Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kuzuların kıyafetlerini neyle yıkıyosunuz arkadaslar. Sabun tozu çıkarmıyor artık. Sodasan sıvı deterjan aldım. Alman markası organikmiş. Bir de çamaşır suyu tozu dıye bir sey var sodasanın beyazlar için. Bu ara ecovert diye bir marka var indirimde unnadoda. Bu da organikmiş. İçeriklerini inceledim. Sls dıye bir madde var tüm sıvı deyerjan şampuan saç kremi sıvı sabun aklına gelebilecek tum sıvı tur deterjanların içinde var. Kansorejen. Bu sls ıcınde yok dıye sodasan aldım. Sonra yıne ıncelerken bir yazı okudum. Hindistan cevizi tensidi. Şeker tensidi diye bir madde var sodasanda. Okudugum yazıdada sls nin ad değiştirerek karşımıza bu şekilde çıktıgından bahsediyordu
Kafam karıştı. Arap sabunu kullancam en sonunda. Yada eskiler gibi kül suyu yapıcam
walla ben normal deterjanla yıkıyorum. ilk doğduğu sene bende çok uğraştım organikti falandı diye. artık öyle yapmıyorum. yemek yedirirken önlük mutlaka kullandığım için çok leke olayı olmuyor bizde. lekesi çok olan ve çıkmayan kıyafetide giydirmiyorum zaten.

Cansel çanta mı aldın güle güle kullan tatlım.

hey gidi günler, heeey!
sen böyle konuşunca o zamanlar geldi aklıma. destiny de hatırlar
her sabah, 'bugün de doğurmadım' diye açıyorduk topiği :KK51:

ama dr un dediği gibi 'o bebek oraya bi şekilde girdi ve bi şekilde çıkacak':KK48:
milletin soruları durmaz anacııım. doğursan da başka şeyler sorarlar, konuşurlar da konuşurlar..
malzeme olsun işte.. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda kurtarsın inş..

ayşecik de metroyu seviyor. tren geliyor, çuf çuf diyor.
ama nerde o eski trenler, çuf çuf mu kaldı artık?.. :KK48:

eşin yasirin odasına arabalı yatak almış biri, bu konularda hevesli.
erkek babası olduğu için sanırım. kendinin de hoşuna gidiyor.
akşama arabayla dönerse şaşırmam..:KK48:
Benim çok enteresan doğumum olmuştu. 39 haftanın ortasında eşim dayanamadı artık doğsun ben dayanamıcam dedi. herşey ayarlandı ogün gece doğurdum.

Kuzuların kıyafetlerini neyle yıkıyosunuz arkadaslar. Sabun tozu çıkarmıyor artık. Sodasan sıvı deterjan aldım. Alman markası organikmiş. Bir de çamaşır suyu tozu dıye bir sey var sodasanın beyazlar için. Bu ara ecovert diye bir marka var indirimde unnadoda. Bu da organikmiş. İçeriklerini inceledim. Sls dıye bir madde var tüm sıvı deyerjan şampuan saç kremi sıvı sabun aklına gelebilecek tum sıvı tur deterjanların içinde var. Kansorejen. Bu sls ıcınde yok dıye sodasan aldım. Sonra yıne ıncelerken bir yazı okudum. Hindistan cevizi tensidi. Şeker tensidi diye bir madde var sodasanda. Okudugum yazıdada sls nin ad değiştirerek karşımıza bu şekilde çıktıgından bahsediyordu
Kafam karıştı. Arap sabunu kullancam en sonunda. Yada eskiler gibi kül suyu yapıcam

ben sabun tozu kullanıyordum. yaklaşık 3 ay önce kullandığım paket de bitince daha almadım.
şuan kendi çamaşırlarımızı yıkadığım toz deterjanla yıkıyorum.

eti bormatik diye bi şey duydum. belki siz zaten biliyorsunuzdur..
adı üstünde bordan imal edilen bi temizlik ürünü. içinde fosfat ve kimyasal içerik taşıyan petrol türevi yok.
köpürtmeden temizliyor, 40 derecede makinede yıkanınca çamaşırlar üzerinde kalıntı kalmıyormuş.
giysi, tekstil ve özellikle otel, hastane gibi yerlerdeki eşyaların temizliği için geliştirilmiş.
merak ediyorum, alıp deneyeceğim.

Benim çok enteresan doğumum olmuştu. 39 haftanın ortasında eşim dayanamadı artık doğsun ben dayanamıcam dedi. herşey ayarlandı ogün gece doğurdum.
ahahah, sizi kırmamış oğluşunuz. hemen o gece gelivermiş :KK51:

Destiny kurabiye yapma bence de. Bu arada kaç kişi geliyor ona göre yorum yapalım?? Büyük ihtimalle aç gelirler o saatte sende yemeye ;)

Gittik geldik . Yemeğini yiyip yattı yorulmuş kuzum,
Erken saat olduğu için çok kalabalık değildi, iki takım eşofman aldık, bi de ince monta ihtiyacı var Selim'in ama onu bulamadık , şimdilik şişme Yelekle idare ederiz ...
Antep'te geceleri çok soğuk oluyor yattığımız oda. Pijama üzerine örgü yeleklerini mi götüreyim napsam bilmiyorum, soğuk derken bayağı bayağı soğuk oluyo, en köşedeki oda ; kuzey cephe ve bol rüzgar alıyor.. Çocukları üşütmeden geliriz insallah ...
Nfk, akasya termalde , devremülkte kalıyoruz biz. Şu an oteli yok ama yapılacakmış aynı mekâna ; otel ve tamamen satılık evler de.. Ramazan'da gitmiştik, istanbulda yanarken orada geceleri battaniye örtüyorduk, havasını çok seviyorum oranın...
Cansel, çantan hayırlı olsun , maşallah enişteye.... Sen çanta deyince aklıma geldi, ben de kv me çanta almak istiyorum bu defa. Sürekli bluz alıyorum....El çantası da bayağı yıpranmıştı geçen gözüme çarptı. Çok Tutumlu davranıp, pek birşey almıyorlar kendilerine eski nesil... Şöyle hoş birşey alayım diye niyet ettim de , Nasıl bi model alsam bakmadım henüz...

Destiny, âlemsin vallahi , ara sıra olmuyor değil hani çocukların ekmek diye ağladığı :-) Özellikle annelerin hastalık zamanları , mecburen ); Allah anneannelerden razı olsun ..
iki çocuğun açızz ekmek anne diye okula kadar geldiklerini hayal ettim de :KK22: Biz annemler hacca gidince , abimle yollara düşüp kendi evimize gelmiştik bi gün :KK42: Aklıma o geldi.. Allah annesiz babasız bırakmasın hiçbir yavruyu...
Menün de çok güzel, doyurucu olur yeter de artar, ellerine sağlık ..

Born, evde asansör ve yer yoksa koskoca AKÜlü arabayı almamak daha mantıklı sanki cnm , geçen bi arkadaşa gittik , kv oğluna hediye almış, şikayet ediyordu gelin, evde yer mi var sanki diye :) Kv olmak da zor ya, alsan suç almasan suç :P
arabaların bagajlarında da yer olmuyor zaten , çocuk eşyası dolu her yer .. Ah bu çocukların her istediğini alan babalar.. (;

Son düzenleme:
nası yaniiii :) sezeryan mi oldun cat diye normal mi dogurdun :)
ben sabun tozu kullanıyordum. yaklaşık 3 ay önce kullandığım paket de bitince daha almadım.

adı üstünde bordan imal edilen bi temizlik ürünü. içinde fosfat ve kimyasal içerik taşıyan petrol türevi yok.
köpürtmeden temizliyor, 40 derecede makinede yıkanınca çamaşırlar üzerinde kalıntı kalmıyormuş.
giysi, tekstil ve özellikle otel, hastane gibi yerlerdeki eşyaların temizliği için geliştirilmiş.
hiç duymamıstım ben de merak ettim şimdik ben hala dalan roxy kullanıyorum kız da gelince ikisinin camasırlarını bir yıkarım diye düşünüyodum
Erken saat olduğu için çok kalabalık değildi, iki takım eşofman aldık, bi de ince monta ihtiyacı var Selim'in ama onu bulamadık , şimdilik şişme Yelekle idare ederiz ...
Antep'te geceleri çok soğuk oluyor yattığımız oda. Pijama üzerine örgü yeleklerini mi götüreyim napsam bilmiyorum, soğuk derken bayağı bayağı soğuk oluyo, en köşedeki oda ; kuzey cephe ve bol rüzgar alıyor.. Çocukları üşütmeden geliriz insallah ...
Nfk, akasya termalde , devremülkte kalıyoruz biz. Şu an oteli yok ama yapılacakmış aynı mekâna ; otel ve tamamen satılık evler de.. Ramazan'da gitmiştik, istanbulda yanarken orada geceleri battaniye örtüyorduk, havasını çok seviyorum oranın...
Cansel, çantan hayırlı olsun , maşallah enişteye.... Sen çanta deyince aklıma geldi, ben de kv me çanta almak istiyorum bu defa. Sürekli bluz alıyorum....El çantası da bayağı yıpranmıştı geçen gözüme çarptı. Tutumlu davranıp kendilerine pek birşey almıyorlar kendilerine eski nesil... Şöyle hoş birşey alayım diye niyet ettim de , Nasıl bi model alsam bakmadım henüz...

Destiny, âlemsin vallahi , ara sıra olmuyor değil hani çocukların ekmek diye ağladığı :-) Özellikle annelerin hastalık zamanları , mecburen ); iki çocuğun açızz ekmek anne diye okula kadar geldiklerini hayal ettim de :KK22: Biz annemler hacca gidince , abimle yollara düşüp kendi evimize gelmiştik bi gün :KK42: Aklıma o geldi.. Allah annesiz babasız bırakmasın hiçbir yavruyu...

Born, evde asansör ve yer yoksa koskoca AKÜlü arabayı almamak daha mantıklı sanki cnm , geçen bi arkadaşa gittik , kv oğluna hediye almış, şikayet ediyordu gelin yer mi var sanki diye :)
arabaların bagajlarında da yer olmuyor zaten , çocuk eşyası dolu her yer .. Ah bu çocukların her istediğini alan babalar.. (;

güle güle kullansın yeni cicilerini inş..
ewt işte o bizim babamız ama en olmadık yerde de inadı tutup bazen istediği şeyi yapmıyo garip valla...

ya bu arada biz lohusayken izlediğimiz bir film vardı yabancı o da lohusalıkla ilgili arkıma önerdim ama ismi bir türlü aklıma gelmiyo kaç kez de sordum size soz bu sefer yazıcam bi yere :(

hiç duymamıstım ben de merak ettim şimdik ben hala dalan roxy kullanıyorum kız da gelince ikisinin camasırlarını bir yıkarım diye düşünüyodum

ewt işte o bizim babamız ama en olmadık yerde de inadı tutup bazen istediği şeyi yapmıyo garip valla...

ya bu arada biz lohusayken izlediğimiz bir film vardı yabancı o da lohusalıkla ilgili arkıma önerdim ama ismi bir türlü aklıma gelmiyo kaç kez de sordum size soz bu sefer yazıcam bi yere :KK43:
Sağolasın canım, Aynen bizim de babamız öyledir , Allah kolaylık versin biz annelere (;

Roxy matiğe devam ediyorum ben de beyaz çamaşırlarında , renklilerini ise sıvı deterjanla yıkıyorum roxy renkleri solduruyor biraz ..
Ikisinin çamaşırları bir arada yıkanıyor iyi oluyor , tek kızımınkiler makineyi doldurmuyordu bir de renkli beyaz diye ayrıldığı için , ikisininki birleşince iyi oldu (;

Roxy dediğiniz sabun tozu di mi. Sabun tozu yetersız kalıyor. Hele ceylin kendı kendıne yemek istediğinden döke saça yıyor. Bol lekeli
eşyanın fazlası da dert. o konuda çok rahatım. ilk evlendiğimizde evimiz kutu kadardı, çok az eşya aldık.
ama arabayı koyacak yer de yoksa sen ikna etmeye çalış eşini. asansör de yokmuş, öyle markette falan olur mu?
hem bir iki yaş daha büyüdüğünde alınanın farkına varır, daha çok sevinir.

vay canına.. gerçekten bu çok iyi olmuş.
söylemek istediğim erkekler bi şeyi üstünde görüp aa, bu güzelmiş, yakışmış diyebilir.
ama iş almaya gelince güzelini seçip alamaz. mesela ben okurken abim eşarplarımı beğenmezdi.
bi gün yine bıdı bıdı ediyordu, dedim o zaman sen bi eşarp al da görelim güzeli nasıl oluyormuş diye.
adam gitmiş, o kadar para bayılmış vakkodan bi eşarp almış inan üstüne para verseler takılmaz yani.. :KK53:
bir kez gönlü olsun diye taktım, sonra verdim gitti..
enişteye helal, hem ihtiyacını giderdi, hem de beğeneceğin bi şey aldı.

42 mii? nazlı ismini layıkıyla taşırdı ceylin kız :KK48:
Hee:KK54: Hala aynı nazlı bı kız:)

walla ben normal deterjanla yıkıyorum. ilk doğduğu sene bende çok uğraştım organikti falandı diye. artık öyle yapmıyorum. yemek yedirirken önlük mutlaka kullandığım için çok leke olayı olmuyor bizde. lekesi çok olan ve çıkmayan kıyafetide giydirmiyorum zaten.
Önlük falan hak getire. Onu bırakalı cok oldu. Önlüğ falan çıkarır atar ceylin. Toz matik deterjan tehlikeli yav kullanmayın.been sodasan kullanmaya basladım ama çift durulama yaptırıyorum. Yumuşatıcı gözune sirke koyuyorum iyice arınsın diye

Vayy eti bormatik mi. Kulağa cok hoş geliyor. Nerde satılıyor bu
Destiny kurabiye yapma bence de. Bu arada kaç kişi geliyor ona göre yorum yapalım?? Büyük ihtimalle aç gelirler o saatte sende yemeye :KK66:
Fazla değil 3 kişi gelecekler ama evde annem ben kız kardeşim varız 6 kişi oluruz bir de ilerleyen vakitde kocamla kayınpeder de katılır 8 e çıkar:KK31:
Anlayan var mı:)
Cansel, çantan hayırlı olsun , maşallah enişteye.... Sen çanta deyince aklıma geldi, ben de kv me çanta almak istiyorum bu defa. Sürekli bluz alıyorum....El çantası da bayağı yıpranmıştı geçen gözüme çarptı. Çok Tutumlu davranıp, pek birşey almıyorlar kendilerine eski nesil... Şöyle hoş birşey alayım diye niyet ettim de , Nasıl bi model alsam bakmadım henüz...

Destiny, âlemsin vallahi , ara sıra olmuyor değil hani çocukların ekmek diye ağladığı :-) Özellikle annelerin hastalık zamanları , mecburen ); Allah anneannelerden razı olsun ..
iki çocuğun açızz ekmek anne diye okula kadar geldiklerini hayal ettim de :KK22: Biz annemler hacca gidince , abimle yollara düşüp kendi evimize gelmiştik bi gün :KK42: Aklıma o geldi.. Allah annesiz babasız bırakmasın hiçbir yavruyu...

Born, evde asansör ve yer yoksa koskoca AKÜlü arabayı almamak daha mantıklı sanki cnm , geçen bi arkadaşa gittik , kv oğluna hediye almış, şikayet ediyordu gelin, evde yer mi var sanki diye :) Kv olmak da zor ya, alsan suç almasan suç :p
Aman gözünü seviim polar pijama örgü süveter yelek battaniye yorgan ne varsa götür. Bir de yattıkları odada kucuk tup varsa su kaynat. Odanın soğuğunu kırar bir nebze

Roxy dediğiniz sabun tozu di mi. Sabun tozu yetersız kalıyor. Hele ceylin kendı kendıne yemek istediğinden döke saça yıyor. Bol lekeli

Önlük falan hak getire. Onu bırakalı cok oldu. Önlüğ falan çıkarır atar ceylin. Toz matik deterjan tehlikeli yav kullanmayın.been sodasan kullanmaya basladım ama çift durulama yaptırıyorum. Yumuşatıcı gözune sirke koyuyorum iyice arınsın diye

Fazla değil 3 kişi gelecekler ama evde annem ben kız kardeşim varız 6 kişi oluruz bir de ilerleyen vakitde kocamla kayınpeder de katılır 8 e çıkar:KK31:

Aman gözünü seviim polar pijama örgü süveter yelek battaniye yorgan ne varsa götür. Bir de yattıkları odada kucuk tup varsa su kaynat. Odanın soğuğunu kırar bir nebze
Anladım :) ben olsam kıymalı börek, bulgur salatası, peynirli kek bi de bugünden topiğin ıslak kekini yapardım. Doymayan gelsin beni de yedin :p

Bana bir kere organik pazarda fındık kabuğuna benzer birşey satmışlardı, doğal temizleyici diye... Hiç kullanmadım makineye zarar verir gibi geldi ..
Yalnız ben anlayamadım , şimdi organik diye satılan sıvı deterjanlarda da mı varmış kanserojen ? Onca parayı onun için mi istiyorlar yani??
:) yatağı yorganı götürüyorum hep de, bu defa uçakla gidilecek her elime geçeni götüremiyorum maalesef ); ama bulacağım bi yolunu bakalım, olmazsa uyku tulumuna sokarım ikisini de :p
Küçük tüp deyince, geçen sene bi elektrikli soba yakmışlardı taa fi tarihinden kalma, elektrik kokusu yayıyordu fişe takınca. Bu yıl yenisini almadılarsa gidip biz alalım bari tüp deyince aklıma düştü :)
Anladım :) ben olsam kıymalı börek, bulgur salatası, peynirli kek bi de bugünden topiğin ıslak kekini yapardım. Doymayan gelsin beni de yedin :p
:)
Peynirli keki, arkadaşımın ablası yapardı , içine evde ne varsa katardı maydanoz , dereotu.. Çok güzel olurdu yapayım çocuklara bi ara..

Kıs topiğin ıslak keki dediğin şu armutlu kek mi
http://www.nefisyemektarifleri.com/portakal-kremali-mevsim-keki/
Böylede bir kek buldum bunu mu yapsam.

Bana bir kere organik pazarda fındık kabuğuna benzer birşey satmışlardı, doğal temizleyici diye... Hiç kullanmadım makineye zarar verir gibi geldi ..
Yalnız ben anlayamadım , şimdi organik diye satılan sıvı deterjanlarda da mı varmış kanserojen ? Onca parayı onun için mi istiyorlar yani??
:) yatağı yorganı götürüyorum hep de, bu defa uçakla gidilecek her elime geçeni götüremiyorum maalesef ); ama bulacağım bi yolunu bakalım, olmazsa uyku tulumuna sokarım ikisini de :p
Küçük tüp deyince, geçen sene bi elektrikli soba yakmışlardı taa fi tarihinden kalma, elektrik kokusu yayıyordu fişe takınca. Bu yıl yenisini almadılarsa gidip biz alalım bari tüp deyince aklıma düştü :)

:)
Peynirli keki, arkadaşımın ablası yapardı , içine evde ne varsa katardı maydanoz , dereotu.. Çok güzel olurdu yapayım çocuklara bi ara..

Sls(sodyum laurik sulfat) bu madde içindekiler kısmında bu sekılde gecmiyomuş da hindistan cevizi tensidi ya da şeker tensidi diye geçiyomuş içindekiler kısmında. Ama içerik slsymiş. Okudugum bır yazıda diyordu. Ne kadar dogru bılmıom

Evet uçağa pek almıyolar ama sen yınede bul çaresini el bagajı olarak yanına al
Peynirli kek pembiş saolsun cok enfes bir tarif kazandırdı topiğe

nfk cantam lacivert. bayrama lacivert çanta ya ihtiyacım vardı. hafta sonu kardeşimle baktım bulamadım. esimde ona sormuş ne alayım diye. İlginç yanı eşimin şimdiye kadar aldığı hediyeler içinde tek beğendiğim.
Güle güle kullan canım
Aynen nfk nın dediği gibi bizimki de çok eleştirir ama almaya gelince olmuyo :)
Tunaydın efeniim buralarda aksam oldu:KK53:
Saolasın can. Sanırım köpege bişey olmadı. Köpeklerde kediler gibi dokuz canlımıydı:KK14:
Yok anacım üç çocukla pratikleşemem ben
Ben de ceylinin kışlıklarını haftasonu çıkardıydım. Hatırlarsanız kış moduna gecıverdıydım haftasonu. Ama alışveriş yapmam lazım. Babannasi 2 takım pijama aldı biri eşıfman takımı. Ama dışarda giymeye pek bir şeyi yok

Tuzlu sadece börek yapcam canım diğer saydıklarımı yapsammı diye düşündüklerim

Saol canımcım. Allah beterınden sakınsın evet.
Aman bu millete de bi dert olur ki böyle şeyler:KK11:
İş güç yok anasını satiim. Boşluktan kimi düşüneceklerini bilemiyorlar

Evet aslında kurabiye zahmetli. Aksamdan bekletiyon sabaha kadar falan. Keki çırpıverım gitsin

He valla ya ne gunlerdi. 42 ye girmiştim dogurdugumda. Ceylinin adını nazlı koysaydım keske. Geleceği yoktu da doktor artık en son sezeryanla aldı

Oo hayırlı olsun çanta
Naapcan bozuk saat de gunde iki kere doğruyu gösterirmiş:KK70:Arada bi beğenilecek hediyeler alabiliyolar işte
Büyüyorlar al al bitmiyo arkadaş :) ben de seni hatırlıyorum ben de 40+3 te suni sancı ve sezeryan
Selam kızlar nasılsınız bakalımm. sabahtan iki müşterim vardı görüşmeye önce jasmin otele oradanda gümüşlükte yeni restoran açacak olan müşterimle görüşmeye gittim. şirkete gel işleri düzenle yemek v.s ancak gelebildim.
az öncede batuyla telefon görüşmesi yaptım. yediği balık krakeri telefonun üstüne koyuyormuş anneee sende ye diye. yedim annecim mmm çok güzelmiş diyorum. alem bu çocuklar yaa.
Ooy çok alemmiş :)

Born, evde asansör ve yer yoksa koskoca AKÜlü arabayı almamak daha mantıklı sanki cnm , geçen bi arkadaşa gittik , kv oğluna hediye almış, şikayet ediyordu gelin, evde yer mi var sanki diye :) Kv olmak da zor ya, alsan suç almasan suç :p
İnş kv ye göre bişey bulursun cnm

ya bu arada biz lohusayken izlediğimiz bir film vardı yabancı o da lohusalıkla ilgili arkıma önerdim ama ismi bir türlü aklıma gelmiyo kaç kez de sordum size soz bu sefer yazıcam bi yere :KK43:
Lohusalıkla ilgili olan; Aramızda bebek var
Hamilelikle ilgili olan; dikkat bebek var(süperdi)
Annelerle ilgili olan; Moms night out :)

Bu arada bizim araba eşimin ofisinde. Oturduğum apartmanın zemin katı. Toplasan 3-5 kez kullandı ve parkta çocukların bisikletlerine bakıyo
Bunlardan anlayacak yaşta değiller ve hiç kullanışlı değil bence almayın

Kıs topiğin ıslak keki dediğin şu armutlu kek mi
http://www.nefisyemektarifleri.com/portakal-kremali-mevsim-keki/
Böylede bir kek buldum bunu mu yapsam.

Sls(sodyum laurik sulfat) bu madde içindekiler kısmında bu sekılde gecmiyomuş da hindistan cevizi tensidi ya da şeker tensidi diye geçiyomuş içindekiler kısmında. Ama içerik slsymiş. Okudugum bır yazıda diyordu. Ne kadar dogru bılmıom

Evet uçağa pek almıyolar ama sen yınede bul çaresini el bagajı olarak yanına al
Peynirli kek pembiş saolsun cok enfes bir tarif kazandırdı topiğe

Sibelin kahvesindeki ıslak kek var ya onu diyorum canım. Hani üzerinr hazır çikolata sos döktüğümüz ;)

Güle güle kullan canım
Aynen nfk nın dediği gibi bizimki de çok eleştirir ama almaya gelince olmuyo :)

Büyüyorlar al al bitmiyo arkadaş :) ben de seni hatırlıyorum ben de 40+3 te suni sancı ve sezeryan

Ooy çok alemmiş :)

İnş kv ye göre bişey bulursun cnm

Lohusalıkla ilgili olan; Aramızda bebek var
Hamilelikle ilgili olan; dikkat bebek var(süperdi)
Annelerle ilgili olan; Moms night out :)

Bu arada bizim araba eşimin ofisinde. Oturduğum apartmanın zemin katı. Toplasan 3-5 kez kullandı ve parkta çocukların bisikletlerine bakıyo
Bunlardan anlayacak yaşta değiller ve hiç kullanışlı değil bence almayın
saol canım o zaman kullanan biri olarak sen böyle diyosan kesin vazgeciriyorum filmler için de çok saaaol :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Bugünüm boş olduğu için bayram tatili dün başladı bana :D bugün kuaför ve kaş bıyık gibi işlerim var inşallah. Daha valizlerin hazırlanması falan da varrrrr. Neyse herşey sırayla ;)

Herkese güzel bir gün diliyorummmmmmnn.

Günaydın hanımlar , Bayram temizliği yapanlar, benim gibi bavul hazırlığı içinde olanlar , hepimize kolay gelsin ...
Sağlıklı hayırlı bir gün olsun hepimize.. Görüşürüz insallah kızlar :KK39:

Günaydin. bende bugün bavul hazırligina başlayacağım. Eksiklerde çıkar ortaya. Kaş bıyık olayı bende de var yarına yetişir inşallah

Oo herkes bavul hazırlıyo
Biz evdeyiz bu bayram :)

Back
X