Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dikkatimi çekti 14:30 dan buyana kimsecikler yok nerdesiniz tatlişkolar..

merhabalar ancak yazabiliyorum bende
ama herkes nerde

ecrinn canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne güzel dışarı çıkıp kutlamışsınız daha nice yıllara
inşallah eşinde incelik yapıp çiçek almış süper

busmai kerem seni düşünmüşte uyumamış baksana akıllı çocuk
kuğulu olan kalmış sadece ondan aldım canım
video açılmadı bende ama yazı çok güzelmiş beğendim

ilbilgehatun kendimizi bu konuda durdurmamız bence imkansız sonuçta çok beğenince alıyoruz ne yapalım
canımız sağolsun

pempişim niye evi tercih ettiniz peki dışarda herkes kendi yediğinin parasını mı ödüyor ??
ne zaman bitiyor gün bir daha girme biz burda gün yapalım
efeyede geçmiş olsun canım eşine diyecek birşey bulamıyorum

born bencede hiç aklın takılmasın bencede iyi yapmışsınız güle güle kullanın
ev işleride karışmış kolay gelsin valla :26:

nfk allah iyiliğini versin daha geçen gün çok uzak arabayla gidilmesi lazım demedin mi
eşin doğru demiş ama genede biz çocuklarımızı daha fazla mutlu etme peşindeyiz aslında buda kötü bir
davranışmış bir mükemmelliyetçi yetiştirmek doğru değilmiş :44:

bahar size yer sofrası yaramamış

colıcos bencede iyi yapmışsınız canım 1+1 650 tl süper fiyat o ne öyle yaa tatil bölgelerinde doğalgaz olmaması
çok kötü yaa sonuçta kışında yaşıyor bu insanlar su saati olayıda belki süzme sayaç vardır o zaman kimin ne kullandığını bilirsiniz
ona göre öderdiniz ama kira çokmuş yaa inşallah daha güzel daha ucuz evler bulursunuz

elifnaz kuran programı derken kızının okulunda mı:44:

eşim aradı öğlene doğru hastayım diye bir üşüme gelmiş ateşim çıktı falan dedi doktora gitmiş soğukalgınlığı demiş doktor ilaç vermiş
akşam evde hasta bakcam yani fazlada yaklaşmayalım bari bizede geçmesin allahım eve gidince şimdi bir naz bir naz işim var valla:26:

dün akşam melisa ile kadıköye gitmeye cesaret edemedik carrefoura gittik ordaki zara ya bir bakalım dedik orda da erkek reyonunda bir tane kalmıştı
onu aldık iyikide kadıköye gitmemişiz kız sistemden baktı orda oda satılmış bunu aldık unısex diye ama yakıştı
ama bir büyüğü olsa sanki daha iyi olacak gibi artık mağazaları tek tek aramam lazım

akşam evde çok işim var çokkkk yemeğim dün bitti bugün yemek çamaşırlar kurudu katlanacak ütü melisa ile oyun banyo işlerim offff offf
herkese iyi akşamlar şimdiden

E yaniii hiç bitmiyor maaşallah.

Nasıl bitsin bacım ya :)??? Arkadaşımdan geldim börek sardım kocama ve oğluma. Oğluşa bişi yediremiyorum da alternatif yaptım. Sonra biraz ortalık topla. Şimdi de bişiler atıştırıcam

Zaten diyorum ya sinir oldum evde olmasına. Ama yaşça büyük bi arkadaş olunca bişi diyemediler. Seneye girmicem inşallah zaten. Eğlence olsun ayda bir gün dışarda olayım dediydim daha çok başım şişti...

Canım eşine geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin. Melisacım da alınanları güle güle kulansın :)

Koşturmalarda :)

o mesaj kutusunu gördüm zaten evet de burda yazdığımız şeyler çıkıyor yani. özel deyince burada yazılanların dışında değilmi yani ortak paylaşıma açıkmı. senin mesajınıda göremedim ayrıca ne demiştinki acaba. hem zaten unutmuşsundurda belki üstünden kaçgün geçti. iki gündür giremiyordum yoğunluktan.

çocuğumuza sevgi gösteriyoruz oda dışarıdaki insanlara sevgiyle yaklaşıyor ama mesafe öğretmek şart yaa. bize neysede hiç yabancılamıyor kimseyi herkeze gidiyor bide sarılıyor öpüyor çok kızıyorum kendi kendime. e sevmezsekte olmaz. sana hak veriyorum.

çok güldüm dilanaz sana yaaa. yumruk madurum benim. benim oğlumun yumruğuda çok kuvvetli maaşallah. bende yedimde..

yavrum maşallah sana yaaa
buzdolabı raflarını arada yıkamak; çok daha temiz ve kolay dediğin gibi ..
bencede iyi oldu. istemeyerek cezalandırdım. ev konusunda tutmaktan vazgeçince masuzdan şey dedim e kalırız burda 1-2 ay daha nolcak sanki dedim. ama gidin istemem diyor sanki o bizim nazımızı çekiyorda. bende çok hevesliydim kalmaya. sinir şey.

Colicos o nasıl bir fiyat ya?!?! Ayrıca en az 2+1 bakmanız gerekmez mi?? Ufaklığın odası ve sizin odanız şeklinde?? Evdeki cadıdan kaçocaz diye saçma sapan paralar ödemeyin şekerimmmm.

bende havaların ısınmasını bekliyorum. daha doğrusu bekliyoruz. alıştıracakmış kv çişe bakalım.

saol canım çok teşekkürler. kv kurtulacağım günü iple çekiyorum.

evet yaa tatil yöresi olduğu için malesef böyle. 1+1 ama inanın 650 değer bir ev değil. ankaranın en güzel yerinden tutarsın o fiyata hemde 3+1 olarak. ancak bize yeter gibi bilmiyorum sanki mecburiyet gibi birazda kurtulmak istiyorumya.zaten çocuğun odası ankarada kaldı. yavrum çok seviyordu odasını. aslında 2+1 arıyoruz 850-900 civarında kiralar ve üstelik artık tatilcilere kiralıyorlar bu zamanlarda ev bulmak çok zor. hatta imkansız gibi.

geçmiş olsun canım inşallah sizede geçmez. eve bir girdimmi çıkmayı bilmiyor. hafif atlatır umarım.

afiyet bal olsun canım.

Colicos o nasıl bir fiyat ya?!?! Ayrıca en az 2+1 bakmanız gerekmez mi?? Ufaklığın odası ve sizin odanız şeklinde?? Evdeki cadıdan kaçocaz diye saçma sapan paralar ödemeyin şekerimmmm.
çok haklısın canım yaa 2+1 bakıyorum normalde zatende öyle bir tesadüf etti bakalım dedik. ev güzel ama tabi küçük. gitmek te istiyorum ya işte ama zaten vazgeçtik oradan. zorda kalırsamda tutarım 1+1 lerden neyapayım yaa. biliyorsun durumları.

Alıyoruz işte. Bir de kızlar için ne çok şey var.

Şimdiden kolay gelsin.

Kiralar o kadarsa ev fiyatlarını düşünemiyorum. Ankara'daki kendi eviniz sanırım. Onu satıp ev almayı düşünmez misiniz?

Ayyyy, topikte sessizlik hakim. Okuldan gelince minik kuşumla parka gittik. Nöbet ve park beni çok yordu.
tabi çok yorulmuşsundur.sadece iş bile çok yoruyor insanı. akşam eşimle bunun tartışmasını yaptık. onun işi daha yorucu olacakmış o daha çok yorulcakmış falan filan. ben sanki işe gidince ayağımı uzatıyorum masaya çaylar kahveler gelip gidiyor. sürekli ayakta çalışmak yorucu biliyorum ama yerinden kalkamamak masaya mahkum kalmakta yorucu ayrıca beyinde patlatıyorum. ahh ah kendisi hep ön planda olcak yaa. neysee sende dinlenebilirsin inşallah artık bizi bizden başkası anlamaz. ben işten gelince kimse bana çok yorgunsun demiyor. oğulları sözkonusuysa çok yorgunlarr.

Aa şekerportakalım ben de kuğulu olanı beğenmiştim :) güle güle giysin yavru kuş
Video için google'a "World's toughest job Hallmark" yazarsan çıkar

Kiralar o kadarsa ev fiyatlarını düşünemiyorum. Ankara'daki kendi eviniz sanırım. Onu satıp ev almayı düşünmez misiniz?
ankaradaki ev kendimizin satmayı düşünmüyoruz yaa içini yaptırdık çok masraf ettik. birazda baba yadigarı bir ev. sanırım ilerleyen zamanlarda burdan bir ev almayı düşünüyoruz. ev fiyatları yazın çok uçuk ama kışın okadar değil. 1+1 en kötü ev 50 binden başlıyor baktık eşimle de. ancak evin içini yaptırıp adam edersen alırsın. ben denize sıfır ve bağımsız almak istiyorum bahçeli falan limon meyve ağaçlarım olsun çiçekler falan ekcem.eşimle aynı düşüncedeyiz. nasip bakalım.

İlbilgeeeee sorunlu muyuz neyiz ya?? Nöbet günü ne işimiz var parkta bahçede?? Kıyamıyoz işte kuzulara :)

Busmaicim böyle şeylere anca biz anlam yüklüyoruz valla. Yani bizi gaza getirmek ve mızırdanmamızı engellemek için yapıyolar böyle reklamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…