Aynen burada da durum aynı. Büyükler için bile baharlık bir şey yok. Hep kısa kollu. Burada yaz akşamlarında bile kısa kollu zor giyiliyor.Bugün Efeye uzun kollu ince sweatshirt almak istedim. Yegane avmmize gittik. Kanz ebebek ve lcwye baktım ama yok. Sinir oldum. Kısa kollular gelmiş ama buraya daha yaz gelmediki!! İşte küçük yerin bu olayından nefret ediyorum. Aradığın çok basit birşeyi bile bulamıyorsun...
Aynen burada da durum aynı. Büyükler için bile baharlık bir şey yok. Hep kısa kollu. Burada yaz akşamlarında bile kısa kollu zor giyiliyor.
Selam kızlar.. Eşim babasıyla istanbula gitti ,Ben de 2 gündür kv deydim. Burda keyfim çok iyi valla, dün görümcemlerle lahmacun söyleyip yedik. Keremle de çok ilgileniyorlar ,baya dinlendim:)
Yarın annemlere geçerim heralde, Eşim salı günü gelecek inşallah.. Göçmen kuşlar gibiyiz bu ara, kankam Keremle beraber :)
Bu arada size bahsettiğim videonun türkçe altyazılısını buldum mutlaka izleyin tamam mı ,herkesi öpüyorum
http://onedio.com/haber/dunya-nin-en-zor-meslegi-turkce-altyazi--289466
Mahrumiyet bölgesinde gibiyiz bacımmmmmm :)
Hayat sana güzel kızımmmmmmmgüzel zaman geçirmene sevindim canım.
Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah.
Selam kızlar.. Eşim babasıyla istanbula gitti ,Ben de 2 gündür kv deydim. Burda keyfim çok iyi valla, dün görümcemlerle lahmacun söyleyip yedik. Keremle de çok ilgileniyorlar ,baya dinlendim:)
Yarın annemlere geçerim heralde, Eşim salı günü gelecek inşallah.. Göçmen kuşlar gibiyiz bu ara, kankam Keremle beraber :)
Bu arada size bahsettiğim videonun türkçe altyazılısını buldum mutlaka izleyin tamam mı ,herkesi öpüyorum
Bugün Efeye uzun kollu ince sweatshirt almak istedim. Yegane avmmize gittik. Kanz ebebek ve lcwye baktım ama yok. Sinir oldum. Kısa kollular gelmiş ama buraya daha yaz gelmediki!! İşte küçük yerin bu olayından nefret ediyorum. Aradığın çok basit birşeyi bile bulamıyorsun...
canım dişinol diye bir ilaç var o kesiyor ağrıyı uyuşturuyor.hemen onu kullan ama yutmaman lazım tabi. çok geçmiş olsun yaa çok zorlar. hiçbişeye benzemiyor ağrısı.
Borncum naptın dişçide canım?? :/ umarım ağrıların dinmiştir.
Colicos ne çok alıntı yapmışsın kız :)
Hindistancevizi seviyosan tarifi mutlaka deneyapması ve pişirmesi 20dk anca sürüyodur. Ben muffine takmıştım bi ara. Hatta elmalı cevizli bi tarifim vardı kimbilir nerede..? Sonra yumuşak bi cupcake tarifi buldum. Tavsiye ederim
http://www.meyye.net/2012/06/en-guzel-cupcake-hamuru.html?m=1
Kv ve eşinin çocuğu haftaiçi bırakman teklifi çok tuhaf. Ama bunun örnekleri çok malesefben olsam bırakmazdım. Hergün götürür getirirsiniz nolacak..? Yanlış anlama ama siz niye oraya gittiniz??? Belki önceden demişsindir ama ben unuttum :/
Herkese günaydın. Ne güzel, evde olsan canın sıkılacak bir de keremle de ilgileniyorlarmış. Daha ne olsun. Moralin süper, oğluşun gülerek doğacak.Selam kızlar.. Eşim babasıyla istanbula gitti ,Ben de 2 gündür kv deydim. Burda keyfim çok iyi valla, dün görümcemlerle lahmacun söyleyip yedik. Keremle de çok ilgileniyorlar ,baya dinlendim:)
Bugün Efeye uzun kollu ince sweatshirt almak istedim. Yegane avmmize gittik. Kanz ebebek ve lcwye baktım ama yok. Sinir oldum. Kısa kollular gelmiş ama buraya daha yaz gelmediki!! İşte küçük yerin bu olayından nefret ediyorum. Aradığın çok basit birşeyi bile bulamıyorsun...
Cok tsk.ederim kizlar iyu dilekleriniznicin cok kotu bi gece gecirdim discide epey sira bekledim yasiri uyutmadan cikmistik oldukca sorun cikarnis disetlerimde cok ileri derecede iltihap varmis anestezi yapamam yapsam da uyusmaz bagira bagira cok aci cekersin once iltihapi temizlememiz lazim dedi ve antibiyotik verdiklamoks 1000mg hamileyken antibitotik kullandiniz mi hic dungece o kdr kotuydum ki hemen alinca ictim bi tane inanin bide dogumda bu kdr acicekmisimdir cok kotuydu yaa doktor ilaci netlestrmk icin kadin doguma da gorun o karar versin dedi dun gece kizimi da gormus oldum keyfi yerinde korkma ic antibiyotigi dedi hatta parol minoset de al diyo ama iste insan bisi olur diye de korkuyo gerci hamileyken antibiyotik kullanan cok kisi duydum etraftan ama 1000lik cok gibi geldi :/
bakalım ilk Günaydın pembisten mi bende mi gelecek
gecmis olsun dikekleriniz icin Teşekkürler. ateşi düştü ama öksürük var. nfk testi surekli bronsit oluyor ya alerjik mi diye ondan yapılacak. eşim yogun hafta sonları mesai yapiyir. dün yine temizlik ve çocuk, yemek uclusuyle günü kapadik. 23 nisan dolayısıyla oyuncak ve kirtasiye ürünlerinde % 50 indirim var haberiniz ola.
küçük bir yerde yasadigimdan biliyorum gerçekten çok zor özellikle aradığını bulamadiginda. birde çok pahali satilirdi giyim urunleri.
Cok tsk.ederim kizlar iyu dilekleriniznicin cok kotu bi gece gecirdim discide epey sira bekledim yasiri uyutmadan cikmistik oldukca sorun cikarnis disetlerimde cok ileri derecede iltihap varmis anestezi yapamam yapsam da uyusmaz bagira bagira cok aci cekersin once iltihapi temizlememiz lazim dedi ve antibiyotik verdiklamoks 1000mg hamileyken antibitotik kullandiniz mi hic dungece o kdr kotuydum ki hemen alinca ictim bi tane inanin bide dogumda bu kdr acicekmisimdir cok kotuydu yaa doktor ilaci netlestrmk icin kadin doguma da gorun o karar versin dedi dun gece kizimi da gormus oldum keyfi yerinde korkma ic antibiyotigi dedi hatta parol minoset de al diyo ama iste insan bisi olur diye de korkuyo gerci hamileyken antibiyotik kullanan cok kisi duydum etraftan ama 1000lik cok gibi geldi :/
her bölge kendine göre ürün seçiyor diye bilirdim bizim burda lcv de uygun fiyatlı swetler var.boluya yaz anca ağustosta gelir ama antalyaya nisanda..aynı ürünleri satmıyorlar sonuçta sizin mağaza müdürüne erken yaz gelmiş
Efe de böyle büyüyecek annesi:)))Benim bu çocuğum ne zaman insan evladı olacak?? Yine park yine vukuatlar... Kahvaltıya gittik, ortalıkta manyaklık yapan bi biximki vardı. Onu dürt bunu çekiştir... Yoruldum yabeş yaş yaşlanıyorum yeminle...
Canım benim Allah'ın izniyle bir şey olmaz inş. Benim kv görümceme hamileyken böbreklerinden rahatsızlanmış. Bir sürü ilaç iğne kullanmış. Hem de sürekli. Düşün sonra böbreğinin biri alınmış. Görüncem de gayet sağlıklı doğmuş. Kalbini ferah tut.Cok tsk.ederim kizlar iyu dilekleriniznicin cok kotu bi gece gecirdim discide epey sira bekledim yasiri uyutmadan cikmistik oldukca sorun cikarnis disetlerimde cok ileri derecede iltihap varmis anestezi yapamam yapsam da uyusmaz bagira bagira cok aci cekersin once iltihapi temizlememiz lazim dedi ve antibiyotik verdiklamoks 1000mg hamileyken antibitotik kullandiniz mi hic dungece o kdr kotuydum ki hemen alinca ictim bi tane inanin bide dogumda bu kdr acicekmisimdir cok kotuydu yaa doktor ilaci netlestrmk icin kadin doguma da gorun o karar versin dedi dun gece kizimi da gormus oldum keyfi yerinde korkma ic antibiyotigi dedi hatta parol minoset de al diyo ama iste insan bisi olur diye de korkuyo gerci hamileyken antibiyotik kullanan cok kisi duydum etraftan ama 1000lik cok gibi geldi :/
Vayyyy vayyyy, gez bakalım nfk.istanbulda hava gunesli ve sicak .. Baska bi planimiz vardi amaaa
"Aninda ters bi u donusu, dogru hayvanat bahcesine.
Biliyoruz ayip oldu hakim bey ama zar zor girebildik iceriye'' sarkisini soyleyerekten darica hayvanat bahcesine dogru yola dustuk..
Herkese 3g li bi pazar diliyorum
Sağol canımcımMahrumiyet bölgesinde gibiyiz bacımmmmmm :)
Hayat sana güzel kızımmmmmmmgüzel zaman geçirmene sevindim canım.
Günaydınlar herkeseeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah.
Sağol tatlımkaptirmisiz
teşekkür ederiz sanada gup güzel bi pazar olsun
İyi gelin mi bilmem :) ekmek elden su gölden:)
sen gittikce iyi gelin oluyorsun dostum:13:
vido çok duygulandirdi beni.
Ben zatürre olunca kullandım ya canım ilk 3 aydan sonra sorun yok. İltihap daha tehlikeliCok tsk.ederim kizlar iyu dilekleriniznicin cok kotu bi gece gecirdim discide epey sira bekledim yasiri uyutmadan cikmistik oldukca sorun cikarnis disetlerimde cok ileri derecede iltihap varmis anestezi yapamam yapsam da uyusmaz bagira bagira cok aci cekersin once iltihapi temizlememiz lazim dedi ve antibiyotik verdiklamoks 1000mg hamileyken antibitotik kullandiniz mi hic dungece o kdr kotuydum ki hemen alinca ictim bi tane inanin bide dogumda bu kdr acicekmisimdir cok kotuydu yaa doktor ilaci netlestrmk icin kadin doguma da gorun o karar versin dedi dun gece kizimi da gormus oldum keyfi yerinde korkma ic antibiyotigi dedi hatta parol minoset de al diyo ama iste insan bisi olur diye de korkuyo gerci hamileyken antibiyotik kullanan cok kisi duydum etraftan ama 1000lik cok gibi geldi :/
Sağol canım ya Keremin bezini değiştirmek için bile halaları birbirleriyle yarışıyor ,hiç evime dönesim gelmiyor bu durumdaHerkese günaydın. Ne güzel, evde olsan canın sıkılacak bir de keremle de ilgileniyorlarmış. Daha ne olsun. Moralin süper, oğluşun gülerek doğacak.
Benim bu çocuğum ne zaman insan evladı olacak?? Yine park yine vukuatlar... Kahvaltıya gittik, ortalıkta manyaklık yapan bi biximki vardı. Onu dürt bunu çekiştir... Yoruldum yabeş yaş yaşlanıyorum yeminle...
Ne güzel işte, sen de dinlen biraz.Sağol canımcım
Ben de dün kereme pijama bakıyordum "uzun kolluları kaldırdık" dedi satıcı:)
Sağol tatlım
İyi gelin mi bilmem :) ekmek elden su gölden:)
Ben zatürre olunca kullandım ya canım ilk 3 aydan sonra sorun yok. İltihap daha tehlikeli
Sağol canım ya Keremin bezini değiştirmek için bile halaları birbirleriyle yarışıyor ,hiç evime dönesim gelmiyor bu durumda
Aynen kerem de öyle !! Bi tek oydu deli dana gibi koşturan. Artık park işine nokta koydum tek başıma sahip çıkamıyorum. Bugün halasıyla götüreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?