- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
maşallah subanallahh çok şeker bu mınıkkk allah nazarlardan korusun şanslı sağlıklı olsun
çok güzelsiniz canım oğluşunada masalllah kocaman oldu bu paşalarr
spiral nasıl canım bende taktırmak ıstıyourum ama adet olmadım daha adet olmak gerekıyomus sanırım
[Barbarino;27520553]kızlar eşim yarın ızınlı kayınvalıdemlere gıdelım dedı yaa bende hayır dıyemedım kurban bayramından berı gıtmıyoduk kızıyodum mecbur gıtcem çağanı ozlemısler dıyo onlar gelsın ozledılerse yaaa kadını cekmek zorunda kalcam gene.yok şöle yap yok bole yap tavsıyelerı bıtmıyo kıyaslamalarıda cabası baska bebeklerle.1 gun cekcem artık
canım ama sağlık ocagı adet olmadan takmıyor ben 40 gun lohusa kanamasından sonra hala adet olmadım adet olma nedenıde rahım açılıyomus adetken.takarken daha az acıyomus ole dedı ebe oyuzden adet olman gerek dedı.ama emzırdıgn sure boyunca adet olmassın dedı e nasıl koruncaz iğne varmıs bıdeBen taktırdım cnm 1 ay oldu ay boyu sürekli pembe akıntım oldu arada da adet sancıları ama kısa süreli onun dışında ben çok memnunum takarken hissetmedim bile haftaya kontrole gidecem inşallah adet kanaması artıyor diyorlar ama ben yaşamadım bi de ben sağlık ocağında taktırdım beleş yaa karakız para verdi hep çıkarmak istiyor
boşver dıebılsem cnm insan dogumdan sonra daha bı takıntılı oluyo kadına taktım.her lafı batıyo bana dıyo çoocuga altını degıstırken ıslak mendıl kullanma ılık su pamuk kullan.bende unıbaby pamuklu zaten ıslak mendıl dedım bence kullanma dıyo hala.bu gıbı seyler kadın cok bılmıs herseye bı yorumBoşver la havle de geç, beterin beteri var bak eşimin ailesi aylardır bizdelerbide çaktırmadan kp laf sokuyor öğlen kalkmış bu saate kadar iyi dayandı bebek acıkmadan diyo, akıllı emzirdik herhalde odamızda gözünün önünde emzircek halim yok herhalde! Sanki aç bırakıyorum bebeği kvyi aratmıyor yani
yok cnm gelenler nının da nınısı diil tamda söylediğin dede vs. ama çocuk beş aylık oluyor bi bitmedi şu kalma muhabbeti, yok birinin işi ötekinin gücü derken bitmedi şu işleri bi gidemediler. Valla çocuk uyusun yemek yapayım diye bekliyorum. bi biz olsak kırarım akşama iki yumurta olur biter ama böyle olunca hergün yemek hergün yemek. yaptığımda birden, ikinci güne bigıdım bişe kalıyo, yok en az iki çeşit olsun bide salata olsun falan zor yani, ne zaman eski düzenime döncem ben yaaayarım yıl olcak nerdeyse
ınsanlar ne kadar anlayıssız ya bebeklı ev.bıde yemek emzırme alt degıstırme ev ıslerı ınsanların uzerıne bu kadar yuk olunmazz
doktor diyor spriale güven bende yok ya pışık dedim
Allah yardımcın olsun canım ya seni çok iyi anlıyorum
maşallah subanallah tebarekallah
biz gezdik annemle
aman sakin ha çok kişi duydum spiralle hamile kalan sen yine iki yönteme devam et bende ucuncuden sonra artık allah ne verdiyse korunurum artık :)
Ben anlamadım cnm seni sen sütüm bitti diyordun ve adet olmuştun sonra yeniden süt koruyup adet kesiliyormuymuş valla ben 4. Kere adet oldum sağolsun hiç bırakmadı beni biraz temiz gezme merakım vardı oysaki
spiral nasıl canım bende taktırmak ıstıyourum ama adet olmadım daha adet olmak gerekıyomus sanırım
Ben taktırdım cnm 1 ay oldu ay boyu sürekli pembe akıntım oldu arada da adet sancıları ama kısa süreli onun dışında ben çok memnunum takarken hissetmedim bile haftaya kontrole gidecem inşallah adet kanaması artıyor diyorlar ama ben yaşamadım bi de ben sağlık ocağında taktırdım beleş yaa karakız para verdi hep çıkarmak istiyor
canım ama sağlık ocagı adet olmadan takmıyor ben 40 gun lohusa kanamasından sonra hala adet olmadım adet olma nedenıde rahım açılıyomus adetken.takarken daha az acıyomus ole dedı ebe oyuzden adet olman gerek dedı.ama emzırdıgn sure boyunca adet olmassın dedı e nasıl koruncaz iğne varmıs bıde
kızlar çağanım 4 aylık ek gıdaya daha gecmeycegım emdıgı ıcın ama elma suyu rendeleyıp versemmmı acaba sağlık ocagı ebe gerek yok ddedı ama alısması ıcın bıseyler vermelıyım galıba ek gıdaya zor gecer dıye dusunuyorum sız nasıl yapıyosunuz
o süt bi beni kurumadı :)
Tatlım boş ver aldırma kendi kendilerine söylensinler bu arada aylardır yatılı kalıyor kvdenler esine bu konuda cemkirmiyormusun hiç senin durumdan memnun olduğunu düşünüyor olabilirlerBoşver la havle de geç, beterin beteri var bak eşimin ailesi aylardır bizdelerbide çaktırmadan kp laf sokuyor öğlen kalkmış bu saate kadar iyi dayandı bebek acıkmadan diyo, akıllı emzirdik herhalde odamızda gözünün önünde emzircek halim yok herhalde! Sanki aç bırakıyorum bebeği kvyi aratmıyor yani
Boşver la havle de geç, beterin beteri var bak eşimin ailesi aylardır bizdelerbide çaktırmadan kp laf sokuyor öğlen kalkmış bu saate kadar iyi dayandı bebek acıkmadan diyo, akıllı emzirdik herhalde odamızda gözünün önünde emzircek halim yok herhalde! Sanki aç bırakıyorum bebeği kvyi aratmıyor yani
kızlar çağanım 4 aylık ek gıdaya daha gecmeycegım emdıgı ıcın ama elma suyu rendeleyıp versemmmı acaba sağlık ocagı ebe gerek yok ddedı ama alısması ıcın bıseyler vermelıyım galıba ek gıdaya zor gecer dıye dusunuyorum sız nasıl yapıyosunuz
canım ama sağlık ocagı adet olmadan takmıyor ben 40 gun lohusa kanamasından sonra hala adet olmadım adet olma nedenıde rahım açılıyomus adetken.takarken daha az acıyomus ole dedı ebe oyuzden adet olman gerek dedı.ama emzırdıgn sure boyunca adet olmassın dedı e nasıl koruncaz iğne varmıs bıde
Kizlar dun hemşire bi arkadaşım vardi misafirim.çalışmaya baslayinca sakin bakici düşünme dedi.hastanede calisan hemsire arkadasinin kizi iki yaşındaymış bi bakici kizlari varmis 17 yasinda.bebegin agzindan yaralar çıkıyormus sürekli annesi hastaneye getirip kültür vermişler vajinal sivi cikmiskizdan suphelenip eve hemen kamera taktirmislar ve bakici bebege vajinasini yalatiomus dunden beri okadar üzüldümki anlatamam sapikliga bak ya.o çocuğun yasiycagi tramvayi dusunebiliomusunuz.rabbim bebeklerimizi korusun çok zor bi durum.benim bebisime babannesi bakacak hic gözüm arkada gitmiycem ama iste evde hep biri olacak esimde istemio duzenimiz bozulacak diye amamecburuz.bakiciya birakmak Zorunda kalan anneler lütfen kamera taktirin bu zamanda kimseye guven olmuo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?