Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben taktırdım cnm 1 ay oldu ay boyu sürekli pembe akıntım oldu arada da adet sancıları ama kısa süreli onun dışında ben çok memnunum takarken hissetmedim bile haftaya kontrole gidecem inşallah adet kanaması artıyor diyorlar ama ben yaşamadım bi de ben sağlık ocağında taktırdım beleş yaa karakız para verdi hep çıkarmak istiyor

Son düzenleme:

Boşver la havle de geç, beterin beteri var bak eşimin ailesi aylardır bizdeler bide çaktırmadan kp laf sokuyor öğlen kalkmış bu saate kadar iyi dayandı bebek acıkmadan diyo, akıllı emzirdik herhalde odamızda gözünün önünde emzircek halim yok herhalde! Sanki aç bırakıyorum bebeği kvyi aratmıyor yani

canım ama sağlık ocagı adet olmadan takmıyor ben 40 gun lohusa kanamasından sonra hala adet olmadım adet olma nedenıde rahım açılıyomus adetken.takarken daha az acıyomus ole dedı ebe oyuzden adet olman gerek dedı.ama emzırdıgn sure boyunca adet olmassın dedı e nasıl koruncaz iğne varmıs bıde

boşver dıebılsem cnm insan dogumdan sonra daha bı takıntılı oluyo kadına taktım.her lafı batıyo bana dıyo çoocuga altını degıstırken ıslak mendıl kullanma ılık su pamuk kullan.bende unıbaby pamuklu zaten ıslak mendıl dedım bence kullanma dıyo hala.bu gıbı seyler kadın cok bılmıs herseye bı yorum

Son düzenleme:
kızlar çağanım 4 aylık ek gıdaya daha gecmeycegım emdıgı ıcın ama elma suyu rendeleyıp versemmmı acaba sağlık ocagı ebe gerek yok ddedı ama alısması ıcın bıseyler vermelıyım galıba ek gıdaya zor gecer dıye dusunuyorum sız nasıl yapıyosunuz

Son düzenleme:

buda bwenim oğluşum.

Son düzenleme:
aman sakin ha çok kişi duydum spiralle hamile kalan sen yine iki yönteme devam et bende ucuncuden sonra artık allah ne verdiyse korunurum artık :)

evet canım . kordon bağlatmayı düşünmüyor musun

Ben anlamadım cnm seni sen sütüm bitti diyordun ve adet olmuştun sonra yeniden süt koruyup adet kesiliyormuymuş valla ben 4. Kere adet oldum sağolsun hiç bırakmadı beni biraz temiz gezme merakım vardı oysaki

benim süt gelip gelip giidyor anlamadım ben yemek yiyemiyorum ondan yine 57 kilo oldum annem yüzün çökmüş diyor doğumdan 20 kilo gitti geriye kaldı 7 kilo ama bu iyi yıllardır kilo almak için uğraştım
ben normalde olmamışım sprial taktırdım ondan olmuşum

spiral nasıl canım bende taktırmak ıstıyourum ama adet olmadım daha adet olmak gerekıyomus sanırım

herkezi çoğaltıyor ben sprialle 1 ay oldum bridaha olmadım

bu arada yeni doğum yaptığın için git takarlar ama normal doğumsa

bende beleşe devlette taktırdımmm bugun yine baktılar yerinde duruyor dedi ama skaın sadece buna güvenme spriallede hamile kalan var

doğum yapmışken zaten rahim açık oluyor 6 7 ayda ancak kendini toparlıyor sezeryansa adet bekliyorlar

iğne de yaptırabilirsin cerezatte ver emzirirken içiliyor %70 koruma o yüzden hertürlü yaşasın prezervatif

Canım bence verme eninde sonunda tatlara alışacaklar aceleye gerek yok sutun yettigi surece emzirmeye devam et ben 6 ayın sonunu beklemeyi düşünüyorum

Tatlım boş ver aldırma kendi kendilerine söylensinler bu arada aylardır yatılı kalıyor kvdenler esine bu konuda cemkirmiyormusun hiç senin durumdan memnun olduğunu düşünüyor olabilirler

oglusun cok tatlı şimdiden kızı kapmış Karakiz seninde kızın cok sevimli ikinizinde bebislere masallah

benim kızım bebeklerden hoşlanmıyor araba verdim çok hoşna gitti

anaaa benimkiler yerleşcekler diyordm sneinkiler yerleşmişler

canım çok iyi ağırlıyrsn demekki ağırlama

Kizlar dun hemşire bi arkadaşım vardi misafirim.çalışmaya baslayinca sakin bakici düşünme dedi.hastanede calisan hemsire arkadasinin kizi iki yaşındaymış bi bakici kizlari varmis 17 yasinda.bebegin agzindan yaralar çıkıyormus sürekli annesi hastaneye getirip kültür vermişler vajinal sivi cikmis kizdan suphelenip eve hemen kamera taktirmislar ve bakici bebege vajinasini yalatiomus dunden beri okadar üzüldümki anlatamam sapikliga bak ya.o çocuğun yasiycagi tramvayi dusunebiliomusunuz.rabbim bebeklerimizi korusun çok zor bi durum.benim bebisime babannesi bakacak hic gözüm arkada gitmiycem ama iste evde hep biri olacak esimde istemio duzenimiz bozulacak diye amamecburuz.bakiciya birakmak Zorunda kalan anneler lütfen kamera taktirin bu zamanda kimseye guven olmuo.

Kesinlikle ver derim cnm özellikle kaka sorunu yaşarsanız armut suyu iyi geliyor dediğin gibi tat dokuları gelişmiyormuş ve bu da ilerde ek gıdayı red edmeye neden oluyormuş

Ewt adet olmadan takılmıyor Allah yardımcınız olsun ama ben iğneleri hiç düşünmedim hormonlarla oynuyor diye

Nasıl bi dünyada yaşıyoruz böyle sapıkları asmak lazım pis insan ne hakkın var ufacık cocuğa bunu yaşatmaya şerefsiz delirim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…