Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gülsem mi ağlasam mı dostlar:44:
geçen gün ay başıydım eşime dedim ki bak çocuga bende banyo yapacagım .
tamam dedi banyoya girdim eşim dedi ki suyu kapatma bende duş alacagım . koymus cocugu anakucagına debelenirse savrulmasın diye de anakucagını duvara yaslamış..
banyodan cıktım cocuk nerde dedım koridorda anakucagında oturuyor dedi. banyoda cıktım ki ne göreyimmm
ömür anne kucagından süzülmüşş ana kucagıından inmiş.. oturmus halının ustune yaslanmıs ana kucagına
beni gördü kahkaha atmaya başladı ..eeee deeee eee deee coraplarını çekiştiriyor
Allah yardımcımız olsunn ne diyeyimm . dönmüyor benim oğlum elınden tutuyorum evı gezıyoruz desem abartmış olmam çok tatlı adım atıyor anası gibi gezmeye çok meraklı olcak eşegi neyse sıpasıda odur derler ya
Ben Kayserideyim dışarıda lapa lapa kar yağıyor benim içim sıkılıyor. Okuldayım. Kızımı özledimmmm! Tuhaf bi günn....zeynebi çağırın iki gülelim bari(
ahh kuzum kendi çalar kendi oynar derler ya bende o misalll
kendi kendimle eğleniyorum

eşimde değiştirmek istemişti ama olmadı maalesef biz de görevlendirmeyle bir araya geldik. çok şükür ama :) inşallah zorlanmazsın yeni branşta kolay değil bence Allah yardımcın olsun

yaa çook duygulandım... ama dediğin gibi gerçekten şeytan rüyası, etkilenmemek elde değil. içim acıdı okurken. Rabbim gerçeğini göstermesin inşallah.

çalışan anne olmak zor değil demeyelim de evde anne olmak da kolay değil bunu destekliyorum :) ikisi de zor ama çooook güzel bir ödül var ki o da bebeklerimiz. Allah bebeklerimizden ayırmasın bizi inşallah. bizimle birlikte kimseyi ayırmasın inşallah

kızlar merhaba. ben de sizler gibi temmuz annesiyim.burayı yeni keşfettim paylaşımlarınız çok güzel.

hoşgeldin hatoza:)

yaa çook tatlı yaa okurken sevesim geldi inanki..

annelik her vesileyle zor.. çünkü çok yönlü, tam zamanlı bi iş.
kimse yerini tutmaz, bunun yanında bütün sorumluluklar da anneye ait..
takdire gelince haklısın.. ev hanımının yaptığı göze görünmüyor.
akşam erkek eve gelince yapılan hiçbirşeyi görmez malesef..
senin etrafında anlayışlı, yardımsever birileri yok demek.
kv bana sürekli diyor, sen çık bi gez, alışverişe git, ben bakarım kıza..
annem keza öyle, onlara gittiğimde bile hadi sen çık diyor bana..
kimse ben gibi bakamaz, bilemez ama anneme, kızkardeşime ve kayınvalideme bırakırım ayşeciki..
henüz bunu pek yapamıyorum, gözüm arkada kalıyor, küçük diye bebeğim..
ama arada bir yapmak lazım, ufak ufak alışırım.. alışırız..
eşim de sağolsun, akşam geliyor, çıkmak ister misin diyor hemen.
haftasonu da plan yapıyor adamakıllı, gezelim diye..
mesela bu akşam yemekteyiz, ama sebebi evlilik yıldönümümüz olmasıııı

kızlar merhaba. ben de sizler gibi temmuz annesiyim.burayı yeni keşfettim paylaşımlarınız çok güzel.
hoşgeldin hatoza.. bebişin nasıl?

tabirlemedim zaten, şeytani bir rüya olduğu malum..
ben seni her an merak ediyorum ama elif ebrar belki yaramazlık yapıp yoruyordur oyalıyordur seni diye bi şey demiyorum..
yoksa seni çok seviyorum, bilirsin

ah boşuna dememişler, ana gibi yar, baba gibi ... olmaz diye
hamdolsun bi şey olmamış ömürcüğe..

ayşecik de göbeğini havaya kaldırıp kendini ittiriyor aşağı doğru.
bir gün az daha düşüyordu ana kucağından.. çok fene bu bebişler

hoşgeldin hatoza.. bebişin nasıl?

bebiş iyi cnm. :1çok hareketli maşallah çalışmaya başladığım için beni çok özlüyor. akşam eve gidince içini çeke çeke bir ağlayışı var ki, içim parçalanıyor

bebiş iyi cnm. :1çok hareketli maşallah çalışmaya başladığım için beni çok özlüyor. akşam eve gidince içini çeke çeke bir ağlayışı var ki, içim parçalanıyor
geçen emzirdim, altını değiştirdim, uykusu var, tam dalmak üzere..
anneme bıraktım çıktım, yarım saat olmamıştı aradılar çabuk gel diye..
koştur koştur eve geldim, çığlık çığlığa ağlıyor...
kucağıma aldım bir iki dakika içinde uyuyakaldı..
demek ille de annesini annesinin kokusunu istiyormuş..
o yüzden çalışan annenin hakkı ödenmez diyorum ya..

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun İnşaallah.. Eşin ve sen kızınızla mutlu huzurlu bir yuvada ömür geçirirsiniz İnşaallah.. Bizim 16 temmuz evlilik yıl dönümü.. Zaten temmuz bizim ayımız..

Evet yorduğu zamanlar oluyor ama çok değil Elhamdulillah.
.Kucağıma alıyorum.. birlikte laptopun başına geçiyoruz..
Bende seni çok seviyommmm...

Burdaki herkesi çok seviyommmmm

Çok şükür dün saçlarımı boyayabildim.
. yani bir ton daha açtım ve altın sarısı saçlarım oldu..:108: saçlarım siyahken açıcı boyayla sarıya döndüm.. sırf eşim beğeniyor diye..

benimkisid tepetaklat düştü bi defa
ama halen aynı . galiba ders alma akılları henuz yok
ayşeni yerim senin yaaa.. ayşe ismine bayılırımmm . dönmüyor cena paşam
hiçde çabası yok nolcak peki . ya dönmezseee

yoo etrafımdakiler gayet yardımsever ,ricada bulunsam koşa koşa yaparlar. ama onların da ben istemedikçe benim yardıma ihtiyacım olduğunu düşündüklerini sanmıyorum.
aynı şekilde etraftaki insanların yaygın kanısından bahsediyorum ben. "çalışan anne yorulur, maşallah ona..evdeki anneyse ooh kebap."
her anne farklı,genelleme yapmıyorum ama şu genellemeyi yapmak çalışan annenin çok yorulduğunu söylemek rahatsız edici.

sen de sonuçta annen kayınvaliden eşin çocuğun çemberi arasındasın. mecburiyet olmadıkça sen de söylüyorsun insan bebeğini bırakıp çıkmıyor-çıkmak istemiyor. alışveriş veya gezme bunlar bir yere kadar.. insan daha farklı şeyler yapmaya ihtiyaç duyuyor, ben kendi adıma böyleyim.üniversite mezunuyum,kendimi geri plana attım..ben de çalışsam belki güzel işler başarabilir birilerine faydalı olabilirim, ruhumu tatmin ederim, takdir edilirim..
ama bu halde geri dönüp bakınca elimde kalan "bebeğimle geçirdiğim mutlu anılar" olacak sadece. hangisi daha büyük fedakarlık,hangisi insandan daha büyük şeyler götürüyor,yoruyor,yıpratıyor.ve koca bir sıfır olarak görünüyor.en azından bebeğim büyüyene kadar bunu tercih ettim ve bu yol kesinlikle daha ZOR.
seçme şansı olmayan durumlardan bahsetmiyorum tabi ki.
evllik yıldönümünüz kutlu olsun

tabi canım ben de çalışan anne olmak zor değil derken ,evde olmak daha zor anlamında demiştim
aminnnnnnn

evet kafayı dağıtmaktan bahsediyorum ben de:) yoksa tabiki fiziksel olarak zor

benimkinde de hiç çaba yok canım boşver:)

aynen öyle canım. benimki de öyle.işten çıkınca nasıl koşturuyorum eve.hiç sosyal hayatım falan kalmadı zaten.bir de annem bakacak diye oğluma şehir değiştirdik.hiç çevrem yok burada. ölüyorum sıkıntıdan. napiim hayatım varsa yoksa oğluşum oldu artık

oy bıde beyaz koltuga dokuldu nasıl cıkardın canım ?

hayrolsun ruyan ıns. etkılenmemek elde degıl... duyularıma tercuman oldun ınan bende hep dusunurum ben olursem yavruma nolur dıye.. savasan ulkelerdekı anneler cocuklarda ayrı tabı
Allahım onlarında yardımcısı olsun

QUOTE=Libyana26;27645954]Hayır olsun İnşaallah canım.. Sakın hiç bir yorum yapma rüyana.. Çünkü rüyalara ilk yapılan yorum dua hükmüne geçiyor ve genelde oluyor.. sakın diyim kötü bişey düşünme..
Bilinç altının görüntüleri de olabilir onlar endişe etme..
Allah kimseyi, hiçbir evladı anne ve babasız bırakmasın.. bende yetim büyüdüm ve kısmende annesiz..( babam vefat edince annem pek bizimle ilgilenemedi. rahatsızlandı..)
Bu arada ben size tüstüm...
Kaç zamandır yazmıyorum nerde bu Libyana diye sormuyorsunuz? Siz beni sevmiyormusunuz yoksa..?

Karakız gözükmüyor bu aralar nerde bilen yokmu?
:44:
Zeynep'im ömür dişmi çıkarıyor yoksa?

ben farkettım yazcakdım nerde dıye ama nıye yazmadım bılmıyorumÇ:)? sımdı sorım ozaman nerelerdeydın baya bı zaman yazmadın canım :)?

oo büyük değişim yaşadın ozaman sıhhatler olsun güle güle uzat..benim eşim Allahtan sarıyı hiç sevmez, benimki kahverengi

kızlar 2 gundur oglusum her saat bası uyanıyor bı huzursuzlugu var ama anlamadım gunduzde hep aglamaklı hep kucak ıstıyo:26: okadar cok yoruldum kı bu 2 gunde ben calısırken hıc yorulmuyormusum meger ama sımdı 2 kat yoruluyorum :26: artık yaslandıgımı hıssedıyorum kızlar

amin canım, teşekkür ederim.
şu saç boyama konusunda senden öğreneceğim çok şey var..
şimdiden dip boyam geldi çünkü

ayy, ALLAH korusun..
döner bacım, bugün olmasa haftaya.. ama döner..
haziran topiğinde 6 ayını doldurmuş, henüz dönmemiş bebek var.
keyfi gelince döner, sen endişelenme..
bu sırada geniş alan sağla ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…