Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

geçmiş olsun canım . bencede ilaca karşıyım ben . doktor dan doktora çok fark ediyor dün gittim doktor test istedi kan idrar felan tam kan alma odasına götürdüm 3 yaşındaki çocuğun eline 3defa iğne batırdı damlata damlata anca aldı yavrum nasıl ağladı

bende vermedim

Sagol cnm ya bi kac kisiden duydum hazir su kaynat dediler aman ben cesme suyu kaynatiyordum sonucta su kaynayinca ayni hesap. temizleme fircasi alayim

teşekkürler canım inşallah iştahlı olur anne sütünü bile isteksiz emiyor ek gıdalarda inşallah düzelir. Bu konularda eşim bana güveniyor bende kendime güveniyorum :) eşim pek beceremiyor onu bildiği içinde sonsuz güven içinde :) gerçektende aldığımız herşey kullanışlı oldu

canım kraft idol mama sandalyesi arkadaşım çok memnundu bende ona güvendim açıkçası

Sagol cnm ya bi kac kisiden duydum hazir su kaynat dediler aman ben cesme suyu kaynatiyordum sonucta su kaynayinca ayni hesap. temizleme fircasi alayim

canım bence hazır su kullan çünkü çeşme suyunda sadece bakteri yokki ağır metallerde olabilir bunun için istediğin kadar kaynatsanda tehlikeyi önleyemezsin o yüzden güvenli bir markanın hazır suyunu al 5 dak kaynat ılınınca kullan. Bize doktorun kesin talimatıydı mama kullanırsanız bunu uygulayın diye ben ilk zamanlar arada mama vermiştim bu şekilde yaptım

maşallah subanallah tebarekallah
biz gezdik annemle

Eklentiler

• $396726_10151249712584485_279710151_n.webp
    52 KB · Görüntüleme: 59

Evet haklisin icinde ne oldugunu bilemiyoruz malesef bizde cesmeden su icmiyoruz zaten o zmn hazir sudan kaynatayim yavruma ah ah anneler ne kadar cok dusunuolarmis evlatlarini anne olmadan kesinlikle anlayamaz insan

yok cnm gelenler nının da nınısı diil tamda söylediğin dede vs. ama çocuk beş aylık oluyor bi bitmedi şu kalma muhabbeti, yok birinin işi ötekinin gücü derken bitmedi şu işleri bi gidemediler. Valla çocuk uyusun yemek yapayım diye bekliyorum. bi biz olsak kırarım akşama iki yumurta olur biter ama böyle olunca hergün yemek hergün yemek. yaptığımda birden, ikinci güne bigıdım bişe kalıyo, yok en az iki çeşit olsun bide salata olsun falan zor yani, ne zaman eski düzenime döncem ben yaaa yarım yıl olcak nerdeyse

Insanin en yakinlari nasil bu kadar anlayissiz olur Allah yardimcin olsun canim

insanın en yakını dediklerin eşim arada olmasa 7 kat el canım yaaa, herkes anlayışlı olamıyor, sorsan anlayışlılar kendilerince, ev işine iki yardım etmeyle olumuyor. sonuçta bi hafta diil iki hafta diil, insanın kendi yaşantısı var, bi özeli var afedersin, demek istediğim sadece eşle münasebet diil insan bi çamaşırını asamıyor kaloriferin üstüne mesela

koruyormuş zaten yakın dönemde adet olcan dedi çocuğa ek ne veriyrosun dedi bend hiç bişey sadece su dedim tamamondan koruyor dedi
bende sprialim var benim prz de kullanıyorum dedim

bu doktora hamileyken gidiyordum doktorlarsitesi varya ordan soru soruyordum 1 hatadır bi baktım benim doktor

onada yazdım durumu yan odada ki doktra bana kese var dedi dedim gel 2,30 dan sonra dedi bende gittim

çok şükür altan baktı yok bişi sprial yerinde güzel dedi iki kere korunmaya devam dedi

zaten rahim duvarı kalınlaşmış yakında olcak

kızlar eşim yarın ızınlı kayınvalıdemlere gıdelım dedı yaa bende hayır dıyemedım kurban bayramından berı gıtmıyoduk kızıyodum mecbur gıtcem çağanı ozlemısler dıyo onlar gelsın ozledılerse yaaa kadını cekmek zorunda kalcam gene.yok şöle yap yok bole yap tavsıyelerı bıtmıyo kıyaslamalarıda cabası baska bebeklerle.1 gun cekcem artık

doktor diyor spriale güven bende yok ya pışık dedim

Allah yardımcın olsun canım ya seni çok iyi anlıyorum

Ben anlamadım cnm seni sen sütüm bitti diyordun ve adet olmuştun sonra yeniden süt koruyup adet kesiliyormuymuş valla ben 4. Kere adet oldum sağolsun hiç bırakmadı beni biraz temiz gezme merakım vardı oysaki

maşallah subanallahh çok şeker bu mınıkkk allah nazarlardan korusun şanslı sağlıklı olsun

maşallah subanallah tebarekallah
biz gezdik annemle
çok güzelsiniz canım oğluşunada masalllah kocaman oldu bu paşalarr

doktor diyor spriale güven bende yok ya pışık dedim

Allah yardımcın olsun canım ya seni çok iyi anlıyorum
spiral nasıl canım bende taktırmak ıstıyourum ama adet olmadım daha adet olmak gerekıyomus sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…