- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım.. vallahi çok makbule geçti, kurslar sağolsun kayıt alana kadar peşimizde pervane. Iş ders almaya gelince kırk bahane... Dosya konusunda falan da birşey demediler henüz .... Bir de MEB sitesinde b sınıfı ehliyet icin 24 saat direksiyon dersi vermek zorundalar diyor, adamlar 3-4 saati zar zor veriyor , bir de ağız kokularını çekiyoruzSınavda da 10 yıllık sürücü deneyimi istiyorlar 3 saatlik şoförden..
ayneen!Tam çantana koymuşken kan grubu yanlışlığını görmek can sıkıcı olmuştur, vardır bunda da bir hayır, iyi oldu söylediğin iyice kontrol etmeden almamalı demek ki..
Canım benim. özledim yaa sizi valla. çok yoğun proje çalışmalarına girdim. bu sezon yoğun geçiyor. napalım iş olsun da çalışalım.Oo colicos gelmiş, nerelerdeydin kuzum![]()
Komikler yaa heralde dört dörtlük olamazsın ilk etapta. ehliyetini bi al sonra fırtınalar yaratırsın artık. bende şirketin arabasını almak zorunda kaldım. erken gelip geç çıkıyorum işten.Çok sağol canım.. vallahi çok makbule geçti, kurslar sağolsun kayıt alana kadar peşimizde pervane. Iş ders almaya gelince kırk bahane... Dosya konusunda falan da birşey demediler henüz .... Bir de MEB sitesinde b sınıfı ehliyet icin 24 saat direksiyon dersi vermek zorundalar diyor, adamlar 3-4 saati zar zor veriyor , bir de ağız kokularını çekiyoruzSınavda da 10 yıllık sürücü deneyimi istiyorlar 3 saatlik şoförden..
Tam çantana koymuşken kan grubu yanlışlığını görmek can sıkıcı olmuştur, vardır bunda da bir hayır, iyi oldu söylediğin iyice kontrol etmeden almamalı demek ki..
Oo parmak izi falan bayağı bir detayı varmış bu işin, önce bi harcı yatırayım da gerisi gelir insallah ,şimdi senin verdiğin linkten baktım 1-2 Ekim ful dolu, bir tek Çatalca da 1 saatlik boşluk görünüyor oraya da gidemem zaten..ayneen!
bir de parmak izi çıktısı olayı var. daha önceden alınmışsa, o belgenin aslını istiyorlar.
ben kadıköyde yaptırdım işlemlerimi, olmayanlara orada parmak izi çıktısı da veriyorlardı.
350 liralık harcı önceden yatır, makbuzun elinde olsun. malesef internetten yatırılmıyor.
şubeden ödenecek. 107 liralık bi kart bedelini de emniyette elden veriyorsun. sonra madden çöküyosun zaten![]()
Hoşgeldin cnm kolaylıklar işlerinde , kreş ve ev işlerinde de hayırlısı olsun , içine sinen yerler bulursun insallah ..Canım benim. özledim yaa sizi valla. çok yoğun proje çalışmalarına girdim. bu sezon yoğun geçiyor. napalım iş olsun da çalışalım.
çocuğun ayağına niye viks sürdün. niye sizin yatakta yatıyor anlamadımm hayırdır inşallah. rahatsız mı geçmiş olsun.Günaydınlar herkeseeeeeee :)
Oğluşum gece yine bol bol kalktıayak tabanına viks sürüp çorap giydirdim biraz rahatladı. Okadar dönmeye yine bezi taştı. Şuan bizim yatakta yatıyor ben de yanından ayrılamıyorum düşer diye.
Tüm hastaların iyileştiği güzel birgün olsun inşallah.
ayy saol tatlım. inşallah.Oo parmak izi falan bayağı bir detayı varmış bu işin, önce bi harcı yatırayım da gerisi gelir insallah ,şimdi senin verdiğin linkten baktım 1-2 Ekim ful dolu, bir tek Çatalca da 1 saatlik boşluk görünüyor oraya da gidemem zaten..
Ah ah maddi olarak bayağı bi çökertecek hakikatten, Allah'tan araya Bayram giriyo Bayram harçlıklarından minicik destek almam gerekecek
Çok çok sağol cnm tek tek yazmışsın, Allah razı olsun
Hoşgeldin cnm kolaylıklar işlerinde , kreş ve ev işlerinde de hayırlısı olsun , içine sinen yerler bulursun insallah ..
Hamilelerin yaptığı hiçbirşeyi çok görmüyorum. olabiliyor canım çok normal. bende merak ediyordum seni. iyisindir inşallah.destinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
gerçi ben mesleği unutucam bu gidişle bakalım hayırlısı :)
pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı cocugun ne sucu varsa uyu diye kızdım baya sonra diğer bebek de olunca gece uykusuzlukları sabah ikisine birden nasıl yeticem diye aldı beni bi düşünce...millet lohusalıkta delirir ben şimdiden cok gergınım önüme gelene sataşıyorum aşırı gerginim dün gece bebek kremi neden istedgim büyüklükte değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...
parmak izi çıktısını ehliyet kursuna yazılırken istemişlerdi.Oo parmak izi falan bayağı bir detayı varmış bu işin, önce bi harcı yatırayım da gerisi gelir insallah ,şimdi senin verdiğin linkten baktım 1-2 Ekim ful dolu, bir tek Çatalca da 1 saatlik boşluk görünüyor oraya da gidemem zaten..
Ah ah maddi olarak bayağı bi çökertecek hakikatten, Allah'tan araya Bayram giriyo Bayram harçlıklarından minicik destek almam gerekecek
Çok çok sağol cnm tek tek yazmışsın, Allah razı olsun
Hoşgeldin cnm kolaylıklar işlerinde , kreş ve ev işlerinde de hayırlısı olsun , içine sinen yerler bulursun insallah ..
muhtarım sen nasılsın. mesajını aldım. bendeki durumu biliyorsun ev ve iş. hemen dönemedim. bu seferlik affedersin beni dimiiii.günaydııııııııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
canselim, yeni yaşın hayırlı olsun. ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllara..![]()
canım beniiim saolasın tatlıııım..colicos, hoşgeldiiiiin!
parmak izi çıktısını ehliyet kursuna yazılırken istemişlerdi.
eğer daha önce pasaport için parmak izi verdiysen, onun çıktısını da alabilirsin.
randevu alırken işte o yüzden erken davranmak gerekiyor. yarın sabah tam 9 gibi gir istediğin yere ve saate bulursun.
eşime bayram harçlıklarına zam geldi dedim. bakalım ne kadarlık bi artık olacak![]()
Kalp kalbe karşıymış derler. iki gündür kk girmeye çalışıyorum bişeyler çıkıyor. halaa yoğunum ama daraldım artık. ayrıca sen o deli kadiri gönder bana ısırayım biraz.Doktora götüresim yok. Sonuçta ilaçlı veya ilaçsız bir hafta sürüyo bu iş. Ben de aferin alırım olmazsa. Ihlamurları içiriyom içiriyom sonra bezi taşırıyom ben de
Kadın müdür veya idareci deyince durup düşünücen malesef. İnşallah iyidir sizinki.
Colicos bi ses ver yahu ben de merak ettim. Ayrıca habersiz uzun süreli kaybolanları kınıyor, bunun bi daha olmamasını istiyorum. Deli kadiri salarım üstünüze üleynnnnnn![]()
yoğun olduğunu biliyorum da, arada bi iyiyim yazsaydın daha iyi olacaktı.muhtarım sen nasılsın. mesajını aldım. bendeki durumu biliyorsun ev ve iş. hemen dönemedim. bu seferlik affedersin beni dimiiii.
Günaydın hanımlar , nasılsınız? Cansele katılıyorum okula özellikle bire yeni başlayan bir çocuk daha varken zaman çok yoğun geçiyor, kahvaltısı hazırlaması ödevi yemeği derken e bi de minnoş var ilgi bekleyen ..
Bu gece durmadan uyanıp ağladı Selim , hepimiz ayaklandık bi ara... Sabah da geç uyanabildik haliyle , babası götürdü ablamızı .. Selim bey de şimdi fosur fosur uyuyor :)
Destiny, çook sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına .. Allahım sağlık huzur versin daima
Pembehipopotam , çok geçmiş olsun Efe'ye, sezon açıldı artık bir kış boyu sümüklü gezicek benimkiler de
Ilbilge, nöbetinde kolaylıklar ... Tamamen yerleşebilmişsinizdir insallah evinize de...
Pazar öğleden sonra direksiyon sınavım vardı ikinci kez biliyorsunuz , çok şükür bu defa başarılı oldum, sağolsunlar öğretmen arkadaşlar daha ılımlı ve cana yakındılar, stres yapmadım sayelerindeHayırlısı olsun insallah trafiğe de çıkıp kazasız belasız sürmek nasib olur ...
Unutup atladığım birşey olduysa kusuruma bakmayın,
Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun![]()
destinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı cocugun ne sucu varsa uyu diye kızdım baya sonra diğer bebek de olunca gece uykusuzlukları sabah ikisine birden nasıl yeticem diye aldı beni bi düşünce...millet lohusalıkta delirir ben şimdiden cok gergınım önüme gelene sataşıyorum aşırı gerginim dün gece bebek kremi neden istedgim büyüklükte değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...
günaydııııııııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
canselim, yeni yaşın hayırlı olsun. ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu yıllara..![]()
hayırlı olsun. böyle makama çıkan hemcinslerden pek hayır gelmiyor malesef.
yok kızım, sen iyi başa çıkıyorsun.. gerçekten bak.
doğumdan önce böyle idare edebileceğini düşünmüyordum, ama beni şaşırttın..
ah gözümüz aydın canım benim, çok sevindiiim!
Allah Allah! ben de o dönem daha rahat olur diye düşünüyordum ama
tecrübeler tam tersini söylüyor
ballı hatun, seniiii!
amiin, inş en yakın zamanda şifa bulur yavrum. arada böyle hastalık geliyor da
aman iyi olsun da bütün yaramazlıklarına devam etsin diyoruz..
deli kadiri bana da sal, onu bi yiyim pembiiiiş!
hayırlı olsun bacım...bakalım ne zaman trafiğe çıkıcaz.
otomatik araba alıcaz diye bekliyorum ama şu ara da adam gel şu kapıdaki düz vitesi kullan demiyor
uykusuzluk anneyi en zorlayan şey.. inş zümra bebek tatlı tatlı uyur, büyür de sen de enerji depolarsın..
Biz de artık doktor sayılırız pembiş. Her anne iyi bir doktordur:) öyle ota b.ka doktora göturmeyelimDoktora götüresim yok. Sonuçta ilaçlı veya ilaçsız bir hafta sürüyo bu iş. Ben de aferin alırım olmazsa. Ihlamurları içiriyom içiriyom sonra bezi taşırıyom ben de
Kadın müdür veya idareci deyince durup düşünücen malesef. İnşallah iyidir sizinki.
Colicos bi ses ver yahu ben de merak ettim. Ayrıca habersiz uzun süreli kaybolanları kınıyor, bunun bi daha olmamasını istiyorum. Deli kadiri salarım üstünüze üleynnnnnn![]()
Saolasın canımGünaydın hanımlar , nasılsınız? Cansele katılıyorum okula özellikle bire yeni başlayan bir çocuk daha varken zaman çok yoğun geçiyor, kahvaltısı hazırlaması ödevi yemeği derken e bi de minnoş var ilgi bekleyen ..
Bu gece durmadan uyanıp ağladı Selim , hepimiz ayaklandık bi ara... Sabah da geç uyanabildik haliyle , babası götürdü ablamızı .. Selim bey de şimdi fosur fosur uyuyor :)
Destiny, çook sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına .. Allahım sağlık huzur versin daima
Pembehipopotam , çok geçmiş olsun Efe'ye, sezon açıldı artık bir kış boyu sümüklü gezicek benimkiler de
Ilbilge, nöbetinde kolaylıklar ... Tamamen yerleşebilmişsinizdir insallah evinize de...
Pazar öğleden sonra direksiyon sınavım vardı ikinci kez biliyorsunuz , çok şükür bu defa başarılı oldum, sağolsunlar öğretmen arkadaşlar daha ılımlı ve cana yakındılar, stres yapmadım sayelerindeHayırlısı olsun insallah trafiğe de çıkıp kazasız belasız sürmek nasib olur ...
Unutup atladığım birşey olduysa kusuruma bakmayın,
Hepinize hayırlı huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun![]()
Gerılme canım. Hormonlar tavan durumda. Bir de istemediğin anda oldu ıkıncı hamileliğin. Ama mevcut durum bu. Allah verır kolaylıgını inşallah canım. Zaman cabuk gecıyor bi bakmışsın ikisi de kocaman olmuşdestinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
Buyuklere yuklenmeyın yaÇok sağolun kızlar , insallah hayırlısı olur..
Nfk, bizim de otomatik güya ama bu araç büyük sana ufak birşey lazım deyip duruyor eşimAma Kendisi yokken eli mahkum bana bırakacak anahtarı
Born, ah kuzucuklar... ilk ve büyük çocuk olmak biraz daha zor ... ve kardeş gelince büyük olan , bir anda kocaman olmuş gibi geliyo insanın gözüne.... Anne de stresini, ufak bir olayda patlayıp büyükten çıkartabiliyor bazen, ama sonra çok pişman oluyorsun
Insaallah sağlıkla hayırla minnoşunu kucağına alınca; herşey rayına oturur .. sen de doğum stresinden kurtulacağın için psikolojik olarak daha rahat olursun insallah cnm ..
Annelik zor , iki evlat yetiştirmek; dengeyi sağlamak, idare edebilmek daha da zor ..
Selim'in de birşeyi Yoktu görünürde.. bir baba diye ağladı, bir anne diye... Hepimiz bir arada uyuyalım istedi sanırım...
Günaydınlaaaaar. nabersiniz hanımlar. ne geçmişi takip edebildim nede yazabildim. iş yoğunluğundan bir türlü giremedim. resmen pertim çıktı. gecem gündüzüm birbirine karıştı. evdeki sıkıntılarda çabasııı. ev bakıyorum. sanırım bayram sonrasını beklicem. bayram bayram tatili için haftalık kiralayanlar var. sonrası rahat sanırım aradığım gibi bir ev çıkar karşıma. sonrasında batuşu kreşe vereceğim bakalım. Ayyy siz nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur. birkaçkez gireyim dedim kk ne ama bakamadım işte.
Bakalım kadın mudurle serıvenimiz nasıl olacakDoktora götüresim yok. Sonuçta ilaçlı veya ilaçsız bir hafta sürüyo bu iş. Ben de aferin alırım olmazsa. Ihlamurları içiriyom içiriyom sonra bezi taşırıyom ben de
daha önce bayan mudurle calısmıstık 2 si de ıyıydı. İnşallah bu sefer de iyi olurdestinycim bende çok sevindim gözümüz aydın diyelim inş..kadın müdür ben de sevmiyorum ama inş iyi uyumlu birisidir...
pembiş gece bizimki de beze geçirmiş daha 7 olmadan ayaktaydı geceleri de artık hiç uyuyamıyorum zaten sabah eşim elimden zor aldı değil diye kavga cıkardım eşime hayırlısı ve saglıkla gelseydi bebek de bir an önce büyütme evresine girseydik iyiydi...
Ceylin de elöpmeyi öğrendi. Bu sene hasılat iyi olacak kanımcacolicos, hoşgeldiiiiin!
parmak izi çıktısını ehliyet kursuna yazılırken istemişlerdi.
eğer daha önce pasaport için parmak izi verdiysen, onun çıktısını da alabilirsin.
randevu alırken işte o yüzden erken davranmak gerekiyor.
yarın sabah tam 9 gibi gir istediğin yere ve saate bulursun.
eşime bayram harçlıklarına zam geldi dedim. bakalım ne kadarlık bi artış olacak![]()
hay maşallah.. ben de mi çalıştırsam ayşeciği acaba?Ceylin de elöpmeyi öğrendi. Bu sene hasılat iyi olacak kanımca
Babanne dede hala ananne teyze adam bası yuzden 500 kağıt eder. Ben nasıl kayserılı oldum. Hep kocamın yuzunden
Bu arada aryadan da ses soluk yok