Gittik geldik . Yemeğini yiyip yattı yorulmuş kuzum,
Erken saat olduğu için çok kalabalık değildi, iki takım eşofman aldık, bi de ince monta ihtiyacı var Selim'in ama onu bulamadık , şimdilik şişme Yelekle idare ederiz ...
Antep'te geceleri çok soğuk oluyor yattığımız oda. Pijama üzerine örgü yeleklerini mi götüreyim napsam bilmiyorum, soğuk derken bayağı bayağı soğuk oluyo, en köşedeki oda ; kuzey cephe ve bol rüzgar alıyor.. Çocukları üşütmeden geliriz insallah ...
Nfk, akasya termalde , devremülkte kalıyoruz biz. Şu an oteli yok ama yapılacakmış aynı mekâna ; otel ve tamamen satılık evler de.. Ramazan'da gitmiştik, istanbulda yanarken orada geceleri battaniye örtüyorduk, havasını çok seviyorum oranın...
Cansel, çantan hayırlı olsun , maşallah enişteye.... Sen çanta deyince aklıma geldi, ben de kv me çanta almak istiyorum bu defa. Sürekli bluz alıyorum....El çantası da bayağı yıpranmıştı geçen gözüme çarptı. Çok Tutumlu davranıp, pek birşey almıyorlar kendilerine eski nesil... Şöyle hoş birşey alayım diye niyet ettim de , Nasıl bi model alsam bakmadım henüz...
Destiny, âlemsin vallahi , ara sıra olmuyor değil hani çocukların ekmek diye ağladığı

Özellikle annelerin hastalık zamanları , mecburen ); Allah anneannelerden razı olsun ..
iki çocuğun açızz ekmek anne diye okula kadar geldiklerini hayal ettim de

Biz annemler hacca gidince , abimle yollara düşüp kendi evimize gelmiştik bi gün

Aklıma o geldi.. Allah annesiz babasız bırakmasın hiçbir yavruyu...
Menün de çok güzel, doyurucu olur yeter de artar, ellerine sağlık ..
Born, evde asansör ve yer yoksa koskoca AKÜlü arabayı almamak daha mantıklı sanki cnm , geçen bi arkadaşa gittik , kv oğluna hediye almış, şikayet ediyordu gelin, evde yer mi var sanki diye :) Kv olmak da zor ya, alsan suç almasan suç

arabaların bagajlarında da yer olmuyor zaten , çocuk eşyası dolu her yer .. Ah bu çocukların her istediğini alan babalar.. (;