Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar. ay bugün daha bir sıcak ve nemli. Burada da hava biraz serinlese ne güzel olacak. cemilede yerleri çamaşır suyuyla almış. nem ve çamaşır suyu ne güzel uydu. içim dışıma çıktı resmen.

:KK57:Bu arada burda bir gök gürültüsü bir yağmur var ki şok edici...

Ayyy ne güzel. ankarada yağmur var demek. ne güzel serinlik olmuştur. geçen ben gittiğimde kavruluyordu resmen ortalık gündüzleri. gece çok güzel esiyor ama. burasıda gece ve sabaha karşı çok serin ama şu saatlerde iyice çöktü sıcaklık. gölgede 38 gösteriyor.

Günaydınlar herkeseeeee :) çok güzel bir gün olsun inşallahhhh :D

Bugün cuma herkezin gününün hayırlı ve huzurlu bol kahkahalı neşeli geçmesini diliyorum.

günaydın günaydın günaydın herkesee.. cumamız mübarek olsun canlar..
hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

burada kuvvetli bi rüzgar var, bulutların ardından güneş bi görünüyor bir kayboluyor.
ayşecikle parka gidip dönene kadar yağmaz inş..

toplanıp gelmeleri daha iyi. başka gelecek var mı?..
senin uyuklaman o kadar doğalki, ben de bugünlerde sızma durumuna geliyorum.
resim de zaman ve ortam isteyen bir şey. ben 2 sene hüsnü hata gittim. çoook seviyorum yazmayı
ama saatler isteyen bi uğraş. ayşecik büyüsün, inş tekrar başlarım. :KK51:

inş, büyük olduğu için daha kolay geçireceksiniz bu dönemi.

ben hamileliğin başında sanırım 2-3 aylık hamileyken o psikolojideydim.
gece eşim uyuyunca ben de başlıyordum kurmaya.
ben doğumda ölürsem bebeğime kim bakacak, eşim ne yapacak diye.. saatlerce ağlar öylece uyuyakalırdım..

yerim seni süslü görümceee:KK74:

ne diyeyim kolay gelsin.. okulun başlayacağına seviniyor insan..

aryanın sesebi var, babaanne dede faktörü. ama şu ara delilik bizimkinde de var.
çocuğumu tanıyamıyorum. bi şey istedi mi bi başlıyor ağlamaya kendini yerlere atmaya :KK57:

bağıra bağıra ağlıyor, kendini öyle sıkıyorki midesi bulanıyor öğürmeye başlıyor, bazen eliyle yüzüne vuruyor.
nasıl da rol kesiyor, şaşırıyorum..

inş canım, Allah ağzından duysun :KK36:
sizin de bi taşınma durumu vardı, yanlış mı hatırlıyorum?

ilbilge, kardeşinin durumundan dolayı sizinki de ertelendi. ne zaman taşınıyorsunuz bacım?

hadi bakalım.. beklenen gün geldi çattı.. inş her şey düşündüğünüzden de güzel olur..
biz senin kusuruna bakmayız, sonrası fotoğraflarına bakarız bacım:p

İstanbulda serin. oy oyy negüzel.

NFK cım hat sanatı muhteşem birşey. bende çok severim. dediğin gibi onun için özel bir zaman lazım. inşallah yine başlarsın.

Bu çocuklardaki mız mız ağlama olayı nedir bende anlayamadım gitti. batu da öyle. sebepsiz ağlıyor. her istediğini yapıyorum. sürekli ağlama modunda. rol mü acaba nedir bilmiyorum ki.

Eşimin kızdığı kadar var valla :D ben bir kk bağımlısıyım hahahha. Arabaya su tutturuyoruz ben o arada girip bakıyorum :D

pembis sizin düğün nerdr? ankara'da değilmi??

bende ankarada sanıyordum.

pamuk helva, ozendirdiniz tekrardan kullanmaya başlayacağım arabayi. Düz vites araba kullanmak istemiyorum. Allah'im bize yedi kişilik, otomatik vites araba nasip et. cuma niyetine belki kabul olur.

Amin canım allah herkezin gönlüne göre versin.

colicos, sınıfı hiç düşünmemistim. en güzeli yine yemekhane

Eskiden öyleydi. çok uzun süredir sistem nasıl bilmiyorum. yani çocukların yemek yeme düzenini nasıl sağlıyorlar çok uzak kaldım. dediğin gibi en güzeli yemekhane. ama gözetim doğrultusunda.

Nfkcım ben iki yaş sendromunu hiç farketmiyorum çünkü potansiyel sendromluyuz biz doğuştan :D

Canselim kınaya gidiyoruz biz başka bi şehre :). Yarın da gelini alıp geleceğiz inşallah.

ayyy ne heyecanlı. kınadan sonra gelin geliyoooor...

Eşimin kızdığı kadar var valla :D ben bir kk bağımlısıyım hahahha. Arabaya su tutturuyoruz ben o arada girip bakıyorum :D

gece bi ara bende bakıyordum eşimde diyoki yine mi kk hahahah yapıyor. birkeresinde bana diyorki kk açta bakalım ne yazmışlar. bende tuhaf tuhaf yüzüne baktım şaşırdım çünki. araya başka birşey kattım unutturdum. allah allah yaaa.

İlbilgecim siz toparladınız durumu galiba? Geç te olsaa Geçmiş olsun canımm.

Ya kızlar kusura bakmayın, okumaya bile zaman bulamıyorum, unuttuğum yazamadığım varsa kusura bakmayın. SorsanıZ ne yapıyorum diye, koskocaman HİÇBİRŞEY ! Ama hiç vaktim olmuyor. Bu ara kv in kışlık hazırlıklar dönemi başladı, işler yoğun. Ben pek bulaşmak istemesem de bana da bi ton iş kalıyor. Neyse ptesi okul başlıyor bize artık, seminer zamanında 2 hafta daha kayseride olup gidiş geliş yapıcaz, arya babannesinde kalıcak. Sonra okullar açılmadan artık geçeriz evimize. Rahaaat rahaaaat yazarım artık:KK66:
Sağ ol canım. Biz iyiyiz. Ama seni özledik biz...
Aryammm bir geldi pir geldi hahahaha.

Oğluşum konusunda haklısın. İnşallah yerleşik hayata geçince herşey düzelir.

İlbilgecik nasıl oldunuz kız hakkaten???

Yarın 9 gibi yola çıkmayı planlıyoruz inşallah. Sanırım 4 saat sürüyor Ankaradan. Sonra da kalacağımız yere yerleşme, ütü, yemek ve kuaför faslı olur. Çok yazamayabilirim kusuruma bakmayın :)
İyiyiz, iyiyiz.
İyi yolculuklar canım.

burada kuvvetli bi rüzgar var, bulutların ardından güneş bi görünüyor bir kayboluyor.

resim de zaman ve ortam isteyen bir şey. ben 2 sene hüsnü hata gittim. çoook seviyorum yazmayı

ben doğumda ölürsem bebeğime kim bakacak, eşim ne yapacak diye.. saatlerce ağlar öylece uyuyakalırdım..

aryanın sesebi var, babaanne dede faktörü. ama şu ara delilik bizimkinde de var.
çocuğumu tanıyamıyorum. bi şey istedi mi bi başlıyor ağlamaya kendini yerlere atmaya :KK57:

bağıra bağıra ağlıyor, kendini öyle sıkıyorki midesi bulanıyor öğürmeye başlıyor, bazen eliyle yüzüne vuruyor.

ilbilge, kardeşinin durumundan dolayı sizinki de ertelendi. ne zaman taşınıyorsunuz bacım?

hadi bakalım.. beklenen gün geldi çattı.. inş her şey düşündüğünüzden de güzel olur..
Bizim taşınma yılan hikayesine döndü. Sorandan utanıyoruz artık. Daha oturum çıkmadı, onun için taşınamıyoruz. Oturum çıkmadan d. Gaz açılmıyormuş. Bakalım ne olacak?

Off selam kızlar
Sağolun sorduğunuz için o kadar yoğundum ki
2 gündür 10ar kişilik misafirim vardı. Gelenler de yardım etti ama yine de yoruldum tabi.. Neyse ki rahatım bi dahaki misafire kadar..
Çocuklar da yoruyor koltuğa uzanır uzanmaz uyuklamaya başlıyorum..

Ben de çok seviyorum kırtasiye malzemelerini, iyi hatırlattın çıkıp alayım biraz :)

Dikiş sabır işi.. Ama pratik dikiş kalıp istemiyor, kolay. Denemiştim bekarken. Yine de yanlış olunca söküyorsun falan ben pes etmiştim yapmadım sonra

Benim de resmim iyidir, yağlı boya tablo yapardım evlendiğimden beri yapmadım özledim yapmayı çok dinlendirici oluyordu aah ah

nekadar çok sevenin varmış. allah eksikliğini göstermesin.

Biz kk üyesi olarak sanatsalızda. negüzel.

Oh yaa çok şanslısın tuvalet eğitimini başardın darısı başıma

Bence de tuvalet eğitimi özel birşey mahrem bir konu.. Aileden öğrenmesi daha iyi

Yok artıkkk! :)
Kardeşim evlensin de bebeği olsun demek istedim, benim değil

Çok geçmiş olsun canım neyse ki iyileşmiş

Oleeey :) İşler rayına giriyor
Sanırım herkez aynı fikirdedir bu konuda. birde nasıl eğitim verdikleri çok önemli. tuvalet eğitimi çok sabır isteyen birşey. okadar sabrın eğitimcilerde olduğunu düşünmüyorum. mutlaka disipine etceklerdir ve ben buna gelemem.

Kardeşinin bebeğinden bahsetmişsin. bende sen istiyorsun sanmıştım. anlaşıldı. yeğende çok seviliyor.

" Herkese günaydınnn....
Pembişim gözün aydın bakıcı olayı hallolmuş. Saçına sevindim, kına ve düğün fotolarını merakla bekliyoruzzz:)) midene ne oldu acaba? İlaç falan mı alsan ki? Geçmiş olsun canımm.
Canselimm çok güzel bir duygu olsa gerekk, ilk okul günü fotosu istiyorummm:)
Colios cum kardeşine üzüldüm çok geçmiş olsun, şimdi nasıl? Toparladı mı biraz?" Bu kısım sabah yazıldı devamına ancak bu saatte yetiştimm:)
Pamuk helvacım araba kullanma işinde baya yol katetmişsin, tebrikler, panik olayı d geçiyor zamanla, bende baya panik oluyordum, bacaklarım zangır zangır titriyordu ilk zamanlar:)
Busmai valla tebrikler, fırsat bulduğun anlarda yat dinlen bacım, sen mert ve kereme vede bizeee lazımsınn:KK66:

Çok saol canım. toparlanması biraz zaman alacak. yeni tedavi sonuç verirmi bilmiyorum. inşallah hayırlısıyla herşey yoluna girer. yavrum 13 yaşından beri hep hastanelerde. evi gibi oldu artık. ondan uzakta olmakta çok zor.

İlbilgecim siz toparladınız durumu galiba? Geç te olsaa Geçmiş olsun canımm.

Ya kızlar kusura bakmayın, okumaya bile zaman bulamıyorum, unuttuğum yazamadığım varsa kusura bakmayın. SorsanıZ ne yapıyorum diye, koskocaman HİÇBİRŞEY ! Ama hiç vaktim olmuyor. Bu ara kv in kışlık hazırlıklar dönemi başladı, işler yoğun. Ben pek bulaşmak istemesem de bana da bi ton iş kalıyor. Neyse ptesi okul başlıyor bize artık, seminer zamanında 2 hafta daha kayseride olup gidiş geliş yapıcaz, arya babannesinde kalıcak. Sonra okullar açılmadan artık geçeriz evimize. Rahaaat rahaaaat yazarım artık:KK66:

Canım kendini fazla özletme yeter. eylülden itibaren toplanırız artık hepimiz.

Aryammm bir geldi pir geldi hahahaha.

Oğluşum konusunda haklısın. İnşallah yerleşik hayata geçince herşey düzelir.

İlbilgecik nasıl oldunuz kız hakkaten???

Yarın 9 gibi yola çıkmayı planlıyoruz inşallah. Sanırım 4 saat sürüyor Ankaradan. Sonra da kalacağımız yere yerleşme, ütü, yemek ve kuaför faslı olur. Çok yazamayabilirim kusuruma bakmayın :)

Offf artık senin işin çok uzun sürer. keyfine bak canım.

Aynı davranışlar valla. Bağıra çağıra geçiyor günler:/
Bizim şuan sivasta kirada oturduğumuz evi satlığa çıkarmıştı ev sahibi, ama satılmadı şükür:) zaten seneye için de kayreriye taşınıp gidiş geliş yapmayı düşünüyoruz. Burda kp den miras kalan bir ev var bize verecekler, şuan yapım aşamasında, onu bekliyoruz canım. Seneye bu zamanlar bitmiş olur büyük ihtimal taşınma telaşına düşeriz inşallah bizde. Göçebe hayattan çok sıkıldımmm!

Bizim şuan sivasta kirada oturduğumuz evi satlığa çıkarmıştı ev sahibi, ama satılmadı şükür:) zaten seneye için de kayreriye taşınıp gidiş geliş yapmayı düşünüyoruz. Burda kp den miras kalan bir ev var bize verecekler, şuan yapım aşamasında, onu bekliyoruz canım. Seneye bu zamanlar bitmiş olur büyük ihtimal taşınma telaşına düşeriz inşallah bizde. Göçebe hayattan çok sıkıldımmm!
Taşınmak senin için en iyisi. Git-gel de zor tabi. Belkş tayinin çıkar.

dışarısı rüzgarlı ama ayşecikle parka gittik yine de..
:KK49:
Günaydınlar. ay bugün daha bir sıcak ve nemli. Burada da hava biraz serinlese ne güzel olacak. cemilede yerleri çamaşır suyuyla almış. nem ve çamaşır suyu ne güzel uydu. içim dışıma çıktı resmen.
miktarını mı ayarlayamıyor. sonuçta ofis ne kadar kirlenecek? banyo değil ya..
bi anaokulu öğretmen arkadaş vardı. klozete bildiğin ace çamaşır suyunu boca ederdi..
neymiş hijyen olacakmış.. sen onu fırçalamazsan, her yere temas ettirip durulamazsan temizlenir mi?

Ayyy ne güzel. ankarada yağmur var demek. ne güzel serinlik olmuştur. geçen ben gittiğimde kavruluyordu resmen ortalık gündüzleri. gece çok güzel esiyor ama. burasıda gece ve sabaha karşı çok serin ama şu saatlerde iyice çöktü sıcaklık. gölgede 38 gösteriyor.

Bugün cuma herkezin gününün hayırlı ve huzurlu bol kahkahalı neşeli geçmesini diliyorum.

İstanbulda serin. oy oyy negüzel.

NFK cım hat sanatı muhteşem birşey. bende çok severim. dediğin gibi onun için özel bir zaman lazım. inşallah yine başlarsın.

Bu çocuklardaki mız mız ağlama olayı nedir bende anlayamadım gitti. batu da öyle. sebepsiz ağlıyor. her istediğini yapıyorum. sürekli ağlama modunda. rol mü acaba nedir bilmiyorum ki.
amiin canım. burası biraz serinledi gibi. yani serin değil de, önceki bunaltıcı sıcak yok diyeyim.
Allaha şükür, bi de yağmur yağsa şu barajlar dolsa..:cry:

hangimiz değilizki ?:KK45: eşin yanındayken frenle kendini..
benimki açıp köşe yazısı okuyor dakikalarca ben laf sokuyorum tabi.
ondan sonra elimi telefona atıp 2 saniye bakınca, bana diyorsun da sen elinden bırakmıyorsun diyor.
ki ben onun yanında hiç topiğe falan girmem yani..

gece bi ara bende bakıyordum eşimde diyoki yine mi kk hahahah yapıyor. birkeresinde bana diyorki kk açta bakalım ne yazmışlar. bende tuhaf tuhaf yüzüne baktım şaşırdım çünki. araya başka birşey kattım unutturdum. allah allah yaaa.
aman aman, adamların dikkatini celbetmeyelim lütfen.:confused:
Bizim taşınma yılan hikayesine döndü. Sorandan utanıyoruz artık. Daha oturum çıkmadı, onun için taşınamıyoruz. Oturum çıkmadan d. Gaz açılmıyormuş. Bakalım ne olacak?
anladım. ne kadar uzun sürdü bu iş ama? birini bulsanız hemen hallederdi..
dediğin gibi taşınmak kadar, onun stresi hazırlığı da insanı meşgul ediyor.

Bende foto istiyorumm.

NFK sana gönderdiklerimi aldınmı şekerimm.
mail mi attın? whatsapp tan bi şey gelmedi.

ah seni öyle iyi anlıyorumki. artık ben de kalıcı bi eve kendi evime taşınmak yerleşmek istiyorumm:KK47:
ev kaldıysa ne güzel, inş çabucak biter de sağlıkla huzurla girer yerleşirsiniz..

dışarısı rüzgarlı ama ayşecikle parka gittik yine de.. :KK49:

bi anaokulu öğretmen arkadaş vardı. klozete bildiğin ace çamaşır suyunu boca ederdi..
neymiş hijyen olacakmış.. sen onu fırçalamazsan, her yere temas ettirip durulamazsan temizlenir mi?

amiin canım. burası biraz serinledi gibi. yani serin değil de, önceki bunaltıcı sıcak yok diyeyim.

ondan sonra elimi telefona atıp 2 saniye bakınca, bana diyorsun da sen elinden bırakmıyorsun diyor.

ah seni öyle iyi anlıyorumki. artık ben de kalıcı bi eve kendi evime taşınmak yerleşmek istiyorumm:KK47:
ev kaldıysa ne güzel, inş çabucak biter de sağlıkla huzurla girer yerleşirsiniz..

Batuda dışarıdaymış. gezdiriyorlarmış. yani mecburen çünki batu öyle istedi. yoksa kıyamett. çocukları evde tutmak çok zorrr. hep dışarı istiyor.

Cemilede malesef çamaşır suyu çok kullanıyor. işyeri dubleks ve her yeri alıyor. wc ler neysede yerlere yüzey temizleyici kullan dedim. wc lere öyle üstüne dökmek olmaz tabi fırça olmalı.

yağmur zamanı yaklaşıyor. burada başladımmı arkası kesilmiyor. gök delinmişcesine yağıyor. yakalanmazsan ne ala yakalandınmı işe gitmen imkansız. hava belli ediyor kendini zaten. biraz yağsa keşke.

Bende eşimin yanında hiç girmem kk ne. ama takıldığımı biliyor. aman çok sıkıcı bakmıyorum bile falan diyorum. saçma bir site diyerek uzaklaştırmaya kalkıyorum. dikkatini çekiyor ister istemez. amann uzak olsunn walla.

NFK cım ben sana birsürü resim attım mail gönderdim. bende diyorumki cevapsız bırakmazdı niye acaba cevap vermedi. meşkul olduğunu düşünmüştüm. niye gelmedi acabaa. neyse.

dışarısı rüzgarlı ama ayşecikle parka gittik yine de.. :KK49:

Mühait belediyeye başvurdu ama ne zaman çıkar bilmiyoruz. Evet, çok uzadı. Hevesim kaçtı diyebilirim.bitip de uzyn süre oturulmayan evlere şu an neden oturulmadığını çok iyi anlıyorum. Her şeyimiz bitti. Avşzeleri bile taktırdık ama bekliyoruz. Hayırlısı...

Back
X