- 13 Mart 2014
- 1.470
- 79
- 93
Günaydınlar herkezeee. oh ohhh tatil hazırlıkları başlamış. güzel güzel tadını çıkarın. başka tatil yok uzun süre. biz evdeyiz biryere gitmiyoruz öyle memleket falan. burası zaten tatil yöresi olduğu için hava güzel olursa gezecek biryer buluruz mutlaka. oh yaa şu ev arama durumu çok heyecandırıyor beni. kv birkaç eşya v.s vermek istiyordu bana. almasam kırılacak. istemiyorumda. eşime dedim hatta tartıştım. istemiyorum yaa neyapayım onun kullanılmış eşyalarını, herşeyi sıfırdan alıp dayayıp döşemek istiyorum kendi zevkime göre. evine sıkış sıkış koyduğu koltuk kanepeden verecek. kendi yükünü hafifletecek. zevksizce mi döşicem yanii. kaçgündür onun tantanasını yapıyorduk. dün sonunda konuşmuş eşim. hiçbişey almıcaz kendimiz almak istiyoruz diye. çok rahatladım yaaa şimdi. ha diyelimki aldım bide başının etini yer bu koltuğa ne olmuş böyle ay şurasını lekemi yapmışsın ay burası böylemi oldu. dedim hiç gelemem öyle şeye. onun eskileri bile çok kıymetlidir. daha nelerr neler. aman off yaa kurtuldum valla. o kırılacak diye ben kafayı yiyecem.