Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkezeee. oh ohhh tatil hazırlıkları başlamış. güzel güzel tadını çıkarın. başka tatil yok uzun süre. biz evdeyiz biryere gitmiyoruz öyle memleket falan. burası zaten tatil yöresi olduğu için hava güzel olursa gezecek biryer buluruz mutlaka. oh yaa şu ev arama durumu çok heyecandırıyor beni. kv birkaç eşya v.s vermek istiyordu bana. almasam kırılacak. istemiyorumda. eşime dedim hatta tartıştım. istemiyorum yaa neyapayım onun kullanılmış eşyalarını, herşeyi sıfırdan alıp dayayıp döşemek istiyorum kendi zevkime göre. evine sıkış sıkış koyduğu koltuk kanepeden verecek. kendi yükünü hafifletecek. zevksizce mi döşicem yanii. kaçgündür onun tantanasını yapıyorduk. dün sonunda konuşmuş eşim. hiçbişey almıcaz kendimiz almak istiyoruz diye. çok rahatladım yaaa şimdi. ha diyelimki aldım bide başının etini yer bu koltuğa ne olmuş böyle ay şurasını lekemi yapmışsın ay burası böylemi oldu. dedim hiç gelemem öyle şeye. onun eskileri bile çok kıymetlidir. daha nelerr neler. aman off yaa kurtuldum valla. o kırılacak diye ben kafayı yiyecem.

Günaydın hanımlar , Bayram temizliği yapanlar, benim gibi bavul hazırlığı içinde olanlar , hepimize kolay gelsin ...
Sağlıklı hayırlı bir gün olsun hepimize.. Görüşürüz insallah kızla r :KK39:
Pamuk Helvacım yolculuk nereye şekerim. fırsatım olmadı pek okuyamadım geçmişi. güzel bir tatil geçirmeni diliyorum. iyi yolculuklar canımm.

Günaydin. bende bugün bavul hazırligina başlayacağım. Eksiklerde çıkar ortaya. Kaş bıyık olayı bende de var yarına yetişir inşallah
Ooo sanada iyi yolculuklar canımcım. sen nereye gidiyorsun. off ya takip edemiyorum ya hep geri kalıyorum konuştuklarınızdan. neysee. hayırlı yolculuklar tatlım sanada. iyi tatiller.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Bugünüm boş olduğu için bayram tatili dün başladı bana :D bugün kuaför ve kaş bıyık gibi işlerim var inşallah. Daha valizlerin hazırlanması falan da varrrrr. Neyse herşey sırayla :KK66:

Herkese güzel bir gün diliyorummmmmmnn.
Bende yarın öğleden sonra giriyorum tatile. Bu boşluk bana iyi gelecek inşallah. seninde biryere gideceğini tahmin ettim. herkeze soruyorum sanada sorcam sen nereye gidiyorsun şekeriiim. sanada iyi yolculuklar diliyorum canım.

Sibelin kahvesindeki ıslak kek var ya onu diyorum canım. Hani üzerinr hazır çikolata sos döktüğümüz :KK66:
ben bu tarifi kaçırdım nezaman konuştuysanız. sitenin adımı sibelin kahvesi? bir bakayım. bendede bir tarif var gerçi güzel de oluyor malzemelerine bir bakcam. Mmmm olsada yesem dicem ama otelden bize hergün yemek tatlı v.s geliyor zaten.

Bana bir kere organik pazarda fındık kabuğuna benzer birşey satmışlardı, doğal temizleyici diye... Hiç kullanmadım makineye zarar verir gibi geldi ..
Yalnız ben anlayamadım , şimdi organik diye satılan sıvı deterjanlarda da mı varmış kanserojen ? Onca parayı onun için mi istiyorlar yani??
:) yatağı yorganı götürüyorum hep de, bu defa uçakla gidilecek her elime geçeni götüremiyorum maalesef ); ama bulacağım bi yolunu bakalım, olmazsa uyku tulumuna sokarım ikisini de :p
Küçük tüp deyince, geçen sene bi elektrikli soba yakmışlardı taa fi tarihinden kalma, elektrik kokusu yayıyordu fişe takınca. Bu yıl yenisini almadılarsa gidip biz alalım bari tüp deyince aklıma düştü :)

:)
Peynirli keki, arkadaşımın ablası yapardı , içine evde ne varsa katardı maydanoz , dereotu.. Çok güzel olurdu yapayım çocuklara bi ara..
ben pek sevemedim peynirli keki. pembenin tarifi daha güzeldir belki.

Colicoscum biz ankara yolcusuyuz inşallah ;)

Sibelin kahvesi sitenin adı. Oldu baya paylaşalı. Topiğimizin ıslak keki diyoruz biz kendisine :D

Ben şimdi kuaföre geldim. Daha valiz işine girişmedim. Hatta belki de yıkanması gerekenler vardı ama yıkanmadı :)

:KK49:
Günaydınlar herkezeee. oh ohhh tatil hazırlıkları başlamış. güzel güzel tadını çıkarın. başka tatil yok uzun süre. biz evdeyiz biryere gitmiyoruz öyle memleket falan. burası zaten tatil yöresi olduğu için hava güzel olursa gezecek biryer buluruz mutlaka. oh yaa şu ev arama durumu çok heyecandırıyor beni. kv birkaç eşya v.s vermek istiyordu bana. almasam kırılacak. istemiyorumda. eşime dedim hatta tartıştım. istemiyorum yaa neyapayım onun kullanılmış eşyalarını, herşeyi sıfırdan alıp dayayıp döşemek istiyorum kendi zevkime göre. evine sıkış sıkış koyduğu koltuk kanepeden verecek. kendi yükünü hafifletecek. zevksizce mi döşicem yanii. kaçgündür onun tantanasını yapıyorduk. dün sonunda konuşmuş eşim. hiçbişey almıcaz kendimiz almak istiyoruz diye. çok rahatladım yaaa şimdi. ha diyelimki aldım bide başının etini yer bu koltuğa ne olmuş böyle ay şurasını lekemi yapmışsın ay burası böylemi oldu. dedim hiç gelemem öyle şeye. onun eskileri bile çok kıymetlidir. daha nelerr neler. aman off yaa kurtuldum valla. o kırılacak diye ben kafayı yiyecem.
Herkese selam.
Yola çıkacaklara iyi yolculuklar.ben evimdeyim. Hiçbir yere gidesim yok. Çok yorgunum.
Colicos, ayrı eve mi çıkıyorsun?ben kaçırmışım, çok sevindim.

Colicoscum aslında bi odaya kvden aldıklarını koyabilirsin onu kırmamak adına. Yüzdün yüzdşn kuyruğuna geldin; iyi ayrılın derim ben. En kısa zamanda da ev bulursunuz inşallah.

İlbilgecim kocam da gitmesek mi muhabbeti yaptı da bana evde kalmak daha yorucu geliyor. Bayrama hiçbir hazırlık yapmadım valla gelenler aç kalkar ayıp olur. Gitmeliyiz biz yani :D

Slm canlar..
Dun sabahtan itibaren aysecigin cok az atesi vardi. Operken hissediyordum. Aksamleyin birden yukseldi. Surup verip yatirdim. Geceleyin de iki kez uyandi atesten, yine ilac verip yatirdim. Sabah da ayni sekilde ateslenince dr a gitmeye karar verdim. Bayramda daha da kotu olacak, o zaman da hastanede uzman hekim bulamam diye. Neyse daha once gittigim dr a gittim. Normalde ogle aksam arasi 2-3 kez tuvalete gider, dun 5 kez gitti her gittiginde az da olsa yapti ve biraz cani yandi saniyorum deyince dr idrar tahlili de istedi. Sonuc enfeksiyon var. Ust solunum yolunda da iltihaplanma.. Esim birkac gundur hasta, belki de ondan bulasti. 3 ilac yazdi. Neyse iste dr du, tahlildi, sonuctu 2 saat oyalandik hastanede. Simdi neneye geldik, ilac verip yatiricam. Bizden haberler boyle...

Bayram icin hazirlik yapanlara kolay gelsin. Hepinizi opuyorum.

Colicoscum aslında bi odaya kvden aldıklarını koyabilirsin onu kırmamak adına. Yüzdün yüzdşn kuyruğuna geldin; iyi ayrılın derim ben. En kısa zamanda da ev bulursunuz inşallah.

İlbilgecim kocam da gitmesek mi muhabbeti yaptı da bana evde kalmak daha yorucu geliyor. Bayrama hiçbir hazırlık yapmadım valla gelenler aç kalkar ayıp olur. Gitmeliyiz biz yani :D
Bayrama ben de henüz hiç hazırlık yapmadım. Çok bir şey yapmayı düşünmüyorum. Üç çeşit yeter diye düşünüyorum. Tatlı, börek kesin. Üçüncü ne olur henüz karar veremedim. Sarma iyi olur ama yapamam.

Slm canlar..
Dun sabahtan itibaren aysecigin cok az atesi vardi. Operken hissediyordum. Aksamleyin birden yukseldi. Surup verip yatirdim. Geceleyin de iki kez uyandi atesten, yine ilac verip yatirdim. Sabah da ayni sekilde ateslenince dr a gitmeye karar verdim. Bayramda daha da kotu olacak, o zaman da hastanede uzman hekim bulamam diye. Neyse daha once gittigim dr a gittim. Normalde ogle aksam arasi 2-3 kez tuvalete gider, dun 5 kez gitti her gittiginde az da olsa yapti ve biraz cani yandi saniyorum deyince dr idrar tahlili de istedi. Sonuc enfeksiyon var. Ust solunum yolunda da iltihaplanma.. Esim birkac gundur hasta, belki de ondan bulasti. 3 ilac yazdi. Neyse iste dr du, tahlildi, sonuctu 2 saat oyalandik hastanede. Simdi neneye geldik, ilac verip yatiricam. Bizden haberler boyle...

Canım kıyamam geçmiş olsun :( bak anne nasıl hissediyor yapılacak doğru şeyi. Afferin kız sana. İnşallah en kısa zamanda atlatır minik kuşum.

Bayrama ben de henüz hiç hazırlık yapmadım. Çok bir şey yapmayı düşünmüyorum. Üç çeşit yeter diye düşünüyorum. Tatlı, börek kesin. Üçüncü ne olur henüz karar veremedim. Sarma iyi olur ama yapamam.
Ben hayatımda iki kere sarma yaptım zaten. İkisi de güzel oldu ama çok yorucu beaaaaa. Bi de hemen bitiyo ya çok sinir oluyorum...!! Biber de ikram ediyorlar bazı yerlerde. Biber dolması yani :)

Ge
Slm canlar..

geçmiş olsun canım. Dr'a gitmekle iyi yapmışsın. Bayramda çok zor oludu dediğin gibi. Bayramdan önce toparlanır inş.

Nfk sultan aklıma ne geldi biliyo musun?? Neneden burda bu kadar bahsedince onu kırk yıldır tanıyor gibiyim. Olaki bigün tanışırsak kadına okadar sıcak davranırım ki kadıncaz benim manyak olduğumu düşünebilir hahaahha

Çok alakasız bişi dicem yine yemekle ilgili :D komşudan gelen kaba ne koyucam diye düşünüyordum (tabiki bayram sonrası). Derken kuru fasulye pastası ile karşılaştım. Bi kere yapmıştım ve herkes kestaneli pasta sanıp tarifi istemişti. Size de tavsiye ederim. Çocuklara da çok faydalı. Özellikle benimki gibi kurubaklagil yemiyosa ;)

Back
X