Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet bazılarının midesini bulandırıyormuş
eğer markasını değiştirme şansın varsa onu dene.
yoksa bence kan ilacını kes. yediği besinleri kusmasındansa, kan ilacı içmesin daha iyi.

Var var olmaz mı canım.Ben sarmıştım belki o da etkili olmuştur.
sarmak ya da korse takmak iyi değil demişti doktorum,göbek kalıyormuş ozaman.
nasıl sarıyorsunuz ,korse gibi sıkarak mı?

arkadaşlar yarın yüksek lisans dersim var bebeğimi bakıcıya bırakıcam acaba bir yere fotoğraf mak. sini koyup videoya çeksem mi 2 saat bakacak sonra eşim geliyo zaten anlar mı kadın acaba ??

kadına "evde kamera var rahatsız olur musunuz" diye sorabilirsin belki
o da bilsin yani kötü durumda yakalanmasın belki burnuyla oynar ne bileyim insanlık hali
ama kesinlikle kamera koy kameranın sesini kıs ,iyice şarj et ,kapanmasın.

evtt aşımızı oldukk çook şükür iyiyiz. var canım kayınvalde 2 sokak üste oturuyo.ama yanımda biiri oldu mu beni şaşrıtıyolar .o yüzden kendim gitmeyi özellikle istiyoruım

ben de kendim almayı severim

yürüteç 8.aydan önce tavsiye edilmiyor.ortopedi doktoru söyledi. sonra kullanmakta sakınca yok. hoppalayı bilmiyorum ama aynıdır heralde.

yatarken bol bol yedir, o zaman daha iyi kilo alıyorlarmış

veriyorum ama ona başlayalı nerdeyse 1 ay oldu (

banada bu gün verdi hemşire ama ben şimdilik vermek istemiyorum. hamileyken kan hapıda kullanmamıştım hiç hoşuma gitmemişti.bir daha ki kontrolde kanına bakılacak o zamn düşük çıkarsa veririm

banada bu gün verdi hemşire ama ben şimdilik vermek istemiyorum. hamileyken kan hapıda kullanmamıştım hiç hoşuma gitmemişti.bir daha ki kontrolde kanına bakılacak o zamn düşük çıkarsa veririm

hiç kanına bakmadı dr verirken bu aylarda başlanması gerekiyormuş. vardır bi bildikleri... bende d3 ü sevmiyodum hamileyken ilk başlarda önemsemedim vermedim bebeğime sonra duydum ki bıngıldağın kapanmasında ve yürümesinde problem olmuş bi tanıdığın vermediği için korktum veriyorum şimdi..

Benim kızımın da ilk iki gün midesi bulanıp kusmuştu.Daha sonra alıştı.Dpktora söyleyince hala kusuyorsa değiştirelim demişti.Sanırım ferrum yazacaktı emin değilim ama.Kardeşim kızına ondan kullanıyor.Vanilyalı olduğu için daha rahat içiyormuş.Benimkinin kusması geçtiği için dr ferroya devam etmemi söyledi.Emilimi daha iyiymiş.

Busmai canım soruna hemen cevap vereyim.Kardeşime doktor doğumdan sonra kullanması için sezaryen sonrası kullanılan bir korse vermişti hatta hasta bakıcılar giydirirken onu sarmışlar.Ben de kardeşimden onu aldım, internette epey araştırdıktan sonra aynısından buldum.Bir beden küçüğünü de aldım.Onunla sardım.Valla şu an göbek falan yok ikimizde de.

bildiğimiz korselerden değil mi yani, şimdi taksak olur mu ki? göbek yerleşecek iyice:) belki yapınızda vardır göbeksiz olmak
dr bana kullanma demişti ya ona takıldım

Son düzenleme:
bildiğimiz korselerden değil mi yani, şimdi taksak olur mu ki? göbek yerleşecek iyice:) belki yapınızda vardır göbeksiz olmak
dr bana kullanma demişti ya ona takıldım
Dediğim gibi kardeşime de doktoru verdi ve hastanede taktılar.Abdominal karın korsesi diye geçiyor.Araştır istersen.Medikalde satılıyor zaten.

Canim benim ya acaba bu ay çalışıyordun diyemi düştü kilo alimi.bence bi listeyle düzenli basla ek gidaya.
Yok canım ya önceden dr yemiyorsa zorlama diyordu bende zorlamıyordum tiksinmesin diye. O yüzdendir diye düşünüyorum şimdi zorluyorum artık. Önceki yediğinin İki katını yiyor artık. Mamaya da basladım. Sıkıldım artık ya. Zaten anne sütünü de zorla hoplata zıplata veriyodum. İştahsız benim kız. Ne çekiyorsam o sebepten yani.

Son düzenleme:

OĞlum ya sen çıkaracaksın bu dişi yada ben dökeceğim ağzımdaki tüm dişleri

Zeynep çok sekersin yaa

yemin olsun oturdum ağladım dövüne dövüne . ömür bana bakıp kahkaha atmaya başladı vayy sıpa seni totosunu dişledimmm cırlattım onu gül kızzz

sa ol fıstıkiçi sende cok tatlusun

Sende olmasan topik n'apar bilmiyorum:)) ilahi sen yani!!!! Şu sinirli halimde bile güldürüyosun. Amaaan tırtt!

Bizim de kilomuz azdı bizim Dr umuz kuzenim mamaya başlayacağına ek gıdaya başla dedi bize biz ek gıdaya başladık maşallah kızım da red etmedi 15 günde 500 gr dan fazla almış durumda şu anda

Aynı dert bizde de var aç karnına verince olmuyor sanırım bize hemşire öyle demişti en azından bence vermemezlik yapma lazım olmasa zaten Dr vermezdi

bütün annelere ve yavrucuklarına günaydınnnnnn

evettttttt benim aklımdaki tüm şüpheler kayboldu sonunda adet oldum
darısı olamayanların başına inşallah
ama bir tuhaf oldum ya 1 yıl 2 aydır adet görmüyordum alışmışım rahatlıga bir garipsedim

cenacım
yoklama yapmışsın ben burdayım
ama çalıştığım için pek fazla aktif olamıyorum ama arada sizleri okuyorum canım tamamen kopmuş değilim yani
valla çalışan anne olmak çok zormuş onu anladım herşey eksik kalıyor yada apar topar oluyor hiçbir şey yetişmiyor gibi ya
iş yerinin işleri evlerin işi bebeğimin işleri offf zor valla allah yardımcımız olsun ama kızımın tek gülücüğü yetiyor herşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…