Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizimki de bunun gibi. Aynı hareketi bizimki de yapıyor. Uyanıp uyanmadığını takip ediyorum, yapacak bir şey yok.
Nice mutlu yaşlara.

Nasıl bıraktırmıştın kızına canikom???

Belki üçüncü olurrrrr :)

Nice mutlu yılara canım :)
Selim'in poğaçası ortadan ikiye ayrılmış , tak diyo bana şaşkın bu kadar düzen ve temizlik konusunda hassas bir erkek daha görmedim

Oyoyoyoy :)

Son düzenleme:
Çoook teşekkür ederim kızlar mutlu ettiniz iyi dileklerinizle...
Şekerportakalım , bakarım tabii. Istersen alabilirim de kız için 2-3 yaşını bulursam

kizimda 2 yaşındayken ikeanin yataklarindan almıştım. koruması var olmasada alcak zaten bazali yataklar icin daha çok küçükler.

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel saglikli yillara inşallah

gule gule giy bencede çok rahat edersin

Bizimki de bunun gibi. Aynı hareketi bizimki de yapıyor. Uyanıp uyanmadığını takip ediyorum, yapacak bir şey yok.

Nice mutlu yaşlara.

canım bizimki gündüzleri de ben mutfağa gittiğimde hemen yatak odasına gidiyor giriyor beşiğin içine sonrada bana sesleniyor aşağı inmek için o yüzden sadece uyku konusu değildi bizimki oyun yapmıştı artık

Çoook teşekkür ederim kızlar mutlu ettiniz iyi dileklerinizle...
Şekerportakalım , bakarım tabii. Istersen alabilirim de kız için 2-3 yaşını bulursam

ayyy canım hiç umudum yok ama eğer varsa haberleşelim mi sana cep no gönderiyorum özelden eğer sana zahmet olmazsa beni arayabilirmisin

ipegin üst diside çıkıyor. uykusundan uyanıyor yavrucak. halıları göndereceğim yine, bu sefer geldikten sonra üstüne bir şey serecegim. Böyle olmuyor. yavs yavas perde yikama isinede girmem lazım. evin de suprulmesi lazım ama ben cekirdek citliyorum. cok is var bi yerinden başlayayım

kızzz 3 çocukla nasıl çekirdek çıtlıyon sen ayakta alkışlıyorum seni

ayşecikle kendi adıma bi çılgınlık yapıp, bastonu almadan yürüyerek sahildeki büyük parka gittim.
2,5 saat oynadı yine de ağlayarak çıktı parktan. gidiş dönüş hakikaten güç oldu.
ayşecik anamı ağlattı, ama onun da anası ağladı yaniii :111:
işin kötüsü cüzdan da evde kalmış. taksi çevireyim mi diye düşünürken yürü yürü eve vardım.
ayşeciği yıkayıp uyuttum, ben de duş aldım, yemek yedim. şimdi bir saat kestirmeyi düşünüyorum inş.
sonra kalkıp yemek yapıcam..

çekirdek mi çıtlıyosun?
amaaan, yavaş yavaş yaparsın bacım ya, acele etme..

born, ben de cepten girdiğimde görülmüyor video. maher zain- ya nebi selam aleyke
linke tıkla cicim..

http://www.dailymotion.com/video/xl1sms_maher-zain-ya-nebi-selam-aleyke-muzik_music

evet, hakikaten var bi mazoşistlik..

aslında tam 2 yaşına kadar bekleyecektim ama hastalıktan dolayı iyice huy değiştirdi
sürekli emmek istiyordu. gündüz zaten bi şekilde oyaladım. sadece iki kez uykudan önce emziriyordum.
sonra onu da kestim. gece de kendi kalkmıyor. buna ben de şaşırdım doğrusu.. aman şeytan kulağına kurşun..
en korktuğum gece kalkıp ağlaması çünkü.. :18:

canıııım, yeni yaşın hayırlı olsun. inş bu sene her şey dilediğinden de güzel olur senin için.
ailenle mutlu huzurlu nice yıllara

niye son emzirmen yaa?! belkim bi dene daha olur

Selim'in poğaçası ortadan ikiye ayrılmış , tak diyo bana şaşkın bu kadar düzen ve temizlik konusunda hassas bir erkek daha görmedim
eneeeem!! büyüyünceki halini düşünemiyorum o zaman

Son düzenleme:
amin inşallah canım.çok güzel insanlarsınız.rabbim nazardan saklasın.ben de daha çok girmeye çalışacam bundan sonra aslında telimi değişecem inşallah akşam evden daha sakin girebilecem:))

Cok saol canim.mecbur alicaz cok ters yatiyo donup duruyo kesin duser ama bebek magazalarindaki fileli gibilerden mi yoksa tahtadan mi olsa karar veremedim kullanan bilen goren var mi

sabah kahvaltıda eşime de anlattım bunları.
odun herif cinsi, bu duyguyu nasıl anlasın!!! hiçbi şey demedi

hoşbulduk canım seni sormadım ne olur hakkını helal et.dün çok üzüldüm fark edince hatta akşam rüyamda seni gördüm.topikten arkadaşım aa benim komşummuş diyormuşum.sonra acaba beni kabullenir mi diyormuşum.sen kızını bakıcıya bırakıyormuşsun ben de bakıcına hiç güvenmiyormuşum sabaha kadar bakıcıyla uğraştım durdum..

Elifnaz, nfk, bahar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim , güzel dualarınız hepimiz için gerçek olsun inşaallah
Bu yıl en anlamlı en değerli en güzel hediyemi kızımdan aldım , yastık şekli verdiği kağıdın içine pamuk doldurmuş, üzerini de hediye paketi süsleri ile süslemiş. Süs Yastığı yapmis bana kuzucum daha dün koltuğa bıraktığımda kıpırdayamayan tombik kuşum büyüyor .. Annelerin gözünde evlat hiç büyümez derler ya , öyle oluyor hakikatten

Son düzenleme:
sağol canım ya ben sizi çok merakta bırakmışım.alıntı yapıp cevap vermeye çalıştım hepsi birbirine girmiş

aşkolsun canım olurmu öyle şey bende bazen çoğu kişiyi unutuyorum önemli değil yani
hayır olsun inşallah ben bakıcıya bırakıyorum kızımı zaten rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

yerim ben onu yaa ne güzel annesinide düşünmüş
sen bugün mü gidecektin canım mağazaya bende gene birkaç mağazayı aradım şimdi tepe natilus mağazasında krem rengi üzerine pembe kalpli olan bir şişme yeleğimiz var dedi eğer sen orda yok dersen akşam bir fırsat bulursam melisa ile gidip bakmayı planlıyorum:44:

Oy kıyamam kuzucuğa , kolayca çıkartır üst dişini de inşaallah
Kaç dişi oldu şimdi kuzucuğun
Afiyet olsun iyi yapmışsın önce çitle sonra süpür,
Sizinkiler de aynı mı , eline poğaça simit gibi şeyler vereceğim zaman örtü seriyorum üzerinde ye diye, yanında birisi varsa oturuyor da, biz kalktık mı hoop ayağa. Dün ablasının yatağına girmiş poğaça kemirmiş Allah'tan gördüm kırıkların üzerinde uyumaktan kurtardım kuzumu,
Beyefendi muzda azıcık bi kara leke görsün pis diyo yemiyor , evin her tarafını pis yapıyo haberi yok
Yani bu evi süpür süpür, arkanı dön yine aynı , napsam bilemedim );
sağol canım ya ben sizi çok merakta bırakmışım.alıntı yapıp cevap vermeye çalıştım hepsi birbirine girmiş

Çoklu alıntıda oluyor sıkıntı canım
Evet minik bebişini ve seni merak ettik, sağlığınız iyiymiş çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…