Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anaaa ne çok yazmışsınız yaa maşallah hepinize:KK57:

pempiş kız evine varılmış hadi hayırlısı ile çok güzel eğlenerek atlat darısı düğüne eee sen resim çekinip gönderdin mi kız ben mi atlatım bak beni unutma sakın haa sizin için ig açtım :KK48:

busmai kız helal valla sana o kadar misafir kendimi hayal bile edemiyorum yani o derece :KK47:

nfk parkınıza sert rüzgar bile engel olamadı desene iyi olmuş boşver
siz ne yaptınız atalarda bir eve bakacak eşim demiştin baktımı ??

colıcos kızz seni gördüm sonunda :KK68:

ilbilgehatun inşallah en kısa zamanda geçersiniz canım evinize geç olsun güç olmasın demişler:KK56:

anaaa ne çok yazmışsınız yaa maşallah hepinize:KK57:

pempiş kız evine varılmış hadi hayırlısı ile çok güzel eğlenerek atlat darısı düğüne eee sen resim çekinip gönderdin mi kız ben mi atlatım bak beni unutma sakın haa sizin için ig açtım :KK48:

busmai kız helal valla sana o kadar misafir kendimi hayal bile edemiyorum yani o derece :KK47:

nfk parkınıza sert rüzgar bile engel olamadı desene iyi olmuş boşver
siz ne yaptınız atalarda bir eve bakacak eşim demiştin baktımı ??

colıcos kızz seni gördüm sonunda :KK68:

ilbilgehatun inşallah en kısa zamanda geçersiniz canım evinize geç olsun güç olmasın demişler:KK56:
Oooo şeker portakalım sende mi burdaydın.

ben tatil dönüşü haftası çalışıp duruyorum birde çarşamba günü toplantı vardı geç gittim eve
meme olayı allaha şükür tamamen bitti bizdede üzülsem mi sevinsen mi bilemedim
yalnız yanına yattığımda göğüsümü açıp ucunu tutmak istiyor bende izin veriyorum ama alışkanlık yapacak gibi başka oyalanacak birşey bulcaz artık ona :KK48:
yarın da işe geleceğim iş çıktı eşimide çağırmışlar ikimizde işte olacağız melisayıda getirmeyi planlıyorum erken kalkarsa en azından erken kaçma bahanem olu :KK48:

ben tatil dönüşü haftası çalışıp duruyorum birde çarşamba günü toplantı vardı geç gittim eve
yalnız yanına yattığımda göğüsümü açıp ucunu tutmak istiyor bende izin veriyorum ama alışkanlık yapacak gibi başka oyalanacak birşey bulcaz artık ona :KK48:
yarın da işe geleceğim iş çıktı eşimide çağırmışlar ikimizde işte olacağız melisayıda getirmeyi planlıyorum erken kalkarsa en azından erken kaçma bahanem olu :KK48:

Ahh canımm hadi kolay gelsin. tatil dönüşü çalışmakta birhayli zor olur. ankarada çalıştığım zamanlardan bilirim. şimdi hem iş hem tatil daha bi dinlendirici oluyor..işyeride rahat olunca.

Meme olayınız da bitmiş, canım benim zor olmuştur. bu zamana kadar emmiş olması bile çok güzel. ben hiçbişey anlamamıştım. ne oldu bittti derken doğru düzgün ememedi yavrucak. bişeylerle oyalarsın artık. anneler böyle durumlarda çok duygusal oluyorlar. ne yazık ben onu bile yaşayamadım. sağlık olsun. ne yapalım. böylede büyüdü. sende üzülme sakın. anne ve çocuk bağı hiçbirzaman kopmaz.

canım bende çalışıyorum ne olsun eve gidincede melisa ile oyna nazını çek falan baya yorucu oluyor
rabbim hayatmızdan eksik etmesin onları :KK68:
amin inşallah canım. batudan uzak olduğum zamanlarda bende çok özlüyorum onu. eve gidince yorgunluktan geberiyorum. yinede onlar hayatımızın en güzel şeyi.

Kuafördeyim ve bir saat rötarlıyımmmm. Dua edin güzel olayım kızlarrrrr :D

Ahaaa pembede burada. hemde saçı yapılırken konuşuyorum. meraketme şekerimm güzel olursun. güzel hatunu nekadar çirkin yapabilirlerki. yalnız makyajını abartmasınlar ona dikkat et.

Ahh canımm hadi kolay gelsin. tatil dönüşü çalışmakta birhayli zor olur. ankarada çalıştığım zamanlardan bilirim. şimdi hem iş hem tatil daha bi dinlendirici oluyor..işyeride rahat olunca.

Meme olayınız da bitmiş, canım benim zor olmuştur. bu zamana kadar emmiş olması bile çok güzel. ben hiçbişey anlamamıştım. ne oldu bittti derken doğru düzgün ememedi yavrucak. bişeylerle oyalarsın artık. anneler böyle durumlarda çok duygusal oluyorlar. ne yazık ben onu bile yaşayamadım. sağlık olsun. ne yapalım. böylede büyüdü. sende üzülme sakın. anne ve çocuk bağı hiçbirzaman kopmaz.

ben meme olayından sonra aramızdaki bu bağ eksilirmi diye çok endişe etmiştim ama hepsiz yersiz çıktı allaha şükür

Kuafördeyim ve bir saat rötarlıyımmmm. Dua edin güzel olayım kızlarrrrr :D

inşallah yetişirsin canım

ben meme olayından sonra aramızdaki bu bağ eksilirmi diye çok endişe etmiştim ama hepsiz yersiz çıktı allaha şükür

tabiiki yersiz endişelenmişsin canım yaa. et tırnaktan ayrılırmı hiç. daha çok bağlanacağınızdan eminim.

NFK canımmm çok sinir olduum yaa ben bu işi telefondan beceremedim bir türlü. farklı hesap açtım yine şifre yazarken aynı sorun çıkıyor. sizde oldumu hiç. niye yapamadım ki yaa.

" Herkese günaydınnn....
Pembişim gözün aydın bakıcı olayı hallolmuş. Saçına sevindim, kına ve düğün fotolarını merakla bekliyoruzzz:)) midene ne oldu acaba? İlaç falan mı alsan ki? Geçmiş olsun canımm.
Canselimm çok güzel bir duygu olsa gerekk, ilk okul günü fotosu istiyorummm:)
Colios cum kardeşine üzüldüm çok geçmiş olsun, şimdi nasıl? Toparladı mı biraz?" Bu kısım sabah yazıldı devamına ancak bu saatte yetiştimm:)
Pamuk helvacım araba kullanma işinde baya yol katetmişsin, tebrikler, panik olayı d geçiyor zamanla, bende baya panik oluyordum, bacaklarım zangır zangır titriyordu ilk zamanlar:)
Busmai valla tebrikler, fırsat bulduğun anlarda yat dinlen bacım, sen mert ve kereme vede bizeee lazımsınn:KK66:
Sağol canım artık bünye alışıyo galiba :)
:) yakışır pembişimeee:KK66: efeciğe de biraz hak ver ya, onun için de zor. Zaten yaramazdı çocuğum, bu yaz genelde evden uzakta geçirdiniz tamamen zorladı sınırları ne yapsın. Arya bile kafayı yedi, kv kp her dediğini istisnasız yapıyorlar, öyle olunca da bizimki iyice kudurdu, eve bi gitsek te düzene grse diye bekliyorum bi ümitle. Siz de eve geçince hem senin sabrın hemde efecik daha iyi duruma gelir diye düşünüyorumm:KK66:
Kesinlikle kalabalıkta çok şımarıyorlar çocuklar
günaydın günaydın günaydın herkesee.. cumamız mübarek olsun canlar..
hayırlı huzurlu bi gün diliyorum..

burada kuvvetli bi rüzgar var, bulutların ardından güneş bi görünüyor bir kayboluyor.
ayşecikle parka gidip dönene kadar yağmaz inş..

toplanıp gelmeleri daha iyi. başka gelecek var mı?..
senin uyuklaman o kadar doğalki, ben de bugünlerde sızma durumuna geliyorum.
resim de zaman ve ortam isteyen bir şey. ben 2 sene hüsnü hata gittim. çoook seviyorum yazmayı
ama saatler isteyen bi uğraş. ayşecik büyüsün, inş tekrar başlarım. :KK51:

inş, büyük olduğu için daha kolay geçireceksiniz bu dönemi.

ben hamileliğin başında sanırım 2-3 aylık hamileyken o psikolojideydim.
gece eşim uyuyunca ben de başlıyordum kurmaya.
ben doğumda ölürsem bebeğime kim bakacak, eşim ne yapacak diye.. saatlerce ağlar öylece uyuyakalırdım..

yerim seni süslü görümceee:KK74:

ne diyeyim kolay gelsin.. okulun başlayacağına seviniyor insan..

aryanın sesebi var, babaanne dede faktörü. ama şu ara delilik bizimkinde de var.
çocuğumu tanıyamıyorum. bi şey istedi mi bi başlıyor ağlamaya kendini yerlere atmaya :KK57:

bağıra bağıra ağlıyor, kendini öyle sıkıyorki midesi bulanıyor öğürmeye başlıyor, bazen eliyle yüzüne vuruyor.
nasıl da rol kesiyor, şaşırıyorum..

inş canım, Allah ağzından duysun :KK36:
sizin de bi taşınma durumu vardı, yanlış mı hatırlıyorum?

ilbilge, kardeşinin durumundan dolayı sizinki de ertelendi. ne zaman taşınıyorsunuz bacım?

hadi bakalım.. beklenen gün geldi çattı.. inş her şey düşündüğünüzden de güzel olur..
biz senin kusuruna bakmayız, sonrası fotoğraflarına bakarız bacım:p
Ben büyümesini beklemiycem ki :) şu misafirler bitsin diye bekliyordum.. Seneye bırakmak çok kötü olur benim için
Mert emeklerken Kerem yerleri pisletir :(
Bu ara başliycam dua edin :(
busmai, sayende misafirden soğudum. bu ne kız:confused: onlu onlu geliyorlar birde
Hahhaha
Kızı komşusu derken artıyor sayı :)
pamuk helva, ozendirdiniz tekrardan kullanmaya başlayacağım arabayi. Düz vites araba kullanmak istemiyorum. Allah'im bize yedi kişilik, otomatik vites araba nasip et. cuma niyetine belki kabul olur.
Aminnn
Günaydınlar. ay bugün daha bir sıcak ve nemli. Burada da hava biraz serinlese ne güzel olacak. cemilede yerleri çamaşır suyuyla almış. nem ve çamaşır suyu ne güzel uydu. içim dışıma çıktı resmen.
Iyy dayanılmaz bi koku
nekadar çok sevenin varmış. allah eksikliğini göstermesin.

Biz kk üyesi olarak sanatsalızda. negüzel.
Sağol canım amin
Genelde eşimin ve benim akrabalardan geliyolar
Annemin arkadaşlarından da bikaç posta gelir ama bu ara düşünmüyorum tuvalet eğitimine yoğunlaşıcam
Mühait belediyeye başvurdu ama ne zaman çıkar bilmiyoruz. Evet, çok uzadı. Hevesim kaçtı diyebilirim.bitip de uzyn süre oturulmayan evlere şu an neden oturulmadığını çok iyi anlıyorum. Her şeyimiz bitti. Avşzeleri bile taktırdık ama bekliyoruz. Hayırlısı...
Çok zor bi durum gerçekten millet sıkıştırıyor ya ne zaman taşıncaksın diye sanki zevk alıyorlar insanı strese sokmaktan
Ucunu mu tutuyo ayy huylanırım :) acıyo de unutur

Ben de mert doğarsa nasıl oluruz diye üzülüyordum hiç öyle olmadı çok şükür

NFK canımmm çok sinir olduum yaa ben bu işi telefondan beceremedim bir türlü. farklı hesap açtım yine şifre yazarken aynı sorun çıkıyor. sizde oldumu hiç. niye yapamadım ki yaa.
Allah Allaaah! Ben de anlamadim. Hesap olusturduguna eminsin di mi?

Pembisiim, kolay gelsin. Boyle gunlerde programi aksatacak bi sey cikmazsa sasir :KK45: ins istedigin gibi yaparlar, saate takilma..

Seker portakalimm, yerim ben o kuzuyu :KK68: endise etme, yeni biraktigi icin bunlar.. Hos aysecik bugun olmus beni yakalayinca ayni dedigin gibi oynuyor. Yuzunu suruyor, opuyor.. :KK68: Ben izin veriyorum.. Zamanla o da bitecek..

Yarinki mesaiye melisayi da goturmeyi iyi dusunmussun. Bi tasla iki kus :KK48:

İs cikisi maltepe carrefour un oralara bakmis, orhangazi mah dedi yanlis hatirlamiyorsam.. Ama pek kiralik ev yokmus. Haftasonu belki atalara beraber gider bakariz.

Son düzenleme:
Pembisiim, kolay gelsin. Boyle gunlerde programi aksatacak bi sey cikmazsa sasir :KK45: ins istedigin gibi yaparlar, saate takilma..

Seker portakalimm, yerim ben o kuzuyu :KK68: endise etme, yeni biraktigi icin bunlar.. Hos aysecik bugun olmus beni yakalayinca ayni dedigin gibi oynuyor. Yuzunu suruyor, opuyor.. :KK68: Ben izin veriyorum.. Zamanla o da bitecek..
NFK cım telden yazacaktım ama burdan daha kolay geldi. hesap oluştumu bilmiyorum ki. internetten girdim programa indir dedim mail adresi ve şifre girin diyor. yazıyorum. yanlış şifre diyor. imkansız çünki doğru yazıyorum. anlamadım valla. basit birşey gibi aslında ama bu şifre olayını neden kabul etmedi bende anlamadım. ayrıca başka bir isimle mail açtığım halde. mail adresine girdiğimde şifre doğru sorun yok açılıyor.

Colicos, sifre olarak mailinki deil instagram icin ayri bir parola olusturman gerek.

Merhabalar kızlar , Safranbolu dan sesleniyorum sizlere , mola vermeden 4,30 saatte geldik geceye kalmadan Allah'a şükür ..
Pembişcim eminim çok güzel olacaksın iyi eğlenceler , kınalarda bi kenara saklanıp , oynamaktan çekinsem de severim , bizim yerimize de oynayıver (;

Şekerportakalım, akıllı kuzum yerim ben onu , bırakmanın ilk evresinde yapıyorlar bir süre böyle şeyler , zamanla onu da unutuyorlar ama çok tatlı oluyorlar , şimdi gel meme emicek misin diyorum , utanır gibi yapıyo eşek (;

Canselcim , Allah'ım gönlünüze göre versin , otomatik varken vites eziyet gibi birşey bence de ya hu, insallah 7 kişilik arabanın şoförü olasın en yakın günde (;

Nfk, bizim kullandığımız yer trafiğin pek olmadığı boş bir alan ama var yine de geçen araçlar ,
Benim eşim de aynı , başladı şimdiden , e sen hangi arabayla pratik yapacaksın , yok trafiğe hemen çıkmazsın (; sanki bakkal amcanın arabayı kullanıcaz , kendisi yokken el koyucam arabasına haberi yok (;

Ilbilge, ev konusunda hayırlısı olsun, en yakın zamanda taşınırsınız insallah ..

Aryam, Allah kolaylık versin , babane dede yanında bizimkiler tanınmaz derecede değişiyor , özellikle büyük.. Insallah kendi evinize geçip düzeninizi kurarsınız ..

Colicos, oralar ne kadar sıcakmış Allah kolaylık versin, istanbul o boğucu sıcaklarından kurtuldu biraz çok şükür ...

Busmai, misafir Taburu bitmiş geçmiş olsun (;
Ben de yeniden başladım tuvalete götürmeye , dün sabah senin metod usulü Popişi açıktı, baktım kıvranıyo, şiş deeedi hadi anne diye birşeyler mırıldanıyor , hemen koştuk... Şu kakayı da bi söyleseydi insallah ,
Kolay gelsin ikimize de, havalar soğumadan hallederiz insallah şu işi...

Hepinize hayırlı huzurlu akşamlar (;

Back
X