Arkadaslar benim kızım kan ilacını verince hapur hupur iciyo ama sonrasında butun gün kusuyo anlatamam şelale gibi bide renkli kusunca lekesinde çıkmıyor . Öğünden beri vermiyorum napicagimi şaşırdım. Vermeye devam mı etsem. Midesini bulandırıyor belli ki
sarmak ya da korse takmak iyi değil demişti doktorum,göbek kalıyormuş ozaman.Var var olmaz mı canım.Ben sarmıştım belki o da etkili olmuştur.
arkadaşlar yarın yüksek lisans dersim var bebeğimi bakıcıya bırakıcam acaba bir yere fotoğraf mak. sini koyup videoya çeksem mi 2 saat bakacak sonra eşim geliyo zaten anlar mı kadın acaba ??
evtt aşımızı oldukk çook şükür iyiyiz. var canım kayınvalde 2 sokak üste oturuyo.ama yanımda biiri oldu mu beni şaşrıtıyolar .o yüzden kendim gitmeyi özellikle istiyoruım
Gunaydinlar nasılsiniz
Cena niveanin pisik kremi iyi geliyor bu arada kvden hadi unuttu burnu kokudami almamış neyse bir dahakine tembihlersin
Minita gecmis olsun aşıdan sonra benim oğlanında ateşi 38.3 olmuştu cok korkmuştum biraz sirkeli bezi alnına kollarına bacaklarına koymuştum bir çay kasığı da calpol vermiştim
Kızlar benim göbeğim kalmadı aslında uzun zamandır yok doğumdan iki gün sonra annemler çarşafla sarmislardi bu arada normal dogum yaptım kilo olarak da 53 e dustum dogum oncesi kıyafetlerimi giyiyorum.
Birde mama sandalyesi, hoppala,yurutec bunları almayı düşünen varmı ben kararsız kaldım hoppala alsammi diye düşünüyorum ama zararida olur diyorlar bir yandan da bacak kasları gelişir diye düşünüyorum kararsızım
yatarken bol bol yedir, o zaman daha iyi kilo alıyorlarmışForumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?
veriyorum ama ona başlayalı nerdeyse 1 ay oldu(
aslen erzurum ispir, şahsen istanbulluyum tabi
banada bu gün verdi hemşire ama ben şimdilik vermek istemiyorum. hamileyken kan hapıda kullanmamıştım hiç hoşuma gitmemişti.bir daha ki kontrolde kanına bakılacak o zamn düşük çıkarsa veririm
Benim kızımın da ilk iki gün midesi bulanıp kusmuştu.Daha sonra alıştı.Dpktora söyleyince hala kusuyorsa değiştirelim demişti.Sanırım ferrum yazacaktı emin değilim ama.Kardeşim kızına ondan kullanıyor.Vanilyalı olduğu için daha rahat içiyormuş.Benimkinin kusması geçtiği için dr ferroya devam etmemi söyledi.Emilimi daha iyiymiş.Arkadaslar benim kızım kan ilacını verince hapur hupur iciyo ama sonrasında butun gün kusuyo anlatamam şelale gibi bide renkli kusunca lekesinde çıkmıyor . Öğünden beri vermiyorum napicagimi şaşırdım. Vermeye devam mı etsem. Midesini bulandırıyor belli ki
Busmai canım soruna hemen cevap vereyim.Kardeşime doktor doğumdan sonra kullanması için sezaryen sonrası kullanılan bir korse vermişti hatta hasta bakıcılar giydirirken onu sarmışlar.Ben de kardeşimden onu aldım, internette epey araştırdıktan sonra aynısından buldum.Bir beden küçüğünü de aldım.Onunla sardım.Valla şu an göbek falan yok ikimizde de.
Dediğim gibi kardeşime de doktoru verdi ve hastanede taktılar.Abdominal karın korsesi diye geçiyor.Araştır istersen.Medikalde satılıyor zaten.bildiğimiz korselerden değil mi yani, şimdi taksak olur mu ki? göbek yerleşecek iyice:) belki yapınızda vardır göbeksiz olmak
dr bana kullanma demişti ya ona takıldım
OĞlum ya sen çıkaracaksın bu dişi yada ben dökeceğim ağzımdaki tüm dişleri
Yok canım ya önceden dr yemiyorsa zorlama diyordu bende zorlamıyordum tiksinmesin diye. O yüzdendir diye düşünüyorum şimdi zorluyorum artık. Önceki yediğinin İki katını yiyor artık. Mamaya da basladım. Sıkıldım artık ya. Zaten anne sütünü de zorla hoplata zıplata veriyodum. İştahsız benim kız. Ne çekiyorsam o sebepten yani.Canim benim ya acaba bu ay çalışıyordun diyemi düştü kilo alimi.bence bi listeyle düzenli basla ek gidaya.
Öncelikle çevredeki insanların ne dediği değil bebeğinin saglıgı önemli eğer mama vermen gerekiyorsa oyle yap kendini bu kadar zorlama .emzirmeye de devam edersin zaten 5 ayın dolmuş yakında ek gıdaya da geçersin.ayrica 350 gr almış bence cok da düşük değil kilo alımları yavaşladı
mama takviyesinden çekinme derim.. zaten 5 ay sadece anne sütü almış kızın.
doktorlar da ilk 6 ay sadece anne sütü demiyor mu?
benim kızım 4 kiloya yakın doğdu. 4. ay kontrolunde 6400 gr dı.
yani 2,5 kilo almış sadece.. sağlık olsun. dr az almış, ama yeter dedi..
13ünde 5. ay dolacak. sonra alıştırma için günde bir iki kaşık meyve suyu ve yoğurda başlayacağım..
bi de kaç cm doğdu kızın bilmiyorum ama maşallah boyu da çok uzun
ayşecik 51 cm doğdu, 4. ay kontrolunde 62 cm
bence en kolayı etrafa kulak asmamak benim en başından beri hem sütüm azdı hem de göğüslerim yaraydı çook zor zamanlar geçti mama verdik herkes bişey söyledi söylemeleri farzmış gibi az canımı sıkmadılar ama sonuç geçti gitti yani şimdi pişmanım ne diye kulak astım herkese diye. dr başla demiş mamaya zaten 5 ay anne sütü vermişsin sadece bu çook güzel sağlığında sıkıntıda olmadığına göre dert etme mamayla toparlar kilosunu zaten. :) :)
zayıf bebeklere keçi sütü maması öneriyorlar golden goat hem keçi sütü çok yararlı. bizim biraz bağırsaklarımızda hassas bende bu gün başlıycam bebeğimde seninkiyle neredeyse aynı zaten kilosu 6600 gr. sende dene istersen..
Benim bebek de sadece 400 gr falan aldı bu ay. Gayet normal değil mi? Artık büyüdüler. İlk 6 ay haftada 250 gr alırken bebekler, ikinci 6 ay sadece 125 gr alıyorlar. Biz de ikinci 6. aya yaklaştık. Baya hareketlendiler artık. Kiloya takılma derim. 1 ay daha beklemeni öneririm. Kilosunu, başka bebeklerle değil, eski kilosuyla mukayese et bence. 8-9 kilo olan bebeklere bakma.
yatarken bol bol yedir, o zaman daha iyi kilo alıyorlarmış
Kızlar sağolun moral oluyor söyledikleriniz. Bende şimdiye kadar kulak asmıyordum etrafa ama zaten yetemiyor muyum duygusu var birde millet öyle diyince çok üzülüyorum. Beni bi tek siz anlarsınız. Dualarımda bile en çok bu durum yer alır oldu artık. Tabi sağlıklı olsun öncelikli olan o.
Busmai canım soruna hemen cevap vereyim.Kardeşime doktor doğumdan sonra kullanması için sezaryen sonrası kullanılan bir korse vermişti hatta hasta bakıcılar giydirirken onu sarmışlar.Ben de kardeşimden onu aldım, internette epey araştırdıktan sonra aynısından buldum.Bir beden küçüğünü de aldım.Onunla sardım.Valla şu an göbek falan yok ikimizde de.
OĞlum ya sen çıkaracaksın bu dişi yada ben dökeceğim ağzımdaki tüm dişleri
yemin olsun oturdum ağladım dövüne dövüne . ömür bana bakıp kahkaha atmaya başladı vayy sıpa seni totosunu dişledimmm cırlattım onu:)))))))))Aksam aksam güldürdün
sa ol fıstıkiçiZeynep çok sekersin yaa
yemin olsun oturdum ağladım dövüne dövüne . ömür bana bakıp kahkaha atmaya başladı vayy sıpa seni totosunu dişledimmm cırlattım onugül kızzz
sa ol fıstıkiçisende cok tatlusun
bir soru daha?
dün oğluma elma suyu verdim bugün kakası yeşil ve siyahlı gibiydi elma suyundan mı oldu acaba çok mu verdim? aynı durumu yaşayan var mı ?
Forumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?
Arkadaslar benim kızım kan ilacını verince hapur hupur iciyo ama sonrasında butun gün kusuyo anlatamam şelale gibi bide renkli kusunca lekesinde çıkmıyor . Öğünden beri vermiyorum napicagimi şaşırdım. Vermeye devam mı etsem. Midesini bulandırıyor belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?