Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşecik kv de uyumamış. ben buraya mesaj yazarken başı dizimde uyuyakaldı
ben de şöyle bir saat kestirsem ah ne güzel olur.. ama akşama hiiç yemek yok ya!!! bitirdi beni bugün ne pişiricem sorunsalı:111:

sende benim gibi alışveriş manyağısın hee. hoş evime gidene kadar bu manyaklık devam edemicek. dünden beri çok sinirlerim gergin kv eşim falan konuşuyoruz. dedimki benim maaşımla size biraz katkıda bulunayım mutfak alışverişi elk su faturası falan. eşimin aldığınıda kenara atarız malum ev tutcaz eşya vs alcaz ve başka masraflarda olur. ne dese beğenirsin ; oğlum da tamamını verecek sende vereceksin. burda kalıyorsanız herşey ortada olacak dedi. nasıl yani yaa dedim. çıktım gittim yanlarından. eşime söyledim uygun biryerde böyle saçmalık olurmu şimdiye kadar bizmi geçindiriyorduk diye valla annesi olduğu için hiçde yadırgamadı. olsun veririz nolmuş yani diyo. manyak bunlar yaa. hayatım boyunca bukadar gerilmedim. maaş kartım eşimdeydi aldım elinden.

yikanip dogranmis ispanak saklanir mi, saklanirsa nasil saklanir? Sarimsaklasak da mi saklasak, sarimsaklamasak da mi saklasak?

Bu aptal espiri icin kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim.
evet canım ben derin dondurucuya atıyorum fazla alınca tazeyse. yıka biraz suyunu çeksin buzdolabı poşetine 1 öğünlük at. pişirceğin zaman hiç bekletmeden pişir bişey olmuyor.

henuz yurumeye baslamis bebek icin sandalet iyi bi tercih olmaz.
İlkadim ayakkabilarin bilegi sarip kavrayan bi yapisi var.
Ayaga kalkinca bilegi destekliyor ve dengede durmasina yardimci oluyor. Bi sure once indirimde coook guzel sandaletler gordum. Bu sebeple almadim, seneye ins..

yikanip dogranmis ispanak saklanir mi, saklanirsa nasil saklanir? Sarimsaklasak da mi saklasak, sarimsaklamasak da mi saklasak?

Poşetleyip buzluğa atıyorum ben de

Oha yuh veya çüş diyebiliriz ama gelin döven kvden herşey beklenir...

neden aptalca espiri olsun çok alemsin beni güldürdün ama.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
çok büyük gülücüklerrr :9999999

sütle pekmez vermeyin diyorlar uzmanlar demir eksikliği yapıyormuş. o yüzden ben hep 1-2 saat sonrasında ayrıca vermişimdir.

adin seker portakali ama portakala alerjiniz mi var ??
manyak karı yaaa. nfk sen çok alemsin ya katılaşmış kalbimi yumuşatıyorsunya. güldürdün beni yine. ama niye gülüyorum bilmem aslında çok sinirli olmam lazım. kv ile ilgili son patlamadan dolayı. bir pisikoloğamı gitsem artık herşeye gülüyorum sonu hüsran olmasında sanırım içime biriktiriyorum.

saol tatlımm.

oooo mevlana gösterisi tasavvuf müzüği çok severim çok dinlendirir. senin adına çok sevindim harika olmuş canım.
ayrıca geçmiş olsun yavruma tez zamanda iyileşsin inşallah.

eveet hayatım gönlüm ennn başından buyana hep temmuz anneleriyle birlikteydi. hamileyken takip etmeye başlamıştım. ağustos anneleri açmadı beni muhabbetleri burası daha sıcak ve candan geldi. ve öylede zaten.

malesef öyle hayatım. takmıyorumda yazdıklarımı da yada ilgilendiğim şeylerle onların da ilgilenmesi ve sonra bunların dedikodu haline gelmesi sinir bozucu. burda kimseyle pek sohbetim olmaz benim mesafeliyimdir. çok meraklılar çünki.

oyyy çok güzel bende bakıyorum tam benim yaramaza göre bir eğlence. fiyatıda çok iyi denk gelmiş güle güle kullansın.
hahh ben sondan başlayıp başa doğru gidiyorum ya komik oluyor. sizin önceden muhabbetinizi yaptığınız şeyler. neyapayım hangi sayfada kaldım nerden başlayım bilemedim en iyisi sondan başlamak dedim geçmişşe doğru gideyim bakalım.

tesisatçı maduru olmuşsun geçmiş olsun canım gerçekten çok sinir bozucu bir durum. birkeresinde benimde başıma geldi ama tanıdık falan değil hemen yakınımızdaki tesisatçıyı çağırmıştık 2-3 sene kadar oldu adam gittikten sonra evi kahverengi su basmıştı ben bütün halıları toplamıştım allahtan öncesinde. sonra adam geldi eşim çok kızgın tabi bağırıyor çağırıyor adam gibi yapmadı diye. sonra adam panik oldu iyice musluğun yanına gitti sıcak suyu kontrol etcek eli yanlışlıkla porselen tabağa çarptı beraberinde bardakta indi ve kırıldılar tabi. eşim daha çok sinirlendi karşı komşu kapısını aralamış bizim eve bakıyordu apartman kapısından bide ona bağırdı gir lan içeri diye rezil bi gündü yani. seni anlıyorum tatlım.

AAhaaa. geçmiş olsuuuuun. çok çok ama çok sinir bozucu. kendimi senin yerinde düşünemiyorum. adamakıllı bir temizlik seni beklemiş.

ay inşallah kesinlikle mustakil alırım evi. herşey kafama göre olur inşallah.

Bu tarifi aldım. mutlaka denicem.hindistan cevizini çok severim. sende benim gibi tatlıcısın. ben muffinlere merak sardım.

nfk cım dediğin yere baktım yine aynı yer çıkıyor anlayamadım küü. tam tarif ettiğin yer tamam da birsürü mesaj ama bana atılan mesajlar ve burdan takip ettiğim sayfa çıkıyor. ne beceriksizim yaa. anlamadım valla. yani farklı bir sayfa şeklinde açılmasını bekliyorum msn gibi mesela.öyle değilmi.

colicos; fotoğraftaki bölüm ekranın sağ üst köşesinde.
bildirilere tıklayınca mesajlara ulaşırsın zaten

Eki Görüntüle 1075122
ev için hemen karar veremicez sanırım zaten aynı fiyata 2+1 lerde gördük. ama işe yaramaz yerlerde. iyi bişey çıkar sanırım karşımıza. fiyatlar uçuk.

Kizlar artik dis agrisindan aglayacak noktaya geldim dayanamiyorum dun ve bugun cok direndim ama sanirim teslim oluyorum aksama gidicem nolur dua edin bebege bisey olmasin ve artik agrim dinsin (

Güle güle giy. Fırsat bu fırsat deyip almışsın bulduğunu sanırım. Keçiboynuzu tozunu şimdi süte karıştırıyorum. Pekmezini ise sulandırıp içiriyorum. Süt içmezken ceviz, k. Boynuzutozunu veya pekmezini bir de inciri karıştırıp veriyordum.
Evet, balık yağı canım.
Sütle pekmez değil canım sürle k. Boynuzu tozu.

Son düzenleme:
ortak saat olması can sıkıcı. suda süzme saat tamamda elk yok. başka ev bakıyoruz zaten işimize gelmedi. burda doğalgaz olmaması benide şaşırttı. odun sobası yada elk ocak yakılıyor yada klima. hangisi daha iyi olur bilmiyorum çok sert kışı yokmuş ama üşünüyor yinede özellikle geceleri. oda ayrı bir sorun. salon mutfak bir arada genelde heralde elk ısıtıcı kullanırım.

Colicos o nasıl bir fiyat ya?!?! Ayrıca en az 2+1 bakmanız gerekmez mi?? Ufaklığın odası ve sizin odanız şeklinde?? Evdeki cadıdan kaçocaz diye saçma sapan paralar ödemeyin şekerimmmm.
canım 2+1 lere bakıyorum o 1+1 öyle tesadüf etti bir bakalım dedik. çocuğun ayrı odası olacak ama çocuk odası hemen düzenleyemeyiz belki bilmiyorum şuan kafam çok karışık kv uzaklaşmak istiyorum. zaten çocuk burda kalsın hafta sonları götür falan diyo ben ayrı kalamam oğlumdan ev yakın olmazsa nasıl olcak bilmiyorum. eşim kalsın diyo annesinde ben razı değilim. anneside neyaparsanız yapın diyo. herkez ayrı tantana.

Kizlar artik dis agrisindan aglayacak noktaya geldim dayanamiyorum dun ve bugun cok direndim ama sanirim teslim oluyorum aksama gidicem nolur dua edin bebege bisey olmasin ve artik agrim dinsin (
canım dişinol diye bir ilaç var o kesiyor ağrıyı uyuşturuyor.hemen onu kullan ama yutmaman lazım tabi. çok geçmiş olsun yaa çok zorlar. hiçbişeye benzemiyor ağrısı.

aynı etki olursa diye söyledim. yarasın kuzuma iyi yapmışsın.

NFK[/B]cım gördüm sonunda özel mesaj gelen yeri teşekkür ederim ama senin mesajını göremedim. bide foto ve internetten yapılan alıntılar nasıl ekleniyor geçmiş sayfada anlatılmıştı sanırım ama bulamadım o sayfayı. bir ara müsait olduğunda anlatırsan yada anlatırsanız çok sevinirim.

mesaim bitti fazla bile kaldım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz.

Borncum naptın dişçide canım?? :/ umarım ağrıların dinmiştir.

Colicos ne çok alıntı yapmışsın kız :)
Hindistancevizi seviyosan tarifi mutlaka dene yapması ve pişirmesi 20dk anca sürüyodur. Ben muffine takmıştım bi ara. Hatta elmalı cevizli bi tarifim vardı kimbilir nerede..? Sonra yumuşak bi cupcake tarifi buldum. Tavsiye ederim
http://www.meyye.net/2012/06/en-guzel-cupcake-hamuru.html?m=1

Kv ve eşinin çocuğu haftaiçi bırakman teklifi çok tuhaf. Ama bunun örnekleri çok malesef ben olsam bırakmazdım. Hergün götürür getirirsiniz nolacak..? Yanlış anlama ama siz niye oraya gittiniz??? Belki önceden demişsindir ama ben unuttum :/

Bugün halı silme günüm oldu resmen. Mutfak halısını ve koridordaki büyük yolluğu sildim çok mesudum :) halı silmek bile deşarj ediyor ne hale geldim :) bugün Efe tam coşmuş moddaydı. Çok şükür şimdi uyuma emzirmesindeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…