Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın güzel anneler!Biz kalktık abimizi kreşe gönderdik sonra güzellik uykumuza geçtik :) bizimkisi başlarda çok uykusuz huysuz bir bebekti.Huysuzluğuda uykusuzluğundan geliyormuş meğersem.Sonra kayınpederim salona çingen salıncağı kurdu,uyudukça keyiflendi ama hala salıncakta sallanarak uyuyoruz yada ayakta sallanıyor ama bıraktığım anda 15 dk sonra uyanıyor.Şimdi sallama işinden nasıl vazgeçireceğim diye kara kara düşünüyorum.

ben ben olalı böyle yorulduğumu bilmiyorum:43:
kızımın bebekliğinde bir yıl annemlerde kalmıştım.
eşim erzurum,un bi mezrasında görev yapıyordu:43:
şartlar çok zor olduğu için gidememiştik bebekle.
annemin hakkını ödeyemem evişerini yapardı
yemek ,bebek görmeye gelen misafirler.
sonra uyutup markete giderdim.bunda nereye yetişeceğimi
bilemiyorum.allahtan eşim çok yardımcı oluyor.garibim okuldan geliyor yorgun ,yorgun
bizim oğlan daha kapıdan girer girmez nerdeyse kucağına atlayacak babasının:34::34::34:
annenin hakkı ödenir mi?
doğuruyor, büyütüp yetiştiriyor, evlendiriyor..
sonra onun çocuğuna da bakıyor.. annelik ömür boyu sürüyor.. :16:

ama sen iki çocuk, ev, eş.. pratiklik kazanacaksın..
eşimin kuzeninin 3, 4,5 ve 6 yaşında üç çocuğu var..
eşi de bir çocuktan farksız
ikindide arıyorlar misafir geliyoruz diye..
yemeğinden tatlısından mönü hazırlıyor..
kadın 34 yaşında.. ömrümde onun kadar pratiğini görmedim..
ne kadar beceriklisin, hızlısın diyorum.. ben evlendiğim de yemek yapmayı bile bilmezdim..
çocuk olunca herşeyi daha hızlı yapman gerekiyor, öğreniyorsun beceriyorsun, becermek zorundasın diyor..
ben şimdi kendime bakıyorum da ne söylemek istediğini anladım..
kız uyuyor, bi girişiyorum eve, mutfağı topla, evi sil süpür, çamaşırları as, topla, ütü, bi yandan yemek..
hakikaten arkamda motor var gibi çalışıyom:9:

banada babam kızım doğduğunda almak istemişti

o geniş salıncaktan evde çok yer kaplıyor diye istememştik.

ancak terasta filan olursa iyi olur.kzım iki yaşında iken bi

komşum bana vermitri sallansın diye bizim kız parkta sallanmaya deli olurdu ama onun yüzüne

bile bakmamştı bende geri vermiştim.evde yer tutuyor.birde misafir gelince çocukların kavga etmeside cabası:41:

yok sen sallancaksın,yok ben. oğlanada ana kucağı aldık ilk bir ay biraz biaraz yattı şimdi oda yüzüne bakmıyor.

mama sandalyesindande vazgeçtim evde koyacak yer bulamıyoruz.bi yakınımda olsa denemek için alırdım...

benim oğlan mama sandalyesinden uçar gider zati:52:bebek arabsını svemdi yatınca kalkmak için hamle yapmaya çalışyor velet:55:

Son düzenleme:
ben mama sandalyesini şuan mama yedirmekten ziyade,mutfak işlerimi yaparken yanımda durabilmesinden dolayı istiyorum.o yüzden sırt tarafının yatan özelliği olmalı.

ya eşimi de anlıyorum kış geldi ev kırası dogalgaz derken ben de bılıyorum zorda oldugumuzu ama lazım yani ne yapayım off çok karşııı çok şeyini çıkarma diyor bana

Erkekler nedense herseyi gereksiz goruyor her seye once bi muhalefetler ama sonunda gene bzm dedegmz oluor basta ugrastrmasalr negzl olur dmi :)

ya eşimi de anlıyorum kış geldi ev kırası dogalgaz derken ben de bılıyorum zorda oldugumuzu ama lazım yani ne yapayım off çok karşııı çok şeyini çıkarma diyor bana

ah canım tek maasla cok zor onun da haklı yonlerı var ama bır ıkı ay bır yere para ayırın oana gore ınternete uygun fıyata bırsey alın dıycem ama yanı bız ıkı maasla zor gecınıyoruz ucu ucuna tek maas cok zor.

Nerelerdesin hatunum özledim seni...:17:
Senin kocanla benim koca aynı kafadan herhalde.. ben bir çıngırağı zor aldırdım mama sandalyesi desem cinnet geçirir herhade..
:52::52:

Senin kocanla benim koca aynı kafadan herhalde.. ben bir çıngırağı zor aldırdım mama sandalyesi desem cinnet geçirir herhade..

hop cok zor işiniz yani şahsen ben sizin durumunuzda yapamamzdım zaten o nedenle de çalısıyorum esım yok falan dıyemıyor alıyoruz.

Erkekler nedense herseyi gereksiz goruyor her seye once bi muhalefetler ama sonunda gene bzm dedegmz oluor basta ugrastrmasalr negzl olur dmi :)
valla ev tipi ana kucagı aldık ömüre fisher priceden 10 gün dırdır etti. annesini aradım en sonunda anneciğim oğlun susmuyor bi konusurmusun dedım . gecen gün yatakta bana dıyor kı aşkım ne kadar iiii edip bunu almışızz helal olsun verdiğim paraya :))))

ah canım tek maasla cok zor onun da haklı yonlerı var ama bır ıkı ay bır yere para ayırın oana gore ınternete uygun fıyata bırsey alın dıycem ama yanı bız ıkı maasla zor gecınıyoruz ucu ucuna tek maas cok zor.
ya ben anlıyorum onu da malesef çooookk zor ömürü yedirmekkkkk hayatım yaaa

hatunun gurban olsun sana bebetommmmmmmm .... giremıyorum kız valla pc bana hasret ben pc ye .. mama sandalyesi konusunu açsam mı açmasam mı ..
galiba açmasam beden ve ruh sağlığım güvende olur ...

hop cok zor işiniz yani şahsen ben sizin durumunuzda yapamamzdım zaten o nedenle de çalısıyorum esım yok falan dıyemıyor alıyoruz.
gurbette kıme nasıl bırakayım cocugumuuuu :50:

günaydın arkadaşlar
biz dün akşam oğluşumla yine gezmeye gittik ana-oğul :3: balım yaa nasıl seviyo gezmeyi
orada bi tane çocuk vardı 3 yaşında nasıl güldü ona yaa kahkaha atıyo resmen
işin ilginç tarafıysa çocuk oğluşuma bakmadı doğru düzgün ama o gülüyo yaa:9:
sizin tatlı bebekleriniz neler yapıyor bakalım:23:
Internette okumuştum bu aydan itibaren yaşıtlarıyla vakit gecirmesini saglayin diyor.ama bizim cevrede hic bebek yok.sen ne saslisin

valla ev tipi ana kucagı aldık ömüre fisher priceden 10 gün dırdır etti. annesini aradım en sonunda anneciğim oğlun susmuyor bi konusurmusun dedım . gecen gün yatakta bana dıyor kı aşkım ne kadar iiii edip bunu almışızz helal olsun verdiğim paraya :))))

ya ben anlıyorum onu da malesef çooookk zor ömürü yedirmekkkkk hayatım yaaa

hatunun gurban olsun sana bebetommmmmmmm .... giremıyorum kız valla pc bana hasret ben pc ye .. mama sandalyesi konusunu açsam mı açmasam mı ..
galiba açmasam beden ve ruh sağlığım güvende olur ...

gurbette kıme nasıl bırakayım cocugumuuuu :50:

ah canım gercekten cok zor anlıyorum benım kaynanam bakıyo allahtan ama o da olmasaydı mecbur bırını bulacaktım. bırsekılde esını ıkna etmeye calıs ver o yedırsın ufaklıgı gorsun yasasın zorlugu

günaydınn kızlar. biz yine öksürükle ugraşıyoruz.dr bitkisel öksürük şurubu ve burnu için sprey verdi. ama kzım şurubu içnce sanki daha çok öksürmeye başladı.anlamadım:44: birde kzımı nasıl biberona alıştırabilirim yaaa. ıhlamur falan içirmek istiyorum kşçıkla çok az içiyo napsam bilemedim?
canım nubynin anne gögsüne benzeyen bıberonu var doğal dokunuş adı.anne memesıne benzedıgı ve çektıkce geldiği için daha kolay alıyolar benım bebegımde almıyodu bu bıberonu aldı gögüs ucu gıbı bır ucu var çokta sağlıklı.burda kınıklıda eczanede var hem memeye benzedıgı ıcın emmeyı de bırakmıyo yanı cekmezse süt gelmıyo meme gıbı cekıyo tavsıye ederım Doğal Dokunuş Biberon 240 ml. | Nuby

Son düzenleme:
çok iyi yapmışsın zeynep bunlar o dilden anlıyor vala bnde eskiden hiç kimseye bişi demezdm şimdi şikayet edıom annesine annesi beni savundugu için hep ben karlı çıkıom bunların nazı bize zaten şekerim anneye babaya herkeşlere melek bize geldimi muhalefet oluolar:1:

Aslında eşim almayı sever, hiçbir şeyden mahrum etmek istemez ama zeynebinde dediği gibi doğalgaz kira elektirik su derken zor kalıyor para elde..
:50: birde araba almak istiyor onun için çok harcamak istemiyor.. yoksa cimri falan değildir kocacım..:38::17: ben çalışmadığım için çok mutluyum açıkcası.. çalışıpta kimsenin emrini çekemem doğrusu... :19:

Back
X