Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben aysecige hic takviye vermiyorum

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Ev ile ilgili görüşlerini bize de yaz canım. Umarım gönlüne göredir.

hımm keçiboynuzu tozunu duymuştum öksürüğe iyi gelir diye hatta büyüklerede öneriliyormuş ama hiç denemedik
balık yağını içiyormu:44:

geçmiş olsun canım bal limon ıhlamur yap canım
inşallah evleri beğenirsiniz

adin seker portakali ama portakala alerjiniz mi var ??

evet
melisa yoktu ortalarda bu kullanıcı adını aldığımda demekki malum olmuş

Yiyebilseler k. Boynuzu çok faydalı ama henüz yiyemezler.bir de ileride nesquikli süt içeceklerine bunu içsinler.
Maşallah diyeyim balık yağını severek içiyor.eczacı tanıdık zinco mega'yı önerdi. Diğerleri ağır olduğu için içmez dedi. Kendinin üç yaşında kızı var. Çok iyi fikir veriyor.

selamlar tecrübeli anneler, yine birşey soracağım sizlere yardımcı olursanız çok sevinirim.. sizler 1 yaşındayken bebeklerinize nasıl bir ayakkabı tercih ettiniz.. yaza denk geldiği için açık mı kapalı mı tabanı ince kalın vs nasıl birşey almalıyım? bir de yazın ayakkabı içine çorap giydirecek miyiz?

Bizim sandalet bir de spor ayakkabımız vardı. Spor ayakkabıyla çorap giydiriyordum.

Arkadaşınla güzel zaman geçirmene çoook sevindim canımcım.

Şu ara çok fazla bebek kokusu muhabbeti yapar oldun kızımmmmmmm; seni de kaybedicez diye korkuyorum

Allah'ım dualarını duydu. Sabahtan hava güzel başladı. Maceralarımız az sonra

Dinlenmek mi?? :)
Sabah 6:30da full enerji ile güne başladık. Hazır hava güzelken sebze meyve almaya pazara gideyim dedim. Pazardan sonra da oğluşu parka götürdüm. Sinirlerimi zıplattı resmen!! Öncelikle kimse yokken üç kademeli kaydırakların en yükseğine çıkıyo, diğerlerinde oturarak kayarken bunda yürüyerek(!) kaymaya çalışıyo. Kaç kere kızdım takan yok. En sonunda eve gidiyoruz deyince bu sefer kaymayıp tepede sağa sola hareket etmeye başladı. Derken 4-5 yaşlarında minik bi kız geldi. Bizimki arkadaş geldi diye kendinden geçti. Ama kız buna pas vermeyince kızı itmeye başladı. Allahtan düşmedi çünkü ittiği taraf merdivenin çıkma basamağıydı!! Sonra bu sefer kaydırağın orta kısmında yere yattı herkes gidince. Ordaki deliklerden yere bakmaya çalışıp yeri yalamaya başlayınca bende film koptu!! Tuttum yapıltırdım arabasına. Tabi ağla ve kıyameti kopar modunda o... Bol bol ona söylenerek eve geldik. Elimizi yüzümüzü yıkadık. Şimdi yatacak inşallahhhhhh.

Küçükken bize balık ve soğan yağı kapsülü verirlerdi annemler. Birimiz hiç hasta olmaz, birimiz bol hasta olur, birimiz de normal seyirde :) yani sonuç olarak herşey bünye olayı. Mesela cıngan çocukları hasta oluyor mu? Hayır.

Umarım bulduğunuz evlerden biri olur canım.

Bizimki öncelikle 1 yaşındayken yürümüyordu. Vereceğim cevap o bağlamda olacak :) burası yazın bile çok sıcak olmadığı için çorap ve spor ayakkabı şeklindeydi. Antalyada ise klimalı ortamda çorap giydirdim öbür türlü yalın ayak idi çoğunlukla :)

bizim buralar çok sıcak oluyor oyüzden çorap üstüne ayakkabı ayağını yakar diye düşündüm ama çorapsız ayakkabı da ayağını acıtabilir diye size sormak istedim.. benimki de yürümeyebilir çünkü daha emeklemiyor bile ama yine de ayakkabı almalı mıyım bilemedim

sandaleti çorapsız giydirebilir miyiz?

Tabiki :) biz arada dışarda yere basmak isteyebilir diye bi sandalet almıştık. Birkaç kere de kullandık.

Son düzenleme:
biz yürüyorduk ben 10 aylıktan itibaren yani mayıstan itibaren evde bile ilk adım ayakkabısının yazlık modelini giydirdim..ve çoraplı...sen de bambu çorap al bence yazlık modeller aralardan delikli zaten başka ayakkabı olmaz yürümeyen çocuğa...sonra ana kız aynı model sandalet almıştık ama bu sene düşünmüyorum . kızımın bilekleri ince . az yüksek boğazlı model almam lazım ayakları her ayakkabının içinde oynuyo

.

sınavın ilk turunu 30 dakikayla atlattım

ilk adım ayakkabısı ve içine bambu çorap mı öneriyorsun doğru anladım değil mi?
sandalet daha sonra diyorsun yani

Efe ile pembişim maceralarını izlemeye devam edin.trt çocuk sizin maceralardan çizgi film yapsa bol reyting alır.

Ballısınnnnn.

eşim arabayı servise götürecekti, ben de ayşeciği babaanneye bırakıp
kendimi avm ye attım. ciciler ciciler ciciler aldım, kartın anasını ağlatmışımm

K. Boynuzu doğal, verebilirsin aslında. Bizim oralarda yaygın olunca bana hoş geliyor. Tabi Ayşecik sever mi, bilemem.
doğru söylüyorsun
kv bana bi kavanoz getirmişti hatta dolapta olmalı. peki nasıl veriyorsun yemeklerine mi katıyorsun?

belki emeklemeden yürür, olur mu olur

nacizane tavsiyem;(ben böyle yaptım) mutlaka ilkadım ayakkabısı alman.. sandalet alma, ilkadımların da yazlık açık olan modelleri var.
terletmezler. ve altından da ince pamuklu bi çorap giydirirsin.

yok kızıııım!!! kendinden şüphe etmediğin gibi benden de şüphe etme sen

eneeeem! cozutuk efe.. bizimki de bazen böyle çıldırıyor, tanıyamıyorum çocuğumu..

annem bize hiç takviye vermemiş, öyle aman dengeli beslensinler,
bugün tereyağı bal pekmez yediler mi yoğurt yediler mi diye de düşünmemiş.
bak hamdolsun hepimiz tuuuuuurrrpp gibiyiz, ahahahahah

ayşecik kv de uyumamış. ben buraya mesaj yazarken başı dizimde uyuyakaldı
ben de şöyle bir saat kestirsem ah ne güzel olur.. ama akşama hiiç yemek yok ya!!! bitirdi beni bugün ne pişiricem sorunsalı:111:

Takviyemi bende vermiyorum.

Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Ev ile ilgili görüşlerini bize de yaz canım. Umarım gönlüne göredir.
saol canım benim. inşallah.

vermiştim fayda etmedim. eşim eczaneden aferin almış oda kesmedi.

zinko mega balık yağımı.

yumuşak ortopedik ayakkabı kullandım ben altı çok ince değildi. yerler soğuk çeker diye. çorap hep giydirdim havaya göre. yaza denk geldiği için sen böyle delikli yanları açık ortopedik ve yumuşak bir ayakkabı kullanabilirsin yazlık ince çorapla birlikte tabi. batuhan sandelet hiç kullanamadı.

ayy umarımm yaa inşallah. 2+1 miş oda.

ayşecik kv de uyumamış. ben buraya mesaj yazarken başı dizimde uyuyakaldı
ben de şöyle bir saat kestirsem ah ne güzel olur.. ama akşama hiiç yemek yok ya!!! bitirdi beni bugün ne pişiricem sorunsalı:111:
oyyy yerim ben onu. anne kucağı işte. oh misss.
yapacak bişey bulursun sen cnm. hiç bulamadın karışık patates köfte kızartma tarzı birşey yap yakın zamanda yapmadıysan.

yikanip dogranmis ispanak saklanir mi, saklanirsa nasil saklanir? Sarimsaklasak da mi saklasak, sarimsaklamasak da mi saklasak?

Bu aptal espiri icin kusuruma bakmayin, kendimi tutamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…