Buraya bağımlı olmuşum resmen :) İse başladım,yazamasamda artik düzenli okuyorum.İzin,rapor derken 1 aydır çalışıyorum.Oğluma kaynanam bakıyor,geceden 100 cc süt sağıyorum,yoğurt ve sebze puresi hazırlayıp oğlumla kayınvalideme bırakıp sabah 8:45 te ise gidiyorum,10:30 da gelip 12 ye kadar süt iznimi kullanıp emzirip oynayıp gidiyorum,15:30 da dersim bitiyor.Koşa koşa eve geliyorum,eskiden olsa markete uğrardim,bir tur atardim :) ne günlerdi be.Oğlumu alıp eve geliyorum,mutfakta hem sohbet edip,hem yemek yapıyorum :) cok korktum ise başlarken ama farkettim ki daha kaliteli zaman geçiriyoruz.Sanırım bazı avantajlarım var,is-ev yakın,anlasamasakta k.validem bakıyor(evine götürüyorum,bize gelmiyor,simdi iyide karda kista nolcak bilmiyorum,konuşmuyoruz hiç),aklım daha az kalıyor.Böyle böyle bir ay dolmak üzere :) Benim sutum yetiyor,ama ben 3,5 aylikken çay kasığı ile yemek sularını tattırmaya başlamıştım,simdi yarım mama kavanozu yoğurt ve pure yiyor,sagdigim sutu iciyor.Bana göre 1 yasına kadar memenin yerini almadığı sürece sorun yok.Cunku bir cok arkadaşımın tecrübesine göre 6-7 aydan sonra hafif puturlu yemeyi öğrenmesi gerekiyor.Birde hafta sonu sünnet oldu oğlum,kız anneleri cok şanslisiniz.Lokal anestezi ile oldu ama iğneden dolayı cok ağladı,elim ayağım kendimi kasmaktan fena oldu.Cok şükür bunuda atlattık.Baran bebis ve annesinden haberler böyle,öpüyoruz herkesi...