Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınnnnnnnn.Boş günüm, çok mutluyum.Ama perşembeleri eşim akşam 9'da geliyor.:KK43:((((((
Canım benim, Allah yardımcın olsun. Normal doğum mu sezeryan mı iyi bilmiyorum. Bana sorsan tabi ki sezeryan. Korktuğum için.sezeryan olsa da başka dr olacak sanırım.
batuda hiç üzerini örttürmez yaaa. ben de her fırsatta örtüyorum. terliyor çocuk incede olsa pike. fakat sabaha karşı bayaa serin oluyor ben bile üşüdüğümü hissediyorum.
Sezeryan benimde kesinlikle tercihim. canım çok tatlıdır benim. acıya gelemem. hoş sezeryan sonrasıda fenaa oluyor ama doğum yapsam yine sezeryan olurum.

kızlarrr bugün 40+3 oldum kontrole gittim ve kendi doktorum yurt dısında taa ptesi gelcek neyse nstde hiç sancı cıkmadı doktor da bu bebegin hiç gelmeye niyeti yok falan dedi en sevmediğim şey gününü dolduran gebelerin durumu dedi sanki ben cok seviyorum bu durumu kakasını ya yaparsa ya yerse diye inanılmaz moralimi bozdu ya suni sancı al ya sezeryan ol mesajı verdi cıkınca cok kötü oldum ctesi ben calısmıyorum baska bi doktora yönlendircem dedi kafam iyice bulandı ptesi en gec kendi doktorun dogurtsun dedi tabi o zaman 42lerde oluyorum artık bebegin kakasını yapması su gelmedikçe anlasılmaz cok riskli durumdasın falan dedi su anda cok kafam karısık napıcam bilmiyorumm :KK43:
Oyyy maaşallah tatlııım. nezaman doğurcan kii yaa meraktayım.hadi hayırlısı canım yaa.moralini bozma tatlııım geldi gelecek minnağımız.

Borncum Allah yardımcın olsun canım :KK43: Allah'ın izni ile kötü bişi olmaz sen de aklına getirmemeye çalış. Ben sadece kendi kişilik ve yapıma göre bir yorum yapabilirim ki o da yap sezeryanı kurtul şeklinde. Ama dediğim gibi benim büyük bir normal doğum fobim var :/

Eaglecım ben bi ara polen kullandım ılık suyla zayıflama amaçlı. Bi işe yaramadı :)
Hahaah. aynen. son haftaya kadar normal doğurcam diye inat eden ben sancılananları ve yerleri tırmalayanları görünce hastaneden kaçtım. sonra sezeryan oldum. çok rahattı.

doktorum dıger arkadas kontrol etsin acil bişey olursa hastaneye gel falan gibi genel gecer seyler soyledi ptesiye kadar beklersen de artık ya suni sancı ile ya da sezeryan ile alıcaz daha bekleyemeyiz dedi :/ aminn cnm inş...

cok haklısın aslında sanıyorum daha beklememeliyim ben de düşünmemeye calısıyorum ama pek elimde değil ister istemez korkuyo insan bi işaret bile yokken miyadı da doldu :KK43:
allahım kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Colicos, hoşgeldin canım...

Nfk, bic marka geçen yıl kızımın okuluna tanıtıma gelmişti sonra bütün ürünleri oradan almıştık, çok güzel çok kaliteli gerçekten, Selim'de de su an kısa ve biraz tombik olan mum boyaları var ..
Resimdeki sandalye masanın pepelisi var bizde, masası sağlam kolay kolay kapanmıyor , ama sandalyesi kızların da dediği gibi üzerine çıktıklarında veya güzel yerleşemediklerinde kolayca kapanıyor ve ellerinin sıkışma riski oluyor .. Sakince oturur kalkar dersen alabilirsin ama ikeada ahşap daha sağlam ve güzel modeller var...

Hoşbulduk , sağolasın canım :KK68:
Normalde uzatırız hep de, bugün eşim iş seyahatine gidecek , o yüzden mecburi dönüş yaptık. Yoksa, hazırlan, onca yolu git gel değmiyor 2-3 gün için ...
Mamaları hiç sorma vallahi. 15 gün detoks yapmam lâzım normale dönebilmek için :KK72:
:-)

Kızlar, evde tek bir odayı boyatmam lazım , normalde çalıştığımız ustaya ulaşamadım,
Burada da armut diye bir site reklamı vardı oraya baktım, yaptıracağın işe ve tadilata göre ustalar sana ulaşıp fiyat teklifi veriyor ,
Şimdi bir usta ulaştı bana, yarın keşfe gelecek, insallah güvenilirdir siteyi inceledim , iletişim çok sağlam , üye olur olmaz aradılar. Ay insallah pişman olmam :cool:

Nfk, bic marka geçen yıl kızımın okuluna tanıtıma gelmişti sonra bütün ürünleri oradan almıştık, çok güzel çok kaliteli gerçekten, Selim'de de su an kısa ve biraz tombik olan mum boyaları var ..
Resimdeki sandalye masanın pepelisi var bizde, masası sağlam kolay kolay kapanmıyor , ama sandalyesi kızların da dediği gibi üzerine çıktıklarında veya güzel yerleşemediklerinde kolayca kapanıyor ve ellerinin sıkışma riski oluyor .. Sakince oturur kalkar dersen alabilirsin ama ikeada ahşap daha sağlam ve güzel modeller var...
Saol canım. sende yeni geldin galiba. bakamadım geçmişe ama.
bende sağlam birşey alması taraftarıyım. güzel birşey mutlaka vardır. batu kreş çıkışı yanıma gelecek. durdurabilirmiyim emin değilim. pek oturmayı sevmeyen bir çocuk. patronum çocuklar konusunda çok hassas. şirket kendi bütçesinden bile alıp koymayı planlıyor saolsunlar o masalardan.

Kızlar, evde tek bir odayı boyatmam lazım , normalde çalıştığımız ustaya ulaşamadım,
Burada da armut diye bir site reklamı vardı oraya baktım, yaptıracağın işe ve tadilata göre ustalar sana ulaşıp fiyat teklifi veriyor ,
Şimdi bir usta ulaştı bana, yarın keşfe gelecek, insallah güvenilirdir siteyi inceledim , iletişim çok sağlam , üye olur olmaz aradılar. Ay insallah pişman olmam :cool:
aa negüzel. nasıl birşey , nerenk düşünüyorsun.

Evet haftasonları da dolu , bazı pazarlar boş oluyor..
Slingi dışarda takıyorum ama koyar koymaz uyuyor. Maşallah. Evde çok huysuz olursa koyuyorum her zaman değil.
Ama gerçekten çok gazlı bütün gün mızmız bu aralar :KK43:
oyyy kuzuum.

Oğluşum elindeki her bardağı atıyor ve kırıyor ya; tupperın pipetli bardağından sipariş ettim. Bugün geldi. Tabi bizimki sıkılınca yine fırlattı ama ne döküldü ne saçıldı. Benim gibi uyuz çocuğu olanlara tavsiyemdir :D çifti 30 lira.
ayy çok şükür batu o huyundan vazgeçti. ne çektiiim beee. cam kırıklarından..

Esim baliga gitti, aysecik babaanneye.:D
Ben de cay demleyip bi film acarim. Ooooh, gel keyfim gel ..:KK14:
keyfinden de hiç ödün vermiyorsun maaşallah sana. allah keyfini bozmasın tatlım yaa ne güzel valla.

selam hatunlar...dinlenceli bir bayram tatilinden sonra iş başı yaptım...herşey yolunda şükür ama azı diş sorunları var ve biraz iştahsızlar...ben ise masaj istiyorum:KK43: sırtımdan asfalt ezici o alet geçse zor düzelirim bakalım bulabilecekmiyim güzel bir masaj...busmai seni tebrik ediyorum iyi götürüyorsun kuzuları valla...nfk seni kıskanıyorum dövesim geliyor...kalan bütün hatunları seviyor ve öpüyorum:KK66:
alemsin kız sen yaaa. valla şöyle güzel bir masaj hiç fena olmaz yaaa.

Evet ilk kez idrar yolu enf oldu. Alti 2,5 aydir acik, simdi oldu. Sebebini bilemem. Ben de yapi olarak cabuk hastalanirim. Cocuklugum idrar yolu enf ile gecti. Belki bana benzediyse.. Birden soguk oldu, bizim evin alti genellikle tas ve hali da yoktu. Corap giymediginden olabilir. Yada wcden mikrop kapti.. Hos babaaannesi ve nenesi disinda disarda tuvalete goturmuyorum ama Allah bilir sebebini. Neyse simdi iyi cok sukur. 2 gun ates oldu. İlaca erken baslayinca atlattik. Ama antibiyitotigi bitene kadar kullanicaz. Simdi klozeti gun asiri cif ve domestosla ovup sicak suyla duruluyorum ve kalin havlu corap giydiriyorum.

Birkac gunluk alisma donemi olacak tabi. Ama acikcasi ben daha zor olacagindan korkuyordum. Neticede 2 senedir ayni yatakta yatiyordunuz. Hem yatak hem oda, hem de ev degisti. İyi becerdiniz yani. İns evinize gectiginizde ayni sekilde devam eder. Darisi basimiza artik. Mizildamalari takma, kararli olunca o da uyum sagliyor..
Aaa canım benimm. yeni gördüüm. çok geçmiş olsun. ben 1 aydır giydiriyorum valla çorap. şimdi iyi olmasına sevindim canım.

Saol canım. sende yeni geldin galiba. bakamadım geçmişe ama.
bende sağlam birşey alması taraftarıyım. güzel birşey mutlaka vardır. batu kreş çıkışı yanıma gelecek. durdurabilirmiyim emin değilim. pek oturmayı sevmeyen bir çocuk. patronum çocuklar konusunda çok hassas. şirket kendi bütçesinden bile alıp koymayı planlıyor saolsunlar o masalardan.
Sen de sağol cnm , evet bayramın son günü döndük biz de..
Ikea da minik sandalye masalar çok güzel ve şık. Fiyatlar da uygun oluyor , ilkokul talebesi için bile, güzel çalışma masası oluyor ...
aa negüzel. nasıl birşey , nerenk düşünüyorsun.
Şu anda koyu renk , açık bir renk istiyorum, kataloğa bakıp karar vericem insallah (:

kızlarrr bugün 40+3 oldum kontrole gittim ve kendi doktorum yurt dısında taa ptesi gelcek neyse nstde hiç sancı cıkmadı doktor da bu bebegin hiç gelmeye niyeti yok falan dedi en sevmediğim şey gününü dolduran gebelerin durumu dedi sanki ben cok seviyorum bu durumu kakasını ya yaparsa ya yerse diye inanılmaz moralimi bozdu ya suni sancı al ya sezeryan ol mesajı verdi cıkınca cok kötü oldum ctesi ben calısmıyorum baska bi doktora yönlendircem dedi kafam iyice bulandı ptesi en gec kendi doktorun dogurtsun dedi tabi o zaman 42lerde oluyorum artık bebegin kakasını yapması su gelmedikçe anlasılmaz cok riskli durumdasın falan dedi su anda cok kafam karısık napıcam bilmiyorumm :KK43:
ne diyeyim bilmiyorum. benim doktorum da beni bu şekilde sezaryene aldı.
miad doldu, hiçbir belirti yok, fuzuli sancı alsan da sadece daha fazla yıpranacaksın
oradan buradan iterek, seni zorlayarak doğum gerçekleşecek falan da filan..
yine insan bunları göze alıyor da, bebek için her an tehlike olabilir. anlamayız, sorumluluk almıyoruz falan diyorlar ya,,
insanın elini kolunu bağlıyorlar.. çoğusunda bilinçli yapılıyor bu yönlendirme ama yine pazartesiyi bekle derim.
o da aynı şeyleri söylerse, o zaman beklemez sezaryen olursun..

born Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...kendi doktorun bişey önermemişmiydi?
arı sütü ve polen kullanan varmı arkadaşlar...
hiçbir fikrim yok..
Moms night out

Konusu; Uzun zamandır yanlız başlarına zaman geçiremeyen Allyson ve arkadaşları, çocuklarını kocalarına bırakıp huzur dolu bir akşam geçirmek için plan yaparlar.
Adamların bebeklere bakarken yaşadıkları eğlenceliydi ;sonunda kadınların çıkardıkları ders güzeldi. Tam bizlik :)

Bi de yine çocuk bakımıyla ilgili "Instructions not included"
Çocuk Büyütme Rehberi
diye bi film var onu izleyeceğim sırada o var. Bunun imdb puanı baya yüksek
filmlere bakiciiiiim..:KK14:
Sağol canım hoşbulduk,
Bu yıl, Geçen seneki kurban Bayramı'na göre daha sıcaktı orada hava, geceleri biraz soğuk olsa da ; bu defa hazırlıklı gittiğimiz için üşüme sorunu olmadı çok şükür.
Bütün çocuklar mı böyle bilmiyorum , benimkiler üzerinde battaniye çarşaf istemiyor , direkt atıyorlar örttüğümü hissedince...

Hayırlı olsun, güle güle kullansın Efe bey,
bizimki de yazın kıra kıra bardak bırakmamıştı...bir de bıraksam oynayacak camlarla...şimdi daha dikkatli..

Oo ne güzel keyif yapmışsın .. (;

Canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah ,
Bazı Dr ların da insanın aklına hemen kötüyü getirmesine anneyi strese sokmasına kızıyorum , insallah aksi birşey olmaz...
Günü geldiğinde kolayca doğar minnoş...

Geçen yıl her ikisini de aldım; çocukların geçmeyen öksürüğü için.
Arı sütü ; ekşimsi garip bir tat, sevmediler yediremedim.. Poleni de kızıma birer çay kaşığı yedirmiştim çok kısa bir zaman.. Ekstra bir faydasını gördüğümüzü söyleyemem , düzenli kullanmadığımız için belki de... Bir de bu arı ile alakalı ürünlerde hileli ürün çok oluyormuş , çok güvenilir bir yer bulup almak lazım ..
her yaşanılan tecrübe oluyor işte, bu sefer tedbirli davrandığın için sıkıntısız geçti hamdolsun..
ayşecik öyle çok deli yatmıyor ama üstünde bi şey tutmama bizimkinde de var.
keza bu gece 5-6 kez uyandım üstünü örttüm. istanbul şuan serin, akşam yatarken yorgan örttüm.
sonra bunaldığı için üstünü açtığını düşündüm, battaniye örttüm onu da defalarca açtı..

iyice soğuk olduğunda, kadife pijamalarıyla yatırıcam. annem, göğüs altından karnını da kapsayacak şekilde
ince bi battaniyeyle sar, üstünü açsa da sorun olmaz diyor. geçen kış öyle yapmıştım.. bakalımm..

Günaydınnnnnnnn.Boş günüm, çok mutluyum.Ama perşembeleri eşim akşam 9'da geliyor.:KK43:((((((
Canım benim, Allah yardımcın olsun. Normal doğum mu sezeryan mı iyi bilmiyorum. Bana sorsan tabi ki sezeryan. Korktuğum için.sezeryan olsa da başka dr olacak sanırım.
izin gününde eşin 9da mı geliyor?.. kötüymüş.. eşinin işini tam hatırlamıyorum, ama değişme ihtimali yok mu?
belki senin gün değişir..

bundan işyerindeki arkadaşımın kızında var. ders çalıştırıyor. ben pek kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. masayı devirebilir. bayaa ince yapılı.
çok incelemedim ama kolay devrilecek gibi değil. ayağı dengede olmazsa biraz titrer ama sorun değil sanırım..önemli olan sandalye...

Nfkcan benim oğluşum kurtlu olduğu için bize uygun değil valla. Üstüne çıkmaya çalışır vs. Ama usturuplu kullansa ne ala :KK66: ben ikeanın masa sandalyesi var onu çok beğeniyorum. Yedi cüceler gibi :D
o masalara ben de baktım. ama ne kadar yer kaplıyor incelemedim.
bunu toplamak ortadan kaldırmak daha pratik görünüyor. bir de bizim ev, epey küçük biliyorsunuz.
sandalye başka bakarım, sonuçta onu kendi kullanacağı için daha güvenilir olması lazım. bakayım biraz daha..

aklıma ilk efe geldi walla canım. o masayı balkondan bile aşağı atar yaniii.
ihtimal dahilinde :confused:
Pembiş filmin sonunu izlemedin mi :) çok alemsin
İkea Mammut masa ve sandalyeyi mi diyosun bence de çok sevimliler
Şimdi baktım da kullanışlı olmadığını yazmış kadın, Latt serisi daha iyiymiş
Güzelce de süslemiş
http://www.dun1bugun2.com/ikea-cocuk-mammut-masa-sandalye-ve-latt-masa-sandalye/
internet güzel şey vesselam. alacağın şeyin kritiğini okumak kesinlikle faydalı sağolasın bacım.. :KK51:

ben de kısa ve tombul olanlardan aldım bu sefer. diğer uzunlar ince oluyor, kırılıyor bir süre sonra..
gerçekten çok beğendim ama kalitede novadan daha bile iyi.. tavsiye edilir.. :KK66:

hadi bakalım. yorumları başka sitelerden de bak. sonuçta ona göre karar veriyoruz.
usta gelsin baksın, bi fiyat ve plan çıkarsın bakalım. inş memnun kalırsın.. zaten bi tanecik oda..

keyfinden de hiç ödün vermiyorsun maaşallah sana. allah keyfini bozmasın tatlım yaa ne güzel valla.
iyi geliyor arada ya.. amin cümlemizin keyfini, ağzının tadını bozmasın Rabbim..

Merhaba kızlar benim kızım 2 yaş 3 ay oldu yeni tuvalet eğitimine başladım ep eydir istiyodu ama arkadaşını görünce kendi çıkardı attı bezini. şimdide çoğunlukla altına yapıyor. bakıcısında güzelce tuvalete gidiyor bende ise popişinin acıdığını söylüyor. üstelik bunu sözle de söylüyor. bakıcımda ağrımıyor sende ağrıyor diye:( neden ya çok zormuş ama inş. bunuda atlatırım

ne diyeyim bilmiyorum. benim doktorum da beni bu şekilde sezaryene aldı.
miad doldu, hiçbir belirti yok, fuzuli sancı alsan da sadece daha fazla yıpranacaksın
oradan buradan iterek, seni zorlayarak doğum gerçekleşecek falan da filan..
yine insan bunları göze alıyor da, bebek için her an tehlike olabilir. anlamayız, sorumluluk almıyoruz falan diyorlar ya,,
insanın elini kolunu bağlıyorlar.. çoğusunda bilinçli yapılıyor bu yönlendirme ama yine pazartesiyi bekle derim.
o da aynı şeyleri söylerse, o zaman beklemez sezaryen olursun..

hiçbir fikrim yok..

filmlere bakiciiiiim..:KK14:

her yaşanılan tecrübe oluyor işte, bu sefer tedbirli davrandığın için sıkıntısız geçti hamdolsun..
ayşecik öyle çok deli yatmıyor ama üstünde bi şey tutmama bizimkinde de var.
keza bu gece 5-6 kez uyandım üstünü örttüm. istanbul şuan serin, akşam yatarken yorgan örttüm.
sonra bunaldığı için üstünü açtığını düşündüm, battaniye örttüm onu da defalarca açtı..

iyice soğuk olduğunda, kadife pijamalarıyla yatırıcam. annem, göğüs altından karnını da kapsayacak şekilde
ince bi battaniyeyle sar, üstünü açsa da sorun olmaz diyor. geçen kış öyle yapmıştım.. bakalımm..

izin gününde eşin 9da mı geliyor?.. kötüymüş.. eşinin işini tam hatırlamıyorum, ama değişme ihtimali yok mu?
belki senin gün değişir..

çok incelemedim ama kolay devrilecek gibi değil. ayağı dengede olmazsa biraz titrer ama sorun değil sanırım..önemli olan sandalye...

o masalara ben de baktım. ama ne kadar yer kaplıyor incelemedim.
bunu toplamak ortadan kaldırmak daha pratik görünüyor. bir de bizim ev, epey küçük biliyorsunuz.
sandalye başka bakarım, sonuçta onu kendi kullanacağı için daha güvenilir olması lazım. bakayım biraz daha..

ihtimal dahilinde :confused:

internet güzel şey vesselam. alacağın şeyin kritiğini okumak kesinlikle faydalı sağolasın bacım.. :KK51:

ben de kısa ve tombul olanlardan aldım bu sefer. diğer uzunlar ince oluyor, kırılıyor bir süre sonra..
gerçekten çok beğendim ama kalitede novadan daha bile iyi.. tavsiye edilir.. :KK66:

hadi bakalım. yorumları başka sitelerden de bak. sonuçta ona göre karar veriyoruz.
usta gelsin baksın, bi fiyat ve plan çıkarsın bakalım. inş memnun kalırsın.. zaten bi tanecik oda..

iyi geliyor arada ya.. amin cümlemizin keyfini, ağzının tadını bozmasın Rabbim..
Buradan fazla ayrıntıya girmeyeyim. Eşim akademisyen.onlar ders programlarını kendileri yapıyor aslında ama benim ders programım çok sık değiştiği için ayarlayamıyoruz.onlar bir yapınca bir dönem değişmiyor. Bizimki bir dönemde 3-4 kez değişiyor malesef.

İlbilge, senin programin degisimesi muhtemelse yakinda bu sorun ortadan kalkabilir, az sabret:KK66:

Back
X