Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şeker portakalım beğenin için teşekkürler canikom. Sütü sağmayın diyolar devamı gelir diye ama çok da birikirse iyi olmaz. O yüzdennnnnn çok acıtırsa azıcık sağ rahatlat. Bi de nane tüket az su iç şu dönemde :KK66:

Nfkcım sana yazmayı unuttum. İçim gitti Ayşeciğin ayağını yara yapmış sandalet deyince :KK43: yavrum diyememiş de :KK43: ne kötüdür ayakkabı vurması.. Geçmiş olsun diyim.

Busmai den halledecen bu işi. Ama sorunlusun kızım sen; yormasana kendini :D

Colicoscum geçmiş olsun. İg olayına üzüldüm.

Pamuk helvacım sakın kızını zorlama aynen dediğin gibi :) evlilik kötü değil ama bir kadının yükünü yüzde binbeşyüz arttıran bişi. Yani geç oldun güç olmasın :D

Canselim ya İpekcan şu topikte çeke çeke Efeye çekmeyeydi ne iyiydi :D ama er geç büyüyecekler dimi????? :D

Aryammm hakkınızda hayırlısı olsun canımmm. Ama bence eşin zorlanır öyle sizden ve medeniyetten uzak :/
Saol tatlım.

dün akşam eşim mesaiye kalacağım diyince eve gidip melisayı aldım beraber carrefoura gittik
hediye gelen bir ürünü değiştirecektim şansıma o mağazada varmış onu değiştirdik sonrasında carrefour içindeki
oyun alanını gördü melisa tabi mecbur girdik biraz oyalandı oyun alanında 3 yaşından küçükleri almıyorlar ama sağolsun ablamızdan rica ettik oda bir 15 dakka oynasın dedi melisada deli gibi koştutup oynadı enerjisini attı iyi oldu

sonrasında yemek yedik sonra baktık babamızdan hala ses yok biraz daha mağaza gezelim dedik gezerken bizim için çalışan babamıza bir hediye aldık akşam verdik çok hoşuna gitti :KK68:

bu arada emzirmeyi bıraktık biliyorsunuz bugün göğüslerim özellikle sol göğsüme zor dokunuyorum acıyor acaba süt mü doldu sizdede olmuşmuydu ??? sağmak mı gerekir sağarsam süt gelmeye devam eder diye sağmak istemedim ama :KK64:

Bende şeker portakalı nerde acaba diye içimden geçiriyordum. harika bir eş ve annesin canım.

herkese merhaba:KK66:

yanımdaki iş arkadaşım izne çıktığı için onun işleride bana kaldı çalışıp duruyorum :KK47:

busmai süpersin valla azmini takdir ediyorum pes etmek yok yola devam darısı başımıza sizde benim aklımı çeliyorsunuz bende başlasam mı diye şeytan dürtmüyor değil ben erken olduğunu düşünüyorum aslında üşendiğime tabi ama bakalım bakıcımızda çok ısrar ediyor başlayalım çocukda rahat etsin diyor kısmet artık :KK66:

pempiş
siz ne güzel bir gelin görümce oldunuz öyle maşallah size :nazar:
efeciğede ayrı maşallah koca delikanlı gibi çıkmış fotolarda :KK66:
ohhh artık bütün planlı işler bittik artık rutin hayatına dönme vakti geldi iş ev yemek temizlik offf:KK45:

nfk canım ya inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz çıkar elbet bir yerlerden :KK66:
ayşeciğin ayağı nasıl oldu şimdi hayret halbuki canları acıdıklarında söylerlerdi niye söylemediki acaba yavrum ya o_O

colıcos kızz arada bir kocalardan birşey saklamak iyidir (masum şeyler tabikide) herşeyi söylersen olmaz yani :KK48:

aryam tayin işlerine yoğunlaşmısın canım inşallah sizin için hayırlısı olur güzelim kayseriye yerleşmiş olursunuz böylelikle:KK66:

pamuk helva tatil kısa ve huzurlu geçti demek ne güzel evim evim güzel evim :KK68:
bende erken evlenenlerdenim bazen keşke daha geç evlenseydim desemde genede iyiki eşimle evlenmişim demişimdir
Yaa saklıyorumda çok uzun vadeli değil. eşimde o yüzden beni çok severya.. için dışın bir diye. amann olsun. sır tutarım ama. sadece kendimle ilgili konularda böyleyimm.

Ay kızlar sağolun da okula gidip bakınca okullara biraz baya arada kaldık çünkü okullar çok uzak ve dağ köyü genelde. Eşim oralarda nasıl yapar yada yapabilir mi bilemiyorum kendisine bıraktım artık o kararı. Ama kayseriye giriş yapabilmemiz için de biraz böyle zorluklar çekeceğiz artık heralde.

Dönüş yolundayız, bugün tayin işlerini araştırmaktan başımı alamadım aryayı da aramayı unuttum:) yemek yedi mi uyudu mu hiç bilmiyorum. Öğleden sonrada anneme gideriz büyük ihtimal. Akşam da avm de işimiz var. Zaten bu hafta tayin işleriyle de yoğun geçer. Yine koşturmacalı bir gün beni bekler anlayacağınız. Hepinizi öpüyoruuuummm

Off zor bir imtihan olacak sizin için. canım yaaa. sonu güzel olacaksa... dilediğiniz gibi ve hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

O işin şakası tabii de Allah hayırlısını nasib etsin .. Ama mesala ben 23 yaşında evlendim okul biter bitmez , şimdiki mantığımla düşündüğümde 23 çok erken, çok şükür evlilikle alakalı bir sorun yaşamasam da birazcık daha geç evlenseydim diyorum ...
29- 30 yaşında daha yeni evlenen arkadaşlarım oldu, e onların da evliliği güzel, bebekleri de olacak, aceleye lüzum yokmuş :D bekârlık hayatının da iyice tadını çıkartıp evlenmek lâzımmış diye düşünüyorum (;

Haklısın canım Allah kolaylık versin ve en yakın zamanda evinin hanımı olmayı nasib eylesin...
Ama bir arada kalınca artık o kv gelin çekingenliği yabancılığı kalmıyordur diye düşünüyorum , mesela benim de kayınvalidem 2000 km uzakta, geldikleri zaman uzun kalırlar veya biz gidince kalırız.
Ama gittiğimde meselâ buzdolabını açarım , iş varsa yardım ederim veya o gelince samimi davransın çekinmesin isterim, o an yemeği canım istemediyse domates peynirin yok mu derim, yani çok resmi olsaydık da birlikte yaşam 10 gün de olsa geçmezdi...

canım geç yaşta evlenip çocuk bakmak daha zor olur bence. ancak gençliğini yaşamak istiyorsan elbette 30 lu yaşlarr süpper bencede. ben erken evlenmedim ama iyiki eşimle evlenmişim diyorum.

Kv için ne güzel şeyler düşünüyorsun. öyle olmalı tabiiki. Allah muhabbetinizi artırsın. Bizde çekingenlik hiçbir zaman olmadı. fakat bu konuda hiç yorum yapmak istemiyorum.

NFK nerelerdesin şekerim. gözüm seni aradı walla.

Colicoscum ben o tatlıdan yaptım. Hatta okuldaki günde çok büyük sükse yapmıştı :D yeşil salata sitesinden yapmıştım.

Perşembe günü kv ve kp geliyor kısmetse Cmt de görümceme geçecekler. Okullar başladığında yine gelecekler.

Bayramda kıbrısa mı gitsekde tatil yapsak diye düşündüm. Ama yorumları okuyunca zor olacağına karar verdik. Nasıl bir tatil planı yapsak bilemedim. Okula bu yazın izlerini silmeden başlarsak halimiz ne olur bilmiyorum :110:

NFK nerelerdesin şekerim. gözüm seni aradı walla.
buradayım bacım. aklıma esti, ayşeciği bıraktım alışverişe gittim.
adetim değildir ama çıkarken de evi toplamadım,kahvaltı bulaşığı bile masadaydı.
öylece kapıyı çekip çıktım:eek:

geç gidince, bir de çarşıda oyalanınca eve geç döndüm.
gelir gelmez işe daldım. 1 saat 15 dakikada duş al, fön çek. 3 çeşit yemek yap, evi toparla :KK69:
şimdi de süpürüp salonun yerlerini de bi silicem.
eşim gelmeden bir de ayşeciğin kekini yaparsam kendi rekorumu kırarım.

nfk; rüzgardan hızlı, ışıktan biraz yavaş :KK45:

Son düzenleme:
adetim değildir ama çıkarken de evi toplamadım,kahvaltı bulaşığı bile masadaydı.

gelir gelmez işe daldım. 1 saat 15 dakikada duş al, fön çek. 3 çeşit yemek yap, evi toparla :KK69:

Hay maşallah kızımmmmmmmmmm. Süpersin :D

bugünkü kutlamalar da sona erdi. ne değişikmiş çarşıda avm de koşmadan alışveriş yapmasamda bakınmak...elim ayağıma dolaştı sakin nasıl yürünür unutmuşum vakit geçmek bilmedi....çay bahçesinde kitap okudum kahve içtim...uykum geldi acaba bi otele gidip uyusammı bikaç saat dedim...neyse bugün de hoş oldu elbet şarj olurum ben...pembiş ben nasıl foto görücem:(

bugünkü kutlamalar da sona erdi. ne değişikmiş çarşıda avm de koşmadan alışveriş yapmasamda bakınmak...elim ayağıma dolaştı sakin nasıl yürünür unutmuşum vakit geçmek bilmedi....çay bahçesinde kitap okudum kahve içtim...uykum geldi acaba bi otele gidip uyusammı bikaç saat dedim...neyse bugün de hoş oldu elbet şarj olurum ben...pembiş ben nasıl foto görücem:KK43:
Gerçekten seninki tam bir sarj olma. Eve gitmeden iyi duruyorsun ben olsam kesin eve koşarım.

Hayirli sabahlar.. Namazdan sonra uyuyamayinca kendime gicik oluyorum.:KK67:

Busmai, baslamak bitirmenin yarisi derler. Cok da dogru. İlk gun performansiniz da gayet iyi. Bizimki bir kez lazimliga gerisi yerlere seklinde olmustu. :confused:
Sana tavsiyem, cis-kaka yaptigi saatleri not al. Gercekten cok ise yariyor. Simdi surekli takiptesin, ama birkac gun sonra o saatlere gore hareket ediyorsun. Takip isi gercekten stresli. Ama sinyal verebiliyor cocuk. Bizimki elini bacaklarini arasina tutunca anliyordum cisi geldigini. Kakasi gelince de gozleri daliyor. O an yakaladiysam oturttuyordum. Ama 4-5 gun zorlugu, sonra alisiyor. Pamuk helvacim, sana da Allah kolaylik versin bacim.

Pembisim, yeni sezonu actin demek. Hadi hayirli olsun.. Tum calisanlara kolayliklar..:KK68:

Eaglee, hergun kutlama mi yapacaksin??:-)
Ay ben de hamileyken namazdan sonra uyuyamıyordum çok gıcıktı..

Bugün yarısını lazımlığa yarısını yerlere yaptı çişin.
Kaka bugün de yapmadı acaba kendini mi tutuyor? Neyse yarın bırakır mecburen.
Annem geldi bugün daha rahattım, Merti de doktora götürdük 1,5 ayda 1800gr almış "yeterli" dedi doktor. Ben de uğraşmiycam artık mamayla.

busmai hemen pes etme. ilerde daha zor olacağını düşün. 1 hafta dene baktın olmuyor zorlama. bu haklı mucadelende sonuna kadar arkandayizEn Büyük KK
Canım yaaaa ne kadar zormuş çok yoruldum
Bi lazımlığa yapıyor "galiba oldu bu iş " diyorum 5dk sonra karşımda yere yapıyor. Ümitsizliğe kapılıyorum. Her zerrem yorgun sen nasılsın
Günaydın. Kış hazırlıkları nedeniyle yoğunum, yazamıyorum.
Busmai, sabah sabah çok güldüm.
:) gül gül
Günaydınnnnn..... Sabah sabah bizde düştük yollara, gidiyoruz bakalım. Bu arada süpriz bi şekilde il dışı tayinleri açıldı yeniden. Kayseri için bizim branşta fena değil sayı. Eşim en kötü köyleri bile yazacak, gelme ihtimali yüksek. Öyle olursa şubata kadar yada 1 yıla kadar ayrı kalacağız sanırım. Ne senaryo yazdım ama:)) ama sonuçta iyi birşey olacak kayseriye gitmiş olacağız inşallah. Kader ağlarını örüyor mu neee? Kızlar dua edin hakkımızda hayırlısı olsunnn.
Busmaicim ben kerem yapar bu işi gb hissediyorum, sen biraz sabret yeter:)
Pembişim sabah okuduğumda aynı saatlerde uyandık bacım, ohh sen yemeğini yaptın hiç değilse, ben kalhvaltı hazırlayabildim sadece.
Ayyy canım hayırlısıyla olsun bu iş inşallah yaa
Bilmiyorum inşallah başarırız şu an hiç öyle görünmüyo ama
Günaydın kızlar , sağolun canselin dediği gibi biraz gözlemliycem olumluysa devam, değilse kapatırım yeniden...
Bugün kursa gitmem gerektiği içim öğleden sonra bezliycem anneme bi de bu işi yüklemiyim kadın zaten ikisiyle zor başediyo :KK45:
Aryam,ilbilge,eagle, pembiş kolaylıklar yeni dönemde.. Aryam ; tayin konusunda hakkınızda hayırlısı olsun...ne güzel yerleşik düzene geçmenize az kaldı insallah ...

Busmai; vallahi aynı şeyi düşünüyorum ben de bazen, ne gerek var sultanlıktan başını kalabalığa sokup dert çekmeye :KK45: Ama düzen böyle işte napalım , kendi istemediği sürece; kızımı 30- 35 e kadar evlendirmiycem ama :KK60:

Hepimiz için sağlıklı huzurlu bi gün olsun (;
Yaşamadan bilemiyoruz işte :) evlenmesek de bekarlıktan şikayet edecektik
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. öğrencek hayırlısıyla.
Ay inşallah yaaa
Ay kızlar sağolun da okula gidip bakınca okullara biraz baya arada kaldık çünkü okullar çok uzak ve dağ köyü genelde. Eşim oralarda nasıl yapar yada yapabilir mi bilemiyorum kendisine bıraktım artık o kararı. Ama kayseriye giriş yapabilmemiz için de biraz böyle zorluklar çekeceğiz artık heralde.

Dönüş yolundayız, bugün tayin işlerini araştırmaktan başımı alamadım aryayı da aramayı unuttum:) yemek yedi mi uyudu mu hiç bilmiyorum. Öğleden sonrada anneme gideriz büyük ihtimal. Akşam da avm de işimiz var. Zaten bu hafta tayin işleriyle de yoğun geçer. Yine koşturmacalı bir gün beni bekler anlayacağınız. Hepinizi öpüyoruuuummm
Sağlık olsun da koşturmaca bitmiyo zaten
herkese merhaba:KK66:

yanımdaki iş arkadaşım izne çıktığı için onun işleride bana kaldı çalışıp duruyorum :KK47:

busmai süpersin valla azmini takdir ediyorum pes etmek yok yola devam darısı başımıza sizde benim aklımı çeliyorsunuz bende başlasam mı diye şeytan dürtmüyor değil ben erken olduğunu düşünüyorum aslında üşendiğime tabi ama bakalım bakıcımızda çok ısrar ediyor başlayalım çocukda rahat etsin diyor kısmet artık :KK66:

pempiş
siz ne güzel bir gelin görümce oldunuz öyle maşallah size :nazar:
efeciğede ayrı maşallah koca delikanlı gibi çıkmış fotolarda :KK66:
ohhh artık bütün planlı işler bittik artık rutin hayatına dönme vakti geldi iş ev yemek temizlik offf:KK45:

nfk canım ya inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz çıkar elbet bir yerlerden :KK66:
ayşeciğin ayağı nasıl oldu şimdi hayret halbuki canları acıdıklarında söylerlerdi niye söylemediki acaba yavrum ya o_O

colıcos kızz arada bir kocalardan birşey saklamak iyidir (masum şeyler tabikide) herşeyi söylersen olmaz yani :KK48:

aryam tayin işlerine yoğunlaşmısın canım inşallah sizin için hayırlısı olur güzelim kayseriye yerleşmiş olursunuz böylelikle:KK66:

pamuk helva tatil kısa ve huzurlu geçti demek ne güzel evim evim güzel evim :KK68:
bende erken evlenenlerdenim bazen keşke daha geç evlenseydim desemde genede iyiki eşimle evlenmişim demişimdir
Bakıcı öğretecekse niye üşeniyosun ki
Seneye sanki beni tuvaletini altına yapmakla tehdit eder gibi geliyor çok bilmesi de iyi değil :) şimdi aklı fazla ermezken öğrense ne iyi olur
Gerçi bugün en son tuvalete otur dediğimde sinirlendi bi tekme vurdu lazımlığa :)hahha
Perşembe günü kv ve kp geliyor kısmetse Cmt de görümceme geçecekler. Okullar başladığında yine gelecekler.

Bayramda kıbrısa mı gitsekde tatil yapsak diye düşündüm. Ama yorumları okuyunca zor olacağına karar verdik. Nasıl bir tatil planı yapsak bilemedim. Okula bu yazın izlerini silmeden başlarsak halimiz ne olur bilmiyorum :110:
Ooo hadi bakalım, yağmur yağmadan gökkuşağı çıkmazmış :)

Vay anasını sayın seyirciler :)
bugünkü kutlamalar da sona erdi. ne değişikmiş çarşıda avm de koşmadan alışveriş yapmasamda bakınmak...elim ayağıma dolaştı sakin nasıl yürünür unutmuşum vakit geçmek bilmedi....çay bahçesinde kitap okudum kahve içtim...uykum geldi acaba bi otele gidip uyusammı bikaç saat dedim...neyse bugün de hoş oldu elbet şarj olurum ben...pembiş ben nasıl foto görücem:KK43:
Otelde uyumak süper fikir :) hahha

Faceten yollarım canımıniçiiiiiiii ;)

Ay ben de hamileyken namazdan sonra uyuyamıyordum çok gıcıktı..

Bugün yarısını lazımlığa yarısını yerlere yaptı çişin.
Kaka bugün de yapmadı acaba kendini mi tutuyor? Neyse yarın bırakır mecburen.
Annem geldi bugün daha rahattım, Merti de doktora götürdük 1,5 ayda 1800gr almış "yeterli" dedi doktor. Ben de uğraşmiycam artık mamayla.

Canım yaaaa ne kadar zormuş çok yoruldum
Bi lazımlığa yapıyor "galiba oldu bu iş " diyorum 5dk sonra karşımda yere yapıyor. Ümitsizliğe kapılıyorum. Her zerrem yorgun sen nasılsın

:) gül gül

Ayyy canım hayırlısıyla olsun bu iş inşallah yaa
Bilmiyorum inşallah başarırız şu an hiç öyle görünmüyo ama

Yaşamadan bilemiyoruz işte :) evlenmesek de bekarlıktan şikayet edecektik

Ay inşallah yaaa

Sağlık olsun da koşturmaca bitmiyo zaten

Bakıcı öğretecekse niye üşeniyosun ki
Seneye sanki beni tuvaletini altına yapmakla tehdit eder gibi geliyor çok bilmesi de iyi değil :) şimdi aklı fazla ermezken öğrense ne iyi olur
Gerçi bugün en son tuvalete otur dediğimde sinirlendi bi tekme vurdu lazımlığa :)hahha

Ooo hadi bakalım, yağmur yağmadan gökkuşağı çıkmazmış :)

Vay anasını sayın seyirciler :)

Otelde uyumak süper fikir :) hahha
Busmaicim Kerem öyle bişi yapmazzzzzzz :) sen ne fenasın yahu :) yüzde elli başarı da fena değil bak bugünki eğitimde ;) inşallah en kısa sürede bitirirsiniz. Bugün bana da bi arkadaş sordu okulda bezi bırakıp bırakmadığımızı. Ben de 3 yaşı bekliyorum dedim. Onaylamayan gözlerle bakıp "tabi çocuk senin sen bilirsin" dedi haha :D

busmai, annende bi denesin bakalım kolay değil. ams çokta kasma gerçekten. sonuçta erkek çocukları için ideal zaman 2,5 diyor herkes. olmadi kışın 3 günde ogretirsin. ben kızıma Mart ayında ogretmistim yazı beklemedim.

bende şükür diyeyim ne diyeyim. ipek yone erkenci bugün. yine kurulmuş saat gibi 5.30 dakalktı. kanepe kenarına çıkıyor. düştü yine aynısını yapıyor:KK67:

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Ah canselim İpekcan aynı benim oğluş gibi valla. Elalemin çocuğu canı acıyınca aynı hareketi yapmaz; benimki daha da hırslanır ve yapar!! Tuvalet eğitiimini o arkadaş çocuğuna 18 aylıkken vermiş. Çok bilmiştir zaten kendisi. Ben hiçççç umursamıyorum valla. Milletin lafı ile çocuk mu büyütülür dimi ;) ???

Günaydın kızlar. İşkolik kocama sinirliyim, Kerem gibi gidip Lazımlığa tekme savurup ona olan kızgınlığımı çıkarmak istiyorum :KK45:

Busmai, dün sabah bizde de oldu aynısı, oturttum minik bi çiş yaptı , kalktık 5 dk. geçmeden çiş ve kaka bir arada doldurdu kiloda :mad:
Neyse; gece de ben dişimi fırçalıyordum ve banyo kapısı kapalıydı, kapıya gelip anne çişim geldi dedi, ay o an dünyayı verseler ancak bu kadar mutlu olurdum :D Kakasını haber vermiş de çocuğum , ben çıkıp yetişene kadar yapmıştı yine... Kakayı haber vermesi demek, bu işin bitmesi demek.. çünkü çişini götürdükçe yapıyo, onda sıkıntı yok çok şükür ....
Yalnız çok minik minik parça parça yapıyo ve 5-10 dk bir tekrar ediyo bu kısır döngü :D
Bakalım bugün ne maceralar yaşayacağız :cool:

Ayy muhabbete bak, pek çişli kakalı oldu :P
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum :KK60:

Back
X