Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlarrr bugün 40+3 oldum kontrole gittim ve kendi doktorum yurt dısında taa ptesi gelcek neyse nstde hiç sancı cıkmadı doktor da bu bebegin hiç gelmeye niyeti yok falan dedi en sevmediğim şey gününü dolduran gebelerin durumu dedi sanki ben cok seviyorum bu durumu kakasını ya yaparsa ya yerse diye inanılmaz moralimi bozdu ya suni sancı al ya sezeryan ol mesajı verdi cıkınca cok kötü oldum ctesi ben calısmıyorum baska bi doktora yönlendircem dedi kafam iyice bulandı ptesi en gec kendi doktorun dogurtsun dedi tabi o zaman 42lerde oluyorum artık bebegin kakasını yapması su gelmedikçe anlasılmaz cok riskli durumdasın falan dedi su anda cok kafam karısık napıcam bilmiyorumm :(

born Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...kendi doktorun bişey önermemişmiydi?
arı sütü ve polen kullanan varmı arkadaşlar...

Borncum Allah yardımcın olsun canım :( Allah'ın izni ile kötü bişi olmaz sen de aklına getirmemeye çalış. Ben sadece kendi kişilik ve yapıma göre bir yorum yapabilirim ki o da yap sezeryanı kurtul şeklinde. Ama dediğim gibi benim büyük bir normal doğum fobim var :/

Eaglecım ben bi ara polen kullandım ılık suyla zayıflama amaçlı. Bi işe yaramadı :)

born Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...kendi doktorun bişey önermemişmiydi?
doktorum dıger arkadas kontrol etsin acil bişey olursa hastaneye gel falan gibi genel gecer seyler soyledi ptesiye kadar beklersen de artık ya suni sancı ile ya da sezeryan ile alıcaz daha bekleyemeyiz dedi :/ aminn cnm inş...
Borncum Allah yardımcın olsun canım :KK43: Allah'ın izni ile kötü bişi olmaz sen de aklına getirmemeye çalış. Ben sadece kendi kişilik ve yapıma göre bir yorum yapabilirim ki o da yap sezeryanı kurtul şeklinde. Ama dediğim gibi benim büyük bir normal doğum fobim var :/

Eaglecım ben bi ara polen kullandım ılık suyla zayıflama amaçlı. Bi işe yaramadı :)
cok haklısın aslında sanıyorum daha beklememeliyim ben de düşünmemeye calısıyorum ama pek elimde değil ister istemez korkuyo insan bi işaret bile yokken miyadı da doldu :(

Oğluşum elindeki her bardağı atıyor ve kırıyor ya; tupperın pipetli bardağından sipariş ettim. Bugün geldi. Tabi bizimki sıkılınca yine fırlattı ama ne döküldü ne saçıldı. Benim gibi uyuz çocuğu olanlara tavsiyemdir :D çifti 30 lira.
Avent almıştım pipetli, 30 tl bayıldım ama damlatıyor
Esim baliga gitti, aysecik babaanneye.:D
Ben de cay demleyip bi film acarim. Ooooh, gel keyfim gel ..:KK14:
Ooh ben de evdeki erkekleri uyutup sonunda izledim şu filmi
Moms night out (Anneler gecesi)
Kesinlikle izleyin kızlar ;)

selam hatunlar...dinlenceli bir bayram tatilinden sonra iş başı yaptım...herşey yolunda şükür ama azı diş sorunları var ve biraz iştahsızlar...ben ise masaj istiyorum:KK43: sırtımdan asfalt ezici o alet geçse zor düzelirim bakalım bulabilecekmiyim güzel bir masaj...busmai seni tebrik ediyorum iyi götürüyorsun kuzuları valla...nfk seni kıskanıyorum dövesim geliyor...kalan bütün hatunları seviyor ve öpüyorum:KK66:
İyi götürüyorsun diyene bak , sen ikiz büyüttün o en zoru :)

doktorum dıger arkadas kontrol etsin acil bişey olursa hastaneye gel falan gibi genel gecer seyler soyledi ptesiye kadar beklersen de artık ya suni sancı ile ya da sezeryan ile alıcaz daha bekleyemeyiz dedi :/ aminn cnm inş...

cok haklısın aslında sanıyorum daha beklememeliyim ben de düşünmemeye calısıyorum ama pek elimde değil ister istemez korkuyo insan bi işaret bile yokken miyadı da doldu :KK43:
Allah yardımcın olsun en zor dönemeç :(

Moms night out

Konusu; Uzun zamandır yanlız başlarına zaman geçiremeyen Allyson ve arkadaşları, çocuklarını kocalarına bırakıp huzur dolu bir akşam geçirmek için plan yaparlar.
Adamların bebeklere bakarken yaşadıkları eğlenceliydi ;sonunda kadınların çıkardıkları ders güzeldi. Tam bizlik :)

Bi de yine çocuk bakımıyla ilgili "Instructions not included"
Çocuk Büyütme Rehberi
diye bi film var onu izleyeceğim sırada o var. Bunun imdb puanı baya yüksek

Gözun cıkmaya nfk
kızlarrr bugün 40+3 oldum kontrole gittim ve kendi doktorum yurt dısında taa ptesi gelcek neyse nstde hiç sancı cıkmadı doktor da bu bebegin hiç gelmeye niyeti yok falan dedi en sevmediğim şey gününü dolduran gebelerin durumu dedi sanki ben cok seviyorum bu durumu kakasını ya yaparsa ya yerse diye inanılmaz moralimi bozdu ya suni sancı al ya sezeryan ol mesajı verdi cıkınca cok kötü oldum ctesi ben calısmıyorum baska bi doktora yönlendircem dedi kafam iyice bulandı ptesi en gec kendi doktorun dogurtsun dedi tabi o zaman 42lerde oluyorum artık bebegin kakasını yapması su gelmedikçe anlasılmaz cok riskli durumdasın falan dedi su anda cok kafam karısık napıcam bilmiyorumm :KK43:
Canım rıske atma hıc. Doktor olabılecek seyleri söylemiş sana. Evham yapma canım. Doktor doktordur. Et duanı sığın rabbine guven doktora. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığınız. Gerisi teferruat

Busmaican moms night out güzel görünüyor. İnstructions not includedın sonunu izleyememiştim. Sen izle de anlat bari :D

Hosgeldınız canım. Korktugun gıbı sogukmuydu oda

Benı de unutmayın benım koca bayramın 3. Gunu işe basladı:KK43:
Sağol canım hoşbulduk,
Bu yıl, Geçen seneki kurban Bayramı'na göre daha sıcaktı orada hava, geceleri biraz soğuk olsa da ; bu defa hazırlıklı gittiğimiz için üşüme sorunu olmadı çok şükür.
Bütün çocuklar mı böyle bilmiyorum , benimkiler üzerinde battaniye çarşaf istemiyor , direkt atıyorlar örttüğümü hissedince...

Oğluşum elindeki her bardağı atıyor ve kırıyor ya; tupperın pipetli bardağından sipariş ettim. Bugün geldi. Tabi bizimki sıkılınca yine fırlattı ama ne döküldü ne saçıldı. Benim gibi uyuz çocuğu olanlara tavsiyemdir :D çifti 30 lira.
Hayırlı olsun, güle güle kullansın Efe bey,
bizimki de yazın kıra kıra bardak bırakmamıştı...bir de bıraksam oynayacak camlarla...şimdi daha dikkatli..
Oo ne güzel keyif yapmışsın .. (;
kızlarrr bugün 40+3 oldum kontrole gittim ve kendi doktorum yurt dısında taa ptesi gelcek neyse nstde hiç sancı cıkmadı doktor da bu bebegin hiç gelmeye niyeti yok falan dedi en sevmediğim şey gününü dolduran gebelerin durumu dedi sanki ben cok seviyorum bu durumu kakasını ya yaparsa ya yerse diye inanılmaz moralimi bozdu ya suni sancı al ya sezeryan ol mesajı verdi cıkınca cok kötü oldum ctesi ben calısmıyorum baska bi doktora yönlendircem dedi kafam iyice bulandı ptesi en gec kendi doktorun dogurtsun dedi tabi o zaman 42lerde oluyorum artık bebegin kakasını yapması su gelmedikçe anlasılmaz cok riskli durumdasın falan dedi su anda cok kafam karısık napıcam bilmiyorumm :KK43:
Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah ,
Bazı Dr ların da insanın aklına hemen kötüyü getirmesine anneyi strese sokmasına kızıyorum , insallah aksi birşey olmaz...
Günü geldiğinde kolayca doğar minnoş...

Geçen yıl her ikisini de aldım; çocukların geçmeyen öksürüğü için.
Arı sütü ; ekşimsi garip bir tat, sevmediler yediremedim.. Poleni de kızıma birer çay kaşığı yedirmiştim çok kısa bir zaman.. Ekstra bir faydasını gördüğümüzü söyleyemem , düzenli kullanmadığımız için belki de... Bir de bu arı ile alakalı ürünlerde hileli ürün çok oluyormuş , çok güvenilir bir yer bulup almak lazım ..

Günaydınnnnnnnn.Boş günüm, çok mutluyum.Ama perşembeleri eşim akşam 9'da geliyor.:(((((((
Canım benim, Allah yardımcın olsun. Normal doğum mu sezeryan mı iyi bilmiyorum. Bana sorsan tabi ki sezeryan. Korktuğum için.sezeryan olsa da başka dr olacak sanırım.

selamün aleyküm canlar..
nasılsınız?

erkenden neneye geldik, kahvaltıdan sonra bi alışverişe çıktım.
ufak tefek eksikler vardı. destiny, bic diye bi mum boya aldım ayşeciğe annemde boyasın diye..
fransız malı, çok iyi boyuyor. hem kısa, hem uzun modeller vardı. kısadan aldım, daha kalın, 12li- 10 lira.
kız bulaşacak olsak, sana da alıcam, herkese de alıcam. ay biz ne zaman buluşcaz yaaaa:rolleyes:

şundan kullanan var mı kızlar? ayşeciğe almak istiyorum, ama kullanışlı mı bilemiyorum. yani güvenli mi?

Eklentiler

• 128577015_tn50_0.webp
    128577015_tn50_0.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
Selam tatlişkolaarrr... naber nasılsınız bakalım. güzel bir tatilin ardından işe başlamak bomba gibi oldu. bol bol oğlumla vakit geçirdim çok güzeldi. gezdik dolaştık ama hep yakın çevrelerdeydik.

selamün aleyküm canlar..
nasılsınız?

erkenden neneye geldik, kahvaltıdan sonra bi alışverişe çıktım.
ufak tefek eksikler vardı. destiny, bic diye bi mum boya aldım ayşeciğe annemde boyasın diye..
fransız malı, çok iyi boyuyor. hem kısa, hem uzun modeller vardı. kısadan aldım, daha kalın, 12li- 10 lira.
kız bulaşacak olsak, sana da alıcam, herkese de alıcam. ay biz ne zaman buluşcaz yaaaa:rolleyes:

şundan kullanan var mı kızlar? ayşeciğe almak istiyorum, ama kullanışlı mı bilemiyorum. yani güvenli mi?
bundan işyerindeki arkadaşımın kızında var. ders çalıştırıyor. ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. masayı devirebilir. bayaa ince yapılı.

Nfkcan benim oğluşum kurtlu olduğu için bize uygun değil valla. Üstüne çıkmaya çalışır vs. Ama usturuplu kullansa ne ala ;) ben ikeanın masa sandalyesi var onu çok beğeniyorum. Yedi cüceler gibi :D

Nfkcan benim oğluşum kurtlu olduğu için bize uygun değil valla. Üstüne çıkmaya çalışır vs. Ama usturuplu kullansa ne ala :KK66: ben ikeanın masa sandalyesi var onu çok beğeniyorum. Yedi cüceler gibi :D
evet yaa o masalar çok şirin.

Günaydınnnnnnnn.Boş günüm, çok mutluyum.Ama perşembeleri eşim akşam 9'da geliyor.:KK43:((((((
Canım benim, Allah yardımcın olsun. Normal doğum mu sezeryan mı iyi bilmiyorum. Bana sorsan tabi ki sezeryan. Korktuğum için.sezeryan olsa da başka dr olacak sanırım.
Oy oyy negüzel. perşembeler senin günün olur işte. kendine ayıracak vaktin oluyor.

Nfkcan benim oğluşum kurtlu olduğu için bize uygun değil valla. Üstüne çıkmaya çalışır vs. Ama usturuplu kullansa ne ala :KK66: ben ikeanın masa sandalyesi var onu çok beğeniyorum. Yedi cüceler gibi :D
aklıma ilk efe geldi walla canım. o masayı balkondan bile aşağı atar yaniii.

Back
X