Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben farkettım yazcakdım nerde dıye ama nıye yazmadım bılmıyorumÇ:)? sımdı sorım ozaman nerelerdeydın baya bı zaman yazmadın canım :)?
Aslında buralardayım ama okuyorum sadece yazamadım pek.. Ebrar ııııhh ııııhh deyip duruyor çünkü bende mecbur onu avutuyorum...

oo büyük değişim yaşadın ozaman sıhhatler olsun güle güle uzat..benim eşim Allahtan sarıyı hiç sevmez, benimki kahverengi
Allah razı olsun canım.. aslında bende sarı saçı hiç sevmem ama kendime yakıştırdım...

oo büyük değişim yaşadın ozaman sıhhatler olsun güle güle uzat..benim eşim Allahtan sarıyı hiç sevmez, benimki kahverengi
amaan, benimkinin bi şey bildiği yok..
bal köpüğü istemiştim, kadın açıcıyı fazla kaçırdı, hürrem yaptı beni..
akşam eşim çok beğendi tabi..
diyor ki, kuaför bu rengi senin doğal saç rengine en yakın ton olduğu için mi yaptı?

aynı şeyi söyleyeceğim ama büyüme atağı olabilir..
ara ara geliyorlar çünkü bebeklere
sen de hiç dinlenemediğin için yetişemiyorsundur..
pil zayıfsa bataryadan gidiyor çünkü.. bataryayı doldurmak lazım..
onun da yolu dinlenme ve uyku..

hahaha gerçekten öyleler
boyatma ben doğal seviyorum demişti sonra boyadığım rengi çok beğenmişti
şu anki rengi yıkadıkça kötüleşti ama boyatmaya korkuyorum yıpranır diye zaten çok dökülüyor

kerem çok yabancılamaya başladı .özellikle adamları ve yaşlı kadınları.. görünce hemen ağlamaya başlıyor. ama genç kızları yabancılamıyor, dayaklık şey

çokkkk etkılendımmm

canımm yazdıkların bana okadar moral oldukı anlatamam 2 ay sonra ıse baslıcam bu acıdan dusunmek benı rahatlattı teşekkur ederım sana

Son düzenleme:
cnm emızırıken saç boyanabılıyorumu ben emın degılım boyatsammı acaba sutten gecermı ama işe baslyacagım bolede kotu gorunuyo ıkı renk

Benimkide oyle cnm baze bm guzel uyuyor bazen dedigin gb.bazen uykuya gecerken cok aglio.beyaz koltuğu sen sormuştun heralde ortum var beyaz ona doktu vanish koydum makineye çıkardi

herkese iyi akşamlar... oğlum çığlık çığlığa bağırıyor sizin bebişler ne yapıyor?

güzel annelerrrr paşama taze yoğurt vermek ıstıyorum emzırıyorum bılıyorum erken ama sağlık ocağında ebemiz ver damak zevkı gelıssın ek gıdaya daha kolay gecer 6.ayda dedı bıde elma suyu ver dedı ama yoğurdu nasıl versem sızce çok koyu geldı bana taze yogurt onu nasıl yutucak birde bebeısınız sız masada yemek yerken çatala kaşığa sizin yemenıze bakıyomu ananem tabı nekadar dogru tartısılır eger bakıyosa ek gıdaya yavaş yavaş başlama zamanı gelmıs dedı

tatlım bende denedim yoğurt vermeyi.. rahat yedi.. yoğurt katıysa bir iki damla suyla yumuşatıp çay kaşığıyla verebilirsin ben öyle yaptım...
Bizim kız bakıyor.. eşimin yediği lokmaları takip ediyor dikkatli dikkatli...

Benimkide oyle cnm baze bm guzel uyuyor bazen dedigin gb.bazen uykuya gecerken cok aglio.beyaz koltuğu sen sormuştun heralde ortum var beyaz ona doktu vanish koydum makineye çıkardi

benımkınde krem rengı badısı var cıkmadı ondan sordum canım... noluyo bu cocuklara anlamıyrum canım ya

benim bebeğim de çok izliyo hatta bazen kolumu tutup kaşığımı falana almaya çalışıyo. ben nette okumuştum bebek bu şekilde tepki vermeye başladı mı ek gıdaya hazırdır diye. ben elma ve havuç suyu vermeye başladım bi kaç gün sonra yoğurt ta vermeyi düşünüyorum. ama yoğurt inek sütünden mi yapılmış veriyorsunuz acaba

ben yogurdu kendım mayalıyorum canm sutcu gelıyor mahallemıze ondan mayalıyorum.... ben daha yogurt vermedım ama meyveyle karıstırıp vermeyı dusunuyorum mesela elma puresıyle.. ananen dogru soylemıs gercektende oyle yazıyo ıntenette arastırırken okumustum sızın yemenıze bakıyorsa ek gıdaya baslamak gerek dıye..

evet canım 1yasa kadar inek sutu verilmemesine karsin yogurt inek sutuyle mayalanabiliyor. sutun kimyasi degisiyor ve yogurt olarak tuketilmesinde bir sakinca yok dıye bılıyorum

evet canım 1yasa kadar inek sutu verilmemesine karsin yogurt inek sutuyle mayalanabiliyor. sutun kimyasi degisiyor ve yogurt olarak tuketilmesinde bir sakinca yok dıye bılıyorum

işte buna çok sevindim sütüm çok az zor yetiyo bebeğime ondan mayalayamam diye düşünüp üzülüyodum :) çok teşekkür ederim

cnm emızırıken saç boyanabılıyorumu ben emın degılım boyatsammı acaba sutten gecermı ama işe baslyacagım bolede kotu gorunuyo ıkı renk
canım ben gebeliğin son ayında boyatmıştım boyatanlar var
canımm yazdıkların bana okadar moral oldukı anlatamam 2 ay sonra ıse baslıcam bu acıdan dusunmek benı rahatlattı teşekkur ederım sana

sevindim canım

benimki de bakıyor.. başlasak mı ki? bugun bir doktor arkadaşla konuştum ek gıdaya elma suyuyla başlamış çocuk ishal olmuş 2 hafta..ek gıdayı kesmiş bir süre. tekrar tarhana ve yoğurtla başlamış sonra. çocuk hiç rahatsız olmamış bu sefer. ben de onlarla başlamayı düşünüyorum

ben yoğurda meyve püresi ekleyerk vermeye başladım.

bu arada benim oğlam dönmeye başladı şimdi işim dahada zorlaştı önceden yere

yorgan serip üstüne atıyordum.biraz işi yapmaya çallşıyordum.şidi

dönerek yorganının dışına çıkıyor.sonrada basıyor çığlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…