Hosgeldınız canım. Korktugun gıbı sogukmuydu oda
Benı de unutmayın benım koca bayramın 3. Gunu işe basladı
Sağol canım hoşbulduk,
Bu yıl, Geçen seneki kurban Bayramı'na göre daha sıcaktı orada hava, geceleri biraz soğuk olsa da ; bu defa hazırlıklı gittiğimiz için üşüme sorunu olmadı çok şükür.
Bütün çocuklar mı böyle bilmiyorum , benimkiler üzerinde battaniye çarşaf istemiyor , direkt atıyorlar örttüğümü hissedince...
Oğluşum elindeki her bardağı atıyor ve kırıyor ya; tupperın pipetli bardağından sipariş ettim. Bugün geldi. Tabi bizimki sıkılınca yine fırlattı ama ne döküldü ne saçıldı. Benim gibi uyuz çocuğu olanlara tavsiyemdir

çifti 30 lira.
Hayırlı olsun, güle güle kullansın Efe bey,
bizimki de yazın kıra kıra bardak bırakmamıştı...bir de bıraksam oynayacak camlarla...şimdi daha dikkatli..
Esim baliga gitti, aysecik babaanneye.
Ben de cay demleyip bi film acarim. Ooooh, gel keyfim gel ..
Oo ne güzel keyif yapmışsın .. (;
kızlarrr bugün 40+3 oldum kontrole gittim ve kendi doktorum yurt dısında taa ptesi gelcek neyse nstde hiç sancı cıkmadı doktor da bu bebegin hiç gelmeye niyeti yok falan dedi en sevmediğim şey gününü dolduran gebelerin durumu dedi sanki ben cok seviyorum bu durumu kakasını ya yaparsa ya yerse diye inanılmaz moralimi bozdu ya suni sancı al ya sezeryan ol mesajı verdi cıkınca cok kötü oldum ctesi ben calısmıyorum baska bi doktora yönlendircem dedi kafam iyice bulandı ptesi en gec kendi doktorun dogurtsun dedi tabi o zaman 42lerde oluyorum artık bebegin kakasını yapması su gelmedikçe anlasılmaz cok riskli durumdasın falan dedi su anda cok kafam karısık napıcam bilmiyorumm
Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah ,
Bazı Dr ların da insanın aklına hemen kötüyü getirmesine anneyi strese sokmasına kızıyorum , insallah aksi birşey olmaz...
Günü geldiğinde kolayca doğar minnoş...
born Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...kendi doktorun bişey önermemişmiydi?
arı sütü ve polen kullanan varmı arkadaşlar...
Geçen yıl her ikisini de aldım; çocukların geçmeyen öksürüğü için.
Arı sütü ; ekşimsi garip bir tat, sevmediler yediremedim.. Poleni de kızıma birer çay kaşığı yedirmiştim çok kısa bir zaman.. Ekstra bir faydasını gördüğümüzü söyleyemem , düzenli kullanmadığımız için belki de... Bir de bu arı ile alakalı ürünlerde hileli ürün çok oluyormuş , çok güvenilir bir yer bulup almak lazım ..