MAŞALLAH kuzuya cok tatlıı ya yerım o gıdıları..ben ooglumu her gıydırmede bayılıyorum o gıdılarıo ham ham yapmaya.:)oda bayılıyor tabı kahkahalarla guluyor gıdıklanıyor fenaa halde..babasına cekmıss:) oglumu baska bı doktora goturdum ıshalı ıcın maflor şase verdı..ıdrarı verdık kaka kulturude verecegızz ılk yapmasında..sanırım bu ılac ıyı gelecek oglusuma..antıbıyotıgıde kestım zaten dun vermedım..anbıyotık ıshalı tetıklıyen bısey cunku ama doktor verdıgı ıcın mecbru kullanıyordum..nıtekım bu doktor keske vermeseydınız dedı neyse yapacak bısey yok..en fazla bır cay kasıgı vermekle ıyı yapmısım ama bır olcek vermedım cok gelecegınb dusunerek..kucuk bunyelerı ne kadar gec antıbıyotıgı alırsa o kadar ıyı..
Eki Görüntüle 563476
cevap yeterlimi yada yatıyor kafası düzleştiayrıca kucağıda hiç sevmez
Ayy karakiz masallah subhanallah bu ne ciykinlik boyle nazar degmesin kuzucuk sana
sonuçta suyu kaynatıyorsun hayatım çeşme olması farkedermi, kaynat ılısın dereceyle uğraşması zor, temiz elinle küçü parmağının ucuyla kontrol et ısısını, ılık olsun yeter, koy bir termosa ben öle yapıyorum, su ısısını koruyor böylece, bütün gün bidaha su ısıtıcam ılıtıcam die uğraşmassın, su biberona hemen mamayıda kat oldu bittiiiiiiiiiii
biberon içinde temizleme fırçaları satılıyor eczaneden almıştım tavsiye ederim
Güle güle kullanın canım.Bebişinin iştahı çoooooook olsun, hapur hupur yesin bütün verdiklerini.Eşime söyleyeyim de baksın.Beğenirse biz de alalım.Anakucağını ben seçmiştim, hiç beğenmemişti.Onun için mama sandalyesini ona bıraktım.İşime de geldi yani.
şu dönemde birçok bebekten aynı şikayetler var, sanıyorum geçiş dönemi..
inş kısa sürede atlatırsınız..
Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku Eğitimi
Yatır/Kaldır Yöntemi | Blogcu Anne
Yatır/Kaldır’dan ne umduk, ne bulduk | Blogcu Anne
şu yazıları referans alarak dün sabah başladım..
bi aksilik yok şimdilik.. akşam uykuya dalış gündüze göre biraz daha zor..
ama yarım saat içinde uyuyor.. tabi mızıldama kaçınılmaz..
ama günbegün uykuya dalış süresi azalır diye düşünüyorum..
birkaç gün sonra inş kendi kendine uyuyan bir bebeğim olacak
kalan bir kiloyu bir tabak dolusu makarna ile kutladım.
kızım da emzik ağzındayken üç parmağını da içeri sokup ikisini birden cok cok çekerek çatlak annesine eşlik ettii
bu arada kraftın hangi modeli, bende krafttan bi tane baktım ama şimdi hatırlamıyom ..
Sagol cnm ya bi kac kisiden duydum hazir su kaynat dediler aman ben cesme suyu kaynatiyordum sonucta su kaynayinca ayni hesap. temizleme fircasi alayim
canım bence hazır su kullan çünkü çeşme suyunda sadece bakteri yokki ağır metallerde olabilir bunun için istediğin kadar kaynatsanda tehlikeyi önleyemezsin o yüzden güvenli bir markanın hazır suyunu al 5 dak kaynat ılınınca kullan. Bize doktorun kesin talimatıydı mama kullanırsanız bunu uygulayın diye ben ilk zamanlar arada mama vermiştim bu şekilde yaptım
maşallah subanallah tebarekallah
biz gezdik annemle
dilaNazcım, benim kız kundakla uyuyor..
ilk zamanlar bu çok büyük kolaylık, kız da kolay uyuyor..
ama iki battaniye değiştirdim, çünkü büyüyor, artık sığmıyor..
e 6-7 aylık çocuğu da kundak yapmak biraz garip geldi düşününce..
sallanmaktan pek keyif almayan bi kız, öyle kucakta uyuduğu da hiç olmadı..
uyku eğitimi için en ideal dönem 4-5-6. aylar.. zaten 7-8 gibi diş macerası başlar..
o yüzden şimdi denemek istedim. dün bu şekilde uyuttum bi aksilik çıkmadı..
mızıldıyor ama öyle ağlama pek yok, bundan destek alıp devam ediyorum eğitime..
yoksa öyle bağrış çağrış ağlasa, krizlere sokar mıyım bebeğimi uyumayı öğreticem diye..
uykuya dalış harici emziği vermiyorum ben..
öyle müptelası değil, ama uyuyacaksa mutkala emmek istiyor, ya meme, ya emzik, ya parmak..
hiçbirşey bulamazsa sinirle alt dudağını emiyor cok cokk..
ben parmağını emmesini tercih ederim, ama bir dakikadan fazla elini öyle tutamıyor,
parmak ağzından çıkınca sinirlenip tekrar sokmaya çalışıyor,
istikrarlı parmağını emmeye başlayınca bırakacağım emziği..
bebekli eve bu kadar yatılı misafir nasıl geliyor, anlamadım:44:
şehirdışından gelip kalacaksa çocuklu eve bi babaanne dede teyze dayı hadi gelsin bir iki gün kalsın da..
nının da nınısı gelip kalıyorsa artık, yuh
millet ne kadar rahat yaa!!!
Insanin en yakinlari nasil bu kadar anlayissiz olur Allah yardimcin olsun canim
beni, süt koruyormuş
beni, süt koruyormuş
harikasınızzzzzzzzzzzzzzzmaşallah subanallah tebarekallah
biz gezdik annemle
o süt bi beni kurumadı :)
doktor diyor spriale güven bende yok ya pışık dedim
Allah yardımcın olsun canım ya seni çok iyi anlıyorum
maşallah subanallahh çok şeker bu mınıkkk allah nazarlardan korusun şanslı sağlıklı olsunEki Görüntüle 563476
cevap yeterlimi yada yatıyor kafası düzleştiayrıca kucağıda hiç sevmez
daha belli değil mide bulantıaşrım devam ediyor doktor çağırdı bugun eşimi aradadım çalışıyor dediki ekip otosuyla götüreyim bende yok dedim
napcaz bilmiyorum
çok güzelsiniz canım oğluşunada masalllah kocaman oldu bu paşalarrmaşallah subanallah tebarekallah
biz gezdik annemle
spiral nasıl canım bende taktırmak ıstıyourum ama adet olmadım daha adet olmak gerekıyomus sanırımdoktor diyor spriale güven bende yok ya pışık dedim
Allah yardımcın olsun canım ya seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?