herkese merhaba
yanımdaki iş arkadaşım izne çıktığı için onun işleride bana kaldı çalışıp duruyorum
busmai süpersin valla azmini takdir ediyorum pes etmek yok yola devam darısı başımıza sizde benim aklımı çeliyorsunuz bende başlasam mı diye şeytan dürtmüyor değil ben erken olduğunu düşünüyorum aslında üşendiğime tabi ama bakalım bakıcımızda çok ısrar ediyor başlayalım çocukda rahat etsin diyor kısmet artık
pempiş siz ne güzel bir gelin görümce oldunuz öyle maşallah size

efeciğede ayrı maşallah koca delikanlı gibi çıkmış fotolarda

ohhh artık bütün planlı işler bittik artık rutin hayatına dönme vakti geldi iş ev yemek temizlik offf
nfk canım ya inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz çıkar elbet bir yerlerden

ayşeciğin ayağı nasıl oldu şimdi hayret halbuki canları acıdıklarında söylerlerdi niye söylemediki acaba yavrum ya
colıcos kızz arada bir kocalardan birşey saklamak iyidir (masum şeyler tabikide) herşeyi söylersen olmaz yani
aryam tayin işlerine yoğunlaşmısın canım inşallah sizin için hayırlısı olur güzelim kayseriye yerleşmiş olursunuz böylelikle
pamuk helva tatil kısa ve huzurlu geçti demek ne güzel evim evim güzel evim

bende erken evlenenlerdenim bazen keşke daha geç evlenseydim desemde genede iyiki eşimle evlenmişim demişimdir