Dikkatimi çekti 14:30 dan buyana kimsecikler yok nerdesiniz tatlişkolar..
E yaniii hiç bitmiyor maaşallah.Koşturmalarda :)
E yaniii hiç bitmiyor maaşallah.
merhabalar ancak yazabiliyorum bende
ama herkes nerde
ecrinn canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne güzel dışarı çıkıp kutlamışsınız daha nice yıllara
inşallah eşinde incelik yapıp çiçek almış süper
busmai kerem seni düşünmüşte uyumamış baksana akıllı çocuk
kuğulu olan kalmış sadece ondan aldım canım
video açılmadı bende ama yazı çok güzelmiş beğendim
ilbilgehatun kendimizi bu konuda durdurmamız bence imkansız sonuçta çok beğenince alıyoruz ne yapalım
canımız sağolsun
pempişim niye evi tercih ettiniz peki dışarda herkes kendi yediğinin parasını mı ödüyor ??
ne zaman bitiyor gün bir daha girme biz burda gün yapalım
efeyede geçmiş olsun canım eşine diyecek birşey bulamıyorum
born bencede hiç aklın takılmasın bencede iyi yapmışsınız güle güle kullanın
ev işleride karışmış kolay gelsin valla :26:
nfk allah iyiliğini versin daha geçen gün çok uzak arabayla gidilmesi lazım demedin mi
eşin doğru demiş ama genede biz çocuklarımızı daha fazla mutlu etme peşindeyiz aslında buda kötü bir
davranışmış bir mükemmelliyetçi yetiştirmek doğru değilmiş :44:
bahar size yer sofrası yaramamış
colıcos bencede iyi yapmışsınız canım 1+1 650 tl süper fiyat o ne öyle yaa tatil bölgelerinde doğalgaz olmaması
çok kötü yaa sonuçta kışında yaşıyor bu insanlar su saati olayıda belki süzme sayaç vardır o zaman kimin ne kullandığını bilirsiniz
ona göre öderdiniz ama kira çokmuş yaa inşallah daha güzel daha ucuz evler bulursunuz
elifnaz kuran programı derken kızının okulunda mı:44:
eşim aradı öğlene doğru hastayım diye bir üşüme gelmiş ateşim çıktı falan dedi doktora gitmiş soğukalgınlığı demiş doktor ilaç vermiş
akşam evde hasta bakcam yani fazlada yaklaşmayalım bari bizede geçmesin allahım eve gidince şimdi bir naz bir naz işim var valla:26:
dün akşam melisa ile kadıköye gitmeye cesaret edemedik carrefoura gittik ordaki zara ya bir bakalım dedik orda da erkek reyonunda bir tane kalmıştı
onu aldık iyikide kadıköye gitmemişiz kız sistemden baktı orda oda satılmış bunu aldık unısex diye ama yakıştı
ama bir büyüğü olsa sanki daha iyi olacak gibi artık mağazaları tek tek aramam lazım
Eki Görüntüle 1074890
akşam evde çok işim var çokkkk yemeğim dün bitti bugün yemek çamaşırlar kurudu katlanacak ütü melisa ile oyun banyo işlerim offff offf
herkese iyi akşamlar şimdiden
Koşturmalarda :)
o mesaj kutusunu gördüm zaten evet de burda yazdığımız şeyler çıkıyor yani. özel deyince burada yazılanların dışında değilmi yani ortak paylaşıma açıkmı. senin mesajınıda göremedim ayrıca ne demiştinki acaba. hem zaten unutmuşsundurda belki üstünden kaçgün geçti. iki gündür giremiyordum yoğunluktan.ayşeciğin ütülerini yaptım, birkaç yemeklik de köfte yoğurup attım dondurucuya.
şimdi uyandı küçük hanım. yemeğini yedirip parka götürücem inş..
bahar, kuzum iyi olmana sevindim. o kadar uzun süre yazmamazlık etme ama, seni özel merak ediyorum
yanında yatma meselesine gelince, eğer yatağında fazlasıyla ağlayıp krizlere girmesindense beraber yatılabilir.
bornun durumunda bu etkili olabilir. öğle uykusu moduna girince yatağında uyutmaya çalışır.
ecrin, Allah sana ve tüm hamilelere kolaylık versin bacım.. belliki bugünlerde çok yoruluyorsun.
ama oğlundan işaret yoksa, tuvalet eğitimi konusunda birden yüklenme.
ben lazımlığı aldım, hala salonda duruyor. ilk zamanlar oyuncak gibi oynamasına izin verdim.
sonra onun tuvalet olduğunu anlaması için bebeklerini oturttum üstüne. kaka yapınca güya, alkışladım
kaç hafta oldu, bezini açıp oturttuğumda tedirgin oluyor yine. kaskatı oturuyor. birkaç kez öyle beklettim 5-6 dk falan.
şimdi onu da yapmıyorum. bazen kaka yapacağı zaman haber veriyor. hadi gel tuvalete gidelim diyorum.
koşa koşa salondaki lazımlığa geliyoruz, üstüne oturuyor yapıyor altında bezi varken yani.. yine alkışlıyorum seviniyorum.
çikolata, şeker veriyorum. zamanla alışacak inş.. sen de evham yapma..
busmai, hayırlı olsun canım.. ama feraceye karşı koyamazsın
şaka bi yana ben ferace olayından çookk memnunum. iyiki almışımm
born, canım baharın dediği gibi her şeyi deniyorsun di mi?
yani ayakta sallamak, müzik açmak?..
colicos; cvaplandı mı sorun bilmiyorum ama ben de yanıt vereyim.
ekranın sağ üst köşesinde kullanıcı kontrol paneli var, tıklayınca sol tarafta alt mönüleri görürsün.
en üstte özel mesaj kutusu var.
çocuğumuza sevgi gösteriyoruz oda dışarıdaki insanlara sevgiyle yaklaşıyor ama mesafe öğretmek şart yaa. bize neysede hiç yabancılamıyor kimseyi herkeze gidiyor bide sarılıyor öpüyor çok kızıyorum kendi kendime. e sevmezsekte olmaz. sana hak veriyorum.bu benim de düşündüğüm bi şey.
mesela ben ayşeciği öperken biraz haşin öpüyorum.
babası dudağının ucuyla öper sanki kırılacakmış gibi.
bir de dudağından öpmeyi seviyorum. ama bir süredir kendimi bu konuda frenlemeye çalışıyorum.
hırpalanılarak sevilen çocuk, sevgiyi göstermenin yolu o sandığı için aynı şekilde davranacaktır.
zaten her şeyi ilk görüşte taklit etmeye başladılar. artık bizim de hareketlerimizde ölcülü olmamızda fayda var.
bi de bazen sevilerek çocuk nefret ettiriliyor. zorla kucağa alma, zorla öpme..
hatta benim bi akrabam, çocuğun canını yakar ağlasın diye. ağlayınca daha tatlı görünüyormuş.
bu hareketler de bebeği ancak hırçınlaştırır, agresifleştirir..
çok güldüm dilanaz sana yaaa. yumruk madurum benim. benim oğlumun yumruğuda çok kuvvetli maaşallah. bende yedimde..merhabalar
pembe ,busmai geçmiş olsun, artık hırçınlaşmaya başladılar
bizimkide geçen yatıyordum,geldi gözüme bi yumruk attı nasıl acıdı.
bende eline azıcık vurdum,sonra ağlayarak yere yattı,arada kafasını kaldırıp bakıyor almam için
bende almadım hemen.2 yaş sendromlarımız başladı,daha ne inatlaşmalar göreceğiz.
birde ablasından gördü sürekli markete gitme hevesinde .bozuk paraları istiyor.
önceden gidince sadece kraker alıyordu,ablasını dondurma alırken görmüş,dondurmaların yanına gitti
ilk dondurmasınıda yedi.biraz bekletip verdim aman birde boğaz ağrısıyla uğraşmayalım.
nfk senin ferace modelin nasıl?geçen bi tesettür mağazasında pardesüye benzer feraceler gördümde...
born oğlunun dışardaki halleri tıpkı kızımın küçüklüğü,nere gitsek bin pişman olup gelirdik.
şimdi kızımı görenler bu küçükken o yaygaracı olan kızmı diyorlar.az büyüsün yasir çok beyefendi olur annesi.
merhaba
anaaaam siz ne yaptıınız yaa kaç sayfa yazmışsınız maşallah ben anca gelebiliyorum aranıza:26:
işler biraz bitti gibi ama bende bittim başım ağrıyor valla
herkes iyidir inşallah çok fazla okuyamadım geçmişi ama aklımda kalanları yazacağım
pempiş geçmiş olsun canım haklısın bazen canımızın yandığını idrak etmeleri için böyle tepkiler vermeliyiz bencede
nfk canım ya şişme yelek alacaktım zamanında zaradan beğenmiştim melisaya sonra beden bulamamıştık kalmıştı hafta sonu gene baktım
ama artık hiçbir yerde kalmamış senin varmı hiç gördüğün bir yer ???
born belki yasir seninle uyur birde öyle denesen :44:
busmai canım yeni feracen hayırlı olsun
colıcos kız çok güldüm nasıl kitledin öyle kayınvalideyiboşver iyi olmuş
elifnaz canım yaa sonunda kardeşin dede olsa siyah çantayı almış olmuşsun gözünaydın
ilbilgehatun kız hangi ara sütü bıraktırdın sen maşallah eee hiç zorluk çekmediniz mi:44:
bahar hoşgeldin canım
ecrin bence bu tür davranışların normal şekerim çok görme kendinde ben daha kötü olurdum herhalde:44:
bencede iyi oldu. istemeyerek cezalandırdım. ev konusunda tutmaktan vazgeçince masuzdan şey dedim e kalırız burda 1-2 ay daha nolcak sanki dedim. ama gidin istemem diyor sanki o bizim nazımızı çekiyorda. bende çok hevesliydim kalmaya. sinir şey.yavrum maşallah sana yaaa
buzdolabı raflarını arada yıkamak; çok daha temiz ve kolay dediğin gibi ..
bende havaların ısınmasını bekliyorum. daha doğrusu bekliyoruz. alıştıracakmış kv çişe bakalım.pembiss ve busmaii pasalarin hismina ugramissiniz sizdee..gecmisler olsunn..bugunlerde beni her yaptigimi dogrumu yapiyorum kaygisi basladi..ikinci gelmeden bazi seyleri rayina koyma tedirginligi hasil oldu bende..yemegini daha bi duzene girmesi..hayir dan anlamasi vs..dun de lazimlik aldim carsiya cikip..bizimkinde yok bi istek ve belirti gerci ama dun basladik bi turlu lazimliga yaptiramadim..hadi diyorum gidiyoruz banyoya..sanki dikeb ustunde oturuyor yani..bisey yok cikiyoruz odaya geliyoruz 2 dk sonra cisini yapiyor..hasta olacak dedim ve.mayis basina erteledim bu isi..biraz daha isinsin havalarda
saol canım çok teşekkürler. kv kurtulacağım günü iple çekiyorum.slm kızlar nasılsınız baya oldu giremedim.ayın1ile 15 i arası zülüm ya fatura işi baya sıkıcıydı. çok şükür rahatladım.yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim.cümleten iiolduğunuzu okudum genel olarak.sıkıntıda olanlara Allah yardım etsin.
born canım gözün aydın çok sev,nd,m senin adına.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:))bu arada ben de gebeliğimin o haftalarında çok sinirliydim eşimle çok kavga ettim.hatta oğluma bi tane tokat da atmıştım.ömrüm boyunca asla unutmayacağım o anı.sanırım hormonların etkisi.şuan iyiyim ama.çok şükür geçti.
busmai SON trımestıra girmişsiniz canım maşallah zaman çabuk geçiyor.mutfağım lila mor canım.benim perdemde yeşil de var.tonlarına uygun.ama seçtiğin remkler çok güzelmiş.halımda yaşil var uyumu tamamlıyor.görenler beğeniyor.
nfk canım nasılsın? ehliyet alma girişimini canıgönülden tebrik ediyorum.çok haklısın canım.benim ki de arabayı vermiyor canim.ayrıca almama da izin vermiyor.bakalım ben de doğumdan sonra bastıracam.
pembe ya maşallah kaç çocuk niyetine efeyi büyütüyorsun bilmiyorum ama.sabrına hayranım.efe sana çok ii evlat olur inşallah.hak ediyorsun.burdakitüm anneler iievladı hak ediyor.colicusun dediği gibi çok ii siniz.
colıcus canım eşin iş bulmnuş gözün aydın.inşallah o kv den bir an evvel kurtulursun.o nasıl bişi ya okurken tepem attı vallahi billahiparalarım ben öyle kv yi.sabrına maşallah.
pamuk helvacım kuzularına geçmiş olsun.ders çalışıyromuşsun Allah kolaylık versin.ya bu topiğn anneleri maşallah çok çalışkan.ben de tezsiz yüksek lisansa başlamayı düşünüyordum bana güç verdin bacım:
elifnaz çanta mevzuunu halletme tekniği çok benimsedim.annelik işte kendine almam evladıma alırım.kızına pantolon almışın hayırlı olsun.gülegüle giysin kuzu.
ecrin canım ben hiç ilk günleri düşünmüyorum.birbirleriyle boğuşup yorulup uyuya kalacakalrı zamnı hayal ediyorum.kızlar yalnız yanlış anlamayın da ben oğlumu önce kendimle uyutuyorum sonra yatağa alıyorum çok etkili oluyor.annemlere bıraktığım gün hiç uyumuyor.ecrin haklı bi deneyin isterseniz tabi.
ilbilgecim nasılsın canım hayat nasıl gidiyor.soramadığım mevzular varsa afoluna kardeşler.
evet yaa tatil yöresi olduğu için malesef böyle. 1+1 ama inanın 650 değer bir ev değil. ankaranın en güzel yerinden tutarsın o fiyata hemde 3+1 olarak. ancak bize yeter gibi bilmiyorum sanki mecburiyet gibi birazda kurtulmak istiyorumya.zaten çocuğun odası ankarada kaldı. yavrum çok seviyordu odasını. aslında 2+1 arıyoruz 850-900 civarında kiralar ve üstelik artık tatilcilere kiralıyorlar bu zamanlarda ev bulmak çok zor. hatta imkansız gibi.merhabalar ancak yazabiliyorum bende
ama herkes nerde
ecrinn canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne güzel dışarı çıkıp kutlamışsınız daha nice yıllara
ilbilgehatun kendimizi bu konuda durdurmamız bence imkansız sonuçta çok beğenince alıyoruz ne yapalım
canımız sağolsun
pempişim niye evi tercih ettiniz peki dışarda herkes kendi yediğinin parasını mı ödüyor ??
nfk allah iyiliğini versin daha geçen gün çok uzak arabayla gidilmesi lazım demedin mi
eşin doğru demiş ama genede biz çocuklarımızı daha fazla mutlu etme peşindeyiz aslında buda kötü bir
colıcos bencede iyi yapmışsınız canım 1+1 650 tl süper fiyat o ne öyle yaa tatil bölgelerinde doğalgaz olmaması
çok kötü yaa sonuçta kışında yaşıyor bu insanlar su saati olayıda belki süzme sayaç vardır o zaman kimin ne kullandığını bilirsiniz
ona göre öderdiniz ama kira çokmuş yaa inşallah daha güzel daha ucuz evler bulursunuz
geçmiş olsun canım inşallah sizede geçmez. eve bir girdimmi çıkmayı bilmiyor. hafif atlatır umarım.eşim aradı öğlene doğru hastayım diye bir üşüme gelmiş ateşim çıktı falan dedi doktora gitmiş soğukalgınlığı demiş doktor ilaç vermiş
akşam evde hasta bakcam yani fazlada yaklaşmayalım bari bizede geçmesin allahım eve gidince şimdi bir naz bir naz işim var valla:26:
dün akşam melisa ile kadıköye gitmeye cesaret edemedik carrefoura gittik ordaki zara ya bir bakalım dedik orda da erkek reyonunda bir tane kalmıştı
onu aldık iyikide kadıköye gitmemişiz kız sistemden baktı orda oda satılmış bunu aldık unısex diye ama yakıştı
ama bir büyüğü olsa sanki daha iyi olacak gibi artık mağazaları tek tek aramam lazım
Eki Görüntüle 1074890
akşam evde çok işim var çokkkk yemeğim dün bitti bugün yemek çamaşırlar kurudu katlanacak ütü melisa ile oyun banyo işlerim offff offf
afiyet bal olsun canım.Nasıl bitsin bacım ya :)??? Arkadaşımdan geldim börek sardım kocama ve oğluma. Oğluşa bişi yediremiyorum da alternatif yaptım. Sonra biraz ortalık topla. Şimdi de bişiler atıştırıcam
Zaten diyorum ya sinir oldum evde olmasına. Ama yaşça büyük bi arkadaş olunca bişi diyemediler. Seneye girmicem inşallah zaten. Eğlence olsun ayda bir gün dışarda olayım dediydim daha çok başım şişti...
çok haklısın canım yaa 2+1 bakıyorum normalde zatende öyle bir tesadüf etti bakalım dedik. ev güzel ama tabi küçük. gitmek te istiyorum ya işte ama zaten vazgeçtik oradan. zorda kalırsamda tutarım 1+1 lerden neyapayım yaa. biliyorsun durumları.Colicos o nasıl bir fiyat ya?!?! Ayrıca en az 2+1 bakmanız gerekmez mi?? Ufaklığın odası ve sizin odanız şeklinde?? Evdeki cadıdan kaçocaz diye saçma sapan paralar ödemeyin şekerimmmm.
evet tatlıııım hatta okadar sessizlik hakimki topikte sadece ben varım ve 0 ziyaretçi var.Ayyyy, topikte sessizlik hakim. Okuldan gelince minik kuşumla parka gittik. Nöbet ve park beni çok yordu.
Alıyoruz işte. Bir de kızlar için ne çok şey var.merhabalar ancak yazabiliyorum bende
ama herkes nerde
canımız sağolsun
Şimdiden kolay gelsin.eşim aradı öğlene doğru hastayım diye bir üşüme gelmiş ateşim çıktı falan dedi doktora gitmiş soğukalgınlığı demiş doktor ilaç vermiş
Eki Görüntüle 1074890
Kiralar o kadarsa ev fiyatlarını düşünemiyorum. Ankara'daki kendi eviniz sanırım. Onu satıp ev almayı düşünmez misiniz?evet yaa tatil yöresi olduğu için malesef böyle. 1+1 ama inanın 650 değer bir ev değil. ankaranın en güzel yerinden tutarsın o fiyata hemde 3+1 olarak. ancak bize yeter gibi bilmiyorum sanki mecburiyet gibi birazda kurtulmak istiyorumya.zaten çocuğun odası ankarada kaldı. yavrum çok seviyordu odasını. aslında 2+1 arıyoruz 850-900 civarında kiralar ve üstelik artık tatilcilere kiralıyorlar bu zamanlarda ev bulmak çok zor. hatta imkansız gibi.
geçmiş olsun canım inşallah sizede geçmez. eve bir girdimmi çıkmayı bilmiyor. hafif atlatır umarım.
afiyet bal olsun canım.
çok haklısın canım yaa 2+1 bakıyorum normalde zatende öyle bir tesadüf etti bakalım dedik. ev güzel ama tabi küçük. gitmek te istiyorum ya işte ama zaten vazgeçtik oradan. zorda kalırsamda tutarım 1+1 lerden neyapayım yaa. biliyorsun durumları.
tabi çok yorulmuşsundur.sadece iş bile çok yoruyor insanı. akşam eşimle bunun tartışmasını yaptık. onun işi daha yorucu olacakmış o daha çok yorulcakmış falan filan. ben sanki işe gidince ayağımı uzatıyorum masaya çaylar kahveler gelip gidiyor. sürekli ayakta çalışmak yorucu biliyorum ama yerinden kalkamamak masaya mahkum kalmakta yorucu ayrıca beyinde patlatıyorum. ahh ah kendisi hep ön planda olcak yaa. neysee sende dinlenebilirsin inşallah artık bizi bizden başkası anlamaz. ben işten gelince kimse bana çok yorgunsun demiyor. oğulları sözkonusuysa çok yorgunlarr.Ayyyy, topikte sessizlik hakim. Okuldan gelince minik kuşumla parka gittik. Nöbet ve park beni çok yordu.
ankaradaki ev kendimizin satmayı düşünmüyoruz yaa içini yaptırdık çok masraf ettik. birazda baba yadigarı bir ev. sanırım ilerleyen zamanlarda burdan bir ev almayı düşünüyoruz. ev fiyatları yazın çok uçuk ama kışın okadar değil. 1+1 en kötü ev 50 binden başlıyor baktık eşimle de. ancak evin içini yaptırıp adam edersen alırsın. ben denize sıfır ve bağımsız almak istiyorum bahçeli falan limon meyve ağaçlarım olsun çiçekler falan ekcem.eşimle aynı düşüncedeyiz. nasip bakalım.Kiralar o kadarsa ev fiyatlarını düşünemiyorum. Ankara'daki kendi eviniz sanırım. Onu satıp ev almayı düşünmez misiniz?
evet canım ben de mutfağımda kullanıyorum hatta dün akşam oğlum için yer sofrası açınca eşim de biz de yerde yiyelim dedi.demez olaydık.tüm spagetttiyi köfteleri döktü bereket savan vardı hoopp makinaya attım.öbür türlü facia olurdu;mutfak halımın da yeri krem çünkü.aç aç kalktık o da cabası.ayda yılda bir akşam yemeği yiyelim dedik havamızı aldık
bayağı maceralı bi akşam olmuş ama iyi tarafı halıyı kurtarmışsınız. geçmiş olsun.
bizde bu dökme saçma olayları başlayınca bende çareyi halının üstününü örtmekte buldum..
colicos o nasıl ev kiraları öyle.
bir polis tanıdığımızn tayini çıkmıştı ,sizin oraya ilk duyunca çok şaşırmıştık.
burada sıfır evde 350 ye oturuyorlardı.hiç memnun kalmamışlardı ev fiyatlarından.
satılıklar kaçtan başlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?