- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.680
- 448
Günaydınlar tatlişkolar. Herkez iyidir umarım. bizde iyiyiz ama batuşun öksürüğü var bir haftadır geçmedi. tavsiyenize ihtiyacım var. grip faslını atlattık allaha şükür. ancak hava yağmurlu burda dünden beri. inşallah açılırda biraz hava alırız. buarada 750 ye ikitane ev bulmuş eşim ona bakmaya gitcez. mayısta ankaraya gidiyorum. ayyy çok özledim evimi. ordan gelecek eşyalarımda vardı zaten arabaya sığdığı kadarıyla artık gerisini burdan alcam. nevresimlerim robotum ütüm vs. yorumlar var ama bir türlü dönemedim size. hiç müsait olamıyorum işyeri malum. yarım yamalak ne görürsem. neyse şimdilik öpüyorum. güzel hafta sonu geçirin inşallah.
ben aysecige hic takviye vermiyorum
Günaydın kızlar. Burada da hava rüzgarlı. Her yer toz toprak. Yağmur yapsa iyi olabilir. Bağışıklık sistemi için ben ek gıdaya geçtikten sonra keçiboynuzu tozu vermeye başladım. Önce yediklerine karıştırıyordum. Sonra sütüne karıştırmaya başladı. Bahar daha iyi bilir eşim geçen gün eczaneye gittiğinde eczanenenin camına bile k. Boynuzu tozunun yararlarını astıklarını söyledi. İyi ki veriyormuşsun dedi. Ben sadece iki yararını bikiyordum aslında. Bağışıklık sşstemi ve kalsiyum.sütten bile çok kalsiyum varmış. Bir de balık yağı veriyorum.
Günaydınlar tatlişkolar. Herkez iyidir umarım. bizde iyiyiz ama batuşun öksürüğü var bir haftadır geçmedi. tavsiyenize ihtiyacım var. grip faslını atlattık allaha şükür. ancak hava yağmurlu burda dünden beri. inşallah açılırda biraz hava alırız. buarada 750 ye ikitane ev bulmuş eşim ona bakmaya gitcez. mayısta ankaraya gidiyorum. ayyy çok özledim evimi. ordan gelecek eşyalarımda vardı zaten arabaya sığdığı kadarıyla artık gerisini burdan alcam. nevresimlerim robotum ütüm vs. yorumlar var ama bir türlü dönemedim size. hiç müsait olamıyorum işyeri malum. yarım yamalak ne görürsem. neyse şimdilik öpüyorum. güzel hafta sonu geçirin inşallah.
adin seker portakali ama portakala alerjiniz mi var ??
ben aysecige hic takviye vermiyorum
Yiyebilseler k. Boynuzu çok faydalı ama henüz yiyemezler.bir de ileride nesquikli süt içeceklerine bunu içsinler.hımm keçiboynuzu tozunu duymuştum öksürüğe iyi gelir diye hatta büyüklerede öneriliyormuş ama hiç denemedik
balık yağını içiyormu:44:
geçmiş olsun canım bal limon ıhlamur yap canım
inşallah evleri beğenirsiniz
evet
melisa yoktu ortalarda bu kullanıcı adını aldığımda demekki malum olmuş
Bizim sandalet bir de spor ayakkabımız vardı. Spor ayakkabıyla çorap giydiriyordum.selamlar tecrübeli anneler, yine birşey soracağım sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.. sizler 1 yaşındayken bebeklerinize nasıl bir ayakkabı tercih ettiniz.. yaza denk geldiği için açık mı kapalı mı tabanı ince kalın vs nasıl birşey almalıyım? bir de yazın ayakkabı içine çorap giydirecek miyiz?
günaydın canım, hepinize hepimize günaydıııın!
dün en sevdiğim arkadaşımla buluştuk, muhabbet ettik. ne özlemişim yaaa. çok iyi geldi..
istanbulda şuan itibariyle hava güneşli, herse 3g li bi haftasonu diliyorum..
ay o ödemler çok fena ya, benim her yanım da öyle şişmiştiki..
koca koca kadınlar dahi, hayatımızda senin gibi hamile görmedik diyordu
inş bi çare olur bacım.. güzel sözlerin için teşekkür ederim bacımmmm
yeni bebek kokusu dünyadaki en müthiş koku sanıyorum.
geçen ayşeciğin kıyafetlerini verirken; hastanede ilk giydiği takım ve zıbını geçti elime
inanır mısınız, neredeyse iki sene olmuş kokusu duruyor üstünde.. böyle bi şey olamaz..
onları birkaç kez giydirmiştim yıkandılar yani, ama kokusu kalmış
bizim meraklı millet
canım benim gözün aydın, ne mutlu bu günleri gördün..
inş darısı başımıza, ben de hayal ediyorum.. hayali bile çokk güzell
ipekçiğe geçmiş olsun. test dediğin nedir? hangi mikrop olduğunu anlamak için mi test yapılacak?
artık boluda da hava açsııııın!
Allah kolaylık versin bacım.. öpüyorum tatlı çeteni
günaydın güzel bir hafta sonu olsun inşallah ama saat 12:00 den sonra yağmur bekleniyor
eskiden okullarda bu tür organizasyonlar varmıydı yaa ben hiç duymadım bu ara çok duyar oldum :44:
güzel geçmesine sevindim ipekciğede geçmiş olsun :26:
aaa aynı zamanda vitamin görevinide mi görüyor ben melisaya ek birşey vermiyorum ama versemmi diye de düşünmüyor değilim ?
nasıl bir ilaç bu portakallı falan olmasında bizim alerjimiz var :26:
aynen canım bazı kıyafetler maşallah hiç eskimek bilmiyor
allaha şükür bugün daha iyiyim canım sağol
günaydın inşallah dinlenebilmişsindir
ohh ne güzel sevdiğin arkadaşlarla vakit geçirmek güzeldir
Günaydın kızlar. Burada da hava rüzgarlı. Her yer toz toprak. Yağmur yapsa iyi olabilir. Bağışıklık sistemi için ben ek gıdaya geçtikten sonra keçiboynuzu tozu vermeye başladım. Önce yediklerine karıştırıyordum. Sonra sütüne karıştırmaya başladı. Bahar daha iyi bilir eşim geçen gün eczaneye gittiğinde eczanenenin camına bile k. Boynuzu tozunun yararlarını astıklarını söyledi. İyi ki veriyormuşsun dedi. Ben sadece iki yararını bikiyordum aslında. Bağışıklık sşstemi ve kalsiyum.sütten bile çok kalsiyum varmış. Bir de balık yağı veriyorum.
selamlar tecrübeli anneler, yine birşey soracağım sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.. sizler 1 yaşındayken bebeklerinize nasıl bir ayakkabı tercih ettiniz.. yaza denk geldiği için açık mı kapalı mı tabanı ince kalın vs nasıl birşey almalıyım? bir de yazın ayakkabı içine çorap giydirecek miyiz?
Bizimki öncelikle 1 yaşındayken yürümüyordu. Vereceğim cevap o bağlamda olacak :) burası yazın bile çok sıcak olmadığı için çorap ve spor ayakkabı şeklindeydi. Antalyada ise klimalı ortamda çorap giydirdim öbür türlü yalın ayak idi çoğunlukla :)
bizim buralar çok sıcak oluyor oyüzden çorap üstüne ayakkabı ayağını yakar diye düşündüm ama çorapsız ayakkabı da ayağını acıtabilir diye size sormak istedim.. benimki de yürümeyebilir çünkü daha emeklemiyor bileama yine de ayakkabı almalı mıyım bilemedim
sandaleti çorapsız giydirebilir miyiz?
.selamlar tecrübeli anneler, yine birşey soracağım sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.. sizler 1 yaşındayken bebeklerinize nasıl bir ayakkabı tercih ettiniz.. yaza denk geldiği için açık mı kapalı mı tabanı ince kalın vs nasıl birşey almalıyım? bir de yazın ayakkabı içine çorap giydirecek miyiz?
biz yürüyorduk ben 10 aylıktan itibaren yani mayıstan itibaren evde bile ilk adım ayakkabısının yazlık modelini giydirdim..ve çoraplı...sen de bambu çorap al bence yazlık modeller aralardan delikli zaten başka ayakkabı olmaz yürümeyen çocuğa...sonra ana kız aynı model sandalet almıştık ama bu sene düşünmüyorum . kızımın bilekleri ince . az yüksek boğazlı model almam lazım ayakları her ayakkabının içinde oynuyo
.
sınavın ilk turunu 30 dakikayla atlattım
Efe ile pembişim maceralarını izlemeye devam edin.Arkadaşınla güzel zaman geçirmene çoook sevindim canımcım.
Şu ara çok fazla bebek kokusu muhabbeti yapar oldun kızımmmmmmm; seni de kaybedicez diye korkuyorum
Allah'ım dualarını duydu. Sabahtan hava güzel başladı. Maceralarımız az sonra
Dinlenmek mi?? :)
Sabah 6:30da full enerji ile güne başladık. Hazır hava güzelken sebze meyve almaya pazara gideyim dedim. Pazardan sonra da oğluşu parka götürdüm. Sinirlerimi zıplattı resmen!! Öncelikle kimse yokken üç kademeli kaydırakların en yükseğine çıkıyo, diğerlerinde oturarak kayarken bunda yürüyerek(!) kaymaya çalışıyo. Kaç kere kızdım takan yok. En sonunda eve gidiyoruz deyince bu sefer kaymayıp tepede sağa sola hareket etmeye başladı. Derken 4-5 yaşlarında minik bi kız geldi. Bizimki arkadaş geldi diye kendinden geçti. Ama kız buna pas vermeyince kızı itmeye başladı. Allahtan düşmedi çünkü ittiği taraf merdivenin çıkma basamağıydı!! Sonra bu sefer kaydırağın orta kısmında yere yattı herkes gidince. Ordaki deliklerden yere bakmaya çalışıp yeri yalamaya başlayınca bende film koptu!! Tuttum yapıltırdım arabasına. Tabi ağla ve kıyameti kopar modunda o... Bol bol ona söylenerek eve geldik. Elimizi yüzümüzü yıkadık. Şimdi yatacak inşallahhhhhh.
Küçükken bize balık ve soğan yağı kapsülü verirlerdi annemler. Birimiz hiç hasta olmaz, birimiz bol hasta olur, birimiz de normal seyirde :) yani sonuç olarak herşey bünye olayı. Mesela cıngan çocukları hasta oluyor mu? Hayır.
Umarım bulduğunuz evlerden biri olur canım.
Ballısınnnnn.biz yürüyorduk ben 10 aylıktan itibaren yani mayıstan itibaren evde bile ilk adım ayakkabısının yazlık modelini giydirdim..ve çoraplı...sen de bambu çorap al bence yazlık modeller aralardan delikli zaten başka ayakkabı olmaz yürümeyen çocuğa...sonra ana kız aynı model sandalet almıştık ama bu sene düşünmüyorum . kızımın bilekleri ince . az yüksek boğazlı model almam lazım ayakları her ayakkabının içinde oynuyo
.
sınavın ilk turunu 30 dakikayla atlattım
doğru söylüyorsunK. Boynuzu doğal, verebilirsin aslında. Bizim oralarda yaygın olunca bana hoş geliyor. Tabi Ayşecik sever mi, bilemem.
belki emeklemeden yürür, olur mu olurselamlar tecrübeli anneler, yine birşey soracağım sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.. sizler 1 yaşındayken bebeklerinize nasıl bir ayakkabı tercih ettiniz.. yaza denk geldiği için açık mı kapalı mı tabanı ince kalın vs nasıl birşey almalıyım? bir de yazın ayakkabı içine çorap giydirecek miyiz?
yok kızıııım!!! kendinden şüphe etmediğin gibi benden de şüphe etme senArkadaşınla güzel zaman geçirmene çoook sevindim canımcım.
Şu ara çok fazla bebek kokusu muhabbeti yapar oldun kızımmmmmmm; seni de kaybedicez diye korkuyorum
Sabah 6:30da full enerji ile güne başladık. Hazır hava güzelken sebze meyve almaya pazara gideyim dedim. Pazardan sonra da oğluşu parka götürdüm. Sinirlerimi zıplattı resmen!! Öncelikle kimse yokken üç kademeli kaydırakların en yükseğine çıkıyo, diğerlerinde oturarak kayarken bunda yürüyerek(!) kaymaya çalışıyo. Kaç kere kızdım takan yok. En sonunda eve gidiyoruz deyince bu sefer kaymayıp tepede sağa sola hareket etmeye başladı. Derken 4-5 yaşlarında minik bi kız geldi. Bizimki arkadaş geldi diye kendinden geçti. Ama kız buna pas vermeyince kızı itmeye başladı. Allahtan düşmedi çünkü ittiği taraf merdivenin çıkma basamağıydı!! Sonra bu sefer kaydırağın orta kısmında yere yattı herkes gidince. Ordaki deliklerden yere bakmaya çalışıp yeri yalamaya başlayınca bende film koptu!! Tuttum yapıltırdım arabasına. Tabi ağla ve kıyameti kopar modunda o... Bol bol ona söylenerek eve geldik. Elimizi yüzümüzü yıkadık. Şimdi yatacak inşallahhhhhh.
Küçükken bize balık ve soğan yağı kapsülü verirlerdi annemler. Birimiz hiç hasta olmaz, birimiz bol hasta olur, birimiz de normal seyirde :) yani sonuç olarak herşey bünye olayı. Mesela cıngan çocukları hasta oluyor mu? Hayır..
Takviyemi bende vermiyorum.ben aysecige hic takviye vermiyorum
saol canım benim. inşallah.Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Ev ile ilgili görüşlerini bize de yaz canım. Umarım gönlüne göredir.
vermiştim fayda etmedim. eşim eczaneden aferin almış oda kesmedi.hımm keçiboynuzu tozunu duymuştum öksürüğe iyi gelir diye hatta büyüklerede öneriliyormuş ama hiç denemedik
balık yağını içiyormu:44:
geçmiş olsun canım bal limon ıhlamur yap canım
inşallah evleri beğenirsiniz
evet
melisa yoktu ortalarda bu kullanıcı adını aldığımda demekki malum olmuş
zinko mega balık yağımı.Yiyebilseler k. Boynuzu çok faydalı ama henüz yiyemezler.bir de ileride nesquikli süt içeceklerine bunu içsinler.
Maşallah diyeyim balık yağını severek içiyor.eczacı tanıdık zinco mega'yı önerdi. Diğerleri ağır olduğu için içmez dedi. Kendinin üç yaşında kızı var. Çok iyi fikir veriyor.
yumuşak ortopedik ayakkabı kullandım ben altı çok ince değildi. yerler soğuk çeker diye. çorap hep giydirdim havaya göre. yaza denk geldiği için sen böyle delikli yanları açık ortopedik ve yumuşak bir ayakkabı kullanabilirsin yazlık ince çorapla birlikte tabi. batuhan sandelet hiç kullanamadı.selamlar tecrübeli anneler, yine birşey soracağım sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.. sizler 1 yaşındayken bebeklerinize nasıl bir ayakkabı tercih ettiniz.. yaza denk geldiği için açık mı kapalı mı tabanı ince kalın vs nasıl birşey almalıyım? bir de yazın ayakkabı içine çorap giydirecek miyiz?
ayy umarımm yaa inşallah. 2+1 miş oda.Arkadaşınla güzel zaman geçirmene çoook sevindim canımcım.
Küçükken bize balık ve soğan yağı kapsülü verirlerdi annemler. Birimiz hiç hasta olmaz, birimiz bol hasta olur, birimiz de normal seyirde :) yani sonuç olarak herşey bünye olayı. Mesela cıngan çocukları hasta oluyor mu? Hayır.
Umarım bulduğunuz evlerden biri olur canım.
oyyy yerim ben onu. anne kucağı işte. oh misss.ayşecik kv de uyumamış. ben buraya mesaj yazarken başı dizimde uyuyakaldı
ben de şöyle bir saat kestirsem ah ne güzel olur.. ama akşama hiiç yemek yok ya!!! bitirdi beni bugün ne pişiricem sorunsalı:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?