Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kiz nfk siz ankara kizilcihamam tesislerine mi gitmistiniz? bacim orası nekadar pahali yahu. konyadan dönüşte ugrayip mola verelim demistik başka yerler varmi bildiginiz
Evet asya termal epey pahali. Toplanti ve kongre merkezi olmasi sebebiyle ozel bi yonu oldugundan sanirim son yillarda bi de iyice nam yapti. Ozellikle siyasi partiler orda kamp falan yapiyor ya, mustreri portfoyu de zengin kesim oldu. 2-3 sene once bu kadar pahali degildi. Yuzme havuzlari, termal havuzlari gayet buyuk ve temiz. Odalar da ayni sekilde ama mutfagi zayif. 4 yildizli otellerde daha bol ve iyi cesit bufeler gordum. Bu donusumuzde basak termal diye bi otelde kaldik, merkezde. Haricen yuzme havuzu yok, termal havuzlari cok buyuk deil ve aslan agzi da yoktu ama temiz, sakin ve asyaya kiyasla ekonomik bi yerdi.

Son düzenleme:
Kiz nfk siz ankara kizilcihamam tesislerine mi gitmistiniz? bacim orası nekadar pahali yahu. konyadan dönüşte ugrayip mola verelim demistik başka yerler varmi bildiginiz
Orada fiyatlar uçuk cnm , ben ilk gittiğimde iklimini çok beğenip araştırmıştım , akasya termal i buldum, hem daha güzel bir konumda hem de bayağı ekonomik , geceliği 100 tl idi 5-6 kişi rahatça kalınabilecek geniş dairede....
En güzeli uzun yolculukta mola, yoksa bebeler dayanamıyor ,
Biz uçakla gidiyoruz Allah'tan bu yıl, gerçi orada arabasız da çok perişanlık oluyo ama çok gezmeyiz zaten, bayağı kısa duracağız bu defa. Sizin yolculuk ne zaman dönüş ne zaman ?

Biz kalmıştık kerem 3 aylıktı bi çılgınlık yapıp gitmiştik
Çok vasat bi yer havuzu küçük yemekler lezzetsiz
Beğenmedim açıkçası
Samsunda daha iyisi var boşuna yol gittik :)
Bu arada iyi ki doğdun tatlı kuzuların annesi <3

Okuyom okuyom yazamıyommmm :( şimdi de uyumak istiyommmmm :) yarın görüşürüz. İyiki varsınız canlarımmm ;)

Iyıgeceler kızlar bu gece eşimi almaya gıdıyodum arabayla köpeğe çarptım:KK42:
Karşıya gecen yaya vardı onu gördüm biraz da hızım vardı. 60 la gıdıyodum. Duracak gıbı değildim sellektör yaptım beni farketsin diye. Yinede nolur nolmaz frendeydi ayagım ama hızlıydım sonuçta. Gece karanlıkta farkedemedım. Yayanın arkasından köpek birden atladı yola. Saniyeler içinde oldu. Küt diye bi ses. Duramadım. İşin kötüsü sağa da kıramadım sağımdan da araba geliyodu. Dikiz aynasından arkaya baktım köpeğide göremedim. Tekerlere denk gelmedi ondan eminim. Ya arabanın boşluk kısmıyla ustunden gectım. Ya da ilk darbeyi slınca hemen geldıgı yone dogru kaçtı. Bıraz ilerde sağa cekıp arabanın önüne baktım kan falan da yoktu. Elim ayağım boşaldı. Sonra dönüşte köpeğe vurdugum yerde eşimle indik baktık yola ne bır köpek ölüsü ne de bir kan lekesi vardı.aklım köpekte kaldı. Aksam aksam canım sıkıldı. İnşallah sağlamdır:KK42:

Iyıgeceler kızlar bu gece eşimi almaya gıdıyodum arabayla köpeğe çarptım:KK42:
Karşıya gecen yaya vardı onu gördüm biraz da hızım vardı. 60 la gıdıyodum. Duracak gıbı değildim sellektör yaptım beni farketsin diye. Yinede nolur nolmaz frendeydi ayagım ama hızlıydım sonuçta. Gece karanlıkta farkedemedım. Yayanın arkasından köpek birden atladı yola. Saniyeler içinde oldu. Küt diye bi ses. Duramadım. İşin kötüsü sağa da kıramadım sağımdan da araba geliyodu. Dikiz aynasından arkaya baktım köpeğide göremedim. Tekerlere denk gelmedi ondan eminim. Ya arabanın boşluk kısmıyla ustunden gectım. Ya da ilk darbeyi slınca hemen geldıgı yone dogru kaçtı. Bıraz ilerde sağa cekıp arabanın önüne baktım kan falan da yoktu. Elim ayağım boşaldı. Sonra dönüşte köpeğe vurdugum yerde eşimle indik baktık yola ne bır köpek ölüsü ne de bir kan lekesi vardı.aklım köpekte kaldı. Aksam aksam canım sıkıldı. İnşallah sağlamdır:KK42:

Canım büyük geçmiş olsun. Kan yoksa bişi olduğunu sanmıyorum. Hem ölüsü de yokmuş bak. Zaten karşına köpek çıktığında çarpmalısın; sağa sola kırıp kurtarmaya çalışırsan çok daha büyük bir kazaya sebep olursun. Kuzenim bu yaz köpeğe çarptı ve öldürdü malesef. Arabanın önü baya göçtü, plaka değişti vs. Yani sizin arabada hasar yoksa köpeğe de bişi olduğunu sanmıyorum. Mutlaka bi iz olurdu yani. Canını sıkmamaya çalış. Sonuçta bür canlıya bile bile zarar vermeye falan çalışmadın.

nfk başak termale de bakayım. temiz olsun yeterli bizim için amaç dinlenmek zaten. sağolasın

pamuk helva, akasya termalide arastirayim. çok teşekkür ettim. en kötü ihtimal sünnet golüne kadar dayanabilirsek orada mola verelim diye konuştuk. ama ankara yakınları daha iyi olur.
bayramin ilk günü kurbani burda kesip akşamına çocukların uyku saatinde yola çıkmayı düşünüyoruz. donus tam belli değil bir iki gün uzatabiliriz

pamuk helva, akasya termalide arastirayim. çok teşekkür ettim. en kötü ihtimal sünnet golüne kadar dayanabilirsek orada mola verelim diye konuştuk. ama ankara yakınları daha iyi olur.
bayramin ilk günü kurbani burda kesip akşamına çocukların uyku saatinde yola çıkmayı düşünüyoruz. donus tam belli değil bir iki gün uzatabiliriz
Benim üç çocuğum olsa hayatta bir yere kıpırdamam sanıyorum :D

Gunaydın herkese guzel hayırlı bol paralı bereketli kazasız belasız sağlıklı bir gun diliyorum herkese. Bugun aksama kadar okuldayım. Akşam lisesi dersim de var. Saat 8 e kadar okuldayım
Canım büyük geçmiş olsun. Kan yoksa bişi olduğunu sanmıyorum. Hem ölüsü de yokmuş bak. Zaten karşına köpek çıktığında çarpmalısın; sağa sola kırıp kurtarmaya çalışırsan çok daha büyük bir kazaya sebep olursun. Kuzenim bu yaz köpeğe çarptı ve öldürdü malesef. Arabanın önü baya göçtü, plaka değişti vs. Yani sizin arabada hasar yoksa köpeğe de bişi olduğunu sanmıyorum. Mutlaka bi iz olurdu yani. Canını sıkmamaya çalış. Sonuçta bür canlıya bile bile zarar vermeye falan çalışmadın.
Arabada herhangi bir hasar yoktu. Şimdi okula gelirken de aynı yoldan gectım. Gunduz gözuyle baktım. Yıne bir sey yoktu. Sanırım köpek kaçtı. Allahtan ceylin yoktu arabada. Benim sucluluk duygum daha cok süratli olmamdan kaynaklı. 30 la gitmem gerekirken yol boş diye bastım da bastım
Bunların heykelini dikecem ben
3 çocukla ben de hayatta gitmezdim

Günaydın kızlar, hayırlı sağlıklı bir gün geçiririz insallah ....

Destiny, çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun , benim en tedirgin olduğum şey kedi köpeğe çarpmak, hatta kuş bile olsa yerde, hemen hoplarım kuş var yerde diye eşime .. Insallah birşey olmamıştır köpekciğe..

Cansel. Biz de ilk günü akşama doğru binip gece orada olacağız insallah , dönüş de salı günü bayramın son günü , ertesi günü iş seyahati varmış eşimin, yoksa birkaç gün geç dönmek en mantıklısı, onca yolu gitmişken..

Ben de kışlık kıyafetlerine baktım, çoğu eşofmanları ve kadife pantolonları kısalıp daralmış Selim'in, ablamızın sıkıntısı yok da oğlana bir iki eksik var alacak bugün birlikte çıkabilirsek bi avm turu yapacağız insallah çok kalabalık değildir ..

Hepinize iyi günler :KK36:

kızlar aslında benimde gözüm yemiyor ama iki yıldır gitmiyorduk. inşallah sorunsuz atlatiriz.

pamuk helva, kerem'in de yoktu hafta sonu bayram alışverişiyle yapayım dedim. h&m den aldım bir üst 35 tl. uygun yollu bir şey olsun lcw bakayım dedim orasida ana baba günü. bi iki eksiğimiz var bizimde.
Ayrıca doğum günü hediyesi olarak canra almış eşim bana bi muddet canta lafı duynassiniz benden

Gunaydın herkese guzel hayırlı bol paralı bereketli kazasız belasız sağlıklı bir gun diliyorum herkese. Bugun aksama kadar okuldayım. Akşam lisesi dersim de var. Saat 8 e kadar okuldayım
Arabada herhangi bir hasar yoktu. Şimdi okula gelirken de aynı yoldan gectım. Gunduz gözuyle baktım. Yıne bir sey yoktu. Sanırım köpek kaçtı. Allahtan ceylin yoktu arabada. Benim sucluluk duygum daha cok süratli olmamdan kaynaklı. 30 la gitmem gerekirken yol boş diye bastım da bastım

Bunların heykelini dikecem ben
3 çocukla ben de hayatta gitmezdim

2 çocukla daha çok gezeceksiniz
Busmai demişti dersinizzz

kızlar aslında benimde gözüm yemiyor ama iki yıldır gitmiyorduk. inşallah sorunsuz atlatiriz.
Elin yabancıları ülke ülke geziyor çoluk çocuk
Rahat ol inşallah güzel geçer :)

Back
X