Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar, hayırlı sağlıklı bir gün geçiririz insallah ....

Destiny, çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun , benim en tedirgin olduğum şey kedi köpeğe çarpmak, hatta kuş bile olsa yerde, hemen hoplarım kuş var yerde diye eşime .. Insallah birşey olmamıştır köpekciğe..

Cansel. Biz de ilk günü akşama doğru binip gece orada olacağız insallah , dönüş de salı günü bayramın son günü , ertesi günü iş seyahati varmış eşimin, yoksa birkaç gün geç dönmek en mantıklısı, onca yolu gitmişken..

Ben de kışlık kıyafetlerine baktım, çoğu eşofmanları ve kadife pantolonları kısalıp daralmış Selim'in, ablamızın sıkıntısı yok da oğlana bir iki eksik var alacak bugün birlikte çıkabilirsek bi avm turu yapacağız insallah çok kalabalık değildir ..

Hepinize iyi günler :KK36:
Saolasın canım. Kaza işte. Sanıyeler içinde gelişiyor hersey
Kalabalıktır tum avmler bu ara canım

kızlar aslında benimde gözüm yemiyor ama iki yıldır gitmiyorduk. inşallah sorunsuz atlatiriz.
İnşallah sorunsuz gönlüne göre bir tatil olur
destiny, olur tabi niye olmasın.
Bugun vereyim bari. Sabah da çayı döktüm üstüme. Basımda dolanıyor bir şey
pamuk helva, kerem'in de yoktu hafta sonu bayram alışverişiyle yapayım dedim. h&m den aldım bir üst 35 tl. uygun yollu bir şey olsun lcw bakayım dedim orasida ana baba günü. bi iki eksiğimiz var bizimde.
Ayrıca doğum günü hediyesi olarak canra almış eşim bana bi muddet canta lafı duynassiniz benden
Ben de gecen viaporta gittiydim hafta içi olmasına ragmen kalabalıktı epey. Hele lcw de kasada bı kuyruk var. Sanki bedava verıyolar sanırsın

Busmai sendeki rahatlığa sahip olmayı cok isterdim. İki çocugum olsa sanırım cocuklar açbiaç yollara dökülürler anne ekmek diye okula kadar gelirler sersefil. :KK53:
Benim devreler yanar 2 çocukla. Hele 3 taneyle tedavülden kalkarım sanırım:KK6:

Yarın akşama misafirim gelecek. Guya pesembe boş günüm ama daha hiç boş olamadım. Kıymalı çıtır börek cahidenin çatlak kurabiyesi pembişin mor bulgur salatası bi de sarma var dondurucuda yeter mi acep. Yanına bi tuzlu daha eklesem mi poğaça gibi ya da zeytınlı çörek. Ya da pembişin peynirli tuzlu kekinden. Aksam 8 de çaya gelecekler. Açmı tokmu gelirler bilemedim

Muhtar nfk nerelerde
Sesi cıkmadı sabah beri
tünaydııııııın! :KK24:
ayşecikle parktaydık, yeni döndük. küçük hanım duş aldı yemek yiyor. sonra da yatar.
e ben de yatarımm :D

Orada fiyatlar uçuk cnm , ben ilk gittiğimde iklimini çok beğenip araştırmıştım , akasya termal i buldum, hem daha güzel bir konumda hem de bayağı ekonomik , geceliği 100 tl idi 5-6 kişi rahatça kalınabilecek geniş dairede....
En güzeli uzun yolculukta mola, yoksa bebeler dayanamıyor ,
Biz uçakla gidiyoruz Allah'tan bu yıl, gerçi orada arabasız da çok perişanlık oluyo ama çok gezmeyiz zaten, bayağı kısa duracağız bu defa. Sizin yolculuk ne zaman dönüş ne zaman ?
devremülkte mi kalıyorsunuz canım, yoksa haricen oteli var mı?
Biz kalmıştık kerem 3 aylıktı bi çılgınlık yapıp gitmiştik
Çok vasat bi yer havuzu küçük yemekler lezzetsiz
Beğenmedim açıkçası
Samsunda daha iyisi var boşuna yol gittik :)
Bu arada iyi ki doğdun tatlı kuzuların annesi <3
tamam paranın karşılığı değil ama, vasat da denmez.

Iyıgeceler kızlar bu gece eşimi almaya gıdıyodum arabayla köpeğe çarptım:KK42:
Karşıya gecen yaya vardı onu gördüm biraz da hızım vardı. 60 la gıdıyodum. Duracak gıbı değildim sellektör yaptım beni farketsin diye. Yinede nolur nolmaz frendeydi ayagım ama hızlıydım sonuçta. Gece karanlıkta farkedemedım. Yayanın arkasından köpek birden atladı yola. Saniyeler içinde oldu. Küt diye bi ses. Duramadım. İşin kötüsü sağa da kıramadım sağımdan da araba geliyodu. Dikiz aynasından arkaya baktım köpeğide göremedim. Tekerlere denk gelmedi ondan eminim. Ya arabanın boşluk kısmıyla ustunden gectım. Ya da ilk darbeyi slınca hemen geldıgı yone dogru kaçtı. Bıraz ilerde sağa cekıp arabanın önüne baktım kan falan da yoktu. Elim ayağım boşaldı. Sonra dönüşte köpeğe vurdugum yerde eşimle indik baktık yola ne bır köpek ölüsü ne de bir kan lekesi vardı.aklım köpekte kaldı. Aksam aksam canım sıkıldı. İnşallah sağlamdır:KK42:
geçmiş olsun canım, Allah korusun.
o kadar bakındın, bi şey göremediysen demekki ciddi bi şey olmadı.
o korku bi zaman gitmez senden ama o da geçecek. bi sadaka ver. kıssadan hisse;
boş da olsa hızlı gitmemek gerekmiş..

Benim üç çocuğum olsa hayatta bir yere kıpırdamam sanıyorum :D
mecburen mecburen..
mecburen mecburen..
mecburen mecburen.
mecburiyetten :KK75:

Gunaydın herkese guzel hayırlı bol paralı bereketli kazasız belasız sağlıklı bir gun diliyorum herkese. Bugun aksama kadar okuldayım. Akşam lisesi dersim de var. Saat 8 e kadar okuldayım
Arabada herhangi bir hasar yoktu. Şimdi okula gelirken de aynı yoldan gectım. Gunduz gözuyle baktım. Yıne bir sey yoktu. Sanırım köpek kaçtı. Allahtan ceylin yoktu arabada. Benim sucluluk duygum daha cok süratli olmamdan kaynaklı. 30 la gitmem gerekirken yol boş diye bastım da bastım

Bunların heykelini dikecem ben
3 çocukla ben de hayatta gitmezdim
8e kadar mı?:KK47: Allah kolaylık versin bacım..
Günaydın kızlar, hayırlı sağlıklı bir gün geçiririz insallah ....

Destiny, çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun , benim en tedirgin olduğum şey kedi köpeğe çarpmak, hatta kuş bile olsa yerde, hemen hoplarım kuş var yerde diye eşime .. Insallah birşey olmamıştır köpekciğe..

Cansel. Biz de ilk günü akşama doğru binip gece orada olacağız insallah , dönüş de salı günü bayramın son günü , ertesi günü iş seyahati varmış eşimin, yoksa birkaç gün geç dönmek en mantıklısı, onca yolu gitmişken..

Ben de kışlık kıyafetlerine baktım, çoğu eşofmanları ve kadife pantolonları kısalıp daralmış Selim'in, ablamızın sıkıntısı yok da oğlana bir iki eksik var alacak bugün birlikte çıkabilirsek bi avm turu yapacağız insallah çok kalabalık değildir ..

Hepinize iyi günler :KK36:
gece kalma canım, iyice kalabalıklaşır. zaten bayramüstü. avm ler ana baba günü..:KK47:
çocukla gece yolculuğu en iyisi, gündüz yolu çekilmez edebiliyorlar :KK53:

dün ayşeciğin kışlıklarını dolabına yerleştirdim. hırka, pantalon, kadife eşofman takımları, birkaç elbise
epey bi şeyi var. kimisi geçen seneden büyüktü bu sene de giyer..
kimisini bu kış giysin diye geçen sezon sonundan almıştım. çok iyi oldu. bu kış ayşeciğe bi şey yok,
kendime harcarım :cool:

Ben de gecen viaporta gittiydim hafta içi olmasına ragmen kalabalıktı epey. Hele lcw de kasada bı kuyruk var. Sanki bedava verıyolar sanırsın
pamuk helva, kerem'in de yoktu hafta sonu bayram alışverişiyle yapayım dedim. h&m den aldım bir üst 35 tl. uygun yollu bir şey olsun lcw bakayım dedim orasida ana baba günü. bi iki eksiğimiz var bizimde.
Ayrıca doğum günü hediyesi olarak canra almış eşim bana bi muddet canta lafı duynassiniz benden
lcw her zaman öyle. bir de lokasyon önemli. bazı şubeler her zaman kalabalık. hele böyle bayram üstü falan
metrelerce kuyruk oluyor kasada.. iki üç parça için beklemeye değmiyor.
ama uzakta kalan mağazalarda hem aradığını buluyorsun, hem rahat alışveriş yapıyorsun..

yine de lcw büyük nimet. herşeyi aynı anda bulabileceğin, ekonomik bi yer.

Busmai sendeki rahatlığa sahip olmayı cok isterdim. İki çocugum olsa sanırım cocuklar açbiaç yollara dökülürler anne ekmek diye okula kadar gelirler sersefil. :KK53:
Benim devreler yanar 2 çocukla. Hele 3 taneyle tedavülden kalkarım sanırım:KK6:
ilahii:-)

iki üç çocuğu olan kadın da ona göre pratikleşiyor bence..
şimdiki gibi düşünme..

Yarın akşama misafirim gelecek. Guya pesembe boş günüm ama daha hiç boş olamadım. Kıymalı çıtır börek cahidenin çatlak kurabiyesi pembişin mor bulgur salatası bi de sarma var dondurucuda yeter mi acep. Yanına bi tuzlu daha eklesem mi poğaça gibi ya da zeytınlı çörek. Ya da pembişin peynirli tuzlu kekinden. Aksam 8 de çaya gelecekler. Açmı tokmu gelirler bilemedim
8de geliyorlarsa, muhtemelen aç olurlar.. tuzlular yoğunlukta. o yüzden poğaçadan ziyade bi çeşit tatlı olsa;
en basitinden bi kek ya da tatlı, dışardan da alabilirsin. daha doyurucu olur sanıyorum.

destiny cok gecmiş olsun canım su an son sayfadan okudum okurken bile irkildim ama döndüğünde veya arabada muhakkak bişey görürdün sanıyorum inş bişey olmamıştır Allah bir daha yasatmasın....
ben hala doğurmadım milletin böyle hala doğurmadın mı sorularına maruz bir hafta yasıyorum bayramda herkese cevap vermekten bunalıcam büyük ihtimalle zaten artık dogurdum da saklıyorum falan diyorum millet ne kadar saf ya bin tane soru...bu ara biz de havaları güzel bulunca hergün bi yerlere gittik yasir metroya binmeyi çok eglenceli buluyo sırf onun için taksime gittik daha basından dönüp tekrar metroya bindik :) dün de akülü araba diye cok agladı parkta avmye götürüp orda kiralananlara bindirdik ama eşim aksam tutturdu alıcam kız da biner diye ikna ettim ama birden alıp gelicek diye korkuyorum busmai den başka akülü arabası olan varmı ve busmaicim nerde muhafaza ediyosunuz siz in cıkar cok zor olur arabamızda da zaten bebek arabası var ve bizim apartmanda asansör yok :(

aynen nfk mecburiyetten. yoksa tatil gibi geçmez eş dostu görmek güzel ama çocuklarla da bi okadar yorucu olur.

born evdeki eşya okadar kıymetli olmuyor. ilk zamanlar evdede sürer ama sonra bikar. belki bir yıl sonra olabilir. kardeşim aldı. öylece duruyor kenarda. ama onlar kız çocuğu tabi erkekler daha düşkün

destiny cok gecmiş olsun canım su an son sayfadan okudum okurken bile irkildim ama döndüğünde veya arabada muhakkak bişey görürdün sanıyorum inş bişey olmamıştır Allah bir daha yasatmasın....
ben hala doğurmadım milletin böyle hala doğurmadın mı sorularına maruz bir hafta yasıyorum bayramda herkese cevap vermekten bunalıcam büyük ihtimalle zaten artık dogurdum da saklıyorum falan diyorum millet ne kadar saf ya bin tane soru...bu ara biz de havaları güzel bulunca hergün bi yerlere gittik yasir metroya binmeyi çok eglenceli buluyo sırf onun için taksime gittik daha basından dönüp tekrar metroya bindik :) dün de akülü araba diye cok agladı parkta avmye götürüp orda kiralananlara bindirdik ama eşim aksam tutturdu alıcam kız da biner diye ikna ettim ama birden alıp gelicek diye korkuyorum busmai den başka akülü arabası olan varmı ve busmaicim nerde muhafaza ediyosunuz siz in cıkar cok zor olur arabamızda da zaten bebek arabası var ve bizim apartmanda asansör yok :KK43:
hey gidi günler, heeey!
sen böyle konuşunca o zamanlar geldi aklıma. destiny de hatırlar
her sabah, 'bugün de doğurmadım' diye açıyorduk topiği :KK51:

ama dr un dediği gibi 'o bebek oraya bi şekilde girdi ve bi şekilde çıkacak':KK48:
milletin soruları durmaz anacııım. doğursan da başka şeyler sorarlar, konuşurlar da konuşurlar..
malzeme olsun işte.. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kurtarsın inş..

ayşecik de metroyu seviyor. tren geliyor, çuf çuf diyor.
ama nerde o eski trenler, çuf çuf mu kaldı artık?.. :KK48:

eşin yasirin odasına arabalı yatak almış biri, bu konularda hevesli.
erkek babası olduğu için sanırım. kendinin de hoşuna gidiyor.
akşama arabayla dönerse şaşırmam..:KK48:

born evdeki eşya okadar kıymetli olmuyor. ilk zamanlar evdede sürer ama sonra bikar. belki bir yıl sonra olabilir. kardeşim aldı. öylece duruyor kenarda. ama onlar kız çocuğu tabi erkekler daha düşkün
evimiz cok büyük değil ama inanılmaz cok esyamız var yani evlenirken nereyi düşünerek almısız bunları bilmiyorum bircogunu da verdik ama hala cok daraltı bi evimiz var evde o anlamda biraz zor olur ama işte bende alıp öylece köşede durmasından korkuyorum bu arada cantanı da güle güle kullan doğum günün kutlu olsun bugün mü gecti mi orayı kacırdım kusura bakma :(
hey gidi günler, heeey!

ama dr un dediği gibi 'o bebek oraya bi şekilde girdi ve bi şekilde çıkacak':KK48:
milletin soruları durmaz anacııım. doğursan da başka şeyler sorarlar, konuşurlar da konuşurlar..

heh işte şimdi yeniden ben de o durumdayım kaldi ki yasiri de 40+3te doğurdum benim çocuklar anne karnını cok seviyor bebeleriiim benimmm :))
başka şeyleri şimdiden soruyolar ya dün biri yolda emzik vericekmisin stres varmı hiç korkma falan diyo artık cevap vermeye üşeniyorum yeminle...
metroda eşimin ismiyle ilgili şeyler var ya deşifre etmiyim şimdi onları söyleyince anons eden ses gülme krizine giriyo baba ne dediiiiii diye :))
eşim evet yasire karşı ilginç bi düşkünlüğü var tanımıssın eşimi bende ondan korkuyorum alıp gelirse diye ama en son yatmadan fatihe gidince sarachaneye de bi sorayım diyodu kafasında bin plan...ama bence bu kadar şımartılması iyi bişey değil kaldiki ev durumumuz müsait olmasa da alıyo yani odası küçücük aldı koca yatagı adım atcak yer kalmadı ee şimdi tamam diğer cocuk da biner ama bahceli falan olsa evimiz ya da asansörümüz olsa tamam da onu kim indir kaldır yapıcak olmadı asagıda market var oraya saklarız diyo ama sacma gibi ya...

nfk cantam lacivert. bayrama lacivert çanta ya ihtiyacım vardı. hafta sonu kardeşimle baktım bulamadım. esimde ona sormuş ne alayım diye. İlginç yanı eşimin şimdiye kadar aldığı hediyeler içinde tek beğendiğim.

tünaydııııııın! :KK24:
ayşecikle parktaydık, yeni döndük. küçük hanım duş aldı yemek yiyor. sonra da yatar.
e ben de yatarımm :D

devremülkte mi kalıyorsunuz canım, yoksa haricen oteli var mı?

tamam paranın karşılığı değil ama, vasat da denmez.

geçmiş olsun canım, Allah korusun.
o kadar bakındın, bi şey göremediysen demekki ciddi bi şey olmadı.
o korku bi zaman gitmez senden ama o da geçecek. bi sadaka ver. kıssadan hisse;
boş da olsa hızlı gitmemek gerekmiş..

mecburen mecburen..
mecburen mecburen..
mecburen mecburen.
mecburiyetten :KK75:

8e kadar mı?:KK47: Allah kolaylık versin bacım..

gece kalma canım, iyice kalabalıklaşır. zaten bayramüstü. avm ler ana baba günü..:KK47:
çocukla gece yolculuğu en iyisi, gündüz yolu çekilmez edebiliyorlar :KK53:

dün ayşeciğin kışlıklarını dolabına yerleştirdim. hırka, pantalon, kadife eşofman takımları, birkaç elbise
epey bi şeyi var. kimisi geçen seneden büyüktü bu sene de giyer..
kimisini bu kış giysin diye geçen sezon sonundan almıştım. çok iyi oldu. bu kış ayşeciğe bi şey yok,
kendime harcarım :cool:

lcw her zaman öyle. bir de lokasyon önemli. bazı şubeler her zaman kalabalık. hele böyle bayram üstü falan
metrelerce kuyruk oluyor kasada.. iki üç parça için beklemeye değmiyor.
ama uzakta kalan mağazalarda hem aradığını buluyorsun, hem rahat alışveriş yapıyorsun..

yine de lcw büyük nimet. herşeyi aynı anda bulabileceğin, ekonomik bi yer.

ilahii:-)

iki üç çocuğu olan kadın da ona göre pratikleşiyor bence..
şimdiki gibi düşünme..
Tunaydın efeniim buralarda aksam oldu:KK53:
Saolasın can. Sanırım köpege bişey olmadı. Köpeklerde kediler gibi dokuz canlımıydı:KK14:
Yok anacım üç çocukla pratikleşemem ben
Ben de ceylinin kışlıklarını haftasonu çıkardıydım. Hatırlarsanız kış moduna gecıverdıydım haftasonu. Ama alışveriş yapmam lazım. Babannasi 2 takım pijama aldı biri eşıfman takımı. Ama dışarda giymeye pek bir şeyi yok
8de geliyorlarsa, muhtemelen aç olurlar.. tuzlular yoğunlukta. o yüzden poğaçadan ziyade bi çeşit tatlı olsa;
en basitinden bi kek ya da tatlı, dışardan da alabilirsin. daha doyurucu olur sanıyorum.
Tuzlu sadece börek yapcam canım diğer saydıklarımı yapsammı diye düşündüklerim
ben hala doğurmadım milletin böyle hala doğurmadın mı sorularına maruz bir hafta yasıyorum bayramda herkese cevap vermekten bunalıcam büyük ihtimalle zaten artık dogurdum da saklıyorum falan diyorum millet ne kadar saf ya bin tane soru...bu ara biz de havaları güzel bulunca hergün bi yerlere gittik yasir metroya binmeyi çok eglenceli buluyo sırf onun için taksime gittik daha basından dönüp tekrar metroya bindik :) dün de akülü araba diye cok agladı parkta avmye götürüp orda kiralananlara bindirdik ama eşim aksam tutturdu alıcam kız da biner diye ikna ettim ama birden alıp gelicek diye korkuyorum busmai den başka akülü arabası olan varmı ve busmaicim nerde muhafaza ediyosunuz siz in cıkar cok zor olur arabamızda da zaten bebek arabası var ve bizim apartmanda asansör yok :KK43:
Saol canımcım. Allah beterınden sakınsın evet.
Aman bu millete de bi dert olur ki böyle şeyler:KK11:
İş güç yok anasını satiim. Boşluktan kimi düşüneceklerini bilemiyorlar
destiny bana yeterli geldi belki kurabiye yerine keki tercih edebilirsin.
Evet aslında kurabiye zahmetli. Aksamdan bekletiyon sabaha kadar falan. Keki çırpıverım gitsin
hey gidi günler, heeey!

He valla ya ne gunlerdi. 42 ye girmiştim dogurdugumda. Ceylinin adını nazlı koysaydım keske. Geleceği yoktu da doktor artık en son sezeryanla aldı
nfk cantam lacivert. bayrama lacivert çanta ya ihtiyacım vardı. hafta sonu kardeşimle baktım bulamadım. esimde ona sormuş ne alayım diye. İlginç yanı eşimin şimdiye kadar aldığı hediyeler içinde tek beğendiğim.
Oo hayırlı olsun çanta
Naapcan bozuk saat de gunde iki kere doğruyu gösterirmiş:KK70:Arada bi beğenilecek hediyeler alabiliyolar işte

Kuzuların kıyafetlerini neyle yıkıyosunuz arkadaslar. Sabun tozu çıkarmıyor artık. Sodasan sıvı deterjan aldım. Alman markası organikmiş. Bir de çamaşır suyu tozu dıye bir sey var sodasanın beyazlar için. Bu ara ecovert diye bir marka var indirimde unnadoda. Bu da organikmiş. İçeriklerini inceledim. Sls dıye bir madde var tüm sıvı deyerjan şampuan saç kremi sıvı sabun aklına gelebilecek tum sıvı tur deterjanların içinde var. Kansorejen. Bu sls ıcınde yok dıye sodasan aldım. Sonra yıne ıncelerken bir yazı okudum. Hindistan cevizi tensidi. Şeker tensidi diye bir madde var sodasanda. Okudugum yazıdada sls nin ad değiştirerek karşımıza bu şekilde çıktıgından bahsediyordu
Kafam karıştı. Arap sabunu kullancam en sonunda. Yada eskiler gibi kül suyu yapıcam

Selam kızlar nasılsınız bakalımm. sabahtan iki müşterim vardı görüşmeye önce jasmin otele oradanda gümüşlükte yeni restoran açacak olan müşterimle görüşmeye gittim. şirkete gel işleri düzenle yemek v.s ancak gelebildim.
az öncede batuyla telefon görüşmesi yaptım. yediği balık krakeri telefonun üstüne koyuyormuş anneee sende ye diye. yedim annecim mmm çok güzelmiş diyorum. alem bu çocuklar yaa.

evimiz cok büyük değil ama inanılmaz cok esyamız var yani evlenirken nereyi düşünerek almısız bunları bilmiyorum bircogunu da verdik ama hala cok daraltı bi evimiz var evde o anlamda biraz zor olur ama işte bende alıp öylece köşede durmasından korkuyorum bu arada cantanı da güle güle kullan doğum günün kutlu olsun bugün mü gecti mi orayı kacırdım kusura bakma :KK43:

heh işte şimdi yeniden ben de o durumdayım kaldi ki yasiri de 40+3te doğurdum benim çocuklar anne karnını cok seviyor bebeleriiim benimmm :))
başka şeyleri şimdiden soruyolar ya dün biri yolda emzik vericekmisin stres varmı hiç korkma falan diyo artık cevap vermeye üşeniyorum yeminle...
metroda eşimin ismiyle ilgili şeyler var ya deşifre etmiyim şimdi onları söyleyince anons eden ses gülme krizine giriyo baba ne dediiiiii diye :))
eşim evet yasire karşı ilginç bi düşkünlüğü var tanımıssın eşimi bende ondan korkuyorum alıp gelirse diye ama en son yatmadan fatihe gidince sarachaneye de bi sorayım diyodu kafasında bin plan...ama bence bu kadar şımartılması iyi bişey değil kaldiki ev durumumuz müsait olmasa da alıyo yani odası küçücük aldı koca yatagı adım atcak yer kalmadı ee şimdi tamam diğer cocuk da biner ama bahceli falan olsa evimiz ya da asansörümüz olsa tamam da onu kim indir kaldır yapıcak olmadı asagıda market var oraya saklarız diyo ama sacma gibi ya...
eşyanın fazlası da dert. o konuda çok rahatım. ilk evlendiğimizde evimiz kutu kadardı, çok az eşya aldık.
ama arabayı koyacak yer de yoksa sen ikna etmeye çalış eşini. asansör de yokmuş, öyle markette falan olur mu?
hem bir iki yaş daha büyüdüğünde alınanın farkına varır, daha çok sevinir.

vay canına.. gerçekten bu çok iyi olmuş.
söylemek istediğim erkekler bi şeyi üstünde görüp aa, bu güzelmiş, yakışmış diyebilir.
ama iş almaya gelince güzelini seçip alamaz. mesela ben okurken abim eşarplarımı beğenmezdi.
bi gün yine bıdı bıdı ediyordu, dedim o zaman sen bi eşarp al da görelim güzeli nasıl oluyormuş diye.
adam gitmiş, o kadar para bayılmış vakkodan bi eşarp almış inan üstüne para verseler takılmaz yani.. :KK53:
bir kez gönlü olsun diye taktım, sonra verdim gitti..
enişteye helal, hem ihtiyacını giderdi, hem de beğeneceğin bi şey aldı.

Tunaydın efeniim buralarda aksam oldu:KK53:
Saolasın can. Sanırım köpege bişey olmadı. Köpeklerde kediler gibi dokuz canlımıydı:KK14:
Yok anacım üç çocukla pratikleşemem ben
Ben de ceylinin kışlıklarını haftasonu çıkardıydım. Hatırlarsanız kış moduna gecıverdıydım haftasonu. Ama alışveriş yapmam lazım. Babannasi 2 takım pijama aldı biri eşıfman takımı. Ama dışarda giymeye pek bir şeyi yok

Tuzlu sadece börek yapcam canım diğer saydıklarımı yapsammı diye düşündüklerim

Saol canımcım. Allah beterınden sakınsın evet.
Aman bu millete de bi dert olur ki böyle şeyler:KK11:
İş güç yok anasını satiim. Boşluktan kimi düşüneceklerini bilemiyorlar

Evet aslında kurabiye zahmetli. Aksamdan bekletiyon sabaha kadar falan. Keki çırpıverım gitsin

He valla ya ne gunlerdi. 42 ye girmiştim dogurdugumda. Ceylinin adını nazlı koysaydım keske. Geleceği yoktu da doktor artık en son sezeryanla aldı

Oo hayırlı olsun çanta
Naapcan bozuk saat de gunde iki kere doğruyu gösterirmiş:KK70:Arada bi beğenilecek hediyeler alabiliyolar işte
42 mii? nazlı ismini layıkıyla taşırdı ceylin kız :KK48:

Back
X