Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizim de kilomuz azdı bizim Dr umuz kuzenim mamaya başlayacağına ek gıdaya başla dedi bize biz ek gıdaya başladık maşallah kızım da red etmedi 15 günde 500 gr dan fazla almış durumda şu anda
Valla bende 2 gundür zorluyorum artık küçük hanımı. Hem mama hem ek gıda. İnşallah bizde senin bebiş gb kapatırız açığı.

Bende olmadım henüz. Üstelik çok korkuyorum ikide bir test alıp duruyorum.

Hakkatten kızlar o kadar zorki...allah sabır versin. Günlerden ne? Ne zaman akşam oluyo? Hiçbirsey anlamıyorum. 24 saat bana yetmiyo. Keşke günler 36 saat olsaymış: p

Gunaydinlaaar:) bende ilk defa hastalandim, vucudumuz normal duzene girmeye baslamis demekki:))

aynen yaa bize gün yetmiyor brikaç gündür geç kalıyorum sabahları normalde 5,30 da kalkıp etrafı topla kıza gündüz verilecekleri hazırla kendin hazırlan falan zor yetişiyorum şimdi uyuya kalıyorum valla bünye sinyal veriyor artık dayanamıyorum diye

Canim bende 2. Donem basliycam bi gözüme buyuyoki aslinda esimde istemio bende ama k.v durmuo esimin kisinki iZninde gelin diye tutturdu.cok uzak kista cesaret edemem dedim evleri klimayla isinio çocuğu hasta ederiz diye korktum her telefonda gecistiriodum sonra havalar isinsin öyle geliriz dedim.simdide ozaman biz gelelim cok özledik diyolar.kesin gelecekler yani.bende bari 2. Donem gelin bende baslayim dedim geldikleri bi ise yarasin.ama bu sipayi birakip nasil caliscam bilmiom evde kv kp olacak okuluma yeni tayin oldum yeni ortam off ben napcam

Kizlar oglusum ucgundur kaka yapmiodu dunde hep huzursuz uyudu uyandi.bugun bi kaka yapmis afedersiniz ayni kinayi suylA karistirirsin ya o renk ve kivam.ilaci kullanmaya yeni basladik ondanmidir bu gecici bi durum mu kabizligi gececekmi bide bi pis kokuo dünde gaz cikardikca cok pis kokuodu aceba odami ilacla alakali

canım bende ocak 12 de işe başlıcam şimdiden korkuyorum nasıl yetıstırcem ev işi bebişim ek gıdaya baslamıs olcak onun hazırlıkları zorlanıyomusun ama çalışmadanda hayat olmuyo

canım hergun 5.30da kalkmak ne zor ayyy 2 ay sonra bende ole olucam

canım bende senın gıbı dusunuyodum bebısımı bırakıp nasıl calıscam dıye ama çalışmakta guzel boşver sonuçta sıpalarımız ıcın hersey.onlara en ıyısı için değilmi

Evet cnm zaten onlar gelince tum gun beraber olursam kafayi yerim ee psikolojiminde bozulmamasi lazim sirf bunun icin caliscam valla yavrumun kafa olarak sağlıklı bi anneye ihtiyacı var öyle deilmi:)

Evet cnm zaten onlar gelince tum gun beraber olursam kafayi yerim ee psikolojiminde bozulmamasi lazim sirf bunun icin caliscam valla yavrumun kafa olarak sağlıklı bi anneye ihtiyacı var öyle deilmi:)
haklısın cnm bızde haftada bır gorusmemıze ragmen delırtıyolar benı.kv zıvanadan çıkartıyo bazen benı laflarıyla bıde beraber yasamakmı allahım korusun herhalde saçları kalmaz kadının.ıyı olmuss canım ozaman işyerınde olman daha az gorurusun sık beraber olmak senı mahveder

Aynen cnm bu arada çok yakismisiniz oglunla Allah ayırmasın bende foto koymak istiom ama cepten olmuomus galiba.hatta konu bile açmıştım

canım evet zor oluyor ama bir yandan da dediğin gibi onları refahı için çalışıyoruz şimdi elimiz ayağımız tutarken çalışalımda istediklerini alabilelim diye ilerde sıkıntı çekmesin yavrumuz diye herşey onun için yani inşallah kıymetimizi bilir ve hayırlı evlatlar olurlar:26:

valla çok zor oluyor bırakmak şu an bile ne yapıyor diye için çini yiyor oda beni düşünüyormu acaba mahsun kalıyormu falan diye ama ne yapalım alışacağız herhalde yada alışamayacağım böyle devam edecek

Seninle aynı durumdayım.2.dönem çalişmaya başlayacağım ve yeni bir okulda.Bakalım beni neler bekliyor.Önce annem bakacak, bir ay kadar.Sonra kv.Neyseki kv ile aynı şehirdeyiz.Yatılı kalmayacak.

herkese günaydın; :)

bende güldüm sayende gerçekten tatlısın zeynep :))

alyaa38 öğretmensin galiba değil mi branş ne acaba ?*
Sınıfçıyım üstüne üslük( branş olsa ders aralarını değerlendirebilirdim. Sen de öğretmensin galiba branşın ne?
Boşuna cennet annelerin ayağı altında değil onu anladım. Ben gece kalkıp evi toparlayıp temizlemeye çalışıyorum. Vücudumdan ziyade Sinirlerim çok yıpranıyor.
Bencede iyi degerlendirmişsin fırsatı. Bakıcı çok zor olsa gerek. Ben anneme bile zorlanıyorum. Ev hanımı olaydımmmm evimin kadını çocuklarımın anası olaydııımmmm:

( ondanda sıkılırdım da neyse)

Seninle aynı durumdayım.2.dönem çalişmaya başlayacağım ve yeni bir okulda.Bakalım beni neler bekliyor.Önce annem bakacak, bir ay kadar.Sonra kv.Neyseki kv ile aynı şehirdeyiz.Yatılı kalmayacak.

Bakalim nolcak cnm sen benden biraz daha sanslisin evde misafir olmayacak.ozaman gelsin bol bol dertlesiriz:)

Ş
Evet cnm oda sıkıcı.hep ev hanimi olsan ona gore duzenin gezmen oluo.ama bizim gb calisanlar ne evde oturup calismayinca sikilio ben tam bi yıldır calismiorum.asosyollestim itice:). Bu arada cnm bizimkinin 5. Ayi bitti bugun sağlık ocagina goturduk 950 gram almis biliyorum normale gore iyi ama bizimki 1400 1500 g aliodu aylik.450 500 gram gerilemiş kilo alimi demekki bundan sonra bebislerimiz az kilo alacak yani cnm kilolu bi bebeginde kilo. Alimi gerilio sadece senin cocugunun degil icini rahatlarmak icin yaziorum.simdi sen ek gıdayla olayı bitirirsin.rabbim saglik versin kizlar meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…