslında tam 2 yaşına kadar bekleyecektim ama hastalıktan dolayı iyice huy değiştirdi
sürekli emmek istiyordu. gündüz zaten bi şekilde oyaladım. sadece iki kez uykudan önce emziriyordum.
sonra onu da kestim. gece de kendi kalkmıyor. buna ben de şaşırdım doğrusu.. aman şeytan kulağına kurşun..
canıııım, yeni yaşın hayırlı olsun. inş bu sene her şey dilediğinden de güzel olur senin için.
Kabukları yere atmadığın sürece sorun yok :)) yarasınnnipegin üst diside çıkıyor. uykusundan uyanıyor yavrucak. halıları göndereceğim yine, bu sefer geldikten sonra üstüne bir şey serecegim. Böyle olmuyor. yavs yavas perde yikama isinede girmem lazım. evin de suprulmesi lazım ama ben cekirdek citliyorum. cok is var bi yerinden başlayayım
Sağol canım şimdi baktım da sokakta baya ferace giyen varmış :)Nasıl bıraktırmıştın kızına canikom???
göğsümü siyah boya kalemi ile boyamıştım.
ilk görünce emmek istemedi.akşama kadar emmedi,geceyarısı ağlamaya başladı
bütün daireler ağlamasını duymuş,sabah olunca sormuşlardı,
niye o kadar ağladı diye.sonra ara,ara gelip şansını denedi.görünce tekrar vazgeçyordu.
yaza doğru bıraktırdığımdan sürekli
dışarı çıkardık dikkatini dağıtmak için.1 haftalık bi depresyona girdi sonra normale döndü.
göğsümde süt biriktiği için mastit olmuştu.antibiyotik kullanmıştım.aklınızda bulunsun.
pamuk helva doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşında herşey istediğin gibi olsun.
şeker portakalım 10.yıl fikriniz 10 numaraseneye bizde 10.yıl diyecez inşallah...
busmai feracei güle,güle giy.benide imrendirdiniz feraceye ne yapsam alsammı.
Bu arada yavrulu baza fikri çok iyi fikir
Sağol canım inşallah :)gule gule giy bencede çok rahat edersin
bizim karyola tipi buna benziyor
Eki Görüntüle 1071817
melisada bu şekil yapmaya başlayınca
Eki Görüntüle 1071816
uzmanların dediğine göre şempanze evresine geçmişiz
evrelerde çok hoş
hamam böceği sırt üstü evresi
hacıyatmaz evresi
şempanze evresi
Evreler çok komik :)
10.Yıldönümünüzdeki fikir çok şeker
Düşünsene 10 yıl arayla resimlerden bi albüm süper olur
Bak bak Ayşeciğe.ama annesi seninki de çılgınlık olmuş yani.ayşecikle kendi adıma bi çılgınlık yapıp, bastonu almadan yürüyerek sahildeki büyük parka gittim.
çekirdek mi çıtlıyosun?
linke tıkla cicim..
Ben de bugün internetten bir şeyler bakıyordum. Eşim geldi. Önce kendime bakıyorum sandı. Sonra kızımıza olduğunu görünce yine mi dedi. Her seferinde ben artık bu son diyorum. Azlık çok şeyi oldu, yeter diyorum ama yine de alıyorum.hiç tutamıyorum kendimi valla
almıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?