Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aynen bende oyle yana dogru sallanan var. sonra sallamak zor geldi otomatik sallanan salincak aldik ama bosuna para vermisiz orda hic durmuyo ya hayret bisey. ama yere battaniye serip yatirmaya basladim artik debelensin dursun :) evde yerden isitma oldugu icin yere yatirmada sakinca gormuyorum soguk olmuyo

benim çocuğu kmse yatıramaz bas bas bağrıyor

iki gündür süren uyku eğitimi sanırım az önce son buldu.
zira uyumamakta direnen ayşecik fazlasıyla mızıldadı, ağladı, kucağıma da aldım emzirdim de..
sonra da zorlamadım, sardım kundağa o saniye uyuyakaldı..

iki gündür gayet iyiydi de akşamüstü ne oldu blmyrm..
elleri durmuyor, elleri hareket etmese uyuyacaktı..
ama sağlık olsun, başka bi zaman tekrar deneyeceğiz..

ıcını ferah tut canım bısı olmamaıstır olmus olsa bbellı eder aglar tasalanma.ama bundan sonra dıkkat et daha kemıklerı taze annesııı..
inş

bizimki de kucaktayken kendini nasıl kasıyor, illa 90 derece açıyla oturacak..
bundan dolayı sanırım, artık ana kucağında da oturmaktan pek razı olmuyor..
çünkü ana kucağının pozisyonu yatma ve oturma arası bi pozisyon..

ben de son iki haftadır dönsün diye yere battaniyeler serip yatırıyorum..
etrafına oyuncaklar koyuyorum, onları almak için hareketlenip dönüyor..

bu arada kızlar sütüm kesildi ve bebelac devam sütü aldım içmedi çocuk hiç birşey tattıtrkende yemiyor çok çekcez
eee napcam ben buna
sütüm az, yetmiyor, bitti kesiliyor dedin kesildi..
neyse sağlık olsun, 4 ay emdi ya.. hepsi kardır..
mutlaka bi devam sütünü sevecektir, sen denemeye devam et..

geçmiş olsun iyi bi stres atlattın, atlattık..
iyice aklım karıştı valla:26:
ben de ellerinden tutup oturur pozisyona getiriyorum arada bir..
öğrendi bunu, elinden tutulunca hemen kendini kaldırmaya başlıyor..

anaaaam, anne olmak ne zor ya!!!:111:

Ben de bugün doktora oturtma konusunu sordum.Kucağınızda oturtabilirsiniz dedi.Bir yere yastıkla destekleyerek oturtma ise iki ay sonra dedi.Biz de arada ayaklarının üstüne bastırıyoruz.Ben bir şey olacağını düşünmüyorum.

bizim doktorumuz çok uzun süre olmamak şartıyla oturabılır dedi,ama tabi ben tam bir şekilde oturtmuyorum,hafif yaslanır pozisyonda kucağımda,zaten o da sürekli ayagının ustune basmak ve hoplamak ıstıyor

herkese günaydınnnnnnn

canım cesaretsizlikten yapamıyroum :18: ama yok ya hamile değilimdir ama eşime göre kesin hamileyim
birazda annemin beni süt 9 ay korudu 9 ay sonunda adet oldum diyişine güveniyorum sanki ya belki ona çekmişimdir

canım ben doktora sormuştum kucağımızda oturtuyoruz ama oyle saatlerce değil en fazla 1 dakika yani sonra kaldırıyorum beli ağrır belki diye
ayaklaırnın üstüne bastırıyorum doktor bastırabilirsin demişti birde kız çocuklarını 4. aydan sonra hafif hafif oturtmaya başlamak iyiymiş derler
hem kızın çatısı geniş olurmuş

ya göğüslerim boş gece uyanınca dolu oluyor ama gündüzleri iki çekiştiryor doymuyor hip alayım bari nerde bulurum marketlerde yok.

bendede manyaklık aslında bu aralar strsten hiç birşey yemiyorum

canım bizde hipp alıyoruz bizimkide bebelacı sevmedi carrefourlarda var 21 tl hemde obur tarafdan alınca kargo parasıyla daha pahalıya gelıyor

Son düzenleme:
Bebeklerine mama veren arkadaslar cesme suyunu mu kaynatiyorsunuz yoksa hazir sulardan mi kaynatiyorsunuz isisini nasil ayarliyorsunuz ? Biberonlarini neyle temizliyorsunuz ? Cok kafami kurcaliyor

canım 2 aşı yapıyorlar.. evet bacağından yapıyor aşıyı.. hepsinde ben oldun yanında.. ben çok sıkıntı yapmıyorum aşı olurken.. canım yanıyor ama yapcak bişey yok mecbur ben götürüyorum.. ben iğneden korkmadığım için belkide bu cesaretim.. Allah'a çok şükür kızım çok ağlamadı..

Karakız hem bizi hem kendini sitrese soktun.. neyseki bişey çıkmadı..

Kızlar kusuruma bakmayın ama bazen yazdıklarınızı okuyunca çok şaşırıyorum.. bu çocuklar yata yata büyümicekler herhalde.. illaki oturacaklar, dikilecekler.. zaten kendileri yapmak istiyor bu hareketleri.. benim kızım kendini kaldırmaya oturmaya çalışıyor ana kucağındayken.. bende alıp kucağımda oturtuyorum ama dik olarak değil.. zaten bir doktorun dediği diğerini tutmuyor. kafa karıştırıyorlar..

benimkide öğle.dün yoğurt yaptım ona özel içinede meyve püresi koydum bi güzel yedi.

gece yatmadan hero baby pirinç unu veriyorum.inanılmaz tok tutuyor. gece sadece bi defa kalkıyor emmeye

yaaa ay çok iyimiş bizimde uykular şaştı bu aralar neyapıcamı bilemiyorum. huylar değişiyo iyice. yüzüstü yatardı saatlerce. benden nezle bulaşınca burnu tıkanıo artık yatamıo yavrucak yüzüstüde çok kısa uyuyo, hamak aldık onda sallıyorum artık. gece uykusunda besliyorum.gaz içinde kaldıramıyorum uykusu dagılacak die, uyuyakalıo zaten, zor uyuyo die. ben geceleri aptamil gece kaşık maması var onu veriorum ama yinede uuyanıyor kaç defa yatışındanda rahatsız oluyo muhtemelen, ee hamak bu nasıl çevireyim çocuğu,offf çok sıkıntılıyım bu konuda.

Napiosun peki surekli kucakta mi tutuyorsun kucaga mi alisti?

Eki Görüntüle 563476

cevap yeterlimi yada yatıyor kafası düzleşti ayrıca kucağıda hiç sevmez

daha belli değil mide bulantıaşrım devam ediyor doktor çağırdı bugun eşimi aradadım çalışıyor dediki ekip otosuyla götüreyim bende yok dedim

napcaz bilmiyorum

Selam kizlar. Bi suredir yazamadim memlekete falan gittik donduk derken ancak firsat buldum. Biz de 4. Ay asimizi olduk cok korkuyodum ates olcak diye ama neyse ki kazasiz belasiz atlattik darisi yaptiracak olanlarin basina. Gelince hemen calpol verdim o kurtardi sanirim. Oturtmaya gelince bence her cocuk hazir olduguna kendi karar veriyo. Oglum elinitutunca kendini cekip oturuyo ve bence bu egzersizler gelisimi icin gerekli. Yani sonucta dakikalarca oturtmuyoruz gun icinde bi kac kere kisa sureli. Ayakta da durmak istiyo kisa araliklarla onu da yaptiriyorum ben kaslari gelismeli sonucta. Yuzustu de yatiriyorum ama cabuk sıkılıyo cok durmuyo oyle. Daha sadece saga sola donuyoruz tam donme yok. Bi de her seyi agzina sokmaya calisiyo agzi bos kalinca sinirleniyo galiba dis kasintisi var. Goguslerimi de oyle bi eziyo ki damaklariyla boyle giderse yara olcak. Surekli kremliyorum. Emerken dikkat daginikligimiz da var cok az emiyo ozellikle gunduzleri.

Bebeklerine mama veren arkadaslar cesme suyunu mu kaynatiyorsunuz yoksa hazir sulardan mi kaynatiyorsunuz isisini nasil ayarliyorsunuz ? Biberonlarini neyle temizliyorsunuz ? Cok kafami kurcaliyor

sonuçta suyu kaynatıyorsun hayatım çeşme olması farkedermi, kaynat ılısın dereceyle uğraşması zor, temiz elinle küçü parmağının ucuyla kontrol et ısısını, ılık olsun yeter, koy bir termosa ben öle yapıyorum, su ısısını koruyor böylece, bütün gün bidaha su ısıtıcam ılıtıcam die uğraşmassın, su biberona hemen mamayıda kat oldu bittiiiiiiiiiii

biberon içinde temizleme fırçaları satılıyor eczaneden almıştım tavsiye ederim

oyyy maşallah sana yaa kuzu tü tü tü

Gecmis olsun umarim korktugun gibi degildir. Bir an once rahatlarsin insallah. Ve kizina bayildim cok tatli masallah. Allah uzuntusunu gostermesin.

maşaallah barekallah kızına.. oturtunca çok mutlu oluyor bizim kız.. seninki de öylemi..?

Aman ekip otosuyla git nolmuş yeterki netleşsin şu durum..

maşaallah barekallah kızına.. oturtunca çok mutlu oluyor bizim kız.. seninki de öylemi..?

Aman ekip otosuyla git nolmuş yeterki netleşsin şu durum..

bayılmak ne kelime 4 köşe oluyor

yok kendim polis olmadan o arabaya binmem

MAŞALLAH kuzuya cok tatlıı ya yerım o gıdıları..ben ooglumu her gıydırmede bayılıyorum o gıdılarıo ham ham yapmaya.:)oda bayılıyor tabı kahkahalarla guluyor gıdıklanıyor fenaa halde..babasına cekmıss:) oglumu baska bı doktora goturdum ıshalı ıcın maflor şase verdı..ıdrarı verdık kaka kulturude verecegızz ılk yapmasında..sanırım bu ılac ıyı gelecek oglusuma..antıbıyotıgıde kestım zaten dun vermedım..anbıyotık ıshalı tetıklıyen bısey cunku ama doktor verdıgı ıcın mecbru kullanıyordum..nıtekım bu doktor keske vermeseydınız dedı neyse yapacak bısey yok..en fazla bır cay kasıgı vermekle ıyı yapmısım ama bır olcek vermedım cok gelecegınb dusunerek..kucuk bunyelerı ne kadar gec antıbıyotıgı alırsa o kadar ıyı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…