Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar bugun çağanım 4.ay aşısını oldu çok ağladı mınık yavrum ah bu aşılar benı tüketiyor eve geldık hemen uyudu normalmi bide ferrum fort yazdılar

Son düzenleme:
biraz da dişleri kasınıyo diye saldırıyolar yüzümüze gözümüze
bizim oglanın damagında azı dişi yerinde beyaz bir nokta var küçük, dişi mi çıkmış ne

ayşecikin yeni gözdesi:
elleriyle ayaklarını yakalamak ve o şekilde sağa sola dönmek
aynen bizimki de ayaklarını keşfetti bir haftadır, ayaklarına uzanıyo oynuyo ayaklarıyla, çorabını çekiştiriyo

ben cıkıyorum oğlumla, havlar sogumadan önce daha çok çıkıyorduk artık pek çıkamayız.
bindiriyordum arabasına ver elini Kadıköy Salı pazarı, evimden 20 dk yürüme mesafesinde, hava da almış oluyorduk iyi oluyordu.
oğlumla gittğimde daha rahat ediyorum ben, bırakmayı sevmyorm kimselere. nasıl çalışmaya baslicam hiç bilmiyorm, anneme bile güvenemiyorum ki ben :44:

Ben hamilelik öncesi kiloma döndüm ama göbek hala dürüyor ben bu işi anlamadım gitti

göbek benm de duruyo ya, lıp lıp bi de, sallanıyo ıyk, sıkılaşmam lazım acilen.

cnım üzülme sağlıklı olsun da, boyu kısa değil ayrıca.

kızlar hoppala alanlar olmuş. bende aldım ama daha erken olduğunu düşünüp kaldırdım şimdilik siz oturtuyormusunuz bebişlerinizi hoppolaya??
bende kraftı aldım ama bebişi bi kez oturttum içine minnacık kaldı gibi geldi aynı markadan alanlar olmuş okumuştum bi ara artık kullananlar var heralde
ben doktora 4. ay kontroluuzde ne zaman hoppala alailirz demiştim. 5. ayda alabilirsniz demişti.
içine oturtuyorum, hoplamayı bilmiyor henuz hoppalanın oyuncakları ile oynuyor, kendi etrafında dönüyor (360 derece dönebiliyo koltugu)
ama biraz da olsa oyalanmış oluyo, kucaktan inmiş oluyo, ben de bi parça işimi yapıyorum.
gerçi 1 sünnet oldugumuz için 1 haftadır binemiyo, 1 hafta daha binemez de.

Kan damlasi veriosan belki o siyahli yapmistir.ben damlaya yeni başladım iki gündür kaka yapmio ne yapmam lasin aceba
ayyy o kan damlası yok muuu bütün kaka düzenimizi bozdu.
oğlum bi ogleden once 10 gbi, bi de ogleden sonra 2 gbi gunde 2 kez kaka yapardı.
şimdi 3 gun geçyo yapmadıgı oluyo, sinirimi bozuyo damla vermek istemiyorum resmen

cnm hayırlı olsuun, darısı basıma, ruyamda hamilemiymişim ne

kızlar bugun çağanım 4.ay aşısını oldu çok ağladı mınık yavrum ah bu aşılar benı tüketiyor eve geldık hemen uyudu normalmi bide ferrum fort yazdılar
aşılar uyku yapıyo benm tesbitime göre

Kızlar bu hafta pek yazamadim pazartesi kocamla evim sensin e gittik.aman yarabbi bir aglayasim varmış çıktığımda gözlerim şişmiş.Ne zamandır başbaşa bişey yapamıyoruz diye uzuluyordum, ilaç gibi geldi.Esimde bunu anlamış olacakki aglamamla hayret dalga geçmedi. ayşecigi babaannesine bıraktık tavsiye ederim arada siz de yapın böyle kaçamaklar Dunde doktora gittim 45 gün heyet raporu aldim ikinci döneme kadar rahatım yani bana okul yok bugün de ayşeciğin doktora götürdük 6500 g olmuş 64 santim geldi doktor özel bir mama veerdi yediklerine bir ölçek karıştırarak dedi bakalım.yoğurda ve pirinç unlu muhallebiye bbaşlıcaz.Artık oturtabilirsiniz ve suya başlayın dedi.Bbizden haberler böyle temmuz anneleri aysecigimle mutluyuz huzurluyuzhepiniz opuldunuz

Kızlar bu hafta pek yazamadim pazartesi kocamla evim sensin e gittik.aman yarabbi bir aglayasim varmış çıktığımda gözlerim şişmiş.Ne zamandır başbaşa bişey yapamıyoruz diye uzuluyordum, ilaç gibi geldi.Esimde bunu anlamış olacakki aglamamla hayret dalga geçmedi. ayşecigi babaannesine bıraktık tavsiye ederim arada siz de yapın böyle kaçamaklar Dunde doktora gittim 45 gün heyet raporu aldim ikinci döneme kadar rahatım yani bana okul yok bugün de ayşeciğin doktora götürdük 6500 g olmuş 64 santim geldi doktor özel bir mama veerdi yediklerine bir ölçek karıştırarak dedi bakalım.yoğurda ve pirinç unlu muhallebiye bbaşlıcaz.Artık oturtabilirsiniz ve suya başlayın dedi.Bbizden haberler böyle temmuz anneleri aysecigimle mutluyuz huzurluyuzhepiniz opuldunuz

benim oğluşumda 5 aylık oldu şükür, hemen örümcek aldık geldik, mağazada deneme yaptık bayıldı. tutamıyoruz pıtı pıtı koşuyo resmen askıların arasına dalıyo
sevindirik oldu bebişim. ama daha tam dik oturamadığından ağzını burnunu çarpıyo önündeki oyuncaklara bazen hemen dudakları büzüştürüyo:)
bize iyi geldi doğrusu. 15/20 dk duruyo öle gözü hep bende. gidiyo gidiyo dönüp bana bakıyo, arkamdan gelmek istiyo gelemiyo ağlıyo:)

uyku problemimizde hala sürüyor, tok tutan mamalardan yediriyorum ama yinede 2 saatte bir uyanmaya devam, saatse hiç belli olmuyor, tam yatma saati yok, bazen 5,30 ta bazen altı yedi kalma saati. uuuuuffffff uykusuz hergeceeeee, yorgun ölesiyeeeeeee
bide misafir geldimi hepten şaşıyo, geçen öğle uykusu zamanında kv kb geldiler malesef
uyumasınmış sevceklermiş gitceklermiş, oldu bebeğede çay koyayım oturup muhabbet etsin sizlerle....
bebek bu yaa uykusu geldimi ağlıyo deli gibi burnunu sürtüp duruyo birz daha dayan diyo çocuğa...
baya bi ağlattılar deli oluyorum deliiii
ağlayan bebeği oynatmaya sevmeye çalıyolar.
varmı böle saçmalık ya.
o gün öğle uykusu kaydı die gece yarısına kadar uyudu onlar gidince akşam altıdan gece onikiye kadar
bizde bütün gece ayaktaydık.
nefret ediyorum bu insanlardan artık.
sırf eziyetler sevgileri bile zarar veriyo.. kendini tatmin etsin o başka bişi istemez
bencil yaratıklar oooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffff
allah oğlumuda beni de tez vakitte kurtarsın bunlardan

Cnm bizimkide 5 aylik oldu becerebilirmi bilmiomki bendemi alsam dr mu dedi size.artik bizimki okadar cabuk sikilioki herseyden hep oturmak istio bide becerecekmis gb kaldirinca elimizi birAkio kendi duracak.ayağınin üstüne tam basio ama yaparmi aceba.ama cok mutlu olacagi kesin.kv den amma dertliymisin bos vercen napcan stresin cocuga geçer canim

Bizde bugun çekirdek ailemiz yemege gittik donustede uyudu melegim.arada değişiklik iyi oluo ama seninki daha guzel esinle basbasa.ben artik onu ikinci donem yapabilirim.banada bi heyet lazim.baska sehirden alsam kabul olur mu acep bilgisi olan varmi

ben fen ve teknoloji :) küçük bir ilçedeyim maaş karşılığı anca doluyo yani sadece 3 gün gidicem ama tabii 2. dönem başlıyorum. Allah sana kolaylık versin eşim sınıfçı çook iyi bilirim sıkıntılarını üstüne bir de evde bebekle Rabbim yardımcın olsun inşallah 1. sınıflar sende değildir de ordan rahatsındır biraz. ..

ama gerçekten bende hep evde olsam sıkılırdım heralde çalışmak da ayrı güzel değil mi :))

ben bugün yüksek lisansa gittim bebeğimi bakıcıya bıraktım içim içimi yedi ama bıraktım bir sorun olmamış ama zor yaa.. birazdan da oğluşumla akşam gezmesine gidiyoruz çook mutluyuz evden dışarı çıkmak iyi yani :)) herkese iyi akşamlar olsun

nasıl heyet aldınız ki?? ben ücretsiz izin aldım 3 ay o daha mı iyi oluyodu:2:

geçmiş olsun gerçekten o aşılar yok mu mahvediyo bebişlerimizi ( neyseki bir daha 6. ayda var ama bizim de 1 ayımız kalmışş

geçmiş olsun gerçekten o aşılar yok mu mahvediyo bebişlerimizi ( neyseki bir daha 6. ayda var ama bizim de 1 ayımız kalmışş

Ohh sefaniz olsun gezin tabii.bakıcı sorunu olmadigina cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…